Skocz do zawartości
nrl

Crysis - Zamykamy :]

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba lepiej żaby nic nie pokazywali bo już jest narzekanie po zobaczeniu kilku filmików, że a to fabuła będzie zła a to gameplay będzie do d* a to tnie a to...

http://incrysis.com/ prezentacja pojazdów

No proszę Cię. Ja się nie czepiam niczego poza tym. Nie powiesz, że takie coś na pokazach jest czymś normalnym szczególnie, że jadą pewnie na dobrym sprzęcie. Widziałem już sporo gier na pokazach ale jeszcze takiej jazdy nie widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

............

Po pierwsze, jak im w ogóle nie wstyd takie coś pokazywać, zakrada się zakrada, podchodzi do kolesia od tylca i nacisk na spust i ulalala slideshow, wybucha samochód... slideshow, masakra co to ma być!.........

hahahahaha rzeźnia :D myślałem ze spadnę z krzesła jak zobaczyłem ten pokaz fps'ów na "minusie" :D , aż strach myśleć co będzie na naszych PCtach :] Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczyłem filmik z sandboxa... heeheheh cool... ten sam slideshow. Jestem ciekawy czy gdzieś pojawiła się informacja dlaczego tak się dzieje. Bo przy takich miejscach, prezenterzy na pokazach zawsze na filmikach się głośno śmieją i tyle :) Jestem ciekaw kto będzie się śmiał przy premierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beda lezec na ziemi i nozkami wymachiwac we wszystkie strony :ploom:

Po pierwszej scinie darowalem sobie ciag dalszy tego filmika. Opuscilem jakas dokladniejszy komentarz nt. wolnego sprzetu badz trwajacych pracach nad optymalizacjia wieloplatformowego silnika gry? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczyłem filmik z sandboxa... heeheheh cool... ten sam slideshow. Jestem ciekawy czy gdzieś pojawiła się informacja dlaczego tak się dzieje. Bo przy takich miejscach, prezenterzy na pokazach zawsze na filmikach się głośno śmieją i tyle :) Jestem ciekaw kto będzie się śmiał przy premierze.

Nie przesadzajmy. To tylko jedna scena ze zwolnieniem. Do premiery jeszcze 4 miesiace. Poprawia to 10 razy. Nie ma to jak sie przyczepić do jakichś śmiesznych szczegółów :P Edytowane przez Andare

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przesadzajmy. To tylko jedna scena ze zwolnieniem. Do premiery jeszcze 4 miesiace. Poprawia to 10 razy. Nie ma to jak sie przyczepić do jakichś śmiesznych szczegółów :P

a ja jestem optymista i na mojej wypasionej 8600gt beda pykal crysisa w high ultra detail :lol: :D

zacisne zeby i beda gral 10fpsow

moje oczekiwania to zeby pod dx10 skoncetrowali sie bardziej na performance boost niz na jakis [ciach!]lach bo juz pod dx9 ta gra prezentuje sie niezle kwestia zeby dobrze chodzila

Co napewno cieszy ze nowa seria 8xxx bedzie sie sprawowala lepiej nawet pod dx9 w crysis

cos jak w carbonie gdzie 8600gt bije na leb nawet 7900gtx

tam bedzie mnostwo shaderow

tak wiec na serio krecony 8600gt cos na gts'a ( jak na egieldzie) + krecony x2 3600 brisbane spokojnie pogramy w 1024x768

watpie aby ta gra miala wieksze wymagania niz skopany port Rainbow six vegas ktory na kreconej 8600gt chodzi naprawde niezle

ja w kazdym razie czekam na multiplayera crysis bo zapowiada sie miodzio

dzieki multi gra potrafi przetrwac lata

Edytowane przez komuch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komuch - przestań bawić sie w proroka...... no i kto powiedział ze multiplayer "zapowiada sie miodzio" grałeś ? .........................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz już wiem co mieli na myśli ludzie z Cryteka mówiący, że konsole nie dadzą rady

Leczysz kompleksy, kolego? Nie będzie tego na next-gen'ach, to pogra się na pc- w czym widzisz problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Leczysz kompleksy, kolego? Nie będzie tego na next-gen'ach, to pogra się na pc- w czym widzisz problem?

może ty masz kompleksy :wink: to miało znaczyć, że bez 2GB ramu lepiej nie podchodzić do Crysisa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe screeny porównania CryEngine2 i UnrealEngine 3

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa piękne silniczki. :D

To sobie pomyślałem oglądając fotki...

Unreal engine... już nazwa sugeruje do jakiego typu oprawy graficznej jest przystosowany i sprawdza się, się sprawdza. O kurde... jak on się sprawdza.

No dobra... bracia też super wyglądają ale na porównaniach okazów przyrodniczych moim zdaniem "płaczuś" lepiej się prezentuje.

:smile2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo unreal to bardziej futurystyczne klimaty gdzie jest wiecej techniki a nie natury :) porownanie z pierwszego screen'a nalezy do unreal'a zdecydowanie (ilosc detali poraza). bardziej mnie ciekawi pozniejsze porowanie wydajnosci i optymalizacji tych dwoch silniczkow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

"Cevat says that a mid level E6600 CPU is enough to play the game on ULTRA HIGH settings - obviously an 8800 would also be required (8800GTS would be ok but GTX ideal) and 2 GB ram needed - the ram is his highest priority upgrade recommendation."

reszta http://www.crysis-online.com/forum/index.p...6.html#msg76046

a widzieliście filmik z gameplaya w to nowe BiA?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ilosc detali na pierwszym screenie z UnrealEngine ( widok jakiegos miasta )

Ten screen powala ,

Ja poprostu nie wierze ze taka grafa bedzie w samej grze ,to musi byc jakis render

przeciez tam by musialo byc pare milionow polygonow zeby to wszystko tak szczegolow o opisac ???

nie zobacze na wlasne oczy ze tak bedzie wygladac ,nie uwierze i basta :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polygonow? Wieze napakowane bumpmappingiem i juz masz dobry efekt. Odpal sobie test BM z 3d2k1 marka i popatrz na tamta bryle. I teraz pomysl jak niewiele wystraczy dla skomplikowania obiektu.

Dokladniej chodzi mi o ten test

Dołączona grafika

Starowinka ale czy to jest bardzo skomplikowana bryla czy tekstura wysokiej rozdzielczosci? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Crysis "Rescue Level"

Playable Demo, Pre-Alpha Version & DX9

Part1

http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=71454

Part2

http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=71440

Nie sprawdzałem.

Było, właśnie o tym były poprzednie posty, nie czytałeś?

Co do gry, to rzeczywiście ten wrzesień czy tam paździoch to realna data?

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...