maly86 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) Witam! Piszcie co robicie w wakacje... Ja mam od 15 kwietnia takie "niby" wakacje, bo od 15 mialem zakonczenie liceum, 18 pierwsze egzaminy ustne matury, potem maj (pierwsze dwa tygodnie) to byla matura, a od polowy maja to juz takie prawdziwe wakacje B), lecz siedziec nie bede w domu :wink: pracuje, lepsze to niz siedziec :lol:, a Wy co robicie....? -_- Edytowane 6 Czerwca 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 chyba bede pracowal w tesco na bagietkach :lol: jak mnie tam nie przyjma to szukam gdzie indziej pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 A ja se do wujcia pójdę i coś se dorobię :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Praktyka ok miecha, potem będe się obijać, może gdzieś wyjade, zastanawiam się też nad wolontariatem na miesiąc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ja od 13 czerwca zaczynam kurs na prawko :D , myślę, że do końca lipca skończę. Cały czas będę pracował u ojca, w międzyczasie wyskoczę pewnie gdzieś z kumplami nad jeziorko, potem ze starszymi w nasze ukochane Tatry, a w sierpniu jak dobrze pójdze to do Włoch :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 A ja 28 czerwca wyjezdzam do pracy do jastarni :) na dwa miesiące. Wyszaleje sie nad morzem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 hmmm, wreszcie zajme sie kompem [ ale to przez pierwszy tydzień] ,prawo jazdy, oczywiscie prace zarobkowe całkiem prawdopodobne... i prawdopodobnie na jakies 2tygodnie do gdańska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jak szczeście dopisze to może z bratem na kaukaz w rosji pojade :D na jeden mies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Duzo planow ale nie wiem co z tego wyjdzie Do angli moze zarobic troche ze znajomymi Do finlandi/norwegi zarobic z jeszcze innymi znajomymi Na mazury na jacht poplywac tym razem z przyjaciolmi Pojsc wreszcie na egzamin na prawko :mur: Od stycznia nie mam czasu do Lublina podjechac :-| I spotkac sie z przyjaciolmi i dziewczyna :sad: Po co mi o tym przypominacie :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 w wakacje będę pracował, a od 15go sierpnia -> Mielno :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ja postawilem sobie za zadanie w wakacje bloczek wodny wyprodukować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 kurs na prawko :> i pojade gdzies z rowerem skakac po gorach :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 farta mam bo udalo mi sie taka praktyke zalatwic ze mnie na niej nie bedzie :- ) i jak sie uda to do angli wyjade do roboty :- )) a we wrzesniu to pewnie jakis warunek sie trafi bo jakby inaczej, no ale moze sie uda badzmy optymistami :) aha a wakacje mam od 23.06 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 a nikt nie napisal, ze moze pojedzie 22 lipca na sunrise :wink: jedzie ktos ? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jak zwykle pewnie będę się rozbijał po Polsce po festiwalach bluesowych ;] Jak na razie w planach Sopot, Tychy, pewnie Olsztyn ;] A resztę to zobaczymy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 no więc tak: 26-29 czerwca -wyjazd na działkę do kumpeli 11-17 lipca - wyjazd nad zalew sulejowski na łódki 25 lipca-6 sierpnia - wyjazd z paczką na moją działkę 8 sierpnia-28 sierpnia - obóz w Biały Borze :) Pracę sobie dopuściłem w tym roku, choć maiłem zamiar dorabiać, to niewiele z tego wyszło :) Ostantie lata takich imprez to trza korzystać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 a nikt nie napisal, ze moze pojedzie 22 lipca na sunrise :wink: jedzie ktos ? :unsure: 1484877[/snapback] Oj chyba jedzie :) Nie wiem jeszcze jak z transportem ale po maxie chciałbym się tam znaleść :D Teraz po zdaniu maturki szukam WORK oraz myśle nad kierunkiem stdiów :rolleyes: Jeśli chodzi o prace to właśnie zaraz będę szedł w jej sprawie - 3mta kciuki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Z prawdziwych wakacji to pewnie nici beda, bo praca, praca, praca i jeszcze raz praca. Tyle, ze od uczelni odpoczne. Jak dobrze pojdzie, to nic mi na wrzesien nie zostanie... Myslalem tez o wyjezdzie do Anglii, ale ciezko bedzie. Kumpel ostatnio przyjechal, bo powstala konkurencja na rynku i jego firma zaczela ludzi odsylac na wakacje, bo produkcja zwolnila. Chyba, ze na jakiegos informatyka bym sie zalapal, ale pewnie takich tam nie brakuje, bo ostatnio duzo osob z Polski tam jedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Praca jak zwykle. Jezeli starczy kasy to jeziora a pozniej góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Początek lipca wyjazd w karpaty (czy jakoś tak)..... Potem sielanka na biku (zwiedzanie wszystkiego w promieniu 50 km od miasta na rowerku :P) TJuning rowerka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 opier.....nie się przez 3 miechy :D Będę spadzał dni i noce z moją wymarzoną, cudowną, wspaniałą jedyną Kobietką :) może gdzieś się wyjedzie w góry lub nad morze... ogolnie 3 miechy laby :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...