ajgon Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 99% pseudomlodziezowych reklam jest idiotycznych. Albo ja juz jestem starym piernikiem, albo adresaci tych reklam sa debilami. Fanta i sprite sa kretynskie (z ta bamboocha to takie wpychanie na sile nowego slowa do slangu => kojarzaczego sie wybitnie z produktem), tych wszystkich chipsow (najlepiej spozyc przed 18 - no to sorry, ja mam ponad 18 i jak mnie olewacie, to tez mam was w powazaniu) etc. etc. A szczyt dna to reklamy milki - eksploatuja tego swistaka do wyzygania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Nowa reklama Żubra jest fajna ;]]] A tak w ogóle, to można się "zdenerwować" jak leci między 20-21 taki 7minutowy spot reklamowy, i na przemian Vanish, Ariel, Blend-a-med, Zapowiedź filmu/telenoweli/serialu... Kiedyś widziałem wyniki sondażu na temat długości spotów reklamowych na poszczególnych stacjach. "Liderem" okazał się Polsat, że średnią długością spotu w ciagu dnia ponad 4min. 50 sek. sic!! (a ponieważ nad ranem spoty są krótsze, nadrabiają w "godzinach szczytu" od 16 do 23 :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apatorek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Zawsze można sobie obejrzeć zakazane lub niezakazane reklamy, ale niestety nie pokazują ich w przerwach reklamowych. Kiedyś była też fajna reklama( chyba snickersa, ale nie ważne) kiedy żona mówi do męża : "Zdradzałeś mnie z Conchitą, Dolores, Luis Marią i Manuelą" , na co w tle odzywa się muzyczka- Celebration :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Mój zieńć (?!) jest super ! ...dba o mnie JAK SUPERPROMOCJE W TESCO ! <rooootfl> ta staruszka mówi jakby zaraz miała doznać orgazmu... (lub się udusić) :( Basia ! Basia ! Nie Basia tylko KETOPROM ! <lol> Takich żałosnych reklam jest zbyt dużo żeby je móc nawet policzyć :P Mnie natomiast wkurzają reklamy Mc donalda w których jakaś babka śpiewa o smaku na aktywność w życiu a w tle leci przegląd śmieciowego żarcia z naszej zdrowej restauracji. Zwykłe oszukiwanie ludzi... A potem jak widze coraz więcej spasionych dzieciaków z hamburgerami w łapach to mi się przykro robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Ej mnie najbardziej wqurza ta reklama co żarówką się spaliła a dziewczyna piszczy a ten młody sapie jakby go %$#^ :blink: 1671892[/snapback] Ta przynajmniej pomyslowa jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Najfajniejsze w reklamach McDonalda jest to ze na nich te kanapki to super wypas, a przy kasie dostajesz jakiegos ochlapa ktorego sie ledwo da przerzuc. Pamietacie film "Upadek" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Ze wszystkimi fastfoodami tak jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Jka ci puszcza w polsacie dwa spoty raklamowe po kolei po 7 minut przerwane tylko zapowiedzia jakiegos filmu to sie pociachac idzie. wielu fajnych filmow przez to nie obejrzalem. A co do poziomu reklam to jest on zenujacy (ogolnie telewizja trzyma zenujacy poziom przyklad? 1-reklamy 2-reklamy 3-reklamy TVN-telenowela polsat- kolejny teleturniej dla naiwnych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Najfajniejsze w reklamach McDonalda jest to ze na nich te kanapki to super wypas, a przy kasie dostajesz jakiegos ochlapa ktorego sie ledwo da przerzuc.no McDonald to juz w ogole porazka, sportowcy/modelki reklamujacy ich jedzenie, oczywiscie kazda reklama musi byc "hiphopowa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Nei najlepsza to jest ta reklama co mała dziewczyka HYP HOPUYE :| i reklamuje sos z indykiem [; chyba wiecie co to :>? nr 2 to problem wyboru pasty do zębów. Po obu dostaje ataku apopleksji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 mnie denerwuje jak w reklamie paluszków lajkonik, taka blond amerykanka pier.....li o tradycji like onik :D:D a dla mnie the best jest reklama mentosa z cwierkajacymi ptaszkami, rozwala mnie poprostu :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Nie wiem czy ktoś pisał, ale najnowsza reklama Durexa jest wypas ;] Ta z tym kolesiem w przymieżalni, jak pierwszy raz zobaczyłem to nie byłem w stanie już nic więcej oglądać...salwa śmiechu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 oh tak, reklamy są durne, a najgorsza to ta z tesco, jak to widze to normalnie chce sie powiesic :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 No coz reklamy srodkow gospodarczych i spozywczych faktycznie sa do pupy, nedzne, durne, naiwne ale ich `targetem` sa naogol prosci ludzie po 30stce. Ale z drugiej strony mamy kultowe juz reklamy plusa oraz heyah z czerwonym kapturkiem ;} ps. szczytem kretynizmu jest reklama z rodzinka ktora wrzeszczy z powodu przepalonej zarowki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 A moze panienka z okresem plywajaca w publicznym basenie?? OB pozwala czuc sie jej swobodnie w kazdej sytuacji LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ale i tak reklamy heyah rzadza :) Kapturek szedł do babci .... ALE NIE DOSZEDŁ !! :twisted: i w sumie wybrane simplusy tez sa nice ;) ...a od wszystkich reklam podpasek, tamponow itp. to przygac sie mozna... poza tym wszystkie reklamy z beckhamem tez mnie wqrwiaja ,... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) a dla mnie the best jest reklama mentosa z cwierkajacymi ptaszkami, rozwala mnie poprostu :):) 1672354[/snapback] Ta reklama syci ;) nastepna -> Chciałbym ugryźc oj chciałbym ... xD Edytowane 28 Września 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ...a od wszystkich reklam podpasek, tamponow itp. to przygac sie mozna... poza tym wszystkie reklamy z beckhamem tez mnie wqrwiaja ,... Niestety to jest tak ze podczas okresu na mnie te reklamy niezle dzialaja.. podobnie tabletki przeciwbolowe. Bo przecierz reklamy dzialaja na zasadzie wynajdowania `potrzeby` i przedstawienia sposobu jej zaspokojenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 owszem działają tak, ale ja np kiedy coś kupuje nigdy niekieruje sięreklamą która w dodatku jesr durna :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ale sa tez reklamy ktore tworza potrzeby zeby je potem zaspokajac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Reklamy z Gozdzikowa sa zryte tez... ogolnie Wanisz oksi akszon czy jak to ma jest dopiero do [gluteus maximus]... i te wspomaniane poirytowanie kiedy ci film przerywaja. POprostu beznadzieja, NIGDY juz nie ogladam filmow w TV. Jak ogladasz jakis duzy film, to pr zygotuj sie na strate 40 minut (40 min na ogladanie reklam). TVP 1 and 2 pwnuje bo nie ma reklam podczas filmu. TVN i Polsat suxuja (rekordowe puszczanie reklam podczas filmu). Aha i ta reklama z superchrupiacym batonem. Jadlem go i wcale tak nie chrupie :P. Aha no i tesco. Jak jakis bachor mowi "nasza rodzina jest super" i w tle widac rodzinke przebranych za usperamana itp zenada... no i ta wpsomniana gosciowa co dostaje orgazmu na widok ceny. No i te reklamy z grubymi babami/wstretnymi babami/proszkami i innymi gowniami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Właśnie przed chwila widzialem nowa reklame tabletek 'nikoret' (nie wiem jak sie to pisze) - załość :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ta reklama z superchrupiacym batonem. Jadlem go i wcale tak nie chrupie :P. To mogło być do przewidzenia... no i tesco. Jak jakis bachor mowi "nasza rodzina jest super" i w tle widac rodzinke przebranych za usperamana itp zenada... no i ta wpsomniana gosciowa co dostaje orgazmu na widok ceny. Podniecają sie jakimś szajsem z Tesco... Właśnie przed chwila widzialem nowa reklame tabletek 'nikoret' (nie wiem jak sie to pisze) - załość :? 1673655[/snapback] Gdy pierwszy raz widziałem tą reklame to nie załapałem o co chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ja dalej nie wiem o co chodzi [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Obejrzyjcie sobie spoty kandydatów na prezydenta, tam jest niezły polew... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 taka smaka, taki smak i takiegoo... roXuje ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Obejrzyjcie sobie spoty kandydatów na prezydenta, tam jest niezły polew... :lol: 1674201[/snapback] Lepper = RoTfL :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 albo: a teraz sprawdzamy czy dowód jest w kieszonce, im bardziej sprawdzamy tym bardziej wiemy ze on tam jest :D:D:D:D: reklama eurobanku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Ta reklama z dowodem i kieszonką jest spoko :D . Mi sie podoba;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 To tak apropos tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...