Gość Dawidsfuturx Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 nie wygląda mi to na "brzuch" wygląda jakkby mu żebra wychdoziły za bardzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 ej od ilu lat mozna na silce pakowac? :] bo narazie handelki biore 6kg x 2* / zamierzam cos na silke pochodzic ale w wieku 13 lat chyba nie ten tegos cos, no nie? ;P *nie smiac sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) jutro wrzuce wiecej zdjec, niestety mam wade klatki ale proboje to skorygowac ale sie czepiacie i do tego jeszcze sie smiejecie Edytowane 21 Września 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 rafifeo możesz swobodnie iść w tym wieku na siłownie, nie słuchaj ludzi z uwagami typu "nie urośniesz!" bo to [ciach!]o prawda... przed siłownią lepiej mieć zaliczone chociaż kilka miesięcy sportu ogólnorozwojowego by mięśnie byly przygotowane do podnoszenia ciężarów, trenuj poprawnie technicznie nie rzucaj się na duże ciężary a wszystko będzie dobrze ;) chcesz wiedzieć więcej to pytaj pomoge... Pozdrawiam ostatnio coś ze mną nie tak, masówke robie w szczycie formy ważyłem 88kg jak zaczynałem masówke ważyłem 85kg (początek września) dzisiaj się waże z nadzieją na kilka nowych kilogramów i waga 84kg :mur: będzie trzeba eksperymentować z dietą... co dziwne nogi mi znacznie ruszyły klatka też, sadła raczej niezleciało i niewiem wogle co się dzieje może waga popsuta :lol: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 no wlasnie u mnie jest ten problem, ze mam martwice kosci w kolanach, a w jednym ubytki chrzastki kostnej... jedyne co zaczynam teraz (moge) robic to plywanie ;) a i tak juz chyba duzo wiecej nie urosne ;) (178cm) wiec jak? jak cwiczyc? co i ile? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 jak dopiero zaczynasz to popływaj jeszcze z 2 miechy a co do ćwiczeń napoczątek wystarczy 3x w tygodniu, a co do kolana na tym się nieznam więc lepiej się spytaj lekarza jak będzie z ćwiczeniami typu przysiad z obciążeniem itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 no wlasnie nie moge robic zadnych cwiczen typu przysiady.. jedynie to co idzie w bary.. a wogole to juz troche na handelkach cwicze.. tak ze 3 miechy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 ekhm, raczej trening to nie tylko taki co idzie w bary ale nogi tez trzeba trenować ;) treningu Ci nie rozpisze poczytaj fora związane z tą tematyką ułóż sobie plan albo jedź gotowym a ja ewentualnie zkoryguje błędy w tym planie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 quarantino, do Ciebie jako do pływaka ;] mam przerwę, moze ona byc troche dlugawa...mam nadzieje, jednak powrocic na silownie. ale do rzeczy, zostaje mi plywanie. mam mozliwosc 2 lub 3x per week. nie jestem jakims tam wysmienitym plywakiem, ktory jedzie cale 45 min bez przerwy, ale kilkoma stylami potrafię pływać, kondycja to się okaże. Liczę się z tym, ze nie zbuduje masy mieśniowej na basenie. Ale po pierwsze nie moge bezczynnie siedziec przed komputerem, a po drugie, moge chyba liczyć na choć częsciowe utrzymanie formy fizycznej? Na pewno troche schudne, ale to i moze dobrze, co prawda chcialem jeszcze na CP robić cykl masowy, ale jezeli teraz mam robic rzezbe, to basen ku temu jest chyba odpowiednim miejscem ;] ? Zjade z brzucha, moze ukarze się zakryta fałdami kratka, poprawię kondycje ;] Jednym slowem nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Jednak priorytet, to zachowanie siły. I tutaj, czy warto kupić jakąś mono do pomocy? Czy może coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) widac spore postępy gbass walcz dalej z masą B-) odnosnie klatki ja tez mam takie cuś co gorsza prawa strona odstaje minimalnie bardziej od lewej ale z biegiem masy to coraz bardziej zanika,skup sie troche bardziej nad góra klaty zapodaj wiecej fot i napisz wymiary pozdr Edytowane 23 Września 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Dzis mam nadzieje wszystko opisze. emilooos jak tam bardzo ci zalezy to nie mozesz prac cp chodzac na basen taki dziwny pomysl wpadl mi wlasnie do glowy co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 emilooos: do pływania według mnie nie trzeba żadnej suplementacji, ja jak trenowałem to były jedynie jakieś izostary, redbule itp ale jak chcesz robić rzeźbe to moze warto wybrać jakiś spalacz? z tego co wiem pobudzają mocno więc na trening pływania w sam raz :) co do samego pływania napoczątku obowiązkowa rozgrzewka w wodzie czyli 400m dowolnym(długość ta jeszcze zależy od kondycji/zdolności pływaka) później zrób coś w rodzaju HIITa (interwały) czyli pływasz np 2 baseny średnim tępem później 1basen sprint(to jest jeden interwał) i znów... co do treningu brzucha na basenie to polecam nogi do motyla (deske trzymasz w rękach ;) ) na koniec trening brzuch przy tym nieźle pracuje ;) saywer188: koniecznie zmień tą sygaturke, mało kto zagląda do oślej łączki dlatego ludzie nie wstydzą się wrzucać fotek a Ty takie coś... teraz jesteśmy narażenie na sezonowców poza sezonem i będziemy czuć ich wzrok i nietylko na naszych gołych napakowanych torsach!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) saywer188: koniecznie zmień tą sygaturke, mało kto zagląda do oślej łączki dlatego ludzie nie wstydzą się wrzucać fotek a Ty takie coś... teraz jesteśmy narażenie na sezonowców poza sezonem i będziemy czuć ich wzrok i nietylko na naszych gołych napakowanych torsach!! :lol:racja na forum mało dziewczyn nie ma co pokazywac sie ;) emilooos kup sobie napój tajgera:D Edytowane 23 Września 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 eee tam panowie, sezonowcy już zakończyli swoją działaność, oni wracaja na kwiecien/maj na siłownie i dziwne własnie bo bardzo szybko rosną, ale biorą zawsze tylko kreayna z dextrozą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 no wiec moj plan narazie: miesiac basen - 3 x w tygodniu :) w domu handelki narazie 2kg (:lol:) / codziennie 15 minut rano, po poludniu i wieczorem... po miesiacu handelki 5 kg i tak samo basen / a po nastepnym miesiacu ide na silke :) (dalej basen) no i wlasnie jakie cwiczenia robic? na nogi to jedynie moge rowerek lekko, a na rece co? :) pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 na ręce jajco! :mad: rozumiem że młody jesteś i początkujący ale nikt niebędzie Ci rozpisywał planów treningowych nie nadużywaj dlatego forum żeby każdy za Ciebie coś robił... sfd.pl (odżywianie, trening) kulturystyka.pl/atlas bądź drogo ale dobrze -profesjonalna siłownia z instruktorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) no wiec moj plan narazie: miesiac basen - 3 x w tygodniu :) w domu handelki narazie 2kg (:lol:) / codziennie 15 minut rano, po poludniu i wieczorem... po miesiacu handelki 5 kg i tak samo basen / a po nastepnym miesiacu ide na silke :) (dalej basen) no i wlasnie jakie cwiczenia robic? na nogi to jedynie moge rowerek lekko, a na rece co? :) pozdro! tak sie nie robi. wejdź na www.kfd.pl i poszukaj treningu domatora albo pobierz fimik był niedawno zapodany przez kolege bartoll'a 20 wrz 2006, 08:32 eee tam panowie, sezonowcy już zakończyli swoją działaność, oni wracaja na kwiecien/maj na siłownie i dziwne własnie bo bardzo szybko rosną, ale biorą zawsze tylko kreayna z dextrozą :Ddla mnie oni są i beda zawsze mali bo mamusi im mało jeść dają ;) Edytowane 24 Września 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 a mozesz powiedziec czemu tak sie nie robi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Tak jak obiecalem troche fot, jak narazie pomalu to zaczyna jakos wygladac, niestety ale klatka i placy ida mi strasznie ciezko. I chyba odstaja od całości. Jeszcze duzo przed soba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) a mozesz powiedziec czemu tak sie nie robi? :) yhmmm pobrałes te filmiki ;)? Tak jak obiecalem troche fot, jak narazie pomalu to zaczyna jakos wygladac, niestety ale klatka i placy ida mi strasznie ciezko. I chyba odstaja od całości. Jeszcze duzo przed soba.kwestia masy ;) Edytowane 24 Września 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 qbass jakie cwiczenia robisz na barki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 qbass jakie cwiczenia robisz na barki?na bank robi wznosy sztangi wzdłuż klaty albo cos na tylne rejony barków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 jego plan na barki nic wam nieda ;) taka genetyka mechlin też ma fajny trikol a żadnych kosmicznych ćwiczeń nierobi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) no triko to ja też mam ponad przecietne,ale kiepsko z barkami wogle ostatnio dopiero wzialem sie za cwiczenie barków,dobrze ze mamy silke z trenerem to mozna sie nauczyc wlasciwej techniki itp. Tylko drogo kurde :P Edytowane 25 Września 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 jego plan na barki nic wam nieda ;) taka genetyka mechlin też ma fajny trikol a żadnych kosmicznych ćwiczeń nierobi ;)5 lat treningu robi swoje no triko to ja też mam ponad przecietne,ale kiepsko z barkami wogle ostatnio dopiero wzialem sie za cwiczenie barków,dobrze ze mamy silke z trenerem to mozna sie nauczyc wlasciwej techniki itp. Tylko drogo kurde :Pto prawda że tric rosne szybciej od bica :huh: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 u mnie tak było, bic pozniej ruszył, od trica, ale uzyj tchniki dichomacho, 3x w tygodniu bic i bedzie ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 saywer188: nie gadaj głupot że pięć lat treningu robi swoje sam mechlin kiedyś pisał że nawet jak niećwiczył miał triceps duży... poprostu taka budowa że ma dobry trikol i tyle, a co do szybkości to rośnięcie bica czy trica zależy od wielu czynników (genetyka, trening) ;) biceps się szybciej regeneruje więc teoretycznie można go cześciej trenować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Na barki robie: - wyciskanie sztangi znad glowy - wznosy sztangi wzdloz klatki - unoszenie ramion w przod ze sztanga - unoszenie sztangielek w opadzie tułowia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 No, nareszcie podniosłem prawą ręką 4kg hantelek !!! :D Nadgarstek mi sie juz troche rozruszał i moge zrobić nawet kilka pompek ! :D Jak tak dalej pójdzie to za miesiąc może wróce na siłke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 nie katowal bym tak go ostro daj mu spokoj narazie i z ciezarem jedz do óry stopiowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...