ent Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Co się stało z wynikiem Piotres'a ? :wink:Wynik piotresa nie moze byc liczony, poniewaz jest juz w teamie XS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Wynik piotresa nie moze byc liczony, poniewaz jest juz w teamie XS. ale jak piotres go skasuje z Xs to bedzie u nas? //edit Bachus, przejdz do nas, na XS Cie nie potrzebuja, jestes poza top 10 ;) u nas bedziesz wyzej ;] Edytowane 29 Stycznia 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 proponuje podizelić kategorie athkon64 i sempron 64 na socket 754 i socket 939 bedzie bardziej sprawiedliwie. bo wiadomo ze wynik w pi zalezy bardzo od pszepustowosci pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ale to już robi bot sam w sobie... więc chyba się nie da... Czy ktoś ma zamiar zrobić kolejne rankingi, chętnie p3 pomęczę... Chyba zaraz kompa na balkon wystawię, bo vcore na procku mam 1.95, a żaden progs do odczytu temperatury mi nie działa przy PCI>41 ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 jak na polskie warunki to moim zdaniem idzie nam dobrze:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 jezeli poprawilem swoj wynik i dodalem, co sie dzieje ze starym, trzeba go usunac, czy po prostu gorszy czas nie bedzie brany pod uwage? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 jezeli poprawilem swoj wynik i dodalem, co sie dzieje ze starym, trzeba go usunac, czy po prostu gorszy czas nie bedzie brany pod uwage? jezeli masz taki sam opis to poprzedni ginie, chyba ze sie rozni chociaz jedna literka to sa dwa. Zawsze mozna usunac posta poprzedniego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 jezeli masz taki sam opis to poprzedni ginie, chyba ze sie rozni chociaz jedna literka to sa dwa. Zawsze mozna usunac posta poprzedniego ;) Prosze nie edytowac postow! Jesli ktos chce aby liczyl sie jego nowy wynik niech napisze kolejnego posta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Widocznie nie rozpoznal Twojego wpisu, czemu chcesz usunac wynik? Ja moge blokowac wyniki aby nie byly widoczne w rankingach. Jeśli możesz to wywal moje 2 wyniki gdzie mam procesor unknown (bo są 3 takie same czasy ;)). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Jeśli możesz to wywal moje 2 wyniki gdzie mam procesor unknown (bo są 3 takie same czasy ;)). ja miałem tez tak, ale z roznymi czasmai, poprsyu skasowałem posta gdzie był ten grszy i zniknął sam po jakims czasie. @DoctorPulse: za bardzo nie kumam ;) przeciez nie mowiałem zzeby edytowac tylko sakasowac wtedy update i poprzedni ginie. chodzi poprstu o to, ze jak daszinny opis platformy to pokazuje jako dwie inne ;) // dobra nic nie mowie, wynik poprzedni ktory juz skasowałem znowu sie pojawił (wczesniej go nie było ..... hmmmm .... Edytowane 29 Stycznia 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) na moim P4 zauwazylem, ze w pi16 kazde 3 mhz na fsb daja zysk ok 5s czasuw spi 1m? ;) to ladnie, szybko powinienes zejsc ponizej 0s :P trzymajmy sie moze dyskusji o wynikach w 1m jesli juz.. w koncu to w tej kategorii bierzemy udzial. edit: atek: napisales, ale jak napisalem ja, wyscig jest w spi 1m, czyli moze mowmy o tych wynikach ;) Edytowane 30 Stycznia 2006 przez tomos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Mam pytanie: czy wyniki mogą być z systemu stabilnego tylko na tyle, że robi superpi? ;) I co z pozostałymi rankingami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 no i tak, wziąłem sie za oc, i komp już nie wstał :( płyta badziewna gigabyte, bez zmiany vcore, zawsze po zbyt ostrym oc automatycznie włączała sie w trybie default a teraz ruina, ni a nic sprawdze może pamięć bo jąostatnio kręciłem, jakiś oem, stay tunned ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Mam pytanie: czy wyniki mogą być z systemu stabilnego tylko na tyle, że robi superpi? ;) I co z pozostałymi rankingami? hehe, no co Ty musi byc stabilny przez minimum 12h w sp2004 :lol: hehe, zartuje oczywiscie, wazne zeby był na tyle stabilny, zeby przeszdał spi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 w spi 1m? ;) to ladnie, szybko powinienes zejsc ponizej 0s :P trzymajmy sie moze dyskusji o wynikach w 1m jesli juz.. w koncu to w tej kategorii bierzemy udzial. chyba napisalem, ze w pi16 prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 na forum tweaka jest hohoho a moze wiecej uzytkownikow a mamy 35 wyniczkow ja by tak zainteresować reszte to może podskoczyli bysmy w klasyfikacji pare miejsc?? co wy na to ja własnie zaczynam propagande:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 zeby sie poprawic to trzeba lepsze wyni wprowadzic do pierwszej dziesiatki bo tylko 10 najlepszych sie liczy takze im wiecej tym wcale nie lepiej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opo Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 ale zawsze moze ktos ma lepszy spszęt i sie nie wychyla?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 ale zawsze moze ktos ma lepszy spszęt i sie nie wychyla?? nikt nie ma lepszego od tych co sie aktynie tutaj udzielaja, a raczje w to watpie, zeby ktos w polsce siedzial sobie na wc z opkiem 3.2ghz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 trzeba !STONKA! namówić do pomocy ;) ciekawe czy jest zajęty:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 trzeba !STONKA! namówić do pomocy ;) ciekawe czy jest zajęty:D Zajęty jest ale pewnie szukaniem nowych/lepszych SD ;) Skubany ma perełki no ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plasma Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 na forum tweaka jest hohoho a moze wiecej uzytkownikow a mamy 35 wyniczkow ja by tak zainteresować reszte to może podskoczyli bysmy w klasyfikacji pare miejsc?? co wy na to ja własnie zaczynam propagande:)Zauważ, że team tweak.pl powstał 27 stycznia, a więc dopiero co. Nie każdy ma czas robić benche na zawołanie. Istnieje np. coś takiego jak sesja, kiedy nie ma się czasu spać, a co dopiero godzinami pracować nad wynikiem. Owszem, można odpalić SuperPI na codziennych ustawieniach, ale po co komu taki wynik? SuperPI zapamiętało jakiś mój wynik około 26.9, jak tylko będę miał czas, to spróbuję go odtworzyć lub zrobić lepszy ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Żeby nie było że się obijam ;) SPI1M 26.656 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) nikt nie ma lepszego od tych co sie aktynie tutaj udzielaja, a raczje w to watpie, zeby ktos w polsce siedzial sobie na wc z opkiem 3.2ghz :P a moze siedzi jakis z fxem i sie opintala :lol: ?? //edit ten fx cos mi przypomniał: berkut ma jeszcze FXa? ciekawe czy trzasnął na nim spi1m, bo wynik moze byc całkiem całkiem... Edytowane 30 Stycznia 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Coś koło 23.xxx mógłby mieć to by nam dało ok 4sek czyli 0,4sek lepsza srednia. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Coś koło 23.xxx mógłby mieć to by nam dało ok 4sek czyli 0,4sek lepsza srednia. :lol: no a do 11 miejsca brakuje nam 0,58 ;) wiec jakby sie postarac to.............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 no a do 11 miejsca brakuje nam 0,58 ;) wiec jakby sie postarac to.............. Obiecuje niedługo poprawe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ja też poprawie, moze zrobie poniżej 27 tylko musze kibel poprawić bo obecnie nie domaga ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Panowie gdyby cos niedobrego dzialo sie z rankingiem (czyis wynik sie dublowal czy byl nie przyjety) dajcie znac na PW, bo sesja sie zaczyna i nie mam czasu na siedzenie na forum za bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opo Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 sesja fajna sprawa jak jej nie ma :) pozdro dla studentow:) zycze lepszych wyniczkow w spi1m. musimy wpaśc do pierwszej 10!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...