Gość jarhead Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Czekam i czekam a tu nic... Chyba dopiero rano będzie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Chcialbym miec 1000 pkt :) Sulaco.Musisz podac wynik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarhead Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Chcialbym miec 1000 pkt :) Sulaco.Musisz podac wynik :) Chciałbym mieć 500 pkt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 no cóż, myślałem że wstanę sobie rano, ustawie ściąganie i wyjdę spokojnie do szkoły, a tu klops, nadal nie ma.. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarhead Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Szukam i szukam a tu lipa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Tutaj są pierwsze wyniki różnych kart z 3dmarka 06....Z wyników można wysunąc jeden wniosek-w porównaniu do 3cdmarka05 karty osiągają tutaj wydajnośc niższą o około 50%..... http://www.vrforums.com/showthread.php?t=53984&page=2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) no ja licze na ok 5000pkt tu macie recenzje nowego Marka http://www.pcper.com/article.php?aid=199&type=expert zauwazcie ze w nowym Marku standartem stalo sie 1280x1024, a nie 1024x768;) Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Jordi23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarhead Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Lepiej powiedzcie kiedy będzie :] A nie jakie chcecie mieć wyniki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) No i wedlug pierwszych testow Ati dostalo po dupci... Zobaczymy co pokaze X1900... Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Heat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 no wlasnie i generalnie mnie to zastanawia, nic zbaczymy na wlasnej skorze jak bedzie przerylem swoje zrodla i narazie nie znalazlem nigdzie linka do sciagniecia mareczka 06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) No ja przyznam , ze sie troche zawiodlem... Nie tyle na wynikach Ati , ile na samym 3dm... Myslalem , ze tylko Proxycon powtorza a tu widze 2 testy takie same z powrzucanymi HDR-ami itp... Dodana jakas jedna nowa scena w Proxycon i lipna jak na pierwszy rzut oka "zima" :? Ciekawe czy jak przelacze w 3dm05 na 1280 to bede mial podobny wynik jak w 3dm06... Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Heat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Lipa chłopaki z futuremark zrobili lifting 3dmarkowi05 i nazwali go 06 Będę miał ponad 1000 w 1280x1024 :), liczyłem na to http://www.pcper.com/images/reviews/199/versioncompare.gif i będę mógł sobie nawet pograć :) edit. przypuszczalna waga nowego zawodnika to 590,731KB edit bardzo ciekawy test :) można w nim wyczytać wiele ciekawych informacji http://diy.yesky.com/vga/336/2278336.shtml Edytowane 18 Stycznia 2006 przez cavarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarhead Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Nadal żadnych konkretów ;] A wogóle to powinien wyjść 3dmark 2007 żeby były te 2 lata przerwy (w nazwie oczywiście) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Troche lipa ten nowy mark. Chyba się przeliczylismy. A gdzie jest to chińskie miasto nad wodą??? Nigdzie nie widzę screenów. :| Co do samej wydajności to trochę mnie to zastanawia. Zawsze ATI było szybsze w SM2.0 a tu nagle taka różnica na korzyść NV? :) To teraz moim radkiem nie podskocze do GF5900! :] A może napisali go w OpenGL??? :) hehe. Ok. Poważniej to poczekamy i zobaczymy co będzie. Pozdro dla czekających. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 no ale przyznac trzeba, ze wyglada slicznie :) tyle, ze tak mial wygladac poltora roku temu :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Tak sobie mysle ile da sli? 30% czy moze 50% wzrost ,a moze mniej :? Swoja droga gdzie sie podziala scenka arena (czy cos w tym stylu) ,bo jak juz kojak_ct napisal nigdzie jej nie ma :? A moze byl to taki chwyt aby wzbudzic zainteresowanie konkretnie odgrzewanego kotleta :lol2: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Puki co zbyt wielkich różnic to ja nie widzę w tych samych testach co 3DM05 np. Proxycon czy test ze statkiem. Może lepsze cienie i oświetlenie. I to jest wyznacznik nowych gier? :| Ale skomentuję resztę jak to zobaczę. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 teraz wlasnie zobaczylem :) nie no loooooll...proxycoon zostaje, firefly tez, canyon tez tylko dodali zime...parodia panowie...posiedzieli nad kodem z 2 dni, dopisali obsluge shaderow, hdr itp..i proooosze oto nowy cudowny 3dmark..po prostu lol...nie wiem po co?? czy nie mogli wypuscic patcha do 2005?? przeciez tak robili z 2001 o ile pamietam z obsluga shaderów 2.0...no ale pewnie kasa kasa od tych co kupuja fulla marka sie liczy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 dobra to ja moja opinie okresle w ten sposob: "BEUHEHEHHAHAHHA!!!!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Słowem, 3DMark05... SE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Tak sobie mysle ile da sli? 30% czy moze 50% wzrost ,a moze mniej :?znowu qrcze zalezny od proca :( im wolniejsze karty tym sli daje wiecej - na 6800gs prawie 70%, na gtx512 przy tym samym procu juz tylko 40%. no ale obadamy odnosnie wplywu proca - przykladowe wyniki z gtx512 p4ee 3.46 - 4081 fx55 2.6 - 4670 a64x2 2.6 - 5552 spora rozbieznosc :blink: Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Sulaco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 znowu qrcze zalezny od proca Co sie dziwisz, jest okazja aby masochisci zaczeli swirowac juz nie tylko na pukcie karty grafiki ale i procesora. Znowu ludzie zaczna zmieniac sprzet dla nowego 3DMarka, bo pewnie takie jest ogolne zalozenie futuremark i jego partnerow technologicznych. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Wg. mnie Futuremark się skompromitował wydając takie coś... Faktycznie mogli patch wydać, a nie 3DM2006 ! I do tego ten nowy standard rozdzielczości... To dla graczy ma byc czy dla NASA ? Teraz to dopiero się twórcy gier rozleniwią! Nie wiem jak wy, ale ja zbieram juz na jakąś konsole... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Haha Nightstalker popieram zdanie i zamiast czekać na nową generacje kart czekam na Xbox360 z chipami. :lol: ...Parodia szkoda tylko, że naszym kosztem :wink: Edytowane 18 Stycznia 2006 przez JestemNoobem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 no w wiekszosci sie z Wami zgadzam, ale co do nowego standartu rozdzielczosci to tutaj wydaje mi sie to uzasadnione, rozdzielczosc 1024x768 to juz naprawde relikt, tym bardziej ze coraz wiecej uzytkownikow uzywa juz paneli LCD pracujacych w 1280x1024 jako norma, i wlaczanie aplikacji 3d na tych panelach w mniejszych rozdzielczosciach pogarsza obraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Ta, tylko co wtedy, jak ktoś ma jak ja notebooka z rozdzielczością 1280/800 i stacjonarny LCD w rozdzielczośći 1280/768? Wersja free wogóle się nie odpali? :| PS- traktuję 3D marki wyłącznie jako test stabilności. Nie za nosi się, żebym uzyskał nawet te liche 1000 punktów ;P Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Slayer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 no tego nie wiem, bo nie mialem okazji pobawic sie jeszcze nowym Marusiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Dziwi mnie fakt, że nawet jednego filmiku w sieci jeszcze nie ma! :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Szukam na google i faktycznie nic nie ma. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Pewnie to fake ! :lol: A test z ta wielka "arena" jest... Tyle , ze jest to test CPU :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...