pcmax Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 normalnie morderca dla 2,6Ghz zapodac takie napiecie? a na standardowym do ilu dochodzi? rev dh8 uuu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Mam nadzieje ze nie selekcjoonuje prockow :lol2: normalny killer hhehehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Tylko że to Winchester a one sobie dawały radę z dużym VCore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) @Plasma naprawde bardzo ładna sztuka..ile wyciągnął na maks o/c ?? @adamm_ o boże... :lol2: tak jak chojrakrock powiedział..nie płacz jak ci padnie procek :P naprawde potrzebuje aż tak wielkiego napięcia żeby zrobić 2,6ghz?? :? Edytowane 5 Marca 2006 przez AdamekSOS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) @Mardok ale mimo wszystko musisz przyznac ze 1,856V na BOX'owym coolerze to hardcore juz jest nawet na oknie ;) EDIT:... w czasie zimy ;) Edytowane 5 Marca 2006 przez sew_server Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ...Podobno z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie kłamał... :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 @sew_server: Że to HardCorowa zabaw już pisałem na poprzedniej stronie, ale teraz dodałem że to Wini aby komuś kto zaczyna zabawę w O/C do głowy nie przyszło dawać na BOX tyle na Venice ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 gdyby dać takie napięcie na E3 venice'a to trzeba by naprawde solidnego chłodzenia...np suchy lód z acetonem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) @AdamekSOS nie przesadzaj... samo DI by wystarczylo ;) Edytowane 5 Marca 2006 przez sew_server Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 gdyby dać takie napięcie na E3 venice'a to trzeba by naprawde solidnego chłodzenia...np suchy lód z acetonem :D Przy założeniu że proc nie miał by CB to średnie FC w zupełności by wystarczyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 No to kto probuje hehe bo ja napewno nie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 kontynuując ten wątek..jakie daliście największe napięcia na swoje procki?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 kontynuując ten wątek..jakie daliście największe napięcia na swoje procki?? 1,680v by CPU-Z Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) 1.712v by cpu-Z na AC + komp na oknie ;) Edytowane 5 Marca 2006 przez sew_server Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 1,648V na venice e6 i wtedy wynik ok 2680mhz cienko ale taki model screena chyba nie posiadam albo nie moge znalesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 1,8V cpu-z na powietrzu. opteron 144. fotki gdzies na forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ja maksymalnie dawałem na moim poprzednim procku 1,600v bo gdy dałem więcej to temperatura była już za wysoka..jutro pobawie sie tym E6 to zobacze od razu ile dam najwięcej na niego napięcia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm_ Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) tylko nie placz jak ci procek padnie :lol2: chcesz powiedziec ze potrzebujesz takiego napiecia aby osiagnac 2.6ghz :blink: ???Niby czemu mialbym plakać i niby czemu proc mialby paść, nie rozumiem tego. Jak już Mardok napisał Winchester zupełnie inaczej się zachowuje na dodatkowe volty :-P A i dla zainteresownych, to zgadnijcie czemu daje takie vcore, bo lubie czy musze?? B), i jeszcze jedna ciekawostka pasta termo to nie jest jakies tam syfne ocz, artic coolnig, czy inne syfy, jest to poprostu bardzo dobra i wydajna najtansza na rynku pasta silikonowo, ktorej warstwa pozwala na odczytanie oznaceń z cpu :lol: Edytowane 5 Marca 2006 przez adamm_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 @adamm__ na volty moze i tak ale tu i tak to juz jest duzo nawet jak na winniego nie mowiac juz o chlodzeniu jakie masz na tym procu ;) BOX to troszke za malo na taki VCore ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ja wyszperałem screena i okazało się ,że mój E6 zrobił 3061MHz na 1,76V w cpu-z przy oknie i -12C na zewnątrz A chojrakrock jeśli z kimś nie mylę(jeśli mylę to sorki) to na początku jechał na 1,7V na codzień aż mu ktoś uświadomił(między innymi ja) :wink: ,że mimo niskich temp. procek może wyzionąć ducha :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm_ Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 @adamm__ na volty moze i tak ale tu i tak to juz jest duzo nawet jak na winniego nie mowiac juz o chlodzeniu jakie masz na tym procu ;) BOX to troszke za malo na taki VCore ;) Czy ja wiem, BOX wystarcza nawet na 1.9v :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ja dawałem 1.88V na radiatorze od durona1000 i właczalem sp2004 - 72'C na cpu. Ja tam w napieciach <1.9v nic hardcore niewidze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ale jajko procka jakby mogło mówic to by powiedziało : "CO TY MI K***A ZROBIŁEŚ, BANDYTO JEDEN :lol2: " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ja na mojego dałem maks |nie śmiejscie się| 1,45V, bo więcej nie potrzebuję ( a nawet nie mam możliwości dać ), chyba że moda bym zrobił, ale mi sie moda nie chce robić, bo procek w miarę spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm_ Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ale jajko procka jakby mogło mówic to by powiedziało : "CO TY MI K***A ZROBIŁEŚ, BANDYTO JEDEN :lol2: "Raczej "Dziękuje ci mój panie, że mnie tak dobrze odżywiasz i dbasz o mnie, żeby mi było zawsze ciepło" :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 kurcze niezle napiecia tu wychodza na swiatlo dzienne na boxowym po podkreceniu na 2,2Ghz to moj prcek ma 46C po super pi na napieciu ok 1,2V (goraco w pokoju bylo) a przy takiej temperaturze to na moim beetle tzn juz nie moim bo psrzedalem mialem na 2877mhz przy 1,5V 47C o ile dobrze pamietam wiec box to shit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm_ Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) wiec box to shitSorry ale nie wiem jak tu odpisac, zebym nie dostal bana za obrazanie userow :evil: . Sam box troche ci da, ale jeszcze sa takie bajery, ze go rozkrecasz na maksa dajesz mu nawiew otwierasz okno itp i wtedy nie ma potrzeby kupowania innych drogich coolerow, ktore i tak sobie nie poradza bez modyfikacji z 1.6v<, mnie box raz rozczarowal, jak przy otwartym oknie mialem w biosie 64* :blink: , npaiecie coś 1.95? ale nie pamietam do konca Edit, male ot popraw sobie wyniki w smarku 2001 bo na 66gt miec 22.8k to wstyd, już ja mialem więcej na 98pro :-P i winchesterze :twisted2: Edytowane 5 Marca 2006 przez adamm_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 mnie box raz rozczarowal, jak przy otwartym oknie mialem w biosie 64* :blink: , npaiecie coś 1.95? ale nie pamietam do koncanie wiem co powiedziec :blink: na winchesterze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 mnie box raz rozczarowal, jak przy otwartym oknie mialem w biosie 64* :blink: , npaiecie coś 1.95? ale nie pamietam do koncanic jak tylko pogratulować :D ja za pół godziny kończe stress prime na 2960mz - jeśli wszystko dobrze pójdzie to będzie pierwsze miejsce na AC tutaj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 @arczi- jaki Vcore? Sciagasz IHS'a? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...