serwal4 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Śląsk, +1, słoneczko świeci, trochę wieje, śnieg nie pada... Ale z czwartku na piątek nasypało ostro... W pon biorę ze sobą łopatę żeby sobie miejsce parkingowe odśnieżyć przed szkołą... w piątek odbywało się parkowanie na dziko - gdzie się da; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelerr Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 u mnie -2 ,śnieg pada cały czas nie ma takiej możliwości żeby wyjechać samochodem. miejscami mam nawet pond 1.5metra śniegu- w miejscowości Złotopolice 45km od Warszawy pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Na południ śnieg pada cały czas sypie dosc mocno. -2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Mieszkam na południu i świeżego śniegu nie widziałem od 2 dni, hmm ? Edytowane 31 Stycznia 2010 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Spokojna Twoja rozczochrana, doczekasz się. Ja też się cieszyłem, że cisza i spokój, a dzisiaj mogę sobie z samochodu na podjazd na nartach zjeżdżać. Śnieg ma 20cm lekko licząc i nadal pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Mieszkam na południu i świeżego śniegu nie widziałem od 2 dni, hmm ? Wczoraj w Katowicach z rana ładnie pruszyło. Generalnie, dobrze, że jest trochę spokoju z odśnieżaniem- bywały dnie, że z odśnieżarką spędzałem 1h po pracy i godzinę przed wyjazdem do niej. @down- Ligota Edytowane 31 Stycznia 2010 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Wczoraj w Katowicach z rana ładnie pruszyło. Generalnie, dobrze, że jest trochę spokoju z odśnieżaniem- bywały dnie, że z odśnieżarką spędzałem 1h po pracy i godzinę przed wyjazdem do niej. Gdzie wczoraj pruszylo w kato ? Nic nie zauwazylem takiego. Moze w sumie padac, juz wole prawdziwa zime, niz roztopy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Wczoraj w Katowicach z rana ładnie pruszyło. Generalnie, dobrze, że jest trochę spokoju z odśnieżaniem- bywały dnie, że z odśnieżarką spędzałem 1h po pracy i godzinę przed wyjazdem do niej. Zainwestuj w odśnieżarkę spalinową :) oszczędzisz w cholerę czasu i energii hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelerr Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 u mnie dziś śliczna pogoda słoneczko święci, śnieg nie pada,temp -05... Złotopolice 45 km od Warszawy pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Jak komuś brakuje śniegu to zapraszam na Podlasie. Mamy go więcej niż w górach ;), a jutro ma znowu padać ;[ Edytowane 31 Stycznia 2010 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 No nic ide sie zabierac za odsniezanie bo do jutra sie tego wiecej nazbiera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kulig po polmetrowych zaspach. Piekna sprawa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 www.sat24.com fajna stronka zdjęc satelitarnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelerr Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) a śnieżek pada i pada na dworku -9 ... pod stolicą Edytowane 8 Lutego 2010 przez Nozii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Znowu nadają piekne śnieżyce :) Łódź pod śniegiem z 16 pietra wygląda pięknie a jak jeszcze pada śnieg :) Chmury które jutro będą w polesce fajnie widać na www.sat24.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Niech już ta zima odpuści. Dziś zamiast do domu podjechałem do mieszkania, a tam pół metra śniegu na tarasie ca. 15m2 do odgarnięcia. Fuck, tu z odśnieżarką nie wjadę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 :( A u nas szpetnie, brudno. Śnieg pada taki, że szybciej bym nastrugał syropianu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 :( A u nas szpetnie, brudno. Śnieg pada taki, że szybciej bym nastrugał syropianu :( No nie wiem wg. pogodynek to miała być wielka zamieć, taka, że lepiej z domu nie wychodzić, a tu kupa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Tia, zamieć taka że hu hu ... Trochę śnieżek prószy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 (edytowane) No w tej chwili to na prószenie mi nie wygląda :wink: Do rana troche dosypie :D Edytowane 11 Lutego 2010 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Sypało, sypało i nasypało... ...normalnie z 1-2cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Od godzin popołudniowych aż do poniedziałku na wschodzie kraju będzie intensywnie sypać śnieg. Może spaść 5-15 cm białego puchu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja polecam zobaczyć jak ludzie walczą z ZImą u mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 zauwazyliscie jak psie gowna wychodza z norek podczas roztopow? PIEKNIE TO WYGLADA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Pierwsze przebisniegi :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 zauwazyliscie jak psie gowna wychodza z norek podczas roztopow? PIEKNIE TO WYGLADA! Psie ciach!o jest bezpieczniejsze od papierka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 co za <span style='color: red;'>[ciach!]</span>iany Maj... cały miesiąc syfu, w dodatku zaczyna się sezon na powodzie... jak tam u Was bo u mnie rzeczka daje mocno, koryto będzie miało z 3-4 m głębokości: zazwyczaj wody to jest tyle, a nawet mniej bo to roztopy były: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 Same here, ogolnie %@#%#@% taka pogode. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 Wracam ze szkoły, patrze przez okno na ogród sąsiada i myślę sobie WTF?! Rundka wokół domu po wszystkich oknach i stało się jasne że nie tylko sąsiad ma problem ;] Konkretne info na temat warunków panujących na śląsku cieszyńskim: Zebrzydowice: woda zalała przejazd kolejowy, Wisła: niewiele brakuje do przekroczenia stanu alarmowego, Skoczów: Wisła wciąż przybiera.Przekroczenie stanu alarmowego. Stopień zagrożenia: 3 (w skali 3-stopniowej)) - OX.PL Wiadomości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) Eh u mnie ciągle leje - po prostu masakra, połowa dróg już nieprzejezdna a do pracy wkrótce się trzeba zbierać... :( zdjęcie z wczoraj - dziś jest gorzej... zdjęcie z http://www.super-nowa.pl Edytowane 17 Maja 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...