TSRules Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Taboo z Hardym jest niezłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Bloodline, ale fabula rozkreca sie dosc dlugo, bo dopiero jakies 5 odcinkow pierwszego sezonu zasysa, ale pozniej to juz bagno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 lekkie, troche sztampowe ale fajnie wchodzi designated survivor 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Skazany na smierc 2 sezon. To dla tych co wtedy mieli po 5 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 Graham pewnei czeka na sequel prision breaka. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Ma być ponoć. IMO żal. Tak od 3 sezonu zaczęło się robić nieprzyjemnie. Poza paroma odcinkami i moze z jednym z 4 sezonu jak kradł Scylle. Pierwszy sezon rządzi i dla mnie mógłby się zakończyć na nim ew na 2. Zresztą czytałem kiedyś gdzieś, że pierwotnie ten serial miał się zakończyć na 1 sezonie i to ponoć na 13 odcinku, ale że serial zdobywał popularność to przerobili 13 odcinek i ciąneli to do końca. Z ciekawości obejrzę nowe odcinki, ale pewnie będzie słabo jak większość tego typu produkcji co powracają po latach. Już wolałbym kontynuację Breaking Bad z Jessym. Na razie obejrzałem serial o Saul'u Goodmanie na Netflixie pierwszy sezon i ogólnie całkiem ciekawe, ale tylko dla fanów serialu BB. Edytowane 1 Lutego 2017 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 Graham pewnei czeka na sequel prision breaka. :D No wlasnie pieprzyc sequel. Naczytalem sie ze od sezonu 3 serial obizal loty wiec zakoncze na drugim. Znalazlem na chomikuj cale 11 sezonow swiata wg Bundych. I to jest moc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 Ma być ponoć. IMO żal. Tak od 3 sezonu zaczęło się robić nieprzyjemnie. Poza paroma odcinkami i moze z jednym z 4 sezonu jak kradł Scylle. Pierwszy sezon rządzi i dla mnie mógłby się zakończyć na nim ew na 2. Zresztą czytałem kiedyś gdzieś, że pierwotnie ten serial miał się zakończyć na 1 sezonie i to ponoć na 13 odcinku, ale że serial zdobywał popularność to przerobili 13 odcinek i ciąneli to do końca. Z ciekawości obejrzę nowe odcinki, ale pewnie będzie słabo jak większość tego typu produkcji co powracają po latach. Już wolałbym kontynuację Breaking Bad z Jessym. Na razie obejrzałem serial o Saul'u Goodmanie na Netflixie pierwszy sezon i ogólnie całkiem ciekawe, ale tylko dla fanów serialu BB. Soul jest świetny. Ale jako postać jest tak żałośnie beznadziejny że żal go w każdym odcinku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 2 sezon obejrzę z pewnością, bo też mi się spodobał. Czasem mi też żal Saula jako postaci, że taka ofiara z niego, ale to właśnie sprawia, że był jedna z moich ulubionych postaci w BB. Troszkę humoru też czasem musi być w takim serialu jak BB. Tu mamy co innego, ale też ciekawie. Gdyby nie BB to pewnie bym nie podszedł do tego serialu. Co do Vikingów to strasznie mnie nudził. GOT nie trawiłem i dotrwałem do 6 sezonu. Może kiedyś wrócę jak będą miał mnie spraw na głowie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Obejrzałem 1 sezon Shooter-a , całkiem przyjemny, polecę. Oczywiście jest to serial "lajtowy", ot zabijacz czasu. Edytowane 6 Lutego 2017 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varkot Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 Ostatnio u mnie leci w TV "Młody papież". Na początku serial wydawał mi się taki nijaki, ale gdy Lenny pokazał pazur, to zmieniłem zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 Blaick Sails rozpoczelo sezon z grubej rury :D Tyle zwrotow akcji to jeszcze chyba w tym serialu nei bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Właśnie obejrzałem najnowszy odcinek Black Sails i trzeba przyznać, że się w tańcu nie pie.olą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 Vikingowie - pierwsze 3 sezony swietne. Pozniej jakies akcje z chinkami i cpajacym wikingiem, co zanizylo poziom i to bardzo. A pozniej tylko gorzej i gorzej... samo pozegnanie ragnara tak zalosne, ze az zal :/ W sumie nie wiem czy konczyc nawet 4 sezon ogladac, bo juz chyba zmeczeie materialu daje o sobie znac :/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 Iron Fist - netflix podupada :/ Co prawda lepiej niz w JJ czy LC, ale nadal sceny walk slabiutkie, a fabula zbytnio nie porywa. Glowny bohater tez jakos niezbyt przekonywujacy, nie mowiac o czarnej lekarce, co wszedzie sie musi wpierdzielic - brakuje tylko aby zlapala na dziurke IF... Zabawnie bedzie jak w Defenders bedzie "reka" xD 6/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 Ile odcinków Iron Fist obejrzałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 Skonczylem caly serial. Jak narazie seriale Netflixo-Marvelowe u mnie w kolejnosci: DD <przepasc> IF <zauwazalna roznica> LC <przepasc> JJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 Skonczylem caly serial. Jak narazie seriale Netflixo-Marvelowe u mnie w kolejnosci: DD <przepasc> IF <zauwazalna roznica> LC <przepasc> JJ Marco Polo już obejrzał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 A co ma piernik do wiatraka? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 A co ma piernik do wiatraka? Wspólną platformę NETFLIX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 A nie to, ze oba sie oglada na szkielku? Aktualnie ogladam tylko BlackSails i w sumie nie za bardzo mam ochote na nowe seriale. Zmeczyc jeszcze musze archiwum x, ktorego odcinki potrafia czasami zanudzic - szczegolnie jak sie oglada seria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) A nie to, ze oba sie oglada na szkielku? Aktualnie ogladam tylko BlackSails i w sumie nie za bardzo mam ochote na nowe seriale. Zmeczyc jeszcze musze archiwum x, ktorego odcinki potrafia czasami zanudzic - szczegolnie jak sie oglada seria. Nie, obecnie uważam, że netflix robi na razie w miarę ok seriale, a Marco Polo jest całkiem w porzadku i warto go obejrzeć. Archiwum X cóż... trochę tego masz do obejrzenia. Jak tak zrobiłem m. in. z Farscape, czy Breaking Bad. Edytowane 23 Marca 2017 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Netflix w PL póki co bieda, ale jest i tak lepiej niż było. Jest nieco materiałów w 4K, ale brakuje z HDR. Mimo to obejrzałem na razie 2 sezony o Saul z Breaking Bad . Czasu na oglądanie i tak mało. Póki co wziąłem darmowy miesiąc, który niedługo się kończy. Czy przedłużę raczej nie na razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Jak kto ma dostęp i czas to polecam z netflixa: Narcos (2 seasons, 20 episodes) Marco Polo (2 seasons, 20 episodes) Stranger Things (1 season, 8 episodes) House of Cards (4 seasons, 52 episodes) Bloodline (2 seasons, 23 episodes) Marvel’s Daredevil (2 seasons, 26 episodes) Orange is the New Black (4 seasons, 52 episodes) Unbreakable Kimmy Schmidt (2 seasons, 26 episodes) Poza tym można zerknąć na: Sons of Anarchy (7 of 7 seasons) Dexter (8 of 8 seasons) Lost (6 of 6 seasons) Luther (4 of 4 seasons) Sherlock (3 of 4 seasons) The Walking Dead (6 of 7 seasons) Breaking Bad (5 of 5 seasons) Iron Fista zacząłem, 3 odcinek i zobaczymy, bo mnie zaciekawił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 twd shit, sherlock shit, dexter shit (obejrzalem ze 4 odc), sons w 6 sezonie bez ikry. z poerwszej listy tylko marco i 2 ostatnich nie ogladalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 Sherlock (3 of 4 seasons) shit? Jak Dexter i Sons to też dla Ciebie shit to strasznie się naraziłeś, ale cóż, gust gustem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Naraził komu tobie ? Ostatni sezon Losta to też padaka jak dla mnie. TWD o 3-4 sezonu systematycznie w dół. WIęc nie wiem do kogo z tą listą i w ogóle jaki jest sens byś tu co chwila takie listy wrzucał bez żadnego opisu czy recenzji bo tobie się spodobał. Edytowane 24 Marca 2017 przez Devil 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tooly Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 Jak komuś spasował Belfer - to może mu podejść czeskie Pustkowie. Klimatycznie ciężkie. Jak ktoś lubi potyczki finansowo-prawne - Billions, Jest już drugi sezon. Są m.in. Damian Lewis ("rudy" z Homeland) i Maggie Siff (Tara z Sons of Anarchy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 Sherlock (3 of 4 seasons) shit? Jak Dexter i Sons to też dla Ciebie shit to strasznie się naraziłeś, ale cóż, gust gustem. Tak sherlock to shit i to do tego z aktorem, ktrore nie znosze - mowa o gostku co wcielal sie w Bilbo w hobbicie... W kazdym filmie jakim go widze dziala mi na nerwy. Co do samego serialu dziala mi na nerwy cala otoczka tego serialu, ale ja po prostu mam alergie na angielskie seriale (obejrzalem kiedys w tv 2 odcinki doktora who... dzizaz co za pazdzierz).. Ogolnie 3/10 (sherlock) i 2/10 (doktor who) Sons ogladalem i bardzo mi sie podobalo do 5 sezonu, ktory od polowy przysiadl, ale jak widze, nie zrozumiales mojej wypowiedzi. A Dexter... kilka odcinkow co obejrzalem bylo tak glupich... ze odpuscilem sobie. Z TWD meczylem sie do 7 sezonu, gdzie obejrzalem 1 odcinek i doszedlem do wniosku po ch... marnowac swoj czas na taki pazdzierz? tak wiec aktualnie 8/10, ale jak przemecze do konca to pewnie poleci 7/10 Co do TWD to obejrzalem cale Fear The Walking Dead, ktore wg. mnie jest znacznie lepsze od pierwowzoru - tak, nie zgadzam sie z osobami najezdzajacymi na ten serial i jakos nie krzycze, ze komus podpadly :P. Byl na pewno bardziej dynamiczny niz TWD, chociaz w 2 sezonie za bardzo poszli droga TWD - 7/10. W sumie prawie wszedzie wychwalane GoT tez wydalo sie super, ale po 4 sezonach, gdzie maks 2-3 odcinki na sezon wciagaja zaczelo nudzic. 7/10 (szczegolnie za dobra realizacje) Rodzina Soprano - serial o gangsterach, gdzie gangsterki brak... 3 sezony ogladania perpetii rodzinnych mr. soprano i spasowalem. Nuuuda. 4/10 Wikingowie - swietny serial do czasu akcji z cpajacym Ragnarem. A to co sie dzialo podczas ostatniego sezonu, ktory jeszcze rozbili dluzsza przerwa na 2 czesci... porazka. Ocena poleciala z 10 na 8/10 - tyle sie utrzymalo przez pryzmat starych sezonow. Archiwum X - niestety ale ogladanie tego w duzych dawkach potrafi zniechecic do dalszego ogladania. Za statyczne to wszystko, a ciekawych odcinkow tez nie bylo za wiele. Do tego znamienita wiekszosc odcinkow oderwana od reszty i tylko czasami kilka odcinkow ze soba powiazanych. 7/10 Netflix wcale taki swietny w serialach nie jest jak go rysuja. Ok, ma kilka dobrych produkcji, ale... tylko kilka. DD w sumie najlepsze co od nich widzialem - chociaz Fisk mi jakos nie podszedl :P (9/10 przez 2 sezon, troche gorszy od pierwszego). Jessica Jones - dzizas... co chwila "zlapali go i... uciekl lub zostal wypuszczony". Postac killgrave'a kompletnie nie przekonywujaca, wrecz smieszna. Nie ma jak wymuskany gogus probuje grac psychola... 3/10 Luke Cage - W sumie lepiej niz w JJ, ale koncowka z jakims popaprancem w stroju rodem z Power Rangers... Do tego caly ten nigga klimat... Nie moja bajka. 5/10 Iron fista opisywalem, wiec pomine. Stranger Things - dobry serial, jednak 8/10 to maks co moge dac. Czemu? Bo od samego poczatku mialem co chwila deja vu, ze ja juz to gdzies widzialem w innym filmie/serialu. Aktualnie u mnie kroluja Piraci (black sails) i o ile nie skopia koncowki serialu (niby ostatni sezon teraz) to bedzie to drugi serial u mnie z 10/10 (jakby byla to skala 100pkt to bylby nawet przed breaking bad z przewaga kilku pkt :D ). Saul - obejrzalem pierwszy sezon i... to nie BB. Aktor mial niezla rolke w BB, a tutaj... slabo. Jakos ani to smieszne, ani wciagajace. Czegos zabraklo. Moze 2 sezon lepszy, ale jakos nie mam ochoty wracac do tego serialu. 6/10 ************************************************************************ A swoja droga zaczal sie 5 sezon... Samuraja Jacka ^^ Podobna trzyma poziom i jest dosc mroczny. Aktualnie szukam jakiegos dobrego zrodelka z 4 pierwszymi sezonami, aby sobie cala historie przypomniec i dopiero z 5 sezonem rusze. "Aaaa-Ku! Kiedys Cie dorwe!" :D Szkoda tylko ze pewnie bez polskiego dubbingu bedzie, ktory byl dobry. Jak dla mnie SJ 10/10 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 OASIS S01E00 - moze byc wreszcie cos dobrego w stylu Sci-Fi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...