Skocz do zawartości
lspider

Polityka i politycy

Rekomendowane odpowiedzi

Co za debil...

dokładnie debil do kwadratu, za nic w świecie nie może pogodzić się z przegraną ..

takie "duże" , stare, dziecko ( pasuje jak ulał: mieszka z mamusia i kotem, nie ma konta bankowego, prawa jadzy,.... :lol2: )

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za debil...

jak Donald Mozg wytacza procesy pisowi, to sie dumnie podkresla jeszcze ile to procesow oni nie wygrali...

Jak K. wytacza PO to jest debilem...

brawo ;)

takie "duże" , stare, dziecko ( pasuje jak ulał: mieszka z mamusia i kotem, nie ma konta bankowego, prawa jadzy,.... )

a jednak w rozmowie z nim moglbys co najwyzej wytrzec mleko spod nosa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jednak w rozmowie z nim moglbys co najwyzej wytrzec mleko spod nosa ;)

spoko, tylko ja mam 20 lat(prawko i konto od 2 lat -ale nie to jest ważne :] ) a on prawie 60 mimo to poziom jaki prezentował na obu debatach nie należy do wysokich, pierniczy jedno i to samo, odwraca kota ogonem (bynajmniej nie swojego), jest obłudny, a z takimi ludźmi przyznam Ci racje - trudno się rozmawia. Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koleś naprawde nie umie odejśc z honorem, przedłuża odejście aż do 5 listopada, a mógły to zrobić chociażby za chwilę..

a pozywanie ludzi z PO jest idiotyzmem do kwadratu, przez to on sobie jeszcze więcej młodych ludzi zraża do siebie

to takie myślenie: "nie wygrałem, ale teraz wam dam popalić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczegolnie gdy robi to samo co inni a tylko jemu przypadaja takie tytuły :)

bo pierniczy farmazony ? ...nazywa ludzi od Zomowców, stawia się po stronie ofiar, w momencie gdy nigdy nie przyczynił się do walki o wolną Polskę oraz nie odczuł jej skutków.

tego typu jego wypowiedzi przyprawiających o mdłości jest setka ....dlatego mam w stosunku do niego taka antypatię

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodziło mi o procesy akurat ;)

że pierniczy farmazony ?

ale nie wieksze od reszty ;)

w momencie gdy nigdy nie przyczynił się do walki o wolną Polskę oraz nie odczuł jej skutków

troche sie zagalopowales ;) ale przy obalaniu rzady Olszewskiego go nie było bo mu pewnie Donald miejsce przy stole zajal ;) Edytowane przez S1Sweet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do tego:

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat...4&_ticrsn=3

o kij wam ludzie chodzi?! jest takie prawo i tyle. aż tak boli, że ktokolwiek ciągnie po sądach PO? jeśli PiS przegra wszystkie procesy, ośmieszy się na całego i tyle. jak można być tak nieobiektywnym? aż przykro patrzeć.

a ten "koleś" podaje do dymisji rząd w konstytucyjnym terminie, więc wszystko jest w porządku.

Edytowane przez mr^_^max

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, jakoś się nie mówi o tym ze PO wytoczy PiS procesy za brudna kampania gdzie przecież wszyscy obrzucali się łajnem , a Kaczynski powinien przeprosić PO i Tuska za naciąganie faktów, nadużywanie wpływów i zwyczajne kłamstwa na potrzeby kampanii. Oczywiście PiS ma prawo wytaczać takie procesy nawet o du*e Maryni ale w obecnej sytuacji gdy nikt nie jest święty Leszek i Jareczek pokazują się od coraz to gorszej strony – takich żałosnych małych zakapiorów, co to musza się jakoś odegrać bo im kalec w tyłku stanie ...

Bo ludzie, jak wyjaśnić fenomen że wykształcony, elokwentny (?), światowy (?) człowiek obraża się za sformułowanie „bracia Kaczyńscy” LOL. I to dlatego prezydent nie pogratulował PO wygranej? Co za buc – równie dobrze mogły mu się nie podobać nieogolone nogi Donalda. W historii naszej polityki były sytuacji po 100 kroć gorsze i jakoś nikt nie był tak dotknięty osobiście. Już widzę ta „Opozycje zdecydowana ale nie przeszkadzającą”...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do tego:

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat...4&_ticrsn=3

o kij wam ludzie chodzi?! jest takie prawo i tyle. aż tak boli, że ktokolwiek ciągnie po sądach PO? jeśli PiS przegra wszystkie procesy, ośmieszy się na całego i tyle. jak można być tak nieobiektywnym? aż przykro patrzeć.

a ten "koleś" podaje do dymisji rząd w konstytucyjnym terminie, więc wszystko jest w porządku.

Wiesz, to jest wlasnie to zamilowanie do wolnosci wielbicieli PO. Jak oni kogos, to ok, ale jak on ich, to z morda wszyscy leca. Takie specyficzne pojecie wolnosci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koleś naprawde nie umie odejśc z honorem, przedłuża odejście aż do 5 listopada, a mógły to zrobić chociażby za chwilę..

a pozywanie ludzi z PO jest idiotyzmem do kwadratu, przez to on sobie jeszcze więcej młodych ludzi zraża do siebie

to takie myślenie: "nie wygrałem, ale teraz wam dam popalić"

Czekają z odprawami rzecz jasna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A niech Kaczyński wytacza procesy ma do tego prawo tylko, że znowu mówi dla ludu myśli o sobie bo:

1) Ciekawe kto za te procesy zapłaci (wiadomo podatnicy)

2) Przesadza mówiąc, że mógłby pozwać Tuska za każde słowo wypowiedziane przez niego przez ostatnie dwa lata (sporo tego co mówił było "oczywistą oczywistością")

3) Sam używa języku agresji więc dziwi mnie, że jest tak zniesmaczony podobną odpowiedzią ze strony PO

4) Mówi, że PO było agresywną opozycją, która tylko atakowała, a on ma być opozycją, która działa WYŁĄCZNIE dla dobra Polski (ile tego dobra wypłynie z tych procesów i przecież robi to samo o co oskarża PO :/)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez PO wytoczyło wiecej procesów :D tyle ze oni z wlasnej kieszeni pewnie placili... no i nikt nie miał nic przeciwko ;)

2) Przesadza mówiąc, że mógłby pozwać Tuska za każde słowo wypowiedziane przez niego przez ostatnie dwa lata (sporo tego co mówił było "oczywistą oczywistością")

wyolbrzymia ;)

3) Sam używa języku agresji więc dziwi mnie, że jest tak zniesmaczony podobną odpowiedzią ze strony PO

PO za to samo wytaczało procesy

4) Mówi, że PO było agresywną opozycją, która tylko atakowała, a on ma być opozycją, która działa WYŁĄCZNIE dla dobra Polski (ile tego dobra wypłynie z tych procesów i przecież robi to samo o co oskarża PO :/)

przejal paleczke :D i postepuje po hammurabowsku :D :D :D

co nie oznacza ze robi dobrze ;)

Edytowane przez S1Sweet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A niech Kaczyński wytacza procesy ma do tego prawo tylko, że znowu mówi dla ludu myśli o sobie bo:

1) dlaczego podatnicy? Faktycznie podatnicy - q8ic dzięki ;)

2) możesz pozwać każdego przez kogo poczułeś się urażony. Masz do tego cywilne prawo.

3) tu sie zgodzę, w sumie Tusk go o nic nie pozywa a też nieraz usłyszał o sobie wiele ciekawostek

4) jak ma takie prawo to z niego korzysta. Mysle ze nic z tego nie wyjdzie więc o dobro Polski możemy być spokojni.

Generalnie myślę że Jarosław straszy i nic z tych pozwów nie będzie.

No i KaxxL ma całkowitą rację - jeszcze Kaczyńscy nie zaczęli rządzić a już ludzie walili głowami w murki i deklarowali wyjazd za granicę. Pamiętam jak dziś, zresztą można sobie zajrzeć w wyborczy temat polityki sprzed dwóch lat. Co nie znaczy oczywiście że należy JUŻ oceniać rządy PO. Można tylko spekulować - różnica polega na tym że nikt z kraju z tego powodu nie chce wyjeżdżać ;) A ludzie jeszcze nie wiedzieli jak będzie a już pakowali walizki 2 lata temu :lol2:

Edytowane przez apo5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie oglądam pożegnanie Romka i powiem tak Jarkowi dwóch rzeczy nigdy nie zapomnę:

1) Tępienia korupcji w piłce nożnej

2) Wytępienia pasożytów politycznych czyli Samoobrony i LPR.

I za to Ci Jarku dziękuję z całego serca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, chyba za bardzo uwierzyłem w PO: http://gielda.onet.pl/0,1629397,wiadomosci.html

Widzę, że zaczyna się powtórka z rozrywki z lat 90. kiedy to połowę majątku wysprzedali, a teraz efekty tego mamy.

Przeczytałem, i moja opinie wyraze cytujac kogos z onetu (sic:P nie myslalem ze tam sa w miare normalni ludzie)

Państwo nie powinno zajmowac się kierowaniem firmami. Państwo powinno tworzyć prawo w obrębie którego powinny działać prywatne firmy i organizować rzeczy, których sami obywatele z przeróżnych względów robić nie mogą - organizować budowę dróg (nie budować, organizować), sieci energetycznych, zajmować się wymiarem sprawiedliwości itp. Reszta powinna być w prywatnych rękach, bo tak jest najefektywniej. Macie zniewolone komunizmem umysły, które na dźwięk słowa "prywatyzacja" dostają szału. A przecież państwowe to u nas już było, i chyba nie jesteście zbyt dumni z PRLu. To głupota niezrozumiała dla mnie - dlaczego jakiś szarak rzuca mięsem kiedy usłyszy, że chcą sprywatyzowac bank - czy dla ciebie ma to jakieś znaczenie - przecież on nie jest twoj, wiec nic nie stracisz...Nie bedzie natomiast komu rozdawac panstwowych stanowisk, i to jest piekne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałem, i moja opinie wyraze cytujac kogos z onetu (sic:P nie myslalem ze tam sa w miare normalni ludzie)

Państwo nie powinno zajmowac się kierowaniem firmami. Państwo powinno tworzyć prawo w obrębie którego powinny działać prywatne firmy i organizować rzeczy, których sami obywatele z przeróżnych względów robić nie mogą - organizować budowę dróg (nie budować, organizować), sieci energetycznych, zajmować się wymiarem sprawiedliwości itp. Reszta powinna być w prywatnych rękach, bo tak jest najefektywniej. Macie zniewolone komunizmem umysły, które na dźwięk słowa "prywatyzacja" dostają szału. A przecież państwowe to u nas już było, i chyba nie jesteście zbyt dumni z PRLu. To głupota niezrozumiała dla mnie - dlaczego jakiś szarak rzuca mięsem kiedy usłyszy, że chcą sprywatyzowac bank - czy dla ciebie ma to jakieś znaczenie - przecież on nie jest twoj, wiec nic nie stracisz...Nie bedzie natomiast komu rozdawac panstwowych stanowisk, i to jest piekne

Jesteś pewien? Skoro PKO BP dostarcza państwu corocznie dużą kasę i jest opłacalne to po co sprzedawać? Tak bardzo kogoś ręce swędzą, żeby to kupili Niemcy (na 100%)? Powiedz mi tylko, czemu nikt nie jest zainteresowany kupnem upadłego PKP? Jakby nasi dofinansowali polskie koleje to nagle by się znalazł kupiec zza granicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi