Galvatron Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Dziwne w ogóle jest dobrze, ale drugiej już poprawiłem. To tylko potwierdza że każdy się myli. :P Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (...) To tylko potwierdza że każdy się myli. :P 1504216[/snapback] Niektórzy kilka razy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Niektórzy kilka razy :D 1504232[/snapback] Saper tylko raz... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Saper tylko raz... ;] 1504255[/snapback] Nieprawda bo jak się np pomili przy wpisywaniu PIN-u do bankomatu albo przy czymś innym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Saper tylko raz... ;] 1504255[/snapback] Z tego wniosek jest taki, że Galvatron saperem nie jest :) I w ogóle ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Dziwne wogóle jest dobrze... 1504216[/snapback] No właśnie nie jest. Słownik języka polskiego - fascynująca lektura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 żondam działa/niedziała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Tak btw: http://portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html http://sjp.pwn.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 żondam działa/niedziała 1504390[/snapback] To nie jest TESTOWE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 można by zrobić listę słów w których za popełnianie błędów są procenty :D taki "dysklektyk" mógłby się wtedy bardziej pilnować :] np: który K T U R Y żeby R Z E B Y etc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 http://www.bykom-stop.avx.pl/ & http://www.manka.info/ to moje pierwsze słowa(wyrazy) kiedy ktos do mnie "pIsHe" na gg Dosłownie moje mysli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 co do "taKhieGo pIsaNi" tro moja koleżanka ma na koniec 2 z polskiego i pani jej powiedziała, że jak w następnym roku chociaż raz tak napisze to będzie miała tą samą ocenę co w tym roku więc piszcie wyraźnie!' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 8O 8O Chcesz powiedziec, ze pisala tak w zeszycie? 8O OMG, co ten internet z ludzmi robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 8O 8O Chcesz powiedziec, ze pisala tak w zeszycie? 8O OMG, co ten internet z ludzmi robi... 1505658[/snapback] No, a potem takie cudaki mają problem z zapamiętaniem dwóch pierwszych wersów Pana Tadeusza. Bo to język taki jakiś niezbyt "młocieszofy" i czegoś "sztraśnie" dużo tekstu. :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 W ogóle pogubiłem się z tym "wogóle" :P Dzięki Crosis, że mnie oświeciłeś, bo ja myślałem, że wogóle a w ogóle dwa różne słowa o innym znaczeniu i wychodzi na to, że muszę sobie kupić radiator na mózg, albo jakiś wentylatorek. Może chłodzenie wodne lub azotem pomoże. :D Sorry za OT. :) Edited by Sikor: Poprawiłem literówki Galvatronku. :-P Edited by Crosis: Poprawiłem swoją ksywkę, bo była przez dwa środkowe "s" napisana i było troszkę źle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałeł Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 proponował bym jeszcze dawać % za po pierwsze primo, po drugie primo, czyli używanie słów których user nie zna i nawet niema pojęcia co pisze ciekawe ile użytkowników, ma dokumenty na dysleksje czy dysortografie a swoja drogą ja mam i nawet sie nie przejmuje że robię błędy, zresztą dla człowieka który szybko czyta (czytanie wielu wyrazu na raz) nie ma różnicy czy napisane jest z błędem czy bez i tak sens zdania zostanie zachowany mózg sam dokonuje korekty w "locie", fakt ten jest potwierdzony naukowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 no nie przesadzajmy po piersze primo i po drugie primo są dosłownym cytatem z poranku kojota a należy wspierać rodzime produkcje poza tym zdanie to weszło już do powszechnego użycia i większość ludzi wie o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Chociaz ja zazwyczaj uzywam "primo", "secundo" itd. Ale "po drugie primo" rowniez czasem zdarza mi sie powiedziec (fajnie brzmi), ergo nie ma sie czego czepiac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałeł Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 czyli mogę sobie cytować co chce i najlepiej z błędami :> mnie błędy ort nie rażą ale stylistyka strasznie a na te po pierwsze primo to cięty strasznie jestem to jest błąd rzeczowy dla mnie o wiele bardziej ważny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ale to sie przyjelo, podobnie jak 'osohozi':> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 co do bledow stylistycznych to ja wrecz kocham sposob wykorzystywania slowa "bynajmniej" przez naszych kochanych userwo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 hehehe, co racja to racja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 bynajmniej wunat prawdę mówi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 1 wersja zaprawde gdy spoglądam na owe litery wystukane przez wasze nieokiełznane osoby nie wiem co powiedzieć... baaaa ,wszakże spać mi się chce niemiłosiernie ale chcąc zdobywać więcej wiedzy na temat ortografii zostaje na tym zaiste forum. 2 wersja jak tak to czytam to brak mi słów ,zaraz sie kimne chyba ale jeszcze troche posiedze tutaj żeby zobaczyć o czym kminicie :D BYNAJMNIEJ sam nie wiem która wersja bardziej dotrze do userów. 1 do moderów ;-) 2 do userów ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 1 wersja zaprawde gdy spoglądam na owe litery wystukane przez wasze nieokiełznane osoby nie wiem co powiedzieć... baaaa ,wszakże spać mi się chce niemiłosiernie ale chcąc zdobywać więcej wiedzy na temat ortografii zostaje na tym zaiste forum. 2 wersja jak tak to czytam to brak mi słów ,zaraz sie kimne chyba ale jeszcze troche posiedze tutaj żeby zobaczyć o czym kminicie :D BYNAJMNIEJ sam nie wiem która wersja bardziej dotrze do userów. 1 do moderów ;-) 2 do userów ;-) 1506765[/snapback] A teraz weź słownik i odszukaj słowo 'zaiste'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Okrutny jestes;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 strzasznie :P z daleka widać że jesteś adminem nawet bez tego podpisu Grupa:Admin !!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Wiesz, nawet bez twojego wpisu mogę z daleka powiedzieć, że masz 15 lat i jesteś eloziomalowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Nie mow tak !!!! :) Czuje sie dotkniety !!!!!!!!!!!!!!! :) --- w taki sposób można poznać n00b'a board'owego [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) [ot mode] Para nie postarzaj userow na sile przywilejem mlodosci jest... :wink: Edytowane 21 Czerwca 2005 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...