dzej Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Lost po dwoch bardzo dobrych odcinkach tym razem jednak obniznka formy. TBBT tez mnie nie porwal. HIMYM jak zwykle slabizna. Ostatnio z nudow tez sobie ogladam my name is earl. Ale nic nadzwyczajnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) Skins - Cassie jest slodka :oops: Oh. Wow. Lovely :wub: Edytowane 4 Marca 2010 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Posiada ktoś napisy do Chuck'a 3x08 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Nie ma jeszcze w tłumaczeniu sa. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Pacyfik reklamują to,że ma być na HBO. Widział już ten serial ktoś z was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Też wgłębiam się w skins"a, bardzo ciekawa produkcja jednak czepiłbym się gry aktorów w pewnych momentach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) No to widać, że nie dorosłeś do tego serialu, skoro widzisz tam telenowelę. A początki reklamy od kuchni? Tego już nie zauważyłeś? Dla mnie Mad Men stoi na bardzo wysokim poziomie i na pewno nie jest to serial "do obiadu". Tego typu godny uwagi "easy watching", w mojej opinii, to Breaking Bad, Party Down, United States of Tara. Tą część serialu uwielbiam, ale druga połowa i problemy dona z najśliczniejszą żoną świata :wub: (a raczej sobą) rozkminiłem po 2 odcinkach i 2 sezony tego samego są poprostu nużące. Mimo, że rozumiem "wagę metafory współczesnych czasów" :lol: jaką z sobą ten wątek niesie, to czasem jak Don i Betty leżą włóżku i kamera stoi w miejscu a oni odzywają się do siebie równoważnikami zdań co 10 sekund, to w trosce o własne zdrowie nie mogę tego nie przewinąć. Skins - Cassie jest slodka :oops: Oh. Wow. Lovely :wub: Swój chłop! hehe ;-) Edytowane 4 Marca 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Kim wy się tak zachwycacie, określcie konkretny epizod do obejrzenia coby się w temacie znaleść. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=4yY-D1q8T_k "She's skinny, she's blond, she says "wow" a lot" ;-) Edytowane 4 Marca 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Pacyfik reklamują to,że ma być na HBO. Widział już ten serial ktoś z was? Ogólnie coś na wzór Band of brothers, nie jest jakis tam super przebój ale warto obejrzeć. Z resztą zobacz sam kilka odcinków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 dlaczego napisaliście o tym Skins!? Przez was dziś położyłem się spać o 4 jestem niewyspany i wiem, że to samo będzie dziś, jutro i pojutrze ;p ... niektóre teksty w tym serialu po prostu mnie rozbijają ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 (edytowane) dlaczego napisaliście o tym Skins!? Przez was dziś położyłem się spać o 4 jestem niewyspany i wiem, że to samo będzie dziś, jutro i pojutrze ;p Ja tez cos kolo tego ;] i wlasnie ogladam kolejne epizody. UWAGA SPOILER http-~~-//www.youtube.com/watch?v=k-BM4tMZOYw http-~~-//www.youtube.com/watch?v=6ERZ7Ns7OdY Edytowane 5 Marca 2010 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Nowy Chuck - dobry odcinek, tak jak cały sezon zresztą, lecz był dość przewidywalny. Nowy Lost - nie ogarniam zbytnio tego serialu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Skins S01 - pierwsze 4 odc zrobiły mi kisiel z mózgu, wielki szacunek dla twórców bo ostatnie odcinki seriali jakoś mnie nie zadziwiają ten to zrobił. pozostałe odc na dobrym poziomie choć już brak owej doskonałości pierwszych epizodów. Ostatnie losty - niby się coś dzieję ale po co, kiedy, dlaczego, jak? Cieszę się, że to ostatni sezon bo wiem, że dostaniemy świetne epizody kończące całą produkcję i lost podobnie jak np prison break zapadnie w pamięci na długie lata mimo kilku skaz. damages 3x4/5 - Wsiąkam ten serial niczym gąbka. Ze wszystkiego co oglądam od końca poprzedniego roku to właśnie damages prezentuje kapitalny poziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Skończyłem właśnie Skins S01 & S02 9/10 Możecie się śmiać bo nastolatkiem już dawno nie jestem ale serial kapitalny. Chusteczkowo sie tylko skonczyl :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 3 sezon też jest ok jednak. Cook miażdży. Taki typowy wsiowy głupek bez zahamowań:P Trochę mi przypomina waldusia kiepskiego śmiechem i intelektem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Obejrzałem podlinkowaną pierwszą część pierwszego epizodu Skins. Na Zeusa, jak można takie coś oglądać? Wulgaryzmy ścielą się gęsto, tematyka jakże ambitna. Bleh, aż mi ciarki przechodzą jak o tym myślę. Takie coś ogląda dzisiejsza młodzież?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 (edytowane) Rikki, jest jeszcze gorzej. W UK nawet nie, że takie coś ogląda młodzież, tylko młodzież taka jest. ;-) A sam serial jest bardzo dobry. Ja też polubiłem go za drugim podejściem. South Parka też nie lubisz z podobnych powodów? Edytowane 6 Marca 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Poranek w domu, tego kolesia przekroczył moje oczekiwania :lol2: Zaczynam s01 Skinsów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Rikki, jest jeszcze gorzej. W UK nawet nie, że takie coś ogląda młodzież, tylko młodzież taka jest. ;-) A sam serial jest bardzo dobry. Ja też polubiłem go za drugim podejściem. South Parka też nie lubisz z podobnych powodów? Mdleję. Chyba coraz bardziej odstaję od tego całego nowoczesnego społeczeństwa. South Parka nigdy nie widziałem. Jeżeli również jest przepełniony erotyką, wulgaryzmami i ma podobny ogólny poziom to dziękuję Buddzie, że go nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Oglądałem pierwsze 3 sezony , przednie. Niestety 4 znudziła mnie. Czułem jakbym oglądał wszystko to samo, więc po co tracić czas. Tożsamość Szpiega obejrzałem 3 zaległe odcinki. Chce więcej! Zabieram sie za chucka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Spartakus 1x7 końcówka miażdży. :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Spartakus 1x7 końcówka miażdży. :plum: Widac ze producenci wyciagaja dobre wnioski, i serial robi sie coraz lepszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 po głowie chodzi mi jeden serial. Mógł w PL lecieć z ~8 lat temu, sf o kolesiu, który z ramienia rządu bodajże zajmował się badaniem i poszukiwaniem ufo/obcych... produkcja usa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Spartakus 1x7 końcówka miażdży. :plum: Dokładnie :). Jak historia się potoczy dalej "książkowo", czyli tak to może być super końcówka :). Podobno 8 i 9 odcinek najlepsze z całej serii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Potwierdzam po prostu miazga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Obejrzałem podlinkowaną pierwszą część pierwszego epizodu Skins. Na Zeusa, jak można takie coś oglądać? Wulgaryzmy ścielą się gęsto, tematyka jakże ambitna. Bleh, aż mi ciarki przechodzą jak o tym myślę. Takie coś ogląda dzisiejsza młodzież?! To samo pomyślałem po paru odcinkach: "co to za bydło?". Troszkę tak, jakby Trainspotting z 90210 zamieszać. Mi się wydaje, że to jednak przerysowane i serial ma za zadanie promować takie wzorce. Jeżeli się mylę tzn., że doom jest blisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Hehe ja to jak głupi siedziałem do 6 rano przy pierwszym sezonie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 To samo pomyślałem po paru odcinkach: "co to za bydło?". Troszkę tak, jakby Trainspotting z 90210 zamieszać. Mi się wydaje, że to jednak przerysowane i serial ma za zadanie promować takie wzorce. Jeżeli się mylę tzn., że doom jest blisko. Z Trainspottingiem jedyne co to ma wspólnego to chyba szkocki akcent. Choć głowy nie dam, bo ja już na jego punkcie jestem przewrażliwiony i wszędzie go słyszę. Oczywiście, że jest przerysowane. Co do samego serialu, mi po 2 odcinkach jakoś specjalnie do gustu nie przypadł, taki sobie przeciętniak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 No to lecimy: Chuck wydaje mi się że dzisiejszy odcinek na prawdę dobry i to zakończenie. HIMYM Nie no chyba cos ruszyło no i ta J. Lopez vs Barney :D Ale dzień należy do TBBTH nie no dzis płakałem z Sheldona, odcinek super :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...