Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

I tak sie skonczylo zaangazowanie Hydro w "Prison Break". :D

O ile wczesniej zwracalem jeszcze uwage na twoje posty, tak teraz nie mam juz najmniejszych watpliwosci, ze kolo obiektywizmu to ty nawet nie przechodziles. Kazdy ma swoje zdanie, ale sa jakies granice sensownej wypowiedzi...

Wciagnal mnie ostatnio Family Guy. Łykam po dwa, trzy odcinki dziennie i wedlug mnie Simpsonowie wysiadaja. Stewie po prostu miazdzy... ;)

Edytowane przez q-b-a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jestem po wczorajszym finale battlestara. Jestem pod wrażeniem, fabuła jest bardziej wykręcona niż w loscie ale w przeciwienstwie do tego gniota żaden wątek sie nie urywa.

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Kiedy Boomer postrzeliła Staruszka po prostu mnie zatkało.Myslalem ze bedzie sobie jakos radzic z Cylońską naturą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK - kłócicie się wszyscy który lepszy serial a który to gniot - po kiego grzyba każdy ma swój gust i już

Prosze o zapodanie czegoś na tą dłuuugą przerwę miedzy PB i Lostami - pociągnałem sobie już 22 odcinki SUPERNATURAL i jakość czas leci ale to się szybko skończy :( co dalej ?? prosze o propozycję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK - kłócicie się wszyscy który lepszy serial a który to gniot - po kiego grzyba każdy ma swój gust i już

Nikt sie kloci ktory serial jest lepszy, ale glupoty w stylu "lost jest najlepszy ale innych nieogladalem" powinny byc karane dozywotnim banem bo to czyste dymienie.

Co do serialu na dluzsza przerwe to mow tylko czego oczekujesz?:>

Ja Ci polece bSg nowego, lepszego serialu do tej pory niewidzialem. Obejrzysz sobie tylko pilota i jestem przekonany ze bedziesz ogladal do konca z zapartym tchem:P Niestety 3sezon dopiero na wrzesien :(

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze o zapodanie czegoś na tą dłuuugą przerwę miedzy PB i Lostami - pociągnałem sobie już 22 odcinki SUPERNATURAL i jakość czas leci ale to się szybko skończy :( co dalej ?? prosze o propozycję

ja od siebie polece "Smallville" - mimo niedociagniec (czasem zastanawiam sie gdzie tam sa dociagniecia :P tak mnie denerwuja dylematy niektorych) w prosty sposob pokazuje jak Superman mogl dorastac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do Battlestar Galactica...wszyscy zachwalaja ten serial wiec postanowilem to sprawdzic.Zdobylem pierwsze odcinki pierwszej serii wlaczam pierwszy odcinek"33" a tu...."w ostatnim odcinku..." Postanowilem wiec szukac jakiegos odcinka 0, jakiegos pilota i znalazlem 2czesci po poltorej godziny(jakis 2003)...juz nic z tego nie rozumie....moze ktos powiedziec jak to sie powinno ogladac(kompletnie nie znam tego tytulu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem w stanie Ci uwierzyć, że jesteś nie w stanie. Pozatym chyba nie mogłeś zdecydować się na odpowiedź co ? <_<

satoshie,

feluś właśnie odpowiedział w temacie, który dodałeś do listy subskrybowanych: "Seriale".

----------------------------------------------------------------------

ty mnie sledzisz czy co znajdz se dziewczyne

Nie muszę, już mam. Smacznie sobie spi, więc do spania mnie nie pogoni ;)

satoshie,

feluś właśnie odpowiedział w temacie, który dodałeś do listy subskrybowanych: "Seriale".

dzieki satoshie myslałem , ze to nowośc i tylko ja to oglądam jutro sobie poczytam bo teraz jestem tak pijany , że nie odrózniam podłogi od ściany , dzieki za kleryfikacje tego

satoshie,

ok dzieki jutro poczytam teraz nie jestem w stanie , ale dziekuje za sugestie

Natychmiastowa notyfikacja email działa jak należy :lol2:

A jeśli chodzi o Lost'a to napewno będziesz miał co czytać w tym temacie :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Last week pojawił się nowy sezon The 4400

dziś zapewne obejrze obejrze odcinek 301-302

również joey nadal wychodzi (dla tych co są zainteresowani), aktualnie chyba 219

no i na koniec powiem że serial Bones naprawde wymiata :) może nie tyle wymiata, ale imho jest to bardzo dobry serial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktos ogląda lost ? czy tylko ja ? bo ja ze tak powiem nieelegancko ocipiałem pod względem lost

ok dzieki jutro poczytam teraz nie jestem w stanie , ale dziekuje za sugestie

Brak slow na takie posty <_< Jak nie jestes w stanie czytac to po co sie wypowiadasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam, że nie czytałem wszystkich 36 stron, ale mam takie pytanie apropo Zagubionych: Na którym odcinku skończyła nadawanie serialu Lost telewizja polska? Bo wszystkie odcinki oglądałem (no, oprócz jednego, bo na początku raz zapomniałem :wink: ) i chciałbym teraz ściągnąć kolejne, ale nie wiem od którego zacząć... Nadawany był cały I i II sezon czy jak? Bo mnie wtedy też ten serial niesamowicie wciągnął :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOST TO KROL SERIALI!!!!!!!!!!11111111111(jedenascie)

Powienien miec swoj wlasny temat!!!!!!!!11111111111111

od razu całe forum....;]

Ostatnio poswiecam czas drew carey show. Humor jest swietny [tzn trafil w moj gust] i moge go polecic kazdemu kto lubi sie posmiac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOST TO KROL SERIALI!!!!!!!!!!11111111111(jedenascie)

Powienien miec swoj wlasny temat!!!!!!!!11111111111111

Ludzie sraczki zaczynali dookoła dostawać więc pomyslałem - a co mi szkodzi. Zassałem 14 odcinków pierwszego sezonu, obejrzałem i... nie wiem co ludzie w tym widzą. Nie licząc niektórych motywów ["rodzeństwo :P] to serial jest wciagający niczym Period Drama. Nudzi mnie jak jasna cholera kiedy ten dinozaur zaczyna mieszać ["co to jest? ooooo wiem ale nie powiem"], znając życie nigdy nie będzie wiadomo o co chodzi i jak zacznie conieco sie wyjaśniać wkleją drugą ekipę :/

Słowem - szkoda czasu, chyba że naprawde masz go w nadmiarze.

najbardziej mnie wkurza ze maja ekipe jak do kolonizacji innej planety a nawet statku nie moga zbudowac

Edytowane przez tukamon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jestem po wczorajszym finale battlestara. Jestem pod wrażeniem, fabuła jest bardziej wykręcona niż w loscie ale w przeciwienstwie do tego gniota żaden wątek sie nie urywa.

Kiedy Boomer postrzeliła Staruszka po prostu mnie zatkało.Myslalem ze bedzie sobie jakos radzic z Cylońską naturą :)
obejzałes caly drugi sezon?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obejzałes caly drugi sezon?

Dzis dopiero znalazlem czas i zdazylem obejrzec tylko pierwszy odcinek....Wiem ze w kolejnym odcinku szukuje sie to co tygryski kochają, czyli smth like AvP :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis dopiero znalazlem czas i zdazylem obejrzec tylko pierwszy odcinek....Wiem ze w kolejnym odcinku szukuje sie to co tygryski kochają, czyli smth like AvP :mrgreen:

noo powiem Ci ze drugi o wiele bardziej mi sie podobał niz pierwszy - był fenomenalny ;). Ja sie juz trzeciego nie moge doczekac. Premiera w pazdzierniku... Edytowane przez Pluskwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez czekam do pazdziernika :( Narazie ogladam po jednym odcinku dziennie [praca praca praca ] i staram sie niemyslec ze zaraz sie skonczy ;>

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj na Poslacie o 23 55 był pierwszy odcinek całkiem ciekawego serialu pt "Cuda". Tematyka nawiązuje do cudów, dziwnych zjawisk, objawień etc. które bada organizacja poza koscielna (bo kosciół lekcewży te znaki), serial zapowiada sie całkiem ciekawie i nie wygląda na jakis kicz. Ogladał ktos?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi