best-boy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Nie widzialem topicu gdzie mozna by sugestie umiescic "jeden juz zamkniety :(" Wiec tak, nie widze 'jak narazie' przycisku "zglos moderatorowi" a to bardzo sie przydaje. A po drugie co z serwerem .. dalej czesto gesto jest "za duza ilosc jednoczesnych polaczen" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 1206831[/snapback] UPS :oops: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 W poprzedniej wersji gdy ktos zgłosił posta było to dla wszystkich widoczne (że ów post jest zgłoszony ;) )... Tutaj tego nie ma -> Czy takie usprawnienie się pojawi? Zeby jeden temat nie był 15 razy zgłaszany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 bylo to widoczne? lol nie zauwazylem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 hmm ja tez - gdzie to niby bylo widoczne? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Nie można było już zgłosic zgłoszonego tematu- znikała ta opcja... Lub jeżeli samzgłosiłes to na czerowno pisało: Zgłoszony. Tu tego nie ma.... Może później sie pojawi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 mechl!k: a nie wiesz czy tu jest gdzies przycisk do wywalania swojego posta? jakos sie rozgladam i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 W tej chwili nie da sie usuwać własnych postów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 I szukajka GRYZIE i to bardzo ... auć . A przeciez to takie przydatne zwierzatko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 A ja moze dadam troche takie glupie pytanie. Dlaczego zwykli userzy moga dopisywac jakies bzdurne zapytania do FAQ. Np. w moim temacie o Debuggerze - link w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 chwilowo jest taki blad ... zglaszaj to nam a my bedziemy to czyscic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 A ja moze dadam troche takie glupie pytanie. Dlaczego zwykli userzy moga dopisywac jakies bzdurne zapytania do FAQ. Np. w moim temacie o Debuggerze - link w podpisie 1210959[/snapback] Dzieki za informacje. faktycznie wraz z konwersja nie przeniosly sie uprawnienia do grupy FAQ postaramy sie cos zrobic ASAP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Mam jeszcze jedno pytanie. Jak moge skasowac swoj wątek. Dodałem niechcacy o jeden za duzo i nie da sie go teraz skasowac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 chwilowo tez dawaj nam znac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 po przejrzeniu panelu pytam - gdzie jest opcja co by samoczynnie śledzolo temat w ktorym napisze posta? nie chce mi sie za kazdym razem tego klikac, a czasem poprostu zapominam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 No to spójrz jeszcze raz. :-P Panel kontrolny->Zarządzaj kontem email. Wybierz sposób notyfikacji domyślnej w zaznaczonej na obrazku opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 tia - a da sie tak jak w phpbb? ze informuje tylko o pierwszej odpowiedzi w topicu? a nie o KAZDEJ? skrzynka mi peka w szwach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ech, nie napisałem tego wyraźnie. Sorry. Przy wybraniu sposobu notyfikacji chodziło mi o wybranie najbardziej odpowiadającego z pięciu dostępnych. Najlepiej sprawdzić metodą prób, który sposób powiadamiania Ci pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 moznaby tak zapodac? http://invisionskins.com/index.php?p=skins...t=details&id=97 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 jezeli miala by byc podobna do silvera z phpbb to moze ta: http://invisionskins.com/index.php?p=skins...=details&id=100 tutaj przyklad: http://www.invisionthings.com/forums/index...id=57&setskin=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Link do desertstorma. Można było poszukać :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Witam, a co powiedzieli byście na unikalny styl do forum i nowy na www ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Powiedzielibyśmy, ze jest właśnie w trakcie tworzenia? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 A takie small kłesztion, mozna zrobic zeby szybka odpowiedz byla od razu otworzona? Tylko ze te skiny sa to wersji 1.x.x a nie 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 A takie small kłesztion, mozna zrobic zeby szybka odpowiedz byla od razu otworzona?Można. Panel administracyjny --> ustawienia forum --> Otwieraj szybką odpowiedź gdy dostępna i nie kasujesz ciasteczka open_qr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Wejdź w panel kontrolny, ustawienia forum, zaznacz opcję jak na obrazku i już. Ciacha muszą być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Dzieki, juz ustawialem. Jak zwykle nie chce dawac nowego topica. Napisze tutaj. Wiele osob sztucznie dodaje sobie pola pod av. Moze tak wywalic Grupy ( w przypadku modera dac range Moderator zamiast uczestnik) wtedy bedzie wiecej miejsca i dac pole np. 3dm03 i pole to wpisania wyniku. Wiem ze jest taka opcja :> . Albo jakos inaczej to nazwac, rodzaj chlodzenia, marki etc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 yyy... ParanoiK a kto robi ten styl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 ktory styl powiadamiania na maila nie zbombarduje mi skrzynki powiadomieniem o kazdej odpowiedzi a bedzie mnie informowal tylko o pierwszej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...