Bartolomius Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Skoro w komputroniku mają za trzy dyszki, to na pewno znajdziesz taniej. Tylko nic nie piszą o dodatkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Dziś specjalnie po robocie podjechałem do MM by sobie kupić gierke. Pupa. Nie ma gry :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Empik w Arkadii ja posaida, ale to zwykly box dvd bez mouse pada za 29 90, wiec narazie odpuscilem ... Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Empik w Arkadii ja posaida, ale to zwykly box dvd bez mouse pada za 29 90, wiec narazie odpuscilem ...A w Saturnie patrzyłeś? Czasami mają różne rodzynki (np. Halo PC za 30 zł), trzeba się tylko rozejrzeć albo podpytać sprzedawców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 A w Saturnie patrzyłeś? Czasami mają różne rodzynki (np. Halo PC za 30 zł), trzeba się tylko rozejrzeć albo podpytać sprzedawców.W sumie masz racje, zajrze w weekend i zobacze cz maja zestawik YAE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) W Lublinie w MM YAE jest (jutro :P) za 24,99 :) Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez cyrkiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 jak ktos juz zagra to niech podzieli się wrażeniami z gry ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) jak ktos juz zagra to niech podzieli się wrażeniami z gry ... ;]Już dawno graliśmy w tą grę (w styczniu)... zobacz poprzednie strony, nawet screeny dałem :) Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ' date='16 kwi 2007, 19:57' post='2577667'] Dziś specjalnie po robocie podjechałem do MM by sobie kupić gierke. Pupa. Nie ma gry :angry: W MM będzie od jutra ;] Widzę, że wszyscy kupują grę dla podkładki ;) , a ja mam pytanie czy warto ją kupić dla samej gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 z tego co napisał LCC to warto w grę zagrac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 W Manufakturze w Łodzi jest Empik - byłem tam w ostatnią sobotę i jest bardzo dużo egzemplarzy, więc problemu z dostaniem gry nie powinno być :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Tak polecam gierkę :) Nie dałem w sterach Anizo x16 dlatego na moich screenach z poprzedniej strony może trochę kijowo wyglądać. Za tą cenę to tylko brać i grać i się śmiać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_zyz Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Wracajac do tej podkladki - jest gdzies na opakowaniu napisane ze jest dodana jako gratis?? Ogladalem ja w media i w empiku i nie widze nigdzie napisu ze dodaja podkladke, jest tylko wzmianka o muzyce z gry gratisowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) Wracajac do tej podkladki - jest gdzies na opakowaniu napisane ze jest dodana jako gratis?? Ogladalem ja w media i w empiku i nie widze nigdzie napisu ze dodaja podkladke, jest tylko wzmianka o muzyce z gry gratisowej.No właśnie. Niech ktoś się pochwali czy jest ta podkładka czy nie. A zresztą. Zaraz mam odwieść samochód do serwisu to podrodze zajade do MM :) :mur: W tej wersji (dostępnej w MM jak i w Epiku) NIE MA podkładki :!: :!: :!: Pytanie moje więc takie: W jakiej wersji jest? :blink: Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Jak za tą kasę można brać? Naprawdę warto? Po screenach wygląda nieźle. BTW podkładka wkońcu jest, czy jej nie ma. I jeszcze jedno, gierka zabezpieczona jest jakimś syfem? Starforce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 w empiku stalowego padzika nie ma :-/ no chyba że go upakowali jakoś w to opakowanie O.o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (...) Starforce?Tak, ale łatwy do obejścia, tak czytałem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 w empiku stalowego padzika nie ma :-/ no chyba że go upakowali jakoś w to opakowanie O.o No to ja nie wiem co oni świrują. Jutro się przejadę do Empika, a nuż sobie kupię ;). BTW engine dopracowany jest? Skoków fps nikt nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 no wlasnie jak wyglada wersja z podkladka moze ktos da foto pudelka, bo gra za kilka pln to moze sie skusze :) w MM jest tylko w DVD box :| mo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 JA zjeździłęm cały Wrocław i lipa , w saturnie bez podładki w mm tez lipa i w empiku też :/. Chyba to jakaś podpierdułka z tą podkładką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) Nie ma zadnej podkladki, i nikt o wersji z mosuepadem nie slyszal w sklepach - ściema. Do DvD dodaja soundtracka z całkiem fajna riffowa muza, ale raczej nic nadzwyczajnego. A gra? Przecietniak bez polotu ze zmarnowanym potencjalem. Grafa yako taka, ale postacie wygladaja karykaturalnie (kurczaki giganty o_O) i ruszaja sie bardzo slabo. A.I. nie istnieje, zagadki ograniczają sie do pociągnięcia za dzwignie, giera liniooooowa do bólu. Dzwieki wybóchów i wystrzałów stosunkowo slabo zgranie, muzka jak sie wlaczy to zaglusza wszystko ... W pliku cfg mozna nawet doszukac się S.M.3.0. i HDR ... tyllko co z tego jak wtedy nie widać przeciwnikówi i objektów? Yaya yak berety :| Ale i tak w wersji S.M.2.0 z bloorem wygląda dosyc klimatycznie. Najbardziej jednak razi malo dynamiczna nudna wymiana ognia, heh nawet biegac nie mozna! Nasza postac cały czas drepcze jak kaczor przestapujac z nozki na nozke. Na szczescie pomimo tylu wad czasami potrafi wzbudzic lek, jak cos wyskoczy zza rogu znienacka :> Ponad to wbrew pozorom co jest napisane na okładce NIE MA ani wielu zakończeń ani super mocy, autorzy kłamią. Starforce dobre 30 sekund sprawdza płyte przed odpaleniem YaE - dziekujemy Ci eSci Dżonson ... Jeżeli ktos porownuje YaE do Stalkera to jest w najlepszym wypadku idiotą. To zupełnie inne gry pod każdym względem. Dobrze ze tylko 25 pln w Saturnie ... za tyle warto, chyba ze duzo pijesz to kup sobie 10-cio pak i zapomnij o YaE. Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tak podejrzewałem że lepiej sobie Kameleona w tej samej cenie kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Cenega poleciała w pręta. To ja powiedziałem na forum że z grą będzie podkładka więc wyjaśnię że taką reklamę widziałem na www.gry-online.pl. Wszyscy możemy się czuć oszukani! Czy to nie jest branie klienta pod włos? Niektórzy kupili grę bo myśleli że w środku będzie obiecywany prezent a tu pupa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Konrado- Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Kupiłem YaE. Gra jest tak beznadziejna ,że głowa boli, szkoda czasu na gniota , lepiej w Stalkera popykać , Tdu i inne światne gry. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Kupiłem YaE. Gra jest tak beznadziejna ,że głowa boli, szkoda czasu na gniota , lepiej w Stalkera popykać , Tdu i inne światne gry. Pzdr. Na poczatku, potem sie wkreca. Ja ją skonczylem w grudniu :) Naprawde warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Tak podejrzewałem że lepiej sobie Kameleona w tej samej cenie kupić. No abys sie nie rozczarowal. Mam to...gre przeszedlem na sile. Zapowiadala sie ciekawie a wyszlo jak zawsze. I opni niby Mafie robili <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 (edytowane) YaE moze nie bylby taki zly, ale fatalne udziwekowienie niweczy caly nastroj grozy. Pepesza strzela jak KBKS, potwory maja malo wyraziste "kwestje", muzyka zagluszy wszytsko i gra dluuugo po tym jak akcja dobiegnie konca (brak dynamicznej muzy?) etc. Edytowane 25 Kwietnia 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 No abys sie nie rozczarowal. Mam to...gre przeszedlem na sile. Zapowiadala sie ciekawie a wyszlo jak zawsze. I opni niby Mafie robili <_< Gusta widać jak dupę każdy ma własną. Czyli mi się Kameleon podobał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 widziałem tej gry pełno dziś w realu,- (Gdańsk, kiedyś tam był Geant) a tak w ogóle to pójdzie mi to coś na moim złomie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Kolejny niedopracowany Gniot sie tak zastanawiam ,kto sponsoruje tego typu produkcje ??? mamy rok 2007 a niektore gnioty sa slabsze niz dobre gry z przed 4 lat kolejny gniot nadchodzi : Hell in Vietnam ale to temat na innego threada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...