Adam83 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 probowalem grac kierownica ale kompletnie mi nie idzie, nie wiem czy zle ustawiam czulosc czy jak ale nie moge utrzymac sie w zakrecie zawsze mnie wyniesie na klawiaturze nie ma takiego problemu dodam ze na kierownicy nie czuje wiekszej roznicy miedzy trybem hardcore a zwykla gra z wlaczona asysta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Taaaak, zostawiłeś grę włączoną i wyjechałeś na weekend i teraz masz tyle ile masz :) Ale serio ja też mam koło 70 godzin, a przejechane ponad 11 tys. kilometrów. :lol2: To też jesteś noobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 a ja jestem mega nooobem bo do teraz nie wiem gdzie to sprawdzic ... gdzie to jest ile godzin sie gralo ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 @Miazga, ale Twoje się nie liczy bo grasz jeszcze na save z bety, a ja dopiero od wtedy kiedy była premiera w Polsce. To było, jeśli dobrze pamiętam, 6 kwietnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 a ja jestem mega nooobem bo do teraz nie wiem gdzie to sprawdzic ... gdzie to jest ile godzin sie gralo ?? :) Dolaczam sie do pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Własnie wrociłem z boju :D Słaby czas troche. Tuning dopiero na 2lvl'u. Czas do poprawki xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 @Miazga, ale Twoje się nie liczy bo grasz jeszcze na save z bety, a ja dopiero od wtedy kiedy była premiera w Polsce. To było, jeśli dobrze pamiętam, 6 kwietnia :)A skąd takie przypuszczenia? Dodam tylko, że bety nigdy nie miałem pod żadną postacią. Pierwszy raz jak zobaczyłem jak wygląda TDU to było na polskiej wersji kupionej w sklepie :) dokładnie 11 kwietnia A jeśli chodzi o te wyniki z wyścigu milionerów, to może byście się przyznali, że jechaliście bez ruchu drogowego i policji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Mi w driver's data base pokazuje nieaktualne informacje. Co z tym zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Jedziem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Mi w driver's data base pokazuje nieaktualne informacje. Co z tym zrobic ? mam to samo... na www czas zatrzymal mi sie na chyba 43% i od miesiecy nie rusza dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 A to wspomniane wcześniej kosmiczne liczby Oby punkbuster potraktował mnie "ulgowo" :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) No dawno tak dobrze mi się nie brykało jak ostatniej nocy. Edytowane 17 Czerwca 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Widzę, że się klasykami wozicie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 To ja tez wrzucę kilka pikczersów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Freerajdzik na trochę przed zjaraniem proca :) A tak w ogóle to w czasie jazdy zapoznaliśmy grupkę kolesi też Polaków :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 No wczoraj była przednia jazda. Trzeba przyznać, że ta gra na multi ma to "coś". Tyle godzin bezcelowej jazdy już za nami, a gra nadal sprawia przyjemność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zabawa zaczela sie dopiero na wyscigach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Czy to jest pewne, że po instalacji patcha trzeba będzie grać na nowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Jak narazie nic z patchem nie jest pewne.. i ciekawe ile jeszcze czasu beda padaly takie pytania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Czy to jest pewne, że po instalacji patcha trzeba będzie grać na nowo? Nie i na 90% tak nie będzie. Za dużo osób przestało by grać w tę grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Podejrzewam ze Atari by sie tym nie przejelo... gra zostala sprzedana i wciaz sie sprzedaje wiec wyszli na swoje. Dzisiejszej nocy do bodajrze 1:30 jezdzilismy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cto Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 może już dzisiaj sami się przekonamy czy patch usuwa save http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=61461 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Taaa almost ile razy już było to całe almost... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) moje gallardo lecace 355km/h, w pogoni za autem klasy B :) polecialo by wiecej ale DeVeDe za szybko sie zblizal zeby pozostac w jego tunelu :) Edytowane 18 Czerwca 2007 przez Macias666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Już chyba więcej nie pójdą :) Koenigsegg - 439 km/h Saleen - 424 km/h ----- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 ajjj koenigsegg :( że mnie na niego jeszcze nie stać :P ale nie mam czasu na granie kurcze... i dopiero 19% gry za mną :oops: Skąd wziąłeś G-meter? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Skąd wziąłeś G-meter? :o G-meter dostępny jest w trybie Hardcore ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 G-meter dostępny jest w trybie Hardcore icon_wink2.gif . No tak, o nim coś tam słyszałem. To trzeba było grę przejść żeby go odblokować czy mnie pamięć już zawodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 koenig 441 km/h "w samotnosci" (niestety nie udalo mi sie tak nacisnac print screena zeby i chrono i licznik pokazywaly tyle samo dokladnie): mclaren 461 km/h dzieki tunelowi ("w samotnosci" rowniez 441 km/h; tym razem nieumiejetnosc korzystania z chrono): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...