Rikki Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Suits S01E01 Należy zacząć od tego, że jest to serial prawniczy w luźnej konwencji. Moim zdaniem pomysł działa bo ogląda się szybko i przyjemnie. Gabriel Macht kreuje nawet dość zabawną postać zaś Patrick J. Adams zdecydowanie radzi sobie z pozycją głównego bohatra. Pierwszy sezon ma mieć 12 odcinków więc zdecydowanie polecam, solidna odskocznia od obecnych schematów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Obejrzałem 3 odcinki Falling Skies. Da się oglądać, natomiast nie da się ukryć, że schemat serialu a nawet sceny żywcem zerżnięte z The Walking Dead. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Camelot anulowany. Nie ma niespodzianki, dobór głównego bohatera to była ucieczka przed wybuchem mając na sobie kamizelkę z C4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja wczoraj skończyłem The Shield, zdecydowanie polecam, dzisiejsze seriale o glinach raczej mogą sie schować (nic dziwnego że anulują). Wprawdzie od czwartego sezonu czasem męczy powtarzalność, ale mimo wszystko świetny serial. Obejrzałem szybciutko, bardzo sie przyzwyczaiłem do postaci, i mi ich bedzie brakować. Największa wada oglądania seriali, to że się kończą. Nie ma tego problemu z filmami, bo 2 godzinki i czekanie pare lat do kolejnej części. Następny w kolejce The Wire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Zacząłem oglądać to całe Oz. Jestem po 3 czy tam 4 odcinkach i szczerze mówiąc ledwo daje radę przetrzymać je do końca. Mało akcji, a jak już się coś dzieje to kompletnie bez polotu, do tego niemiłosiernie długie odcinki. Jakoś się to potem rozkręca czy mam się spodziewać podobnego poziomu przez cały czas? the oz wciagnalem chyba w tydzien zaley pewnie co kto lubi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 do tych co oglądali It's always sunny in Philadelphia. Od którego odcinka robi się śmiesznie? Jeżeli na pilocie się nie uśmiechnąłem praktycznie to ciągnąć to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Dla mnie śmiesznie jest od samego początku, właśnie dla przypomnienia obejrzałem pierwszy odc. i śmiałem się przez 20min. To jest po prostu inny rodzaj komedii, może potrzebujesz trochę czasu, żeby się wczuć w klimat serialu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 the oz wciagnalem chyba w tydzien zaley pewnie co kto lubi... Ja właśnie klimaty więzienne lubię, ale w tym serialu po prostu nic się nie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Luther wskakuje w moje TOP 5, genialny drugi sezon!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 a ja to w koncu bedzie mo mieli zrobic krotki sezon z dlugimi odcinkami (1,5h) zeby szybko go zakonczyc a nowe odcinki widze ze godzinne sa. ale to prawda Luther to kozak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Necessary Roughness po obejrzeniu pilota, ciekawy luźny serialik się zapowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Aaaa juz tylko kilka dni! :gitarzysta: Chyba nawet na zaden nowy sezon dexa tak nie czekalem jak na 4 bb http://www.youtube.com/watch?v=7iwnmisHL3w&feature=related 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja właśnie niedawno dopiero co usłyszałem o tym serialu. Nie czekając na 4 sezon obejrzałem pierwsze 3 sezony w zaledwie tydzień ;) Znakomity serial trzymający dość często w napięciu. Co prawda 3 sezon uważam za nieco słabszy niż dwa pierwsze sezony, ale i tak oglądało się z przyjemnością. Pomysł dość ciekawy i aż ciekaw jestem co Walt zrobi, ale już zaczynam powoli się domyślać. W każdym razie może być dość ważną postacią w świecie karteli narkotykowych. Ważniejszą niż do tej pory. Liczę na sporo akcji jak i zwrotów akcji. Niektóych spraw można było się domyśleć, że tak się potoczą, ale ogólnie końcówkę 3 sezonu nieco inaczej obstawiałem, a skończyło się jak się skończyło. Czekam na 4 sezon. Możecie polecić jakiś serial w podobnym stylu/tematyce co ten ? Głównie klimaty gangów i walk na ulicach, ale nie koniecznie związane z kartelami narkotykowymi. Chętnie bym obejrzał jakiś porządny serial w takich klimatach jak Breaking Bad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Suits - Po trzech odcinkach jak dla mnie rewelacja, -9/10 z możliwością na dobicie do pełnej dziewiątki na koniec sezonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Możecie polecić jakiś serial w podobnym stylu/tematyce co ten ? Głównie klimaty gangów i walk na ulicach, ale nie koniecznie związane z kartelami narkotykowymi.Sam wprawdzie nie oglądałem ale kolega zachwycał się Sons of Anarchy, masz tam gangi motocyklowe ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 True Blood po prostu jak bagno wciąga po samą szyje i nie puszcza. Serial po prostu wyje.... w kosmos, szkoda że tylko 3 sezony i 4 w produkcji aktualnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Najlepszy serial powraca:) http://www.youtube.com/watch?v=BoZvrW2gK34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Jesli utrzyma poziom poprzednich sezonow to bedzie miazga :D Obejrzalem dwa odcinki Suits i musze powiedziec ze calkiem przyjemnie sie oglada ale prawde mowiac to mam juz powoli dosyc seriali, w ktorych glowni bohaterowie emanuja w kazdym odcinku swoja zajebistoscia i geniuszem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Dla tego przestałem oglądać Housa bo nawet jak by na oczy pacjenta nie widział to i tak by wiedział co mu jest. To samo z Mentalistą po co te podchody jak od razu wie kto jest winny a całe to "story" to po to żeby te 45min było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Fakt, jest geniuszem ale przy tym niewiele potrafi i potrzebuje ciągle pomocy. Mi tam pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Dla tego przestałem oglądać Housa bo nawet jak by na oczy pacjenta nie widział to i tak by wiedział co mu jest. No co Ty, przecież nie raz się zdarzyło, że mu pacjent umarł czy coś. Chociaż faktycznie schematyczność jest już trochę drażniąca, dlatego najlepsze są te odcinki specjalne gdzie nie jest powielany schemat. A co do Breaking Bad to dalej nie rozumiem dlaczego on jest uważany tutaj za jakiś fenomen. Oczywiście serial bardzo w porządku, ale porównania do Dextera to dla mnie jakieś nieporozumienie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgadzam się z Oskaliberkiem. Breaking Bad jest dobrym serialem ale nie widzę powodów dla których aż tak pochlebnie się o nim pisze. Z resztą spojrzałem co o nim pisałem za pierwszym razem i słusznie (mimo, iż 'na świeżo') wystawiłem 7+. Może podciągnąłbym do 8. Ale każdy ma swój gust. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 No wiec wlasnie niektorzy widza te powody dla ktorych tak sobie cenia ten serial ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) W środę wystartował ostatni 7 sezon Rescue Me, jeżeli ktoś nie widział - polecam Edytowane 15 Lipca 2011 przez qrak69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 Pojawił się zwiastun Dextera, zapowiada się ciekawie http://youtu.be/RsvGslI_KcM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 Breaking Bad s4e10 - 10/10. Skoro tak się zaczął sezon, to aż boję się tego, co będzie pod koniec. Miazga. Oby nie stracił impetu. A co do Dextera, to pierwszy sezon był spoko (aczkolwiek nie umywa się do BB), potem to totalna kupa i nie rozumiem w ogóle, jak można go porównywać do BB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 Ja po końcu pierwszego odcinka BB: "Ok, i to tyle?". Chyba oczekiwania były za duże, bo jakoś nie widzę tego 'impetu'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 A ogląda ktoś CSI: Suspect Behavior? Różni się to czymś od NY, LV i M? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 Jakie CSI, to przecież Crmiminal Minds: Suspect Behavior. Wygląda to na nieudany spin-off skoro dostał cancella po pierwszym sezonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 (edytowane) Ja po końcu pierwszego odcinka BB: "Ok, i to tyle?". Chyba oczekiwania były za duże, bo jakoś nie widzę tego 'impetu'. Breaking Bad 4 sezonu ? To dopiero jeden odcinek... Sporo się jeszcze może wydarzyć. Gus może być tylko jednym z wielu wątków tego serialu, a co będzie potem to można się tylko domyślać. Ja tam jestem na razie spokojny o ten serial. Chociaż w dzisiejszych czasach seriale mają tendencję do szybkiego psucia się. Kiedyś były seriale po 8-10 sezonów po 20-24 odciniki i tak przy 6-7 miały tendencję spadkową. Dzisiaj bywa z tym różnie. Często właśnie przy 4 sezonie serial po[gluteus maximus]da. Ale nie zawsze. Oczywiście to tylko moja własna opinia na podstawie kilku seriali, które oglądałem ostatnio. Każdy może inaczej do tego podchodzić. Breaking Bad w poprzednich sezonach potrafił zaskoczyć i miał to coś co przyciągało. Był po prostu ciekawy. Nie nudził. Bywały odcinku na prawdę mocne jak i te słabsze. Podobnie jak w innych serialach. Edytowane 23 Lipca 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...