SGJ Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Arnie, to akurat nie jest równoważnik tylko zwykłe zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 no fakt.. nie przyjzalem sie.. upadl to ozeczenie, a podmiot mamy domyslny:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 2222440[/snapback] no fakt.. nie przyjzalem sie.. upadl to ozeczenie, a podmiot mamy domyslny:P A Arnie się nie nauczył. :P 10% + 2 dni ZPP ;] Idę pobawić się w Sikor'a ;] Sikor coś się obijasz w temacie ojoj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 A Arnie się nie nauczył. :P 10% + 2 dni ZPP ;] Idę pobawić się w Sikor'a ;] Sikor coś się obijasz w temacie ojoj... Bo ta zasada obowiązuje tylko w jednym konkretnym temacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 No, ale chyba ma na celu, aby nauczyć pisać poprawnie również w innych tematach. Nie sądzisz? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) No, ale chyba ma na celu, aby nauczyć pisać poprawnie również w innych tematach. Nie sądzisz? ;] Jeżeli by tak było to dostał byś już ZPP za posty w tym temacie... NIE RZOUMIESZ?! skoncz juz z tym :| to jest żałosne :| /edit: DOBRZE, IRONIA IRONIĄ, ALE SKONCZ JUZ Z TYM Edytowane 10 Lipca 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Nie rozumiesz mnie, o co mi chodzi. Piszcie sobie w tych tematach jak tam chcecie z małej bez kropki itp, itd. Chodzi mi o to, że Sikor pewnie by chciał, aby i w tych tematach było pisane poprawnie żebyście coś wynieśli z tego, co się tam nauczyliście. A to, co napisałem o % dla Arnie to taka ironia przecież postawiłem mordy na końcu ;] ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Nie rozumiesz mnie, o co mi chodzi. Piszcie sobie w tych tematach jak tam chcecie z małej bez kropki itp, itd. Chodzi mi o to, że Sikor pewnie by chciał, aby i w tych tematach było pisane poprawnie żebyście coś wynieśli z tego, co się tam nauczyliście. A to, co napisałem o % dla Arnie to taka ironia przecież postawiłem mordy na końcu ;] ;] ;] ;] Zamilcz juz. Zalisz sie, i zalisz. Nie tylko Ty jeden dostales % w tym durnym topicu. Po co sie rozczulasz nad tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 To, co zaznaczyłem na czerwono powinno być z dużej o ile się nie mylę - forma grzecznościowa. Widać nawet najlepsi się mylą. Sikor samą znajomością ortografii nie zdasz matury. Zawsze można sobie załatwić papiery o dysgrafię czy jak to się tam zwie, ale to też później trudniej o prace. Więc lepiej się starać. :wink: A co się z twojej lekcji nauczyłem to chyba nie trzeba powtarzać. A Arnie się nie nauczył. :P 10% + 2 dni ZPP ;] Idę pobawić się w Sikor'a ;] Sikor coś się obijasz w temacie ojoj... Forma grzecznościowa nie jest wymagana przez zasady. Chcę jej używać, to używam. Nie chcę, to nie. Możesz co najwyżej poczuć się obrażony. Owszem, sama znajomość ortografii i interpunkcji nie załatwi zaliczenia matury. Toteż podkreśliłem, że ich nieznajomość miała najprawdopodobniej niemały udział w "rewelacyjnych" wynikach egzaminów. Jednakże poprawne pisanie może zdecydowanie pomóc w zaliczeniu matury. BTW, Arnie powinien wyhaczyć 4 dni ZPP. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 [...] BTW, Arnie powinien wyhaczyć 4 dni ZPP. :-P Mamy nadzieje, ze nie wpadniesz tak szybko na pomysl, aby "szkolke letnia" zrobic na calym forum :wink:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 gdyby Sikor wpadl na taki pomysl to ide na tweaka[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 gdyby Sikor wpadl na taki pomysl to ide na tweaka[; nawet jakbys nie poszedl to i tak po paru postach bys musial bo bys mial 100% [; pewnie jak 90% wypowiadajacych sie uzytkownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) ot gdyby Sikor wpadl na taki pomysl to ide na tweaka[;o swój los się nie bój, niech młodzi się martwią o % :) nawet jakbys nie poszedl to i tak po paru postach bys musial bo bys mial 100% [; pewnie jak 90% wypowiadajacych sie uzytkownikow. :lol2: a to ciekawe pozdro Edytowane 11 Lipca 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Powstaloby ogolnopolskie forum o tematyce komputerowej im. prof. Jan Miodka.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 ot o swój los się nie bój, niech młodzi się martwią o % :) :lol2: a to ciekawe pozdro a pewnie ze ciekawe, bo tak jak ja za trego posta, tak i Ty za swojego mialbys juz 10% [; Powstaloby ogolnopolskie forum o tematyce komputerowej im. prof. Jan Miodka.... :lol: :lol2: dobreeeeeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Powstaloby ogolnopolskie forum o tematyce komputerowej im. prof. Jan Miodka.... :lol:Przynajmniej purepc stałoby się sławne! Zaraz by to jakieś brukowce podchwyciły, potem może nawet telewizja :-D :lol2:... Tylko patrzeć jak się posypią nagrody dla moderacji i administracji forum... ;-) :-D :lol: :lol2: Edytowane 11 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) A ja mam pewna propozycje, moze komus sie spodoba. :P Chodzi o to (ze dzis jest prywatka, a nie gadka szmatka :D) by wlepiac % za bledy w tytule tematu. Czesto pojawiaja sie tematy gdzie w tytule sa 'wielblady' tj. wzionc, podlonczyc itp., itd. . :? Mysle, ze irytuje to wielu uzytkownikow i trzeba to zwalczyc czym predzej. ;) Edytowane 11 Lipca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Santi Wczoraj Nudy.., dzisiaj pure, jutro caly polnet?! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Santi Wczoraj Nudy.., dzisiaj pure, jutro caly polnet?! :D Exactly. :P Analfabetyzm trzeba zwalczac. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Santi Wczoraj Nudy.., dzisiaj pure, jutro caly polnet?! :D po jutrze caly swiat :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 po jutrze caly swiat :twisted:Ech, Arnie. Tu nie ma wcale nic śmiesznego. Tu trzeba płakać. Zwłaszcza nad twoimi postami. Rzadko który twój post jest pozbawiony wielbłądów. pojutrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Ech, Arnie. Tu nie ma wcale nic śmiesznego. Tu trzeba płakać. Zwłaszcza nad twoimi postami. Rzadko który twój post jest pozbawiony wielbłądów. pojutrze Sikor, jak to jest... "Tobie" , "Ciebie" itp. trzeba pisać z wielkiej litery, czy wyłącznie kiedy okazujemy komuś szacunek ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Sikor, jak to jest... "Tobie" , "Ciebie" itp. trzeba pisać z wielkiej litery, czy wyłącznie kiedy okazujemy komuś szacunek ? ;)Zacytuję: Forma grzecznościowa nie jest wymagana przez zasady. Chcę jej używać, to używam. Nie chcę, to nie. Możesz co najwyżej poczuć się obrażony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 No ładnie drogi Sikorze. :) Jak się przyłożysz i rzetelnie zaczniesz ścigać za rozpoczynanie zdań małą literą, to do jutra nas tu tylko kilku na forum zostanie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 A moderatorzy ? Oni tez ludzie i bledy popelniaja. Zostanie sam Marco ,Romek i Paranoik ,bo oni zdaje sie maja wladze absolutna ;) Az strach pisac w topicu Nudy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 A moderatorzy ? Oni tez ludzie i bledy popelniaja. Zostanie sam Marco ,Romek i Paranoik ,bo oni zdaje sie maja wladze absolutna ;) Az strach pisac w topicu Nudy... To tylko kilka dni ZPP - nic strasznego. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 To tylko kilka dni ZPP - nic strasznego. ;)+ %, takze bojcie sie, bo 100% to ban :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 A moderatorzy ? Oni tez ludzie i bledy popelniaja. Zostanie sam Marco ,Romek i Paranoik ,bo oni zdaje sie maja wladze absolutna ;) Az strach pisac w topicu Nudy...Administracja zazwyczaj ma do wszystkiego dostęp i również błędy im się zdarzają to fakt, lecz nie piszę w temacie o nudzie bo już pisałem moderacji, że dla mnie można go zamknąć bo nic dobrego nie wnosi do forum a tworzy się tam istne nabijanie liczników (co wielu lubi) i wielkie OT. Rygor jaki został wprowadzony w tym temacie jest po to abyście nauczyli się pisać w ojczystym języku i myśleli dwa razy nim napiszecie jakieś posty z 20 błędami na kilka zdań. Tyle. Pozdrawiam Romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Administracja zazwyczaj ma do wszystkiego dostęp i również błędy im się zdarzają to fakt, lecz nie piszę w temacie o nudzie bo już pisałem moderacji, że dla mnie można go zamknąć bo nic dobrego nie wnosi do forum a tworzy się tam istne nabijanie liczników (co wielu lubi) i wielkie OT. Rygor jaki został wprowadzony w tym temacie jest po to abyście nauczyli się pisać w ojczystym języku i myśleli dwa razy nim napiszecie jakieś posty z 20 błędami na kilka zdań. Tyle. Pozdrawiam Romek A nie można wyłączyc tego tematu z licznika, żeby posty z niego się nie liczyły do ogólnej liczby postów użytkownika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 a ja mam prośbę do drogiej płetwy ;) i administratorów z czego widzę wielu forumowiczów ma problem ze słowem "w ogóle" i piszą je na naprawdę różne sposoby :) jedne pisze „wogóle”, drugi „w ogule”, a jeszcze inny „wogule”, nie możecie tego jakoś poprawić i wprowadzić aby takie byki były automatycznie poprawiane do poprawnej formy pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...