IGI Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Skończyłem dzisiaj The Killing s04 - ogląda ktoś ten serial? Ostatni sezon naprawdę mocny :) Edytowane 5 Października 2015 przez IGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Homeland S5, Sleepy Hollow S03, Blacklist S03, Marvels Agents of S.H.I.E.L.D S03 ruszyły... ciekawe co narozrabiają, acz Sleepy sobie darowałem S2, bo coś mnie nudził, a było sporo innych do obejrzenia. Heroes Reborn S01 - po dwóch odcinkach, chyba będzie klapa, ale... trza cierpliwie zobaczyć. Midwinter Of The Spirit S01 - Może być dobrze. Edytowane 5 Października 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 fear the walking dead lepsze niz TWD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Tak, bardziej inne niż lepsze. Niestety ten serial odziedziczył pewną cechą po pierwowzorze - nie zabija dynamiką akcji..niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Dla mnie klimat w FTWD bardziej nasycony niż w TWD (porównując pierwsze sezony). Akcja może nie jest super dynamiczna, ale na pewno lepiej niż w TWD. To co wydaje mi się intrygujące jest to, iż postacie są dużo mądrzejsze i ogarniają stanowczo więcej niż te z TWD po paru sezonach... Głupie akcje ograniczone do minimum, a główni bohaterowie potrafią od początku zachować zimną krew. Szybko zdobywają wiedzę o nowym otaczającym ich świecie, nie ględzą pół odcinka zanim coś zrobią, od razu przechodzą do czynów. W sumie to na plus - mamy tutaj konkretne charaktery. Myślę, że twórcy wyciągnęli wnioski z pierwowzoru.Finał był świetny. Jednak... napuszczenie 2k zombie na bazę wojskową tylko by uratować 2 członków rodziny, a narażając w sumie wszystkich w około... trochę przesada ;) Edytowane 6 Października 2015 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Jak komuś pasuje klimat truposzy, to pierwszy sezon FTWD będzie dla niego. Ostatnie 2 odcinki całkiem miłe. Edytowane 6 Października 2015 przez toms83 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Ruszył The Flash Sezon 2. http://www.filmweb.pl/serial/The+Flash-2014-694518 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Jakos ni grzeje, ni ziembi mnie cale to uniwersum dc - mam na mysli seriale i filmy jakie maja wydac. Apogeum to bedzie przy Suicide Squad xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 A mnie zastanawia jak wy możecie śledzić te wszystkie seriale. 90% z nich to chłam, którego nie mam ochoty oglądać po jednym odcinku. Czy chodzi tylko o brak lepszej formy spędzania wolnego czasu, czy faktycznie sprawia wam to przyjemność? Przed chwilą skończyłem pierwszy odcinek Flash. Poważnie, ktoś to ogląda? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 A mnie zastanawia jak wy możecie śledzić te wszystkie seriale. 90% z nich to chłam, którego nie mam ochoty oglądać po jednym odcinku. Czy chodzi tylko o brak lepszej formy spędzania wolnego czasu, czy faktycznie sprawia wam to przyjemność? Przed chwilą skończyłem pierwszy odcinek Flash. Poważnie, ktoś to ogląda? :roll: A co ty niby robisz od 21.00-22.00? Książka nie wchodzi w grę i zaspakajanie kobiet masz już za sobą. Z chęcią poczytamy co kolega ogląda, czy też jak spędza wolny czas. No to jedziesz .... Jakos ni grzeje, ni ziembi mnie cale to uniwersum dc - mam na mysli seriale i filmy jakie maja wydac. Apogeum to bedzie przy Suicide Squad xD Tyle tych seriali, że każdy coś tam dla siebie wybierze... nie bój żaby. Mnie np w ogóle nie zainteresował Walking Dead, czy Boardwalk Empire.. każdy ma swoje gusta. Mojej nie podszedł Breaking Bad, ale Dexter już tak. (mnie średnio) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) A mnie zastanawia kiedy Ty masz czas na kobiety, prace i seriale jak całe dnie siedzisz na tym forum i napierdalasz po 20-25 postów. Co nie wejdę z telefonu w robicie czy gdzieś to wiecznie jesteś, i podejrzewam ze nie tylko na tym. Bez urazy. ;) Ja wracam z nocki i jak się ogarnę to i tak mam na tyle mało czasu by nadrobić zaległości w serialach. Praca dom, obowiązki. Ostatnio jedynie co mnie zaciekawiło to najowszy The Walking Dead. A raczej Fear The Walking Dead. Nawet daje rade. Czekam na główną wersje.. Edytowane 8 Października 2015 przez Devil 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) A mnie zastanawia kiedy Ty masz czas na kobiety, prace i seriale jak całe dnie siedzisz na tym forum i napierdalasz po 20-25 postów. Co nie wejdę z telefonu w robicie czy gdzieś to wiecznie jesteś, i podejrzewam ze nie tylko na tym. Bez urazy. ;) Ja wracam z nocki i jak się ogarnę to i tak mam na tyle mało czasu by nadrobić zaległości w serialach. Praca dom, obowiązki. Ostatnio jedynie co mnie zaciekawiło to najowszy The Walking Dead. A raczej Fear The Walking Dead. Nawet daje rade. Czekam na główną wersje.. Ja na szczęście mam dniówki i pracuję kulturalnie ok 5.30-13.30. (często wtedy posty piszę - i siedzę w zasadzie tylko tutaj, tak jakoś nie ma czasu na inne, hahaha) Czas na obejrzenie 1-2 odcinków między 22-00 znajdę, nie zawsze, ale często. To, że mnie tu widzisz, to nie oznacza, że zawsze jestem. Fakt, ostatnio 2 miechy byłem w delegacji... toteż nadrobiłem (7-18 robota :unsure: ). Coś trzeba robić... Nie zapierdzielam 24/dobę. A jak to w przypadku pracy przy kompie okienko z purepc w tle sobie leci. 20-25 postów dziennie to trochę przesadzasz (średnia ok 6 dziennie), no i ktoś je musi trzepać, by inni sobie przy kawce mogli poczytać. Ty i Klaus wszystkiego nie ekhmm.. opierdzielicie. Hehe. Edytowane 8 Października 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Ogarniac wszystkie seriale? Got, vikings, detective, flash, agents of shield, twd to nie wszystkie seriale ;) TWD obejrzy sie w nocy o 23 w tv, reszta to w w ciagu tyg. lub weekend. Swoja droga to z niecierpliwoscia wyczekuje Vikings i z mniejszym zainteresowaniem Got. W sumie zastanawiam sie czy Rzymu nie obejrzec do czasu ich emisji, bo 2 pierwsze odcinki byly nawet nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Rzym jest bardzo ok... a jak jeszcze Spartacusa nie widział to przy okazji też ogarnij. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Ogladalem. Drugi sezon mnie irytowal, a przewaznie laski Spartacusa i Crixosa. Od 2 odcinka tylko czekalem na moment az wkoncu je ubija. Przez zmiane aktora (stary odtworca zmarl) przez ponad polowe sezonu musialem sie przyzwyczaic do nowego. Ogolnie kolejne sezony dobre, acz tylka nie urywaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Ja Spartacusa zostawiłem w 2. sezonie, jakoś mi nowy aktor nie pod pasował. Może zrobię jeszcze jedno podejście, żeby zobaczyć jak się historia kończy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 3 sezon byl lepszy ale do pierwszego jeszcze brakowalo troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Do aktora idzie się przyzwyczaić z czasem .Ogólnie serial wypadl nieźle. Zakończenie w sumie fajnie zrealizowane. Jednak pierwszego sezonu nic nie przebije. Zwłaszcza walk na arenie. Tego mi najbardziej brakowało potem. Edytowane 8 Października 2015 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Wystartowały: American Horror Story S05 Arrow S04 Supernatural S11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Arrow sobie daruje. To co odpierd... w ostatnim sezonie kompletnie dyskwalifikuje go z dalszego ogladania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) A ja chyba sobie daruję Homeland jeśli drugi odcinek nowej serii nie będzie porywający.. Edytowane 9 Października 2015 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Homeland jest specyficzny, ale bardzo dobry, Arrow jak to Arrow, w zasadzie już od pierwszego sezonu był średniawy i taki już raczej pozostanie. Natomiast Blindspot i Limitless mogą okazać się fajne, bo na razie nie przynudza. Blacklist też trzyma poziom. Ruszyły : The Vampire Diaries S7 http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112 The Originals S3 http://www.filmweb.pl/serial/The+Originals-2013-608361 Edytowane 9 Października 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 rzym > wszystkie spartacusy razem wzięte świetny serial to był Narcos obejrzałem, nawet ok, ale też mam wrażenie dalej mocnego uproszczenia. Dla mnie zbyt słabo przedstawiona strona psychologiczna głownego bohatera. Nie widać w nim żadnego konfliktu, z jednej strony troska o rodzinę, z drugiej zabijanie niewinnych ludzi bez mrugnięcia okiem. Nie wydaje się to zbyt wiarygodne, musiał mieć jakieś emocje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 Fear the Walking Dead znacznie lepsze niz TWD. Przynajmniej narazie po 3 odcinkach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 Mi nawet podchodzi Limitless, chociaż wątek z byłą głównego bohatera w trzecim odcinku mnie zirytował... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Co za smutek z tego Heroes Reborn. Nie tak zapamiętałem oryginał :( Większość nowych postaci jest irytująca. Nawet efekty wyglądają bardzo słabo. Szkoda... Może jeszcze to się jakoś wyklaruje Edytowane 12 Października 2015 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 Zobaczymy co tam w The Walking Dead dzisiaj wymyślili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 Ruszył: The Last Kingdom S01 http://www.filmweb.pl/serial/The+Last+Kingdom-2015-742260 The Walking Dead S06 http://www.filmweb.pl/serial/The+Walking+Dead-2010-547035 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 Fear The Walking Dead niezle. Akcja nie muli jak w TWD. Zwiezle ukazane losy bohaterow. Az chce sie dalej to obejrzec :D Mile zaskoczenie wzgledem TWD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...