_bartx Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Mój robił 5,5GHz na Karakorum + zima cooling. A masłowy 5,7GHz na AC - mówie o validacji (ten, na którym jest rekord Polski zrobiony). Cofnij się parę stron w temacie, to znajdziesz więcej na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) Nie wiem,bo dopiero co wrocilem z Niemiec,na SS robil "podobno " 6.2Ghz bez wysilku,ale zobaczymy ile w tym prawdy ;) Na pewno nie bedzie to jakis super cep,ale zawsze cos Tak wogole ja mam celka 356 ;) Edytowane 23 Lutego 2009 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Ja narazie 5,0GHz @ Freezer 7Pro bez pasty :P otoczenie normalnie 20-22 st. C ale cos mi sie nie podoba zbytnio bo moj stary P4 631 krecil sie (z tego co mi swita w glowie lepiej) ale luzno jesczez jeden celek jest w drodze to sie zobaczy co i jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Na jakiej mobo krecisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) Na jakiej mobo krecisz? acha :D pomoze ktos,nie moge znalesc pencil modow na zwyklaego Palita7300GT DDR2 :( zjedia kamerka,pozniej bede mial aparat... btw:tylko nie iszcie ze tak jak ddr3 bo to inne pcb ;) Edytowane 26 Lutego 2009 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Szukasz kontrolerow od sterowania napieciami, pinu od sprzezenia zwrotnego (FB) i miernikiem szukasz rezystora podpietego pod ten pin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 hmm,tz.mam przemacac cala karte miernikiem,co to jest pin sprzezania zwrotnego? sorry,nie znam sie na tym wogole,gdzie mniej wiecej mam tego szukac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Podaj oznaczenia wszystkich większych scalaków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) na początek spróbuj tu i tu, jak nie wyjdzie to daj znać ew. Edytowane 26 Lutego 2009 przez bryce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 dobra wieczorkiem sprawdze i dam znac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) Na jakiej mobo krecisz? ASUS Commando :) Na 99,9% Bedzie to dokladnie tutaj. (sorry za cytowanie obrazka ale moja wypowiedz tego wymaga) Podaj jesczez nazwy scalakow zaznaczonych an foto (powinny byc takie same). Edytowane 28 Lutego 2009 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 jbc na gorze powinny byc memki a na dole gpu rezystancja ok 20k ale mozesz zmierzyc bo moge sie mylic :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 jbc na gorze powinny byc memki a na dole gpu rezystancja ok 20k ale mozesz zmierzyc bo moge sie mylic :> Dokladnie tak :) Ps. Jakbys zrobil dokladne zdjecia scalakow i okolic to moglibysmy zaznaczyc Tobie gdzie mozesz zrobic pencil moda ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Przepraszam,ze tak olalem temat,ale pare dni temu koles mnie potracil jak jechalem rowerem i nie mialem glowy do niczego(policja,swiadkowie,lekkie obicie itd..),na szczescie nic powaznego sie nie stalo,jutro po robocie zrobie dokladne zdjecia aparatem i podam nazwy scalakow ;) Juz z gory dziekowka za zainteresownie :) Edytowane 1 Marca 2009 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 takie czy jeszcze dokladniejsze,bo robilem wieczorem,dopiero teraz skombinowalem aparat http://img17.imageshack.us/img17/14/p3045280.jpg http://img12.imageshack.us/img12/3209/p3045298.jpg http://img212.imageshack.us/img212/1525/p3045302.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 http://img212.imageshack.us/img212/1525/p3045302.jpg ten z rezystor z napisem 218 http://img17.imageshack.us/img17/14/p3045280.jpg a tu szukaj bo nie widać, wiesz jak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Ten 218 jest od pamieci,tak? yyy nie widac,bo slabe zdjecie,czy mam wszystko obmacac w tamtych okolicach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 od memek, nie widać bo tam praktycznie są same stabilizatory, obmacać musisz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) Tak tez zrobie,thx Dzisiaj nabilem kolejne kilkadziesiat punktow,to juz cos ok 80 w dwa tygle a zapowiada sie duzo wiecej,bo jeszcze 3 karty leza i czekaja ;),tylko hardware btw:chyba hwbot wisi,bo nie mge sie tam dostac :D spierd...tylko 3dm01,nie zapisalem pierwszego w sumie zajebistego podejscia a pozniej karta stroila fochy i wyniki sabsze o przeszlo 1k,po weekendzie powtorze 3dm01 i 05 Edytowane 5 Marca 2009 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) dobra dalem sobie spokoj z ta karta,pencil na memki nic nie dal a gpu sypal od razu artami jak szalony nawet po zalozeniu bloku,karta nie moja wiec podziekowalem Dzisiaj dostalem 7300gs,ale co sie okazalo?ze nie wyswietla obrazu,zrobilem wstepne ogledziny i wyglada na to,ze powodem jest brak dwoch cewek.W kopercie znalazlem dwa brakujace elementy/cewki czy jak to sie nazywa :( Edytowane 9 Marca 2009 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 To są kondensatory. Daj komuś do przylutowania i karta będzie dalej śmigać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Tak tez zrobie,ale to juz jak bede w pl,czekam teraz na 7600GT i cos jeszcze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Miałem Was powiadomić jak prace ruszą nad Waszą stroną UTPoland. Ruszyły :) http://forum.utpoland.pl/index.php Macie już odpalone forum, na którym można się rejestrować i zapodać ciekaw pomysły co ma się tam znaleźć, co zmienić itd. Robię też nabór na moderatorów i osoby, które chcą rozwijać UTPoland.pl. Chętnych zapraszam na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) eee no to klasa,juz tam wbijam ;) edit ..jak sie doczekam na maila :D Edytowane 10 Marca 2009 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Maila z kodem aktywacji nie dostalem do tej pory,jest tam napisane do 60minut,czy mam czekac dluzej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 ja dostałem błyskawicznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Jo tys i mom numerek zwajnciś sześc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 (edytowane) No a ja nie dostalem do tej pory,wtf? edit: zmienilem nick i podalem inny mail,nadal nie dostalem zadnego kodu-cos ta stronka cienko pierdzi Edytowane 11 Marca 2009 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 No a ja nie dostalem do tej pory,wtf? edit: zmienilem nick i podalem inny mail,nadal nie dostalem zadnego kodu-cos ta stronka cienko pierdzi przekop może folder ze spamem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 przekop może folder ze spamem ?Ja tez czekam +- 24h, przekopałem spam i nic nie ma. Do pupy z taką robotą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...