Havoc Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) Miałem nadzieję że już zadziała bo zaczęły takty skakać ale jednak po chwili wraca i zostaje na niskich. Przestawiłem z Dissable=0 na Enable=2. Edytowane 8 Lipca 2012 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) Czy ktoś ma oprócz mnie ma problemy z wyświetlaniem flasha? Czasem filmiki YT wklejone na forum w ogóle nie sa widoczne. Ostatnio nawet stronka speedtest.net nie działa EDIT Kolejny problem, na google.maps nie moge zejść do poziomu pieszego. Czyżby najnowszy flash którego instalowałem był skopany? Edytowane 8 Września 2012 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianqwer Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Sprawdzałem i wszystko o czym wspominałeś na mojej Operze działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 A instalowałeś ostatnio flasha? Może tutaj jest problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianqwer Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Chyba nie. Moja wersja to 11.3, a jest już 11.4. Widocznie jak się mnie pytał, to nie pozwoliłem mu się zaktualizować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 (edytowane) u mnie wystepowaly opisane objawy, ale po ostatnich aktualizacjach Opery i Flasha jest jakby lepiej. Edytowane 10 Września 2012 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 U mnie niczego takiego nie było. Jedyna rzecz, jaką ciągle widzę (i na którą nic nie mogę poradzić), to znikający obraz przy zabawie suwakiem głośności na YT. Ot - ruszasz w prawo/lewo, to cały film znika na moment i pojawia się po puszczeniu suwaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) Sprawdziłem poprzednia wersje Flash Playera 11.3 i efekt ten sam więc wygląda na to że to ostatnia wersja Opery wszystko popieprzyła EDIT Zainstalowanie ponownie starszej 12.1 rozwiązuje wszystkie moje problemy. To 12.2 jest zbugowana. Na forum Opery sporo jest problemów podobnej treści więc zostaje z 12.1 do czasu kolejnej wersji. Edytowane 11 Września 2012 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel71 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 miałem to samo w operze i firefox, a co ciekawe w chrome nie mam żadnych problemów z flashem i zawieszaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 No i 12.10 zainstalowane i działa znowu prawidłowo, wszystkie poprzednie problemy ustąpiły. Musiałem tylko przetrwać uporczywe komunikaty o aktualizacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostman Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam Mam taki problem, że na jednym z kont użytkowników opera bardzo długo czyta strony internetowe. Na innych jest normalnie. Na tym samym koncie użytkownika np IE ładuje od razu, a opera się ostatnio popsuła. Zrobiłem update do najnowszej wersji, ale to nie pomogło. Znacie jakieś rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Być może masz tam włączone jakieś proxy bądź Operę Turbo? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostman Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Być może masz tam włączone jakieś proxy bądź Operę Turbo? dzieki Rzeczywiście była zaznaczona opcja używaj serwerów proxy. Już jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Gdyby komuś dzisiaj przypadkiem Opera padła: Originally posted by zed-by: 1. close opera 2. rename/remove folder widgets (Documents and Settings<user_name>Local SettingsApplication DataOperaOpera ) 3. run opera 4. close opera 5. rename/remove back folder widgets 6. run opera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Albo można zainstalować najnowszy build 12.14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 No i do pupy, zamiast aktualizacji zrobiła mi się druga opera jako druga przeglądarka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 No to odinstalowujesz i uruchamiasz instalator ponownie, przy czym w pierwszym kroku klikasz Opcje i sprawdzasz czy się ścieżka zgadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) po tylu latach uzytkowania z każdym updatem opera zaczyna mi dzialać coraz bardziej na nerwy. na dwoch stronach. m.in. youtubie popsuł się układ strony. nic nie było grzebane. wczoraj działało dziś już nie brrr. proszę o jakąś radę jak to naprawić. opera 12.15 na w7 x64. Edytowane 3 Maja 2013 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amp Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Coś opera się kaszani ostatnio,nie wiem z czego to wynika...takie allegro np. na innych przeglądarkach działa a tu zdęcia się nie wczytują,nie mogłem zapłacić ostatnio bo się zwieszało,włączyłem IE i bez problemu.Operę używam od zawsze...czyżby przyszedł czas na zmianę na liska np....szkoda bo lubię operę. Edytowane 3 Maja 2013 przez amp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2013 Ja z opery przesiadłem się z powodu przestarzałego silnika. Strony z dużą ilością javy długo się ładują i przycinają. Grid z losowymi danymi 10kolumn+1000 rekordów w chrome/IE renderował się 18 sekund, w operze ponad 2 minuty. Nowe allegro na operze to mordęga, ma problemy z przewijaniem strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) jak wypada opera next w stosunku do zwykłej wersji? da sie w chromie importować zakladki z opery? Edytowane 3 Maja 2013 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2013 jak wypada opera next w stosunku do zwykłej wersji? Obecnie nie ma żadnej Next, także stabilna 12.15 jest ostatnią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Drogie bravo mam dziwny problem, bo w operze 12.15 przestala mi sie otwierac strona http://www.endomondo.com/ po wybraniu url dostaje komunikat: "Nie odnaleziono serwera lub pliku Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, lub spróbuj wyszukać witrynę." Zeby bylo weselej to we wtorek strona dzialala, zadne nowe latki sie nie instalowaly a w IE 9 chodzi jak milo. opera z dnia na dzien zaczyna mi bardziej dzialac na nerwy :/ Edytowane 16 Maja 2013 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Przeinstalowalem opere i dalej to samo :| ma ktos jakis pomysl co sie moglo skaszanic? Na innym komputerze na operze smiga jak milo. ponownie skasowalem ciastka i ruszylo, widac jakies nieswieze bylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) http://my.opera.com/desktopteam/blog/opera-next-15-0-released <<< Nowa opera na webkicie. Instalnąłem w robocie i jest... szybko. Jako że w pracy nie jest główną przeglądarką, dopiero wieczorem/jutro/kiedyś wysmaruję o niej coś więcej. Edytowane 28 Maja 2013 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Przeniesienie zintegrowanego klienta poczty do odrębnej aplikacji = epic fail, p...le takie Next. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Brak RSS, M2, Dragonfly'a, zakładek (wtf? ponoć mają być zastąpione katalogami w SpeedDialu) czy niedziałający ŚPM do otwierania nowej karty skłania mnie do pozostania na 12.15 dopóki się nie rozjedzie. Choć gdzieś na Twitterze chyba pisali, że większośc opcji z czasem powróci, jednak na wiele nie liczę. Potestować mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Jak to nie ma zakładek? To jak się dostać do zapamiętanych stron? Dobrze że ostrzegasz bo ja zawsze w ciemno wszystkie uaktualnienia instaluje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Z tego, co czytałem, najpierw zajęli się implementacją silnika, a resztę będą stopniowo dokładać. Tylko ciekawe, co w tej reszcie zostanie... Poza tym to nie uaktualnienie, to nawet RC nie jest jeszcze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Next to nie uaktualnienie. Możesz zasysać, zainstaluje Ci się jako odrębna przeglądarka. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...