Skocz do zawartości
maly86

Co Robicie W Wakacje?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Piszcie co robicie w wakacje...

Ja mam od 15 kwietnia takie "niby" wakacje, bo od 15 mialem zakonczenie liceum, 18 pierwsze egzaminy ustne matury, potem maj (pierwsze dwa tygodnie) to byla matura, a od polowy maja to juz takie prawdziwe wakacje B), lecz siedziec nie bede w domu :wink: pracuje, lepsze to niz siedziec :lol:, a Wy co robicie....? -_-

Edytowane przez M@Ly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od 13 czerwca zaczynam kurs na prawko :D , myślę, że do końca lipca skończę. Cały czas będę pracował u ojca, w międzyczasie wyskoczę pewnie gdzieś z kumplami nad jeziorko, potem ze starszymi w nasze ukochane Tatry, a w sierpniu jak dobrze pójdze to do Włoch :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm, wreszcie zajme sie kompem [ ale to przez pierwszy tydzień] ,prawo jazdy, oczywiscie prace zarobkowe całkiem prawdopodobne...

i prawdopodobnie na jakies 2tygodnie do gdańska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duzo planow ale nie wiem co z tego wyjdzie

Do angli moze zarobic troche ze znajomymi

Do finlandi/norwegi zarobic z jeszcze innymi znajomymi

Na mazury na jacht poplywac tym razem z przyjaciolmi

Pojsc wreszcie na egzamin na prawko :mur: Od stycznia nie mam czasu do Lublina podjechac :-| I spotkac sie z przyjaciolmi i dziewczyna :sad: Po co mi o tym przypominacie :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

farta mam bo udalo mi sie taka praktyke zalatwic ze mnie na niej nie bedzie :- ) i jak sie uda to do angli wyjade do roboty :- )) a we wrzesniu to pewnie jakis warunek sie trafi bo jakby inaczej, no ale moze sie uda badzmy optymistami :)

aha a wakacje mam od 23.06

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no więc tak:

26-29 czerwca -wyjazd na działkę do kumpeli

11-17 lipca - wyjazd nad zalew sulejowski na łódki

25 lipca-6 sierpnia - wyjazd z paczką na moją działkę

8 sierpnia-28 sierpnia - obóz w Biały Borze :)

Pracę sobie dopuściłem w tym roku, choć maiłem zamiar dorabiać, to niewiele z tego wyszło :)

Ostantie lata takich imprez to trza korzystać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nikt nie napisal, ze moze pojedzie 22 lipca na sunrise :wink: jedzie ktos ? :unsure:

1484877[/snapback]

Oj chyba jedzie :) Nie wiem jeszcze jak z transportem ale po maxie chciałbym się tam znaleść :D

Teraz po zdaniu maturki szukam WORK oraz myśle nad kierunkiem stdiów :rolleyes: Jeśli chodzi o prace to właśnie zaraz będę szedł w jej sprawie - 3mta kciuki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z prawdziwych wakacji to pewnie nici beda, bo praca, praca, praca i jeszcze raz praca. Tyle, ze od uczelni odpoczne. Jak dobrze pojdzie, to nic mi na wrzesien nie zostanie...

Myslalem tez o wyjezdzie do Anglii, ale ciezko bedzie. Kumpel ostatnio przyjechal, bo powstala konkurencja na rynku i jego firma zaczela ludzi odsylac na wakacje, bo produkcja zwolnila. Chyba, ze na jakiegos informatyka bym sie zalapal, ale pewnie takich tam nie brakuje, bo ostatnio duzo osob z Polski tam jedzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi