Gość Pigmej Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Pigmej lol fota twoja rulez. Ale mine ma ten pies :DDD Niezly musi byc. Ja tez mam psa... suke raczej. Sonia sie zwie. Kundel. Spi czasem ze mna w lozku :DD Ale ogolnie spoko jest, slucha ie i w ogole... 1663433[/snapback] Czasem robi niezłe myki. Np. robi sobie z wykładziny "gniazdko" :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Tutaj obydwa zwierzaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moni87 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ja mialam ale niestety moja sunia (mieszaniec kundelka z foxterrierem) zdechla rok temu zima :sad: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Jak by tu powiązać temat wątku z tamatyką Tweak? Może: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 sadysta :P ale ten psiak ma mine :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ulubiona rasa?? Najbardziej uwielbiam YorkShire Terrier A szczegolnie starsze panie co chca bym cos takiego wyleczyl/zaszczepil tylko jak widza ze musze zastrzyk zrobic placza ze jej pieska to boli i zalewaja sie lzami. A ja nie wiem co mam zrobic a polozyc sie na ziemi i zgnic ze smiechu nie wypada :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Ja lubie psy ale nie mam. Za duży obowiązek (Nie było by czasu na Tweaku posiedzieć :)) Podobają mi sie owczarki niemieckie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretftp Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 A ja kocham psy aktualnie mam czarnego labladora . wczesniej dwa boksery obie te rasy wspaniałe. pierwszy bokser był najmądrzejszy i bez zadnego profesjonanego treningu wszystkiego sie sam nauczył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Ja mam American Staffordshire Terriera... ma już ponad 9 lat... kupiłem go jak jeszcze nie było mody na Amstaffy w Polsce. Wspaniała rasa... bardzo miły, sympatyczny i inteligentny... ale w dobrych rękach. Nie ma się co dziwić tragediom, gdy taki pies wychowywany jest przez bezmózgowych ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 a to moja chihuachua 8 letnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 To nie mój piesek ale rodziny :=] Nowy nabytek :P taki słodki, że musiałem te foty zamieścić. Rasa niewiadomo hehehe. Taki z niego kłębuszek :P pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Moja ukochana "Bzula" zwana Buffy :) http://img302.imageshack.us/img302/7692/obraz0044aq.jpg http://img302.imageshack.us/img302/926/obraz0069ra.jpg http://img302.imageshack.us/img302/8656/obraz0602fx.jpg http://img302.imageshack.us/img302/2293/obraz0050fk.jpg Edytowane 27 Grudnia 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) A tak wyglądał moj psiak jak był mały A tak jak jest duży Jakby ktos nie wiedział rasa to: West Highland White Terrier Wabi sie Snoopy :D Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja mam kundelka, wabi sie Rush. @Miazga82 --> ten ::snoopy:: ? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Miazga82, no to mamy coś wspólnego ;) Od miesiąca taki White Terrier biega sobie u nas po domu. Piesek do zagłaskania, słodszego nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) draak ... masz racje piesek jest niesamowity ... ale moj ma juz 10 lat i powiem szczerze, że on nadal jest taki sam skory do zabawy jak 10 lat temu. Ten pies to psychicznie zawsze chyba jest jak dzieciak - ciągle by sie bawił. Zazdroszcze ci ... bo takiego małego bombla to też bym chciał mieć :) Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Ja mam Owczarka kaszubskiego B) . sry za jakosc fotki. A najbardziej podobaja mi sie owczarki niemieckie :D Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) a ja mam rozpieszczonego i rozleniwionego beagla :) a dokładnie bajgielke. W maju kończy 6 latek ;> Na haju ;D ''Zgon'' :) (dość dziwna pozycja) No i kima po zgonie ;) Edytowane 28 Grudnia 2005 przez onkel qbson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Tak wyglądał na samym początku: 1843321[/snapback] ''Zgon'' :) (dość dziwna pozycja) Qbson nie tylko Twój to umie! :D Pieszczoch... Tak mnie więcej wyglądał przez pierwsze 6 miesięcy (nie był strzyżony bo była zima): Przyszedł czas na strzyżenie... I wreszcie widać, że to sznaucer miniaturka, czarno-srebrny żeby nie było. ;-) I moja psina lubi spać w łóżku - i jak tu takiego słodkiego pieska zrzucić? :) Ulubiona pozycja w lato - balkon otwarty no to odrazu na krzesełko i obserwuje świat z 12. piętra! :D A tak mnie więcej (jesień) teraz wygląda (ostrzyżony będzie dopiero po zimie ofkoz): pzdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 (edytowane) Troche temat umarł :) To zapodam zdjęcie mojego emeryta ... ma już 14lat Snoopy (west highland white terrier) Edytowane 9 Lipca 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Troche temat umarł :)Qde. Właśnie tak popatrzyłem na te fotki które umieściłem i aż mi się łezka zakręciła. Niestety mój psiak nie żyje od dwóch lat :sad: Musiałem go uśpić 2006.XII.06. Cholera płakałem jak dziecko. Człowiek się jednak strasznie przyzwyczaja. Był jak członek rodziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Nie pamietam czy sa tu fotki mojego poprzedniego psiaka, ktory zmarl 10.XII.2005. Po ponad dwoch latach dnia 10.III.2008 wzialem ze schroniska w lublinie tego oto diabla wcielonego. Jest to ok 3 letni bokser, ktory ok roku spedzil w boksie w schronisku. Tak wygladal przed zabraniem ze schroniska: Tak zaraz po przyjechaniu do domu i kompieli: tu tydzien i dwa tygodnie pozniej: a tu juz pozniejsze fotki: i z przed tygodnia: i dwa filmiki pt: "Baks vs opona od PZL-104 Wilga" http://pl.youtube.com/watch?v=bwPdsp8SySQ http://pl.youtube.com/watch?v=OGQ4VQvpils filmy krecone 6300, bo lumix zostal w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 (edytowane) Aktualnie posiadam Husky :) :rolleyes: Sry za jakość ale to tylko fon :P Edytowane 9 Lipca 2008 przez rmvbhd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Ogonek mu upitolili, a uszek żeby stały to już nie potrafili hehe :P Miałem kiedyś boksera (dawno dawno, 12 lat temu jak się pochorował i musieliśmy go uśpić, 6 lat miał), spokojny jak baranek tylko bawić się ze wszystkimi chciał (najczęściej wskakując na człowieka), przez co się go pół osiedla bało :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 (edytowane) ulubionej rasy jako takiej nie mam, ale obecnie od pol roku jestem posiadaczem tego o to "[ciach!]ly" (mowie tak czesto na niego :D) tu jak mial ok 4 miesiecy: obecnie ma 11miesiecy i jest strasznym przy[gluteus maximus]sem. wszedzie gdzie moge zabieram go ze soba. uwielbia jezdzic samochodem a jeszcze bardziej szarpac i wisiec na oponie (185/65/14 z wzmocnionymi sciankami a i tak peka). Bonus, tak sie zwie, jest strasznym pieszczochem i jak spi w dzien na kanapie albo fotelu (ma swoj zestaw :D) to razem z 2 kotami hehe. W nocy zazwyczaj wlazi mi na nogi a z racji tego ze jest juz dosc ciezki(~35kg) to jest problem sie przewrocic i 2 bok. To zawsze go noga zwale odwroce sie i on akurat zdazy znowu wejsc. jak ma zamkniety pysk to wyglada lagodnie i ludzie sie go nie boja. ale jak jest troche zadyszany lub jest cieplo to idac przez miasto ludzie omijaja go z daleka, a on jest przyjaznie nastawiony do ludzi i innych psow. nielubi natomiast owczarkow niemieckich bo jak byl mlody zlapal go jeden i nim rzucal (szkoda ze mnie przy tym nie bylo, bym chyba udusil tego zwyrodnialego psa). z 2 strony to rodzice mojej kobiety maja mlodego owczarka i dobrze sie dogaduja, bawia ze az czasami ma sie ich dosc. pozniej wrzuce wiecej aktualnych zdjec mojego bydlaka. edit (zdjecia tez nie najnowsze, na drzewie jeszcze opona od malucha): Edytowane 9 Lipca 2008 przez bamboocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 to i ja się pochwalę ;]...kolejny przedstawiciel owczarków niemieckich w moim domu :] na zdjęciu półroczny, obecnie 8 miesięcy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Nie wiem co ten pies robi. Jest już z nami tyle lat i zero chorób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 (edytowane) Nie wiem co ten pies robi. Jest już z nami tyle lat i zero chorób. Poca lamer!!!11 Edytowane 9 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Ogonek mu upitolili, a uszek żeby stały to już nie potrafili hehe :P Miałem kiedyś boksera (dawno dawno, 12 lat temu jak się pochorował i musieliśmy go uśpić, 6 lat miał), spokojny jak baranek tylko bawić się ze wszystkimi chciał (najczęściej wskakując na człowieka), przez co się go pół osiedla bało :lol: poprzedni tez mial upitolony ogon i lezace uszka, IMO bez sterczacych uszu wyglada duzo ladniej :) poprzedni tez byl spokojny jak baranek a ten z racji rocznego "postu zabawowego" w schronisku jest wulkanem, jest juz z nami 4 miesiace a dalej to wariat. kiedys na lotnisku udalo mu sie wyswobodzic to nie chcial przyjsc tylko biegal w promieniu 30-50m i udalo mi sie go zlapac po prawie 30min na lasso :D dobrze, ze byl dzien nielotny, bo moglo byc zle. tu sa foki poprzedniego boks, wabil sie Max i tu na ok 10h przed smiercia :( ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...