Sysak Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 No, skins będzie git. Wkurzała mnie ta banda małych frajerów z drugiej generacji a najbardziej spedalony freddie i upośledzona umysłowo pandora, i w porównaniu do tego jest super ale i tak mam nadzieję, że wprowadzą kolejnych bohaterów i to ciekawszych bo o ile w pierwszej i nawet drugiej serii było ich dużo i każdy wyjątkowy to tu tylko Frankie i ta wysoka słodka blondzia były interesujące. No ale pewnie jeszcze się rozkręci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 A oglądał ktoś Coupling US? Dla mnie to absolutnie genialny serial. Totalne pier-doły, ale chyba przy żadnym serialu nie uśmiałem się aż tyle. W niektórych odcinkach polew non stop. Ogólnie byłem bardzo zdziwiony że tylko 10 odcinków nakręcono, i że ogólne opinie o serialu są bardzo niskie. Może dlatego że oryginału nie widziałem, ale uważam że aktorzy są świetnie dobrani (nie lubie tylko kobity grającej Sally) do równie świetnych postaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 2 odcinek Spartacusa miażdzy.. wow. Śmiem twierdzić że prequel przebije sezon 1 blood and sand. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 No way? :unsure: Jak tak to super! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Kurcze soczyscie w tym Spartacusie bez Spartacusa ;] Fabulka szybko sie rozkreca... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Spartacus GotA Ep2 Bardzo mądrze prowadzą ten sześcioodcinkowy sezon, nie wszyscy to potrafią. 9/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 No jak narazie ciekawie się zapowiada Spartacus i oby tak dalej. Jeśli ten sezon będzie równie dobry co pierwszy to strach pomyśleć co będzie w kontynuacji Blood and Sand. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Skins 1,2 ep US - :/ wiadomo było, że oryginał będzie autentyczniejszy, po prostu lepszy nie wiadomo było tylko o ile. Drugi odcinek oglądałem gdzies do 25 minuty potem już z przesuwaniem scen bo ciężko było się zmusić żeby to obejrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dlatego pisałem wcześniej skins US to totalna porażka, tam w ogóle nie ma gry aktorskiej, wszystko takie naciągane. Za to s5 UK dobry start. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 (edytowane) A ja skonczylem pierwszy sezon Boardwalk Empire, ktorym jestem wrecz zachwycony :rolleyes: To co wyroznia go na tle masy obecnych seriali to okres w ktorym zostala osadzona akcja. Dla mnie to ogromny plus bo uwielbiam te klimaty, okres prohibicji, walki miedzy wielkimi rodzinami mafijnymi. Fakt ze serial jest bardzo specyficzny bo akcja toczy swoim spokojnym, stalym tempem (zwrotow akcji jak np w PB tutaj nie uswiadczymy) ale jak ktos interesuje sie takimi tematami to prawdopodobnie bedzie sie delektowal kazda minuta serialu jak ja. Trafil do mojego top3 (1.dexter, 2.breaking bad, 3.boardwalk empire) i z niecierpliwoscia czekam na kolejny sezon bo sa podstawy zeby sadzic, ze moze bedzie jeszcze wiecej akcji :) Edytowane 30 Stycznia 2011 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ja po dwóch odcinkach odpuściłem, nie kręcą mnie te klimaty. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Też się nie mogę doczekać drugiego sezonu Boardwalk Empire, ten klimat, muzyka, stroje, aktorzy, scenariusz = idealnie odwzorowane lata 20. Ciekawe top3 BTW, zapytam się tak z ciekawości, oglądałeś The Sopranos i The Wire? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Też się nie mogę doczekać drugiego sezonu Boardwalk Empire, ten klimat, muzyka, stroje, aktorzy, scenariusz = idealnie odwzorowane lata 20.Ciekawe top3 BTW, zapytam się tak z ciekawości, oglądałeś The Sopranos i The Wire? Wlasnie jeszcze nie, ale dokladnie te dwa seriale sa na mojej liscie do obejrzenia ;) A czemu uwazasz ze moj top3 jest ciekawy? dla mnie oczywiscie jest bo mimo, ze obejrzalem juz sporo dobrych seriali to akurat na te dwa ostatnie, ktore wypelnily moj top3 do konca wpadlem niedawno ;) No i jeszcze nie zapomne sceny z BE w ktorej Jimmy rozmawia sobie z ochroniarzem Torrio, na koncu przedstawiaja sie sobie i pada nazwisko Ala Capone :D tej postaci po prostu nie moglo zabraknac Edytowane 31 Stycznia 2011 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Też się nie mogę doczekać drugiego sezonu Boardwalk Empire, ten klimat, muzyka, stroje, aktorzy, scenariusz = idealnie odwzorowane lata 20. Ciekawe top3 BTW, zapytam się tak z ciekawości, oglądałeś The Sopranos i The Wire? no wlasnie the wire, sopranos, the o,z the shield, iii co jeszcze? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Cali dzisiejszy odcinek miazga :D Małpa ftw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Spartacus - prochu nie wymyślę, daje radę :D Trafiłem ostatnio przypadkiem na Numb3rs w axn i zaciekawiony zaopatrzyłem się w 1szy sezon. Bez fajerwerków, ale sympatyczne, więc pewnie całość łyknę :). Larry mnie kupił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jak podszedł Ci pierwszy sezon to następne 3 wsuniesz lekko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Numb3rs 2 sezony obejrzałem a 3 to już szło tragicznie, więc odpuściłem. Lie to me jak na zakończenie sezonu to odcinek jako bardzo dobry, :wink: ale bez fajerwerków. <_< Episodes odcinek taki sobie a shameless miazga, po prostu showtime :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Wlasnie jeszcze nie, ale dokladnie te dwa seriale sa na mojej liscie do obejrzenia ;) A czemu uwazasz ze moj top3 jest ciekawy? dla mnie oczywiscie jest bo mimo, ze obejrzalem juz sporo dobrych seriali to akurat na te dwa ostatnie, ktore wypelnily moj top3 do konca wpadlem niedawno ;) No i jeszcze nie zapomne sceny z BE w ktorej Jimmy rozmawia sobie z ochroniarzem Torrio, na koncu przedstawiaja sie sobie i pada nazwisko Ala Capone :D tej postaci po prostu nie moglo zabraknac Ciekawy, bo nie ma w nim w/w seriali :) Jak skończysz je oglądać to twoje top3 ulegnie znacznej zmianie ;) no wlasnie the wire, sopranos, the o,z the shield, iii co jeszcze? :> I to wszystko z tych topowych seriali Drama/Action :( Jeżeli lubisz komedie to polecam Curb Your Enthusiasm lub Entourage stacji HBO. Edytowane 2 Lutego 2011 przez 4in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 to mnie zmartwiles troche ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Czas znaleźc coś nowego do oglądania, poniżej lista co oglądam / mam całe za sobą: Prison Break Lost Jericho 24 House Dexter Chuck Supernatural Fringe Bones Numbers TBBT Desperate Housewives Spartacus (oba) The Event Flashpoint Burn Notice Breakikng Bad Co możecie polecić? Próbowałem Californication ale jakoś mnie nie wkręciło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 TVD, Glee, BSG, Firefly, The Tudors. Ostatnie trzy IMO obowiązkowo, świetne tytuły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 @michu98 How I Met Your Mother, Entourage, Weeds, Modern Family, Misfits. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 skins UK, shameless US, Lie to me, Hellcats, Harrys Law itd :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Boardwalk Empire, Sopranos, Scrubs, Nurse Jackie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Rescue Me kozak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foh_23 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Nadrobiłem 12 i 13 epek Chuck'a z 4 sezonu. I teraz się tak zastanawiam skoro Volkoff został złapany to co będzie dalej? Trochę za szybko to poszło. Albo Volkoff jakoś zwieje albo będą musieli coś nowego wymyślić. Tak ogólnie to Chucka coraz ciężej mnie się ogląda. Aczkolwiek Jeffsters z utworem: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=vCadcBR95oU zamiótł :lol: Z kolei House 10 epek mimo że medycznie nic nadzwyczajnego to jednak ogólnie fajny odcinek. Motyw ze szkoleniem tej małej przez House wymiata. No i oczywiście kategorie oceny ludzi przez niego. Jak zauważył że młoda potrafi kłamać jak profesjonalistka to od razu przekonał się do niej że mądra dziewczynka :lol: Sprawa zdjęcia Chase'a z małym przyrodzeniem też mocarne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 chuck wydaje mi się ze ucieknie, oj tak ekipa do koncertów jak zawsze daje czadu:D Powinni chucka zakończyć na obecnym sezonie a mają szase na dobre zakończenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foh_23 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) @Up odnośnie Chuck'a-> też mnie się wydaje że sprawy się tak kształtują, że najlepiej jest zrobić happy end i zakończyć ten serial po tym sezonie. Ellie urodziła dziecko, matka Ellie i Chucka zakończyła sprawę z Volkoffem i może być z nimi, Chuck oświadczył się Sarah, Morgan może się oświadczyć córce Casey'a :P i wszyscy będą zadowoleni. Co do Volkoffa też mam takie przeczucie że zwieje i jeszcze da popalić Bartowskim. Edytowane 4 Lutego 2011 przez foh_23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 chuck wydaje mi się ze ucieknie, oj tak ekipa do koncertów jak zawsze daje czadu:D Powinni chucka zakończyć na obecnym sezonie a mają szase na dobre zakończenie. ten odcinek był/jest idealnym zakończeniem z happyendem - nie mam pojęcia co wymyślą dalej (poza najbardziej prawdopodobną ucieczką Volkoffa co bedzie mega naciągane) by podtrzymać fabułe na jakiś sensowynym poziomie zazwyczaj w ostatniej scenie większości serialów (nie finału) jest cliffhanger a tu jego brak bardzo mnie zaskoczył nic tylko czekać ;] TVD 2x13 cieniutkie te wilczki bez pełni, widac najlepiej być czarodziejem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...