Piit Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 w moim przypadku chodzi o xbox360 a ten bedzie mial zapewne icon_smile3.gif http://xbox360.1stgame.nl/29.html moze miec a jak nie to kotre z tych dwoch zestawow 2.1 sa leszpe ?Owszem XBOX360 będzie miał coś takiegoOutput.( wyjście sygnału stereo, component video i zwykłe video) gdzie we wtyczce jest wyjście optyczne audioOptical out .W wersji EU będzie też SCART(popularne EURO). Co do zestawów 2,1 to ja stawiam na Z-3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreZ Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Czyli muszę sobie kupić kino domowe, albo głośniki za dwa razy tyle ile mogę wydać..super perspektywa, nie ma co :/ O karcie dźwiękowej wogóle nie ma o czym mówić, bo nie będe miał odpalonego kompa, kiedy będę chciał pograć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piit Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Czyli muszę sobie kupić kino domowe, albo głośniki za dwa razy tyle ile mogę wydać..super perspektywa, nie ma co :/ O karcie dźwiękowej wogóle nie ma o czym mówić, bo nie będe miał odpalonego kompa, kiedy będę chciał pograć :/Zostaje ci jeszcze stereo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 a co musialbym miec zeby podalczyc te z-3 do tv lub xbox360? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piit Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Do Xboxa coś takiego: wejście-2 gniazda cinch a na wyjściu gniazdo mały jack stereo. Podpięcie do Tv to zależy od odbiornika jaki posiadasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 o takie cos chodzi? http://img308.imageshack.us/my.php?image=stereo7dg.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piit Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Coś takiego, tylko zamiast wtyku ma być gniazdo mały jack. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Costi, mówisz ze w pudełku od X-530 jest przejsciowka?? Tak. Male czarne pudeleczko, ktore z jednej strony ma pare gniazd chinch, a z drugiej 3 gniazda minijack na glosniki. Jutro zrobie fotke, jesli ktos jest zainteresowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam melomanów :D Mam zamiar kupic audigy 2 + nowe glosniczki i mam pytanie : Zamierzam kupic Logitechy Z-3, ale korci mnie aby dołożyć i kupić Z-2300. Pytanie- czy to ma sens? :D A i jeszcze jedno - czy w z-3 nie przeszkadza to, ze w subwooferze nie ma otworu z boku? Moje creative strasznie buczą nawet z nim wiec mam male obawy ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Mam Z-2300, przesiadlem sie z Z-640 i roznica jest kolosalna :D Od razu wiecej wysokich tonow jest, duzo wieksza moc i subek niezle potrafi zagrac, w Z-640 tak nisko nie schodzil hehe :) Jak masz mozliwosc to doloz hehe :) Polecam Ps. Doczytalem ze zamieniasz karte z sb128 na A2 :) Nie zapomnij wgrac zmodowanych sterownikow i softu od Audigy4pro OT: Czy ktos tutaj moze zamienial Audigy na Audigy 2ZS? oplaca sie taka zamiana? Jest cosik lepszy dzwiek w 2ZS? :) Edytowane 8 Listopada 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 chce kupic Logitech Z-3 prosze was powiedzcie mi dokladnie co mam kupic do nich zeby podlaczyc je do tv mam wejscie w tv (biale i czerwone) pisze audio L i R narazie chcialbym je podlaczyc wlasnie do tv i potem do xbox360 wiec co musze kupic rowniez do konsoli pozdro zalezy mi na czasie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Doczytalem ze zamieniasz karte z sb128 na A2 :) Nie zapomnij wgrac zmodowanych sterownikow i softu od Audigy4pro Nie znam sie zbytnio na kartach dzwiekowych wiec zadam moze smieszne pytanie :-P : w czym konkretnie to pomoze ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Pierwotnie mialem do kompa podlaczyc Denona PMA-680R i Wharfedale Diamond 9.1, ale stwierdzilem ze byloby to pewnego rodzaju marnotrawstwo ;p Dlatego sprzet ten pojdzie do osobnego zestawu stereo. Do kompa natomiast chcialbym kupic jakies przyzwoite glosniczki, np LOGITECH Z-2300, ale zastanawiam sie tez nad CREATIVE MEGAWORKS 250D THX lub LOGITECH Z-3. Jestem otwarty na wszelkie inne propozycje. Edytowane 9 Listopada 2005 przez arch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Nie znam sie zbytnio na kartach dzwiekowych wiec zadam moze smieszne pytanie :-P : w czym konkretnie to pomoze ?? :) Lepsze/nowsze sterowniki i lepiej rozbudowane panele z opcjami :) Do kompa natomiast chcialbym kupic jakies przyzwoite glosniczki, np LOGITECH Z-2300, ale zastanawiam sie tez nad CREATIVE MEGAWORKS 250D THX lub LOGITECH Z-3. Jestem otwarty na wszelkie inne propozycje. Z-2300 to nastepca Z-3 A co do Creativa 250D to ludzie go nie polecaja, ponoc caly czas slychac z nich szum, a szubek czesto pada (niby latwo go spalic?) i dlatego ludzie przesiadali sie na Z-2300 :) Poczytaj komentarze tez na komputroniku tez sie przydadza. Duzo czytalem o Z-2300 i w zestawach 2.1 nie maja konkurencji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmi Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 W zestawach 2.1 może nie, ale bardzo dobre są Creative Monitor M80 2.0 za ok. 225zł. Oczywiście nie dadzą takiego basu ale dają najwierniejszy dźwięk wśród głośników komputerowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Czy porównywał ktoś głośniki: - Creative Desktop Inspire T6060 5.1 - Creative Desktop Inspire T5900 5.1 - Logitech X-530 5.1 Ciekawi mnie w szczególności T6060, ale ze jest to nowość to jeszcze nie wiele o tym piszą i jeszcze nie ma tego w MM(tak to bym posłuchał). I czy jest mozliwość powieszenia na ścianie. http://w2.sirius.pl/towar_karta.php?TowarI...eId=80&PageId=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 prosze odpowiedzcie na moje pytanie zalezy mi na czasie :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Czy porównywał ktoś głośniki: - Creative Desktop Inspire T6060 5.1 - Creative Desktop Inspire T5900 5.1 - Logitech X-530 5.1 Tutaj loknij :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Jeżeli Creative Desktop Inspire T6060 5.1 mają takie parametry jak tam jest napisane to bierz X-530 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Sluchalem T5900 u sasiada... satelitki nawet spoko, ale subwoffer to jest jedno "lubudu", zero detali. Poza tym ma tendencje do wpadania w sprzezenia przy nieodpowiednim ulozeniu kabli (szczegolnie przelotki do mikrofonu). Ja w domku mam X530 od paru dni i jestem bardzo zadowolony :) Wrazenia opisywalem w tym topicu na poprzedniej stronie. Dzis kupuje wtyczki i robie przedluzacze do tylnych glosnikow, iwec jutro zdam relacje jak sie zestaw spisuje w 5.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) OMG JAK JA TO NIBY MAM PODLACZYC DO TV LUB XBOX http://www.kurtderopa.de/images/slideshow/...woofer-back.jpg http://images.sudhian.com/review/audio/Log...gitechz3.06.jpg ale dziwne a coz to za wejscia :P do sie to jakos do konsoli lub tv prosze pomozcie :) Edytowane 10 Listopada 2005 przez RauloS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Przypominam, ze do TV/konsoli podlaczasz drugi koniec kabla, a nie ten po stronie suba. ;) na 99% bedzie Ci potrzebna przejsciowka chinch-minijack, bo wtyczki do karty dzwiekowej to minijacki. Do kupienia na Allegro/w sklepach elektronicznych za smieszne pieniadze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 A czy wie ktos czy te T6060 maja mozliwosć mocowania na scianie? Jesli nie to wszystko bedzie jasne i wybór padnie na X-530, juz sie pogodze z tym ze aby podgłosic bede musiał sie przespacerowac :-| , albo powyginac :-P , wkońcu "ruch to zdrowie" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piit Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 A czy wie ktos czy te T6060 maja mozliwosć mocowania na scianie? Jesli nie to wszystko bedzie jasne i wybór padnie na X-530, juz sie pogodze z tym ze aby podgłosic bede musiał sie przespacerowac icon_neutral2.gif , albo powyginac icon_razz2.gif , wkońcu "ruch to zdrowie" icon_biggrin3.gifInformacja producentaCreative (najwięcej reklamacji tanich zestawów Creativa dotyczy padniętych pilotów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) mam w domu minijack i z 2 strony 2 chinche mam ta przejsciowke ale gdzie w subie jest wejscie na minijack ja tam go na tym zdjeciu nie widze ? :wink: , a 2 koniec kabla nie jest polaczony czasem z glosnikiem ? Edytowane 11 Listopada 2005 przez RauloS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Raulos, nie zalamuj mnie ;) Po kiego diabla chcesz TV do suba podlaczac? Przypominam, ze telewizor/konsola, tak jak i komputer jest zrodlem dzwieku - nie glosniki (one sa odbiornikiem sygnalu audio z TV/konsoli/komputera). Musisz wiec do TV podlaczyc kabelek, ktory normalnie podlaczalbys do kompa, ew. za pomoca odpowiedniej przejsciowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 no wlasnie ale moglbys costi napisac jak bo ten kabel kotry laczy glosniki z pc to jest minijack do karty dzwiekowej a 2 koniec kabla jest wbudowany do glosnika wiec jak to niby podlaczyc do tv lub xa pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 no wlasnie ale moglbys costi napisac jak bo ten kabel kotry laczy glosniki z pc to jest minijack do karty dzwiekowej a 2 koniec kabla jest wbudowany do glosnika wiec jak to niby podlaczyc do tv lub xa pozdroTak samo jak do kompa tylko za pomoca odpowiedniej przejsciowki :mur: Tak podlaczasz do kompa: Komp -> Kabel -> Sub (czy inny glosnik do ktorego sie podlacza) A tak do innego zrodla dzwieku: TV/Konsola -> Przejsciowka -> Kabel -> Sub (czy inny glosnik do ktorego sie podlacza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) ok dzieki wam ale moglibyscie sprecyzowac dokladnie jaka przejscowka ? u nas jest dobry sklep z takimi rzeczami ale ja mam im powiedziec co chce moze jakas nazwa ? moze cos z tad http://www.kabelek.pl/index.php/cPath/3_44 Edytowane 11 Listopada 2005 przez RauloS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) ladne zabicie podobno te glosniki http://static.flickr.com/3/4333428_4357f1ab4f.jpg http://www.tomshardware.pl/video/20031013/..._lansing_vs4121 bija na glowe logitech z3 i Creative I-Trigue 3500 Edytowane 11 Listopada 2005 przez RauloS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...