poca Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Coś ode mnie. Osobiście nie pale. Ale czasami nie mogę się powstrzymać od zapalenia fajki do espresso ;] 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ale syf ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ładne i estetyczne stanowisko. Masz ode mnie plusa za hackintosha ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 I kamień ze sklepu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 @ poca Jakiej szerokości jest blat i rozmiar monitora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dell UltraSharp™ U2410 Monitor with PremierColor technology Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) 61 cm. Szczerze mówiąc przeszedłem męczące boje z tym biurkiem. Docelowo miało to być 80cm + monitor na ścianie. Niestety dziwnym cudem moja kobieta zmieniła w ostatniej chwili wymiary sądząc że chyba cofnę się do 15'' ekranów ;] Jak jest teraz? Dopiero teraz czuć 24'' :lol2: jak muszę w poszukiwaniu komórki w Excelu kręcić głową. @ Rikki - ten hack... myślałem że zęby zjem. Niby najtańsza możliwość dostania Leona, ale dziwnym trafem okazywało się że zawsze miałem coś w kompie co jest niekompatybilne. Dzięki temu dostałem nowy dysk, sieciówkę, napęd dvd i się chyba szykują dalsze zmiany, ale nie żałuje. System kapitalny. ... kamień jest na królika. Urzęduje w drogiej drugiej części pokoju. Sra gdzie popadnie i trzeba strzelać do niego zapachem. ;] Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Masz drogą i tanią część pokoju ? :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 @ Rikki - ten hack... myślałem że zęby zjem. Niby najtańsza możliwość dostania Leona, ale dziwnym trafem okazywało się że zawsze miałem coś w kompie co jest niekompatybilne. Dzięki temu dostałem nowy dysk, sieciówkę, napęd dvd i się chyba szykują dalsze zmiany, ale nie żałuje. System kapitalny.Gratuluję zdrowego podejścia do sprawy - ocenę systemu a nie tego, że jest od Apple'a. Ja również próbowałem instalacji hackintosha ale właśnie kompatybilność mnie wykończyła (miałem lapka) i skończyło się... MacBookiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Szukam jakiegoś ciekawego pomysłu rozmieszczenia w pokoju systemu głośników s systemie 5.1 Chodzi mi głównie o to, że niezbyt satysfakcjonuje mnie ustawianie głośników na biurku/stole a rozmieszczenie ich na podstawkach lub wieszanie w rograch pokoju też średnio mi się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 to mało opcji ci zostaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Wrzuć fotki pokoju to coś pewnie doradzimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Pokój jak na razie goły więc pole do popisu. Ciekawi mnie jak wygląda montaż na ścianie jakoś w rogach np takich x 540. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Goły, ale może być na planie kwadratu, prostokąta, w kształcie "L" wrzuć w paincie i mniej więcej gdzie biurko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Przynajmniej kicek ma kamuflaż. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 fajny sprzęt i piękny kotek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 Maniakalny wiedziałem, że mamy ze sobą coś wspólnego! ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 I moja Nokia 6820 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) I moja Nokia 6820 ;) 6822 ;) eizo on board Edytowane 22 Września 2010 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 Oj tam, oj tam. Tyle, że ma więcej kolorów i trochę lepszy aparat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 z kotkiem i sprzętem było jakoś fajnie. zresztą taki kot to nawet fajna rzecz. Może robić za podgrzewaną podpórkę pod nadgarstek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Maniakalny musisz wyprać podkładkę, bo brudna. A kot świetny, taki puszysty :) Widzę, że leży koło włączonego kompa bez obudowy - nie było przypadków, żeby wlazł i coś popsuł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 chyba był bo na następnych zdjęciach części już nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) Maniakalny musisz wyprać podkładkę, bo brudna. A kot świetny, taki puszysty :) Widzę, że leży koło włączonego kompa bez obudowy - nie było przypadków, żeby wlazł i coś popsuł? z kotem zdjęcie z przed 1,5-2 tyg nowe aktualne, zrobilem przed wrzuceniem a co do psucia to nie psuje, za młodu wlozyła łape do 120mm @ 2000 rpm :lol: i od tej pory nie próbuje edit Oj tam, oj tam. Tyle, że ma więcej kolorów i trochę lepszy aparat :P aparat ten sam, pierwsze auto, drugie manual Edytowane 28 Września 2010 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Chciałbym mieć taką Amazonię z oknem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Minimalizm górą, biurko tylko zrobiło za bardzo ładne lustro na ścianie przez lampę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Zakosiłeś szafkę z gabinetu lekarskiego ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Dobra student-szafa z Ikei. Wchodzi dużo, dużo i jeszcze ciut ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Minimalizm wymaga porządku, a te kable przy takiej kompozycji się bardzo rzucają w oczy. Będąc w IKEA mogłeś od razu kupić koszyczek na kable ; ) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...