chari Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 albo może taki kolor? A co sądzicie jeszcze o takim modelu? Sprint Brother Przykładowy kolor, bo jest ich bardzo duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 W zakresie tego typow trameczek i bucikow, masz masakryczny wybor. Polecam popatrzec tutaj: http://www.jdsports.co.uk/ , masa nowosci fajne fotki. Co wybierzesz w tym ebdziesz chodzil. Te drugie bym sobie podarowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jako że dorobiłem się cyfraka to zaprezentuję moje butki ;P najstarsze, mam je od października'06, przechodziłem w nich cała jesień i zimę i jeszcze żyją :) drugie w kolejności, słynne które pokazał nam zavader ;) podeszwa się trochę rozwala, ale czego chcieć od butów za 65zł po 2 miechach ;P najnowsze... super wygodne, ale do krótkich spodenek prezentują się średnio... za to do długich spodni miodzio :) Za jakiś miesiąc kupię coś konkretnego na rzepy-spodobało mi się ;) i do zimy (raczej) starczy ;P Może zapoczątkuję tym jakąś nową modę na pokazywanie swoich butów? bo jak na razie to tylko zav coś takiego zrobił (z tego co widziałem) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dzisiaj zakupiłem coś takiego http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=1468014#x na aukcji trochę brudne są :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Wczoraj wieczorkiem kupiłem na allegro te biało-niebieskie trampki Nike Capri Si. Jak dojdą to zdam relację jak się spisują :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Coś te Twoje DC biednie wyglądają. Ja mam ADIO od lipca '06, przechodziłem w nich góry, plaże itp i parę oberwań chmury. A wyglądają jak nówki. BTW. Swego czasu też swoje buciki pokazywałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Coś te Twoje DC biednie wyglądają. Ja mam ADIO od lipca '06, przechodziłem w nich góry, plaże itp i parę oberwań chmury. A wyglądają jak nówki. BTW. Swego czasu też swoje buciki pokazywałem. Wiem, kupiłem je przed wyjazdem w góry i tam w nich pomykałem, potem jesień no i całą zimę (nienawidzę takich cieplejszych/grubszych butów zimowych-te DC nosiłem przez calutką zimę dzień w dzień). Ty jak się domyślam w zimę nosiłeś obuwie odpowiednie do pory roku? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 A właśnie że nie. Zimówki miałem może ze 3 razy na nogach. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 ;) moje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Brudne serca... ;] Na Najki możesz tu zarabiać dzień i noc Na Najki możesz tu dostać wpie... Te Najki, zakładasz, czujesz dumę i czasami jesteś jak 30cm ponad chodnikami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 To są te słynne Air Force One'y? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 te słynne Er Fors Uan ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 To raczej są vandale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 A oto moje nowe buty!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Kiedys mialem Cormaxy, byly tanie, ale cena korespondowala z jakoscia. Teraz mimo wszystko zaryzykowalem i kupijem kolejne, do pracy w nich chodze i sprawuja sie duzo lepiej. Od razu widac, ze popracowali nad jakoscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 janio, daje im 2 miesiace zywotnosci. Buty znajomego po takim okresie wygladaly jak by w nich przechodzil kilka lat. :blink: Nigdy wiecej butow cropp'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Widzę, że nie wiecie co oznacza termin "buty wytrzymałe". Beat that: Kupione na jesieni 2004. Używane na co dzien o kazdej porze roku, w śniegu, deszczu, błocie. Kapały się ze mną w jeziorze, czasem grałem w nich w noge etc. Dodam, ze sa przeznaczone tylko na salę gimnastyczną. Na fotkach nieco przybrudzone ;) . Nie żałuję tych ~400pln :) @ath nie wiem czy zauwazyles, ale on ma w nich suchy lod :lol: Edytowane 23 Czerwca 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 janio - miałem dokładnie ten sam model - 159zł za nie dałem, padły po miesiącu (na zgięciach prawy but mi pękał). W poniedziałek idę się dowiedzieć co wynikło z oddania na gwarancję. Podpisuję się pod słowami ath - nigdy więcej butów cropp'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 A ja zamówiłem takie buciki: Znów Adio. Mam nadzieje że będą tak wygodne jak poprzednie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Jak często pastować buty skórzane? Tzn. da się przedobrzyć? Nieukrywam że lubie jak mi sie buty świecą jak psu jajca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zaraz po kupnie pastuje co jakieś niecałe 2 tygodnie, a potem to już coraz rzadziej moge pastować, bo i tak po przeczyszczeniu szczotką się świecą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 butow sie nie pastuje po to zeby sie swiecily jak psu jajca :D to natluszczanie/konserwacja skory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Spylon, gdzie fotki? cała polska czeka :rolleyes: :lol: :lol: Ktoś uwierzył w te prowokację? :lol: To nie jest żadna prowokacja. Ja ;]], ale nie w twoją, Spylon nigdy się w takie coś nie bawił więc myślałem że nie robi sobie jaj :lol2: Nie ważne [; Nie robię sobie jaj, poprostu sobie zapomniałem o tych zdjęciach, ale jakoś się zlożyło, że wczoraj jak wszedłem na ten topic, to sobie przypomniałem. Zdjęcia robione cyfrakiem, nie moim: BTW dla zainteresowanych, bo pewnie już wszyscy zapomieli, są to te "hiszpańskie" buty na allegro kupione :lol2:. Zapomniałem o najważniejszym, sry za ten mały poślizg ;). Ciepło jest, foto na ogródku zrobiłem, a skarpetek nie chciało się zakładać ;). EDIT Normalnie to po ogródku chodzę na bosaka w spodenkach ew bokserkach i bez koszulki :lol2:. Edytowane 24 Czerwca 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Nie wyobrazam sobie jak mozna chodzic w butach bez skarpetek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 daj spokoj, masakra :lol: "kulosy" sa zaraz poprzecierane, juz lepszym wyjsciem sa "skarpetki do kostki", troszke wystaja ponad buty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 No dokładnie. już wolałbym te do kostek nosić niż wcale :D Pospieszyłem się z poprzednim postem bo jednak nie zamawiam tych bucików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Posiada ktos buty LANDO? Tanie i design tez niezly - LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Spylon wymiotłeś wszystkich/wszystko... Co do MaSella to nigdy nie ogarniałem jak można chodzić w butach do kosza (to są do kosza? bo pewności nie mam...) normalnie... i Ty je nosisz na codzień i do wszystkiego? nieźle [; Mechl!k pytałem parę stron temu o lando, ktoś napisał że szybko szmaty się robią poza tym opinii brak <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Co do MaSella to nigdy nie ogarniałem jak można chodzić w butach do kosza (to są do kosza? bo pewności nie mam...) normalnie... i Ty je nosisz na codzień i do wszystkiego? nieźle [;Ano normalnie. Nie do wszystkiego, ale można... Chociażby ze względu na to, że żadne inne buty nie są wygodniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ano normalnie. Nie do wszystkiego, ale można... Chociażby ze względu na to, że żadne inne buty nie są wygodniejsze. Czerwone buty mi nie leżą, generalnie wole czarne ale kwestia gustu. W butach do kosza chodziłem kilka sezonów, wygodne są - fakt, ale jak jest gorąco to z lekka masakra w takich butach chodzić(może np. białe się tak nie nagrzewają, ale w czarnych robi się gorąco) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...