slavok Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 no to razem POLSKA POLSKA POLSKA !! BIAŁO-CZERWONI !! WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY - BELGIĘ POKONAMY !! flaszkę czas otworzyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) POLSKA BIAŁO CZERWONI !!!!! Niestety znow gra Macióś Żuraf i strzeli Hatrika i emocji nie bedzie :( EDIT: 1:0 :) dla naszych ;] ebi rlz ... Edytowane 17 Listopada 2007 przez _Ran'dall_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Polska Ole Ole!!! Smolarek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 1:0 :D POLSKAAA !!! 2 zero POOOOOOOLSSSSSSSSKKKKKKKKKKAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Polska!!11 ;) Jednak dalej ich gra jest średnia. Brak tego zgrania i wykańczania akcji. Czasem się trafi okazja i umieją to wykorzystać jak Smolarek. Mimo to atmosfera na stadionie jest bardzo pozytywna. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ale drugi gol byl niezly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 I wygrali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesl4f Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 teraz czas na Austrie i Szwajcarie!! dali rade nasi chlopcy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 [ciach!]a jesteśmy na ojro ;OOOOOOO NARESZCIE :D :D :D :D :D :D EURO JEST NASZE :P TERAZ TYLKO losowanie grup 2 grudnia o 12 :P BLASZCZU fo sho, Smolarek fo sho i cała drużyna brawa dla nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Hurra, Hurra, Hurra Ebi Ebi Ebi :E :E :E Jest ojro, ojro, ojro :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kingston Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Jak to powiedział Leo to nie był dobry mecz ale nasi i tak wygrali :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Wróciłem do domu i ciężko napisać mi coś składnego. Cieszę się że taki dzień przejdzie do historii za MOJEGO życia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Czy wyjdziemy chociaż z grupy? Przy Leo bardziej w to wierze. Ciesze się a Ebi zachował sie jak rasowy napastnik bo mecz zawiewał lekkim kiblem. Najlepsze jak przed meczem pieprzący bzdury Piechniczek sie napią w sparawie kiepskiej przestarzałej mysli trenerskiej polski którą Leo delikatnie pocisną hehehe. Od razu Gmoch i Szaranowicz zamkneli mu morde żeby nie sapał i przyznali Leo racje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 zaj-EBI-ście ze nie zmarnowaliśmy tej szansy i awans zapewniliśmy przed własną publika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) Bardzo się cieszę, że udało się naszej rerezentacji awansować do Euro 2008, ale boję się, że w przypadku gdy nic tam 'nie ugramy', Leo będzie kozłem ofiarnym a ci pseudospecjaliści z PZPN będą na nim wieszać psy. Jak na razie jest wszystko w porządku, wszycy zadowoleni kadra po raz 1 w historii awansowała, Leo ma kontrakt, przed nami Euro 2008. Nie wiem dlaczego, w TV wszyscy rozmawiają, analizują jakieś akcje z meczów, pokazują jakieś taktyki itp. Dla kogo to? Co Engel/Gmoch i cała reszta tam robi? Robią z siebie niewiadomo jakich super specjalistów, opowiadają o systemach szkolenia młodzieży... Rzecz polega na tym, że wszyscy dookoła głupio i bez sensu gadają, zamiast coś zrobić... A polska piłka leży i kwiczy. Stadionów nie budują, dróg nie budują, wzieli by się do roboty, zamiast bez sensu farmazony pi&^&*. Chciałbym, żebyśmy na Euro chociaż wyszli z grupy i nie zbłaźnili się jak to miało na ostatnich mistrzostwach w Niemczech i Korei i Japonii. Edytowane 18 Listopada 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) No j.w. , też cos mi sie wydaje ze jesli nie wyjda z grupy zrobia z Leo kozla ofiarnego :/ Pozatym euro to trudny turniej , wiele trudniejszy niz MS. poniewaz nie ma tutaj slabych druzyn , wiec wyjscie z grupy bedzie trudne ( szczególnie z tą grą którą pokazali wczoraj, choc wieze w Beenhakkera ) PS Ebi rlz PS2 Macióś nie strzelil Hatricka , co jest? PS3 To tylko kwestia czasu zanim gmoch podczas waznego meczu wejdzie na boisko i zacznie prawic kazanie Beenhakkerowi i calej 11 :)) Edytowane 18 Listopada 2007 przez _Ran'dall_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Jaa kooocham Pooolskę rararararara, ja kocham Polskę. Piękna atmosfera była na stadionie. Jak Ebi strzelił pierwszego gola to zasalutował akurat mniej więcej w mój sektor. Prawie straciłem wtedy głos, a pierwszy raz się wystraszyłem bo mi tchu zabrakło i nie mogłem go znów odzyskać. CUDO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Nie wiem dlaczego, w TV wszyscy rozmawiają, analizują jakieś akcje z meczów, pokazują jakieś taktyki itp. Dla kogo to? Co Engel/Gmoch i cała reszta tam robi? Robią z siebie niewiadomo jakich super specjalistów, opowiadają o systemach szkolenia młodzieży... Rzecz polega na tym, że wszyscy dookoła głupio i bez sensu gadają, zamiast coś zrobić... A polska piłka leży i kwiczy. Stadionów nie budują, dróg nie budują, wzieli by się do roboty, zamiast bez sensu farmazony pi&^&*. Chciałbym, żebyśmy na Euro chociaż wyszli z grupy i nie zbłaźnili się jak to miało na ostatnich mistrzostwach w Niemczech i Korei i Japonii. To, że Ty się znasz na piłce tyle co i nic to nie znaczy, że wszyscy ;] To tak samo po co dają tabelki z wydajnością? ;] Prawda jest taka, że z taką grą jak w sobotę to skończymy jak Łotwa 3 lata temu i tyle... I z czego się cieszycie? Jak dla mnie, to żadnej wyczyn awansować do Euro po słabej grze, bo nic się tam nie zaprezentuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Kaaban bardzo dobrze mówisz, Polacy wygrali... Pograli piłką, rozsądnie, sklepali ich i tyle.. A te bramki.... No cóż były z przypadku.. Pierwsza bramka to uznanie dla Ebiego, że w ogóle się pofatygował pobiec za tą piłką, a druga to błąd bramkarza, ponieważ piłkę powinien sie zawsze starać wybijać do boku.. Nasi chłopcy mogli grać lepiej... Aha i co do tego co Kaeres pisał.. Więc co tu ma Engel albo Gmoch? po prostu grali trochę w piłkę, mają trochę doświadczenia w piłce.... a te stadiony, drogi itp., to już przesadziłeś co tu ma piłka do stadionów?dróg?- to już zostawmy politykom... Fakt polska piłka leży i kwiczy...ale co tu ma Reprezentacja Polski?XD niech grają swoje, a resztą powinien sie zaopiekować PZPN.. Edytowane 19 Listopada 2007 przez Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Prawda jest taka, że z taką grą jak w sobotę to skończymy jak Łotwa 3 lata temu i tyle... I z czego się cieszycie? Jak dla mnie, to żadnej wyczyn awansować do Euro po słabej grze, bo nic się tam nie zaprezentuje...A moze prawda jest taka, ze jak cos osiagniemy na Euro to tacy malkontenci jak Ty pierwsi beda piac z zachwytu? :? Podam Ci przyklad reprezentacji, ktora czesto porywa w swoich meczach, a na arenie miedzynarodowej osiagnela mniej niz Polska ---> Hiszpania. Wazne jest, ze potrafimy wygrac nie grajac moze najlepiej za to skutecznie i to jest najwazniejsze, bo w tym sporcie liczy sie wynik, a styl jest sprawa drugorzedna. Zreszta bylo pare spotkan w tych eliminacjach gdzie gra naszej reprezentacji byla bardzo plynna i cieszyla oko, a ze nie zawsze tak bedzie to chyba oczywiste. Zycze naszej reprezentacji jak najlepiej i mam nadzieje, ze swoim wystepem na boiskach Szwajcarii i Austrii udowodnia swoja wartosc jako druzyna. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Prawda jest taka, że z taką grą jak w sobotę to skończymy jak Łotwa 3 lata temu i tyle... I z czego się cieszycie? Jak dla mnie, to żadnej wyczyn awansować do Euro po słabej grze, bo nic się tam nie zaprezentuje...Naprawdę żal czytać coś takiego. Co z tego że zespoły które coś prezentują (Anglia, Portugalia, Brazylia) dostają po [gluteus maximus]? A taka Grecja to w ogóle skandal!!1 Grali tak słabo a wygrali ME. Strzelmy focha i bojkotujmy Euro! Wolę żeby "grali jak zawsze, wygrali jak nigdy", niż standardowe "grali jak nigdy, przegrali jak zawsze".(i wcale nie twierdze że tak jest). Może czołówką nie jesteśmy ale przynajmniej woli walki zespołowi nie brakuje (kto pamięta "zwycięskie remisy" i "honorowe porażki" ten zrozumie). Przegrywali-źle. Wygrywają- jeszcze gorzej. No ale takim ludziom zawsze śmiałem się głośno w twarz, a pijani szczęściem (i nie tylko :lol: ) kibice zrobiliby pewnie coś milszego;] Zobaczymy co pokaże w środowym meczu Łobodziński (bo obstawiam że dostanie szansę). W sobotę zagrał słabo i zmiana na Błaszczykowskiego była do przewidzenia długo przed przerwą. W ataku może Grzesiu? :lol: No i od pierwszych minut mają zagrać Kuszczak i Fabiański, więc gramy 2-4-4-1 :wink: Ps. Minęła dłuższa chwilka zanim zrozumiałem czemu Leo zdjął Smolarka z boiska przed końcem meczu ;] W wyjście z grupy jak najbardziej wierzę! Krok po kroku....:) Kto awansuje w przypadku wygranej Finów z Portugalią? Edytowane 19 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Kto awansuje w przypadku wygranej Finów z Portugalią?Serbia jesli zdobedzie 6 punktow w dwoch ostatnich meczach, a jezeli sie 'potknie' (w meczu z Polska na to licze oczywiscie) to Finowie. Polska jeszcze rozdaje karty w tych el. chociaz nie liczylbym na to by Portugalia stracila punkty z Finami zwlaszcza, ze graja u siebie no ale niespodzianki sie czasem zdarzaja. ;] Edytowane 19 Listopada 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Serbia jesli zdobedzie 6 punktow w dwoch ostatnich meczach, a jezeli sie 'potknie' (w meczu z Polska na to licze oczywiscie) to Finowie. Polska jeszcze rozdaje karty w tych el. chociaz nie liczylbym na to by Portugalia stracila punkty z Finami zwlaszcza, ze graja u siebie no ale niespodzianki sie czasem zdarzaja. ;]Nic mnie już nie zdziwi :lol2: Zwłaszcza jak czytam takie rzeczy :lol: Anglia oficjalnie dziękująca Izraelowi za pokonanie Rosji też rox! Myślałem ze padnę jak to oglądałem :D Zresztą...my tu gadu-gadu a Polacy zagrają z Argentyną! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 no to zapowiada się ciekawy meczyk chorwatów ^^ a tak poza tym to Poznań blisko mnie:P zależy od ceny biletów to może pojadę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Radek Sobolewski rezygnuje z kazdry! :-| Powody które podał tvn24 jakoś do mnie nie przemawiają (osiągnięcie euro to szczyt, teraz chcę zostawić miejsce młodszym)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 też w to wątpię.... a moim zdaniem jakieś problemy w rodzinie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Rasiak preferuje futbol stojący :lol: Euro bez Anglii?;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Rasiak preferuje futbol stojący :lol: Euro bez Anglii?;> Oby... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Anglia nie jedzie, Anglia nie jedzie :lol2: :lol2: Mecz ? Taki sobie, a boiskiem bym tego nie nazwał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 To jest boskie :D skrót meczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...