LPKorn3324 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 zgadzam się lost świetny tylko czekać na następny odcinek i 2 h season fanal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 PB 4x20 "Hi mom" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 PB 4x20 "Hi mom" :lol: Tekst roku. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Hi mom :P" A już myślałem, że jej coś zrobi. ;] Co zrobi nasz inteligentny Misiael? Sara - zbyt oczywiste, Linc the sinc - nie zrobi tego Sarze (w "nieprzewidywalny" sposób dowie się o potomku). Obstawiam, iż urządzi mały meeting całej rodzinki (Krantz okaże się ojcem :P) i sam weźmie Linca, Sarę, Scyllę i T-Baga do podawania drinków :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 @_Ran'dall_ Lost S05E15 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "*" lost trzyma poziom, a z odcincka na odcinek napiecie narasta. zastanawiam sie tylko dlaczego jack tak ochoczo brnie w pomocy przy detonacji bomby. skoro wybuch spowoduje, ze do katastrofy lotu 815 nigdy nie dojdzie, wiec lostowicze nie trafia nigdy na wyspe. na moje powinni w takim wypadku umrzec... sam richard mowil sun, ze wszyscy ktorych spotkal zgineli. sam sie juz troche gubie hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) Lost nuda , nuda i jeszcze raz nuda, pozostaje czekac na dextera i mam nadzieje na nowy sezon PB , ale to już raczej nie nastąpi:( Edytowane 9 Maja 2009 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 lost 5x15 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..." mowi sie, ze locke to nie locke. no bo jakby nie patrzec to sie zachowuje bardzo dziwnie. no i ben "dead is dead". a na tej wyspie wszystko jest mozliwe. ale co by sie nie stalo, final 5 sezonu ma kopac dupe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 @_kukifas lostS05E15 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "spoiler" hmmmm jack mi sie wydaje poprostu sadzi, ze wszystkie ofiary wyspy poprostu nie umra.( a czuje sie winny smierci conajmniej kilkoro z nich-->kto by to liczyl :lol2:) Stad jego determinacja do realizacji planu faraday'a. Ja osobiscie po slowach Alperta nie wiem co myslec bo ten serial ostatnio stal sie nieprzewidywalny i rownie dobrze tworcy moga zrobic z filmem wszystko :wink: Co do Johna, jak dla mnie jest to nadal ten sam john tyle ze z jasnym celem i niewiarygodna wiedza o wyspie nabyta grom wie gdzie ( zaswiaty itp :P) Reszta watkow pozostalych rozbitkow jest rowniez ciekawa i z niecierpliwoscia czekam na pozostale odcinki , bo nie moge sie doczekac jak to wszystko sie rozwiaze/wyjasni . Gdzies czytalem artykul z wypowiedzia aktora który gra Sawyer'a "Czekalem z niecierpliwoscia na nakrecenie ostatnich odcinkow żeby w koncu dowiedziec sie o co chodzi " :lol2: Feluś "Lost nuda , nuda i jeszcze raz nuda, pozostaje czekac na dextera i mam nadzieje na nowy sezon PB , ale to już raczej nie nastąpi:( " Nie jestem pewien czy ogladamy ten sam serial bo jak dla mnie PB zszedl na dno o wiele glebiej anizeli lost, w zagubionych autorzy maja przynajmniej ciekawe pomysly ( dla mnie caly 5 sezon tchnal w losta troche zycia) nie to co w PB » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "spoiler " Linc i Majk nie sa bracmi itp , przechwytywanie scylli jest poprostu nudne w kazdym odcinku jednie co sie dzieje to pogon za scylla.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 PB Jak to przed chwilą mój kumpel określił - "to są jakieś kosmiczne jaja"..i dużo w tym racji bo z odcinka na odcinek serial jest durniejszy..na szczęście koniec blisko.. Lost Trochę lepiej, da się oglądać - choć nie mam pojęcia czym oni zapełnią 6 sezon.. Wziąłem się wreszcie za 24 (:blink:), pierwsze 15 odcinków wessałem w 2 dni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 człowiek 24 pierwsze sezony sycą niesamowicie, a 2 sezon jak dla mnie the best ze wszystkich serialów w historii (no ew na równi z pierwszym sezonem, a w szczególności 12 odcinkami PB), obecny sezon również trzyma poziom choć to nie to co pierwsze sezony jednak ;) więc życzę miłych seansów i duuużo wolnego czasu na nie :) Dollhouse 1x12 [Final episode] [...ostatni w ogóle?] - jak na finał to za wiele nie wyjaśnił widać od razu, że jest to szeroko otwarta furtka na sezon no. 2 ale nie wiadomo czy serial nie dostanie cancela co nie było by zaskoczeniem bo muszę z czystym sumieniem przyznać, że serial nie porywa. Na 12 odcinków może z 3 były na prawdę fajne reszta to albo "może być" bądź też "następny odcinek musi być lepszy!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) The Unit - season final - ostatnie odcinki bardzo mi się podobały, pozostaje mieć nadzieje że serial jednak doczeka się kolejnego sezonu (20 maja upfront stacji) Tak w ogóle ładny tydzień mamy, same finały :) House, DH, The Unit, PB, Supernatural i pewnie jeszcze o czymś zapomniałem ;) Edytowane 12 Maja 2009 przez michu98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Tak w ogóle ładny tydzień mamy, same finały :) House, DH, The Unit, PB, Supernatural i pewnie jeszcze o czymś zapomniałem ;)Lost, a finał PB jest w czerwcu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 House Season 5 Finale Spodziewałem się wielu zakończeń. Brałem po uwagę informacje o [spoiler_o_którym_pewnie_wiecie]. I co? Po obejrzeniu jestem zszokowany, rozbity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) I jak tam się podobał finał House-a??. Szok. Aczkolwiek w połowie odcinka podejrzewałem takie zakończenie i miałem rację. Mimo to końcówka wgniotła w fotel. Szkoda że będzie 6-ty sezon. Z takim zakończeniem ten serial przeszedłby to historii. Edytowane 12 Maja 2009 przez RBEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Hałs zmiażdżył o.O Do końca się nie spodziewałem takiego zakończenie. 11/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 finał PB jest w czerwcu ;] Zobaczyłem że teraz dwa odcinki będą to myślałem że to już koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Nowy House - MIAZGA! W ogóle nie przyszło mi a myśl, że takie może być zakończenie :blink: . Są już jakieś informacje kiedy rusza 6 sezon ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) Najpewniej jesienią. EDIT: Właśnie skończyłem House'a, bomba! Ja chce nowy sezon już! Edytowane 12 Maja 2009 przez michu98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Potencjał 6 sezonu House'a - masakra. Mam nadzieję, że będzie się działo. @RBEJ, żadnego kończenia! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 5 sezon housa w mojej ocenie byl najlepszy. tak sie wszyscy zachwycamy tym serialem, a mi wlasciwie to szkoda gregory'ego housa. scenarzysci strasznie go torturuja ;] najlepsze natomiast jest to, ze wiekszosc fanow seriali uwielbia ta postac, a mimo to uwielbia takie odcinki jak te ostatnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Hałz.. jak wino - im starszy tym lepszy.. też się wcześniej nadziałem na spoiler dotyczący 6 sezonu, ale..zakończenie i tak mistrzowskie :) Nowi koledzy Greg'a to pewnie niezłe przypadki będą ;):D 24 skończyłem, syci ;) a ja biję się w piersi, że dopiero teraz się za to wziąłem, choć z drugiej strony będę bez czekania 7 sezonów łyknąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) 5 sezon housa w mojej ocenie byl najlepszy. tak sie wszyscy zachwycamy tym serialem, a mi wlasciwie to szkoda gregory'ego housa. scenarzysci strasznie go torturuja ;] najlepsze natomiast jest to, ze wiekszosc fanow seriali uwielbia ta postac, a mimo to uwielbia takie odcinki jak te ostatnie.Bo to jest po części dramat, szczególnie ostatnio. Zresztą, co ma jedno do drugiego, to nie telenowela. ;) Edytowane 12 Maja 2009 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Ze wszystkich finałów sezonów House-a, najbardziej jednak podobała mi się końcówka S4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 eee tam. byl mocny, ale mimo wszystko wole final drugiego sezonu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Hałz - ŁOŁ... więcej nie powiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) a finał PB jest w czerwcu ;]Jak to?! To ile jeszcze ma być odcinków? Info na stronia Foxa mówi, że dwugodzinny finał za te parę dni. A House'a na oczy jeszcze nie widziałem. :P Edytowane 12 Maja 2009 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Lost, a finał PB jest w czerwcu ;]Uaktualnij swoje informacje, bo masz niestety złe ;] Finał jest za parę dni. W wersji DVD mają być jeszcze jakieś dwa dodatkowe odcinki, ale kto by to oglądał... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Hałs omfg wtf !!!!!11 Best ever :o :o tyle :zonk: :zonk: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) Dollhouse 1x12 (final) - troche retrospekcji, troche przemyslen, troche wyjasnien w pewnych watkach - odcinek ogolnie ok, ale nic ponad to, moze troche lepiej niz srednia wszystkich odcinkow, ktore w wiekszosci byly, jak juz to LPKorn powiedzial, "moze byc". Miejsce na drugi sezon jest, ale jak dla mnie moga sobie to juz spokojnie podarowac House 5x24 (final) - ja tylko potwierdzam slowa kolegow :) Z jednej strony rzeczywiscie takie zakonczenie moglo by byc tym ostatnim, ale w tym serialu drzewie za duzo potenccjalu, zeby go ot tak zmarnowac. Dlatego tez ze zniecierpliwieniem czekam na kolejny sezon! :twisted: Swoja droga, to byla gdzies informacja, ze Hugh Laurie podpisal/przedluzyl kontrakt do 2012 roku. Edytowane 12 Maja 2009 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Są już jakieś informacje kiedy rusza 6 sezon ?Czekamy do września B-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 the unit 4x22 [ostatni, w ogóle :/ ?] - ostatni odcinek był taki jak przeważająca część 4 sezonu - b.dobry. Przyznać trzeba, że ekipa stanęła na wysokości zadania i oddano nam bardzo udany i chyba najlepszy sezon the unit. Szukałem na necie info i nie mogłem się doszukać by serial anulowano - jeżeli to prawda to szkoda. Z jednej strony nie był to serial, na który czekałem z niecierpliwością z tygodnia na tydzień ale patrząc od drugiej strony jak w jakimś tygodniu była przerwa to od razu sam siebie pytałem "WTF?!?!? a gdzie the unit?". Serial był bardzo równy co dziś udaje się osiągnąć garstce seriali (właściwie to tylko House przychodzi mi na myśl - niezmiennie dobry od 1 sezonu) gdzie poza ~połową 1 sezonu wszystkie inne odcinki stoją na jednakowym wysokim i b.wysokim poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...