emte Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Po przejściu gry mogę stwierdzić tylko, że DA to najsłabsza część serii. Z najlepszej skradanki zrobili średnią grę akcji TPP. Pomysły ze scenariusza średnie, grafika w większości ciekawsza była w Chaos Theory. Mam nadzieję że w następnej części twórcy porzucą pomysły z DA i wrócą do korzeni z pierwszej części + CT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jak w SC DA wyświetlić liczbę fps? Jest jakaś komenda? Fraps jedynie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Mam do was pytanie. Czy macie w tej grze takie coś np. gram sobie, i po misji (nie zawsze) wyskakuje czarny ekran, albo się zawiesza. Ma ktoś może taki przypadek ? Nie wiem co się dzieje, czy ta gra jest tak zabugowana ? System mam świeży, sterowniki najnowsze -> sprzęt nie kręcony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funio1985 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Witam mam pewien problem z tą grą. Gra mi idzie ładnie przez pierwsze bodajże trzy rundy a w następnych po dłuższym graniu gra zaczyna "zamulać" po czym z postaci znikają tekstury (robią się czarne). Sprzęt mam nie kręcony i się nie przegrzewa. W inne gry mogę grać godzinami przy pełnym obciążeniu i nic się nie dzieje. Może ktoś wie czym może to być spowodowane? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zainstalowałeś patche? W sumie to ta gra jest tak zabugowana, że szkoda jej instalować. Nawet na X360 chodzi dość wolno i często przycina. Programiści kładą lache na optymalizacje i wychodzi nie wiadomo co. Tak na odwal się. :( Ja odpuściłem. Szkoda zdrowia dla tego tytułu. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Czy ktos moze mi lopatologicznie wytlumaczyc jak mam ustawic ta cholerna kostke, tylko nie wysylajcie mi tego linka: http://www.gamespot.com/features/6159962/p-25.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spartakus Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) Witam Dopiero co zakupiłem oryginał DA lecz nie mogę jej uruchomić. Za każdym razem po uruchomieniu dostaję taki oto komunikat: Sprzęt na 100% spełnia wymagania (sygn.) Czy ktoś dlaczego tak się dzieje? pozdrawiam EDIT Sterowniki do karty mam nowe, zainstalowałem też patcha 1.02 ale wciąż to samo... Edytowane 19 Stycznia 2007 przez spartakus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Czy ktos moze mi lopatologicznie wytlumaczyc jak mam ustawic ta cholerna kostke, tylko nie wysylajcie mi tego linka: http://www.gamespot.com/features/6159962/p-25.html To teraz sobie wyobraź, że ta tabela to ten sześcian rozłożony na płaszczyźnie, taka siatka figury. Teraz tak, pierwsze 2 kolumny pomijamy, czytamy 3 i 4 od góry (sąsiadujące komórki odpowiadają polom w kostce). 000 i 110 wpisujemy do pierwszej linii, 001 i 111 do drugiej poniżej, obracamy następnie kostkę w dół i wpisujemy dalej 010 i 000, oraz 011 001. Procedurę powtarzamy obracając sześcian cały czas w tym samym kierunku (w dół). Kiedy wypełniliśmy już wszystkie pola liczbami z kolumny 3 i 4 przechodzimy do danych z kolumny 1 i 2 - obracamy kostkę w lewo i tam wpisujemy te wartości - 100 i 110 w pierwszej linii oraz 110 i 101 w drugiej. Obracamy kostkę dalej w lewo i mamy kolejny pusty bok, w który wklepujemy wartości z 7 i 8 kolumny. To wszystko :-) Miłej zabawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusr Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 To teraz sobie wyobraź, że ta tabela to ten sześcian rozłożony na płaszczyźnie, taka siatka figury. Teraz tak, pierwsze 2 kolumny pomijamy, czytamy 3 i 4 od góry (sąsiadujące komórki odpowiadają polom w kostce). 000 i 110 wpisujemy do pierwszej linii, 001 i 111 do drugiej poniżej, obracamy następnie kostkę w dół i wpisujemy dalej 010 i 000, oraz 011 001. Procedurę powtarzamy obracając sześcian cały czas w tym samym kierunku (w dół). Kiedy wypełniliśmy już wszystkie pola liczbami z kolumny 3 i 4 przechodzimy do danych z kolumny 1 i 2 - obracamy kostkę w lewo i tam wpisujemy te wartości - 100 i 110 w pierwszej linii oraz 110 i 101 w drugiej. Obracamy kostkę dalej w lewo i mamy kolejny pusty bok, w który wklepujemy wartości z 7 i 8 kolumny. To wszystko :-) Miłej zabawy A ja to ujmę prościej : #1 - Na ściance startowej wprowadź następujące wartości (zaczynając od lewej strony, od góry) – 010, 000, 011, 001. Wciśnij PRAWY przycisk myszy. #2 – Wprowadź wartości – 100, 010, 101, 011. Wciśnij PRAWY przycisk myszy. #3 – Wprowadź wartości – 110, 100, 111, 101. Wciśnij PRAWY przycisk myszy. #4 – Wprowadź wartości – 000, 110, 001, 111. Wciśnij PRAWY przycisk myszy. Wciśnij LEWY przycisk myszy. #5 – Wprowadź wartości – 100, 110, 111, 101. Wciśnij LEWY przycisk myszy. Wciśnij LEWY przycisk myszy. #6 – Wprowadź wartości – 011, 001, 000, 010. Koniec :) i lepiej zapisz grę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witam Dopiero co zakupiłem oryginał DA lecz nie mogę jej uruchomić. Za każdym razem po uruchomieniu dostaję taki oto komunikat: Sprzęt na 100% spełnia wymagania (sygn.) Czy ktoś dlaczego tak się dzieje? pozdrawiam EDIT Sterowniki do karty mam nowe, zainstalowałem też patcha 1.02 ale wciąż to samo... Usuń monitor(y) w menedżerze urządzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 A ja to ujmę prościej : #1 - Na ściance startowej wprowadź następujące wartości (zaczynając od lewej strony, od góry) – 010, 000, 011, 001. Wciśnij PRAWY przycisk myszy. #2 – Wprowadź wartości – 100, 010, 101, 011. Wciśnij PRAWY przycisk myszy. #3 – Wprowadź wartości – 110, 100, 111, 101. Wciśnij PRAWY przycisk myszy. #4 – Wprowadź wartości – 000, 110, 001, 111. Wciśnij PRAWY przycisk myszy. Wciśnij LEWY przycisk myszy. #5 – Wprowadź wartości – 100, 110, 111, 101. Wciśnij LEWY przycisk myszy. Wciśnij LEWY przycisk myszy. #6 – Wprowadź wartości – 011, 001, 000, 010. Koniec :) i lepiej zapisz grę :) Wielkie dzieki, zrobilem jak piszesz i juz mam to za soba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Panowie zaraz mnie szlag trafi! Jak ta gre zmusic do dzialania na 100Hz??? Przy 60Hz moje oczy nie wyrabiaja... Wymuszanie 100Hz w dxdiag i catalyst nie dziala - gra nadal odpala sie w 60Hz. Po uzyciu Reforce gra w ogole sie nie odpala... Prosze o rady. Panowie zaraz mnie szlag trafi! Jak ta gre zmusic do dzialania na 100Hz??? Przy 60Hz moje oczy nie wyrabiaja... Wymuszanie 100Hz w dxdiag i catalyst nie dziala - gra nadal odpala sie w 60Hz. Po uzyciu Reforce gra w ogole sie nie odpala... Prosze o rady. Panowie zaraz mnie szlag trafi! Jak ta gre zmusic do dzialania na 100Hz??? Przy 60Hz moje oczy nie wyrabiaja... Wymuszanie 100Hz w dxdiag i catalyst nie dziala - gra nadal odpala sie w 60Hz. Po uzyciu Reforce gra w ogole sie nie odpala... Prosze o rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Którym klawiszem uaktywnia się minimapę? Tak by w trakcie grania było ją widać w lewym dolnym rogu ekranu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 To jest cos takiego w ogole? Mnie sie zdaje ze nie, ale moge sie mylic. Jest chyba tylko normalna mapka na caly ekran. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Którym klawiszem uaktywnia się minimapę? Tak by w trakcie grania było ją widać w lewym dolnym rogu ekranu?Nie pamietam dokladnie ale ponaciskaj po lewej stronie ctrl, alt, shift,z,x,c. Pod koniec gry dopiero sie zorientowalem ze cos takiego jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Nie pamietam dokladnie ale ponaciskaj po lewej stronie ctrl, alt, shift,z,x,c. Pod koniec gry dopiero sie zorientowalem ze cos takiego jestDwa albo try razy trzeba nacisnąć Z - przez przypadek znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam mam problem otóż próbuje zmienić opcje Grafiki w Double Agent ustawiam Customize Zapisuje załączam misje wychodze z niej i znowu NEXT GEN tak samo przy restarcie gry co z tym zrobic :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Apply jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Apply też dawałem i save cały czas aż weszło do głownego menu nie wiem co jest grane ... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Na moim sprzęcie nie mogę pograć na max detalach :( Mam fps od 5 - 25, śr. 12-15. Why? Zamulony system ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Na moim sprzęcie nie mogę pograć na max detalach :( Mam fps od 5 - 25, śr. 12-15. Why? Zamulony system ??Nie, ta gra już tak ma sprobuj na low, ale i wtedy prędkość może nie być satysfakcjonująca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Aha... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 No w sumie gra ma swoje wymagania, graficzke tez ladną wiec z takim sprzetem to mozna sie w sumie tego bylo spodziewac ;) U mnie tez nie dzialala za dobrze ale jakos mozna bylo to przezyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) Ludzie powiedzcie mi jak to jest z wymaganiami tej gry. Bo mi tu coś nie gra :D 1 misję zacząłem w takich ustawieniach i gierka chodzi bardzo płynnie czasami tylko zacina przy większych zadymach ale generalnie chodzi dobrze. Chciałem sie dowiedzieć czy w następnych misjach też tak będzie? Czy tylko 1 jest tak łaskawa dla sprzętu. Zacina po włączeniu "Shaderów wysokiej jakości" a bez tej opcji właściwie nie widać gdzie są oświetlone miejsca a gdzie nie :blink: Nie wiem już co o tym myśleć ta opcja żre tyle fpsów ile widzi nawet przy wyłączonych innych opcjach, ale bez niej nie wiem gdzie moge sie bezpiecznie poruszać :mur: Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez Krzysg4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 u mnie chodzi dobrze 40-50kl/s na moim radeonie x1800 (niepodkrecona karta) i mam problem co jakis czas komputer wyłacza podczas ladowania gry albo podczas grania to normalne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 u mnie chodzi dobrze 40-50kl/s na moim radeonie x1800 (niepodkrecona karta) i mam problem co jakis czas komputer wyłacza podczas ladowania gry albo podczas grania to normalne??U mnie podobnie z tym wyłączaniem kompa albo czasami sie jakieś błędy pojawiają przy ładowaniu albo błąd pliku exe. Raz jak mi wywalił to musiałem od nowa instalować gre bo nie chciał sie włączyć ale z reguły chodzi dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Mógłby mi ktoś podesłać save z misji "JBA HQ - part 2" po złożeniu tych 10 min? Plizz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byzik Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 mam problem zmieniłem komp plytę , dysk itp Ponownie zainstalowałem gre , wszystko jest ok, program sprawdził system , DirX z płyty klikam na ikonę , płyta się kręci w DVD kilka sekunt i koniec. odinstalowałem i znowu instal zawsze to samo co jest grane??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 tez mam problem z tym ze zawsze mi ustawienia graficzne wracaja na next gen. Poza tym gra nie chodzi najlepiej w stosunku do tego jak wyglada. Szkoda, moze latka jakas pomoze, jest sens instalowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byzik Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 u mnie pojawia sie okno - jeden gracz - wielu graczy -autorzy - wyjście wszystkie działają oprucz - jeden gracz klikam kursor miga pojawia sie ikona cd i po paru sekundach cisza inne gry np. STALKER działeją co robić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...