tripsta Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) bez kitu wstawac o 6 zeby sciagnac demo , heh , wstalem o 8 :P i wlasnie je skonczylem , zapowiada sie niezla gra , dosyc dlugie jest to demo jak na 400 mb Edytowane 22 Czerwca 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 dajta troche wiecej screenow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Kurcze moze byscie napisali czy warto sciagac to demo?? Czy rozgrywka jest interesujaca itp?? Malo nas obchodzi ,ze gre juz przeszliscie :P i napiszcie jakies opinie o grze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) :blink: Macie jaja wstawać o 6 rano ;] Wstali skoro świt razem z kurami to i jaja maja :D Dobrze ze Prey na DIII engine hula to na nv bedzie smigal jak trzeba :} Edytowane 22 Czerwca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 kto rano wstaje temu 3D Realms preya daje :] :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 no ladnie to wyglada , przyjde z roboty i zasysam :) p.s thx za screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Wygląda ładnie, a jakieś opinie na temat samej rozgrywki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 doom 3/quake 4 mi sie podobal :) teraz czas na prey'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 doom 3/quake 4 mi sie podobal :) teraz czas na prey'a Mam cicha nadzeieje ze Prey bedzie znacznie lepszy, w szczegolnosci od Q4 B) za 40 min demko wyladuje u mnie na hdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 multi wymiata :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Kiepski żart :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 spoko poca znam ten bol :D nie raz mialem takie cos a przy laczu 256kbs to juz masakra :D jeszcze 4h i pogram "chyba" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 wlasnie jak wyglada multi... moze ktos screeny dac i opisac jak sie sprawuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 A ja mam nieco inne pytanko. Czy ktos ma porownanie Prey'a - X360 vs. PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Kiepski żart :shock: http://distrib.gamez.nl/SetupPreyDemo.exe z tego linka powinno ci dobrze isc , przed chwila go sprawdzilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Kiepski żart :shock: czym Ty się łamiesz wystarczy zmienić(uaktualnić) link w flashgecie :] (ppm na pobieranym pliku -właściwości) i po sprawie edit. pamiętaj że to ma być ten sam plik :), bo tripsta podal Ci zły Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Ludzie, tak się zastanawiam czasami ile Wy macie lat ?! Opanujcie się, bo to już krew zalewa. Fajnie, że ściągacie super uber że będziecie zaraz mieć [; te posty są zbyteczne, jak dzieci 10 letnie czekające na prezent pod choinkę. A Ci co ściągneli to napiszcie coś o grze a nie skriny bo tych w necie masę. Napisałem i zara Devil musiał napisać kolejny mądry post z cyklu "Ja też ściągam" później topic ma 100 stron i nic nie można znaleźć :mur: Nie denerwuj się Devil tylko przemyśl to co napisałem, bo nie piszę Ci tego na złość, tylko do wszystkich userów ;). Edytowane 22 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) No to sciagam. Pewnie bede mial pokaz slajdow ale co tam :) EDIT : Na screenach wyglada lanie i zeby nie zrobic OT to napisze ze demo sie wolno sciaga :lol: Zadowolny ojejku ? Jak pogram to napisze cos wiecej ;) Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Grał w to ktoś na panoramie? Wybranie trybów 16:10 lub też 16:9 niczego nie zmienia i nadal są do wyboru tylko zwykłe rozdz. 4:3. Sama gra... hmm, może wstrzymam się z oceną przynajmiej do skończenia dema. Początkowe 2 poziomy do taki doom3 dla ubogich, walka wręcz do tej w Condemned nie ma porównania. Zobaczę jak będzie dalej, oby było lepiej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ludzie, tak się zastanawiam czasami ile Wy macie lat ?! Opanujcie się, bo to już krew zalewa. Fajnie, że ściągacie super uber że będziecie zaraz mieć [; te posty są zbyteczne, jak dzieci 10 letnie czekające na prezent pod choinkę. A Ci co ściągneli to napiszcie coś o grze a nie skriny bo tych w necie masę. Napisałem i zara Devil musiał napisać kolejny mądry post z cyklu "Ja też ściągam" później topic ma 100 stron i nic nie można znaleźć :mur: Nie denerwuj się Devil tylko przemyśl to co napisałem, bo nie piszę Ci tego na złość, tylko do wszystkich userów ;). @ojejku masz jakiś problem ?? jak tak to omijaj posty które uważasz za nie stosowne nikt Ciebie nie zmusza do czytania kazdej wypowiedzi więc daruj sobie takie posty bo tym samym Ty robisz największy offtop i prowokujesz ludzi do kłótni. co jak co, ale chyba nie miałeś się do czego przyczepić i skrytykowałeś mnie za wstawienie screenów o które prosił masin. lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Przecież Ciebie nie krytykowałem o skriny!! Gdzie napisałem o Tobie ?! Napisałem tak żeby każdy następny user nie wrzucał skrinów jak to w niektórych topicach a o samej grze (gameplay itd) żadnego zdania/opini. A jeśli dla Ciebie posty typu "No już ściągam :D" są wartościowe, przydatne i wnoszące masę rzeczy do topicu to nic tylko pogratulować. Takie posty są bezsensowne myślę, że 99% userów tutaj mnie rozumie o co chodzi, Devil też zrozumiał ;) ;] Nie chodzi o OT tylko wchodzę do topicu bo widzę, że nowe posty się pojawiły a tu jeden za drugim "Mi leci 86kb/s" następny "A mi leci tylko 30kB/s :/" resztę sobie sam dopowiedz... Niektórzy tutaj krytyki nawet przyjąć nie umieją tylko zaraz bulwersacja, nawet nie przemyślą kogoś wypocin. Edytowane 22 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 E tam, teksty "juz sciagam" robia fajny klimat [; Ja tez juz zasysam. A jak multi? Podobne do Quake'owego czy moze cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 pograłem chwilke i jak na razie gierka ok :) grafika ładna, chodzi na sprzęcie poniżej w 1280x1024 max detali AAx2 AFx16. Średnio 35-50 FPS. Co mi się "podoba" to to, że nasz bohater w końcu umie mówic!! :lol: A nie jak niemowy z ostatnich gierek FPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Niech Wasza powie naszej jakie urzadzenia do robienia krzywdy czekają w demowerszyn. Dla zaynteresowanych torrent smigający z zawrotna predkoscia warp: http://www.mininova.org/tor/347286 Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Pogralem chwile w demko i na moim sprzecie smiga w miare znosnie w rozdzialce 1024x768 z detalami na medium. Czasem gra mocno szarpnie, ale da sie pykac. Na pierwszy rzut oka to jest taki Doom 3 i 2/3 . Dla fanow Doom'a pozycja "must have", a dla pozostalych niekoniecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Grał w to ktoś na panoramie? Wybranie trybów 16:10 lub też 16:9 niczego nie zmienia i nadal są do wyboru tylko zwykłe rozdz. 4:3.np. seta r_customHeight "1050" seta r_customWidth "1680" seta r_mode "-1" seta r_aspectRatio "2" i w autoexec to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ... Pogralem chwile w demko ... i ... Na pierwszy rzut oka to jest taki Doom 3 i 2/3 . Dla fanow Doom'a pozycja "must have", a dla pozostalych niekoniecznie.... To pograj moze dluzsza chwile i dopiero wystaw podsumowanie bo rownie dobrze mogles napisac "gra na enginie DIII, dla fanow doom engine must have dla reszty niekoniecznie ..." :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 pograłem chwilke i jak na razie gierka ok :) grafika ładna, chodzi na sprzęcie poniżej w 1280x1024 max detali AAx2 AFx16. Średnio 35-50 FPS. Co mi się "podoba" to to, że nasz bohater w końcu umie mówic!! :lol: A nie jak niemowy z ostatnich gierek FPP Umie mówić całkiem nieźle "This is fucked up.... No! This is fucked up!" Co do gierki to z tymi portalami całkiem nieźle namieszane podoba mi się idziesz coś zabijasz na suficie nagle patrzysz a tu się sufit z podłogą zamienił kozackie... Ok I must save Jenny... ale pewnie dopiero jak bedzie full ver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 To pograj moze dluzsza chwile i dopiero wystaw podsumowanie bo rownie dobrze mogles napisac "gra na enginie DIII, dla fanow doom engine must have dla reszty niekoniecznie ..." :wink:Dluzszej chwili nie da sie pograc bo demo sie skonczylo. :) Podobienstwa z Doom'em sa na tyle wyraziste, ze spokojnie po "przejsciu" wersji demonstracyjnej mozna taka opinie wystawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 oO A do czego to ma byc podobne, do przygod kubusia puchatka? Kazdy wie ze jest na silniku dooma wiec nie musisz pisac ze jest do niego podobny, dziwne by bylo jakby nie byl -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...