jonathan Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Tak jak dalo sie juz kilka razy tu przeczytac grali na 50% mozliwosci. dzisiaj zagrali na 100% i niczym ta gra sie nie roznila. Wiem wiem. Przegrali bo Francuzi mieli Farta i sedzia nie podyktowal 16 karnych dla Brazylii :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Reprezentacja Brazylii nie ma po co wracać do domu. W całym kraju pewnie złość i płacz. Ja bym na miejscu tych "gwiazdorów" nie pokazywał się w kraju. Za karę powinni wracać przez Syberię, a potem dopłynąć na tratwie :lol2: Oby Francja zagrała w finale, najlepiej z Włochami, bo reprezentacji Niemców nie trawię. Już i tak sędzia w meczu z Argentyną był po ich stronie. Niech Włosi wyłoją im tyłki na oczach wielu ludzi i pokażą gdzie ich miejsce. Szkoda mi tylko tej Argentyny :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (...) Btw ciesze sie, ze wreszcie zdejma ta elo, pro, ziomalska reklame z tym kolesiem co mowi - "I ta niepewnosc, wygramy czy nie wygramy? Oby wygrala Brazylia." :lol: to jest pewne?? :D Ja mam wrażenie ze bedzie chciał znowu rewanżu... ale w ćwierćfinale :lol: Tak jak dalo sie juz kilka razy tu przeczytac grali na 50% mozliwosci. dzisiaj zagrali na 100% i niczym ta gra sie nie roznila. Wiem wiem. Przegrali bo Francuzi mieli Farta i sedzia nie podyktowal 16 karnych dla Brazylii :lol: muhahah :lol2: Chyba już na 50% możliwości im lepiej szło :D Szkoda mi troche Angli, zeby Gerrard nie trafil karnego... odkryłem, ze moj dziadek jest jego fanem ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Nie przegrali bo nic nie pokazli byłem od początku za Brazylią, ale z taką grą nawet lepiej że teraz odpadli niż by mieli polec w finale. Mam nadzieje że Francuzi zdobędą puchar nigdy ich nie lubiłem, ale pokazli że można zjechali Hiszpanie i Brazylię powinni wywalczyć puchar. Mam nadzieje że zobacze rozpacz na niemieckich twarzach. Edytowane 1 Lipca 2006 przez mastertab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Tak jak dalo sie juz kilka razy tu przeczytac grali na 50% mozliwosci. dzisiaj zagrali na 100% i niczym ta gra sie nie roznila. Wiem wiem. Przegrali bo Francuzi mieli Farta i sedzia nie podyktowal 16 karnych dla Brazylii :lol: Eeee, naliczyłem 18 sytuacji do karnego :lol2: Na poważnie to w kolejności mojego "chciejstwa" wybieram finał: 1) Włochy - Portugalia 2) Włochy - Francja 3) Niemcy - Portugalia 4) Niemcy - Francja Wytłuszczony przyszły mistrz świata, więc wg mnie zanosi się na przedwczesny finał 4 lipca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Tak jak dalo sie juz kilka razy tu przeczytac grali na 50% mozliwosci. dzisiaj zagrali na 100% i niczym ta gra sie nie roznila. Wiem wiem. Przegrali bo Francuzi mieli Farta i sedzia nie podyktowal 16 karnych dla Brazylii :lol: Pomimo że kibicowałem Brazylijczykom Francuzi jak najbardziej zasłużyli na zwycięstwo. Canarinhos nic nie pokazali w tym spotkaniu, nie mieli pomysłu na grę i to był najsłabszy mecz jaki widziałem w ich wykonaniu. Brazylijczycy powinni dziękować za to że stracili tylko jedną bramkę.. Respekt dla trójkolorowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ja bardzo lubie reprezentacje trojkolorowych odkad siegam pamiecia - nawet sig sie przetransformowal. ;] Dziwi mnie, ze 4 lata temu nie potrafili wyjsc z grupy a co lepsze strzelic nawet jednego gola a teraz w skladzie podobnym do tego sprzed zeszlego mundialu ograli samych mistrzow swiata. Moze ten caly Franck Ribery rozkrecil caly zespol, nie mam nic przeciwko powtorce z 98'. :lol2: Faktycznie kanary dzisiaj troche zawiodly, chyba nastawili sie na latwe zwyciestwo i sie grubo przeliczyli. Ale Brazylia ciagle w finale to juz sie stawalo nudne. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 ale to będzie niesamowite jesli Francuzi wygraja mundial. Niszczony przez prase Domenech za słaba grę w fazie grupowej, tak własnie podobnie jak Janas za całokształt, teraz miałby zdobyć pucha świata?! no opad szczęki. Wierzyłem w Czechów, Hiszpanów, Anglików, może jak nie uwierze we Francje to im sie uda :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A pomyśleć że 4 lata temu Francja nie weszła nawet do 1/8 finału... a 8 lat temu przegrała finał z Brazylią 3:1 szczerze mówiąc nie spodziewałem się naprawdę... ale trzeba przyznać ze Ronaldhino nie zaprezentował wielkiej klasy na tych mistrzostwach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Francuzi wygrali bo byli konsekwentni w tym co robią, ich obrona z pewnością należy do światowej czołówki, młoda krew Francka Ribery'ego, zimna krew Henrego i Zidane..... jeśli ktokolwiek może się równać techniką z Brazylijczykami to tylko ten Francuz :) Mistrz w komponowaniu akcji... odżył, a miał nie grać w reprezentacji - mówił o śnie który kazał mu do niej wrócić :). Brazylia, szkoda mi zmarnowanego potencjału, nie rozumiem po co dinozaury nie będące w formie ciągną ten zespół na dno jak topielce. Szkoda Ronaldinho, który z powodu tego sezonu nie był w stanie już wiele pokazać, a z pewnością chciał (ten jego uśmiech, chyba nikt takiego nie ma :)). Co drugie jego podanie było przechwycone i nie wdawał się w pojedynki 1na1 to nie ten Ronaldinho z LM. Kaka, świetny piłkarz nie mający wsparcia w partnerach... Wynik sprawiedliwy, jeśli wziąć pod uwagę sędziowanie. Spodziewałem się teoretycznej wygranej Francuzów ciągle myśląc, że Brazylijczycy jednak mogą coś nieszablonowego wymyśleć i zaskoczyć w przeciętnej formie Bartheza. Zresztą to żadna strata dla Brazylii, jak nie tym to następnym razem będą grać w finale, naród wybrany wkońcu :) PS Organizatorzy z pewnością liczyli na finał Brazylia - Niemcy bo to przyniosłoby największe zyski finansowe. Ci pazerni Niemcy, wszystkimi sposobami chcą osiągnąc sukces - np karne w meczu z Argentną - zero szacunku dla przeciwników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A pomyśleć że 4 lata temu Francja nie weszła nawet do 1/8 finału... a 8 lat temu przegrała finał z Brazylią 3:1 szczerze mówiąc nie spodziewałem się naprawdę... ale trzeba przyznać ze Ronaldhino nie zaprezentował wielkiej klasy na tych mistrzostwach... e??? Francja przegrała 3:1 z brazylia 8 lat temu? wszystko ok??? Oni wygrali mundial i Euro 2000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 to jest pewne?? :D Ja mam wrażenie ze bedzie chciał znowu rewanżu... ale w ćwierćfinale :lol:Moze teraz zrobia inna z napisem ---> tydzien pozniej i slowami - "Znow przegralismy bo bylismy duzo slabsi, a niepewnosc byla tylko przed meczem. W 2010 moze wygramy, ale nie jestem juz taki pewny. Teraz czekam na final i oby w nim nie bylo Niemcow". :D Wracajac jeszcze do watku MS i Zizou to nalezy wspomniec, ze gdy gra pod wielka presja pokazuje najwieksza klase. Malo jest zawodnikow, ktorych gwiazda swieci tak jasno w meczach o najwyzsza stawke. :P Im wieksze ma obciazenie psychiczne tym lepiej gra, a jak Zidane dobrze gra to i druzyna prezentuje sie wysmienicie. Pamietacie bramke Zidane'a w finale LM? Strzelic takie "cudo" w meczu finalowym to normalnie mistrzostwo galaktyki. :D Pilka nozna to gra zespolowa lecz zaden zespol nie jest tak zalezny od formy jednego zawodnika jak Francja (nawet Riquelme nie ma takiego wplywu na gre Argentyny). Coraz bardziej podoba mi sie Ribery. Chlopak ma naprawde wielki potencjal i imo jest jak na razie najwiekszym odkryciem tych mistrzostw. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 e??? Francja przegrała 3:1 z brazylia 8 lat temu? wszystko ok??? Oni wygrali mundial i Euro 2000 :oops: a kto grał w finale w '98? coś mi się pomieszało? ale wynik był 3:1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 ale wynik był 3:1W finale 98 bylo chyba 3:0 dla Francuzow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 :oops: a kto grał w finale w '98? coś mi się pomieszało? ale wynik był 3:1Wynik byl 3:0 dla Francji i oczywiscie grali z Brazylia. Pewnie ogladales mecz kumpla na PES'ie zamiast prawdziwego finalu. :lol: :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) :oops: a kto grał w finale w '98? coś mi się pomieszało? ale wynik był 3:1No grali Francuzi i Brazylki. France wygrały 3:0 (2 bramki Zidana i 1 Petita). Kto wtedy z Brazyli strzelał gola? bramkarz? edycyja... to widze, ze wolno reaguje na takie posty ;p Edytowane 1 Lipca 2006 przez Pluskwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 thical jestes takim kibicem i nie wiesz ze rozny to jest rzut?? Panowie prosze o spokoj. Co to za wulgaryzmy?? Jestescie zwyklymi kibolami czy kibicami. Rzucacie miesem i jakimis glupawymi odzywkami w stosunku do innych narodow?? Za co?? Za to ze maja lepszych pilkarzy niz nasza cudowna reprezentacja?? Domagam sie kary dla osob ktore mnie urazily/obrazily. Uzywajac slow takich jak : szwabski ryj, essesmani, zdrajcy itp oraz gorsze epitety obraza sie wielu Polakow mieszkajacych w Niemczech jak rowniez i przede wszystkim Niemcow (rodowitych czy pochodzenia polskiego - wszystkich) Az strach sie przyznac jakiej jest sie narodowosci na tym forum bo ma sie wrazenie ze zaraz jakis powiedzmy "Polaczek" przyjdzie i podpali dom i moze jeszcze tradycyjne auto ukradnie. Na tym forum panuja jakies chore uprzedzenia do innych narodowosci:| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Na tym forum panuja jakies chore uprzedzenia do innych narodowosci:|Za to szwabski naród nigdy nie miał uprzedzeń do innych narodowości. Ja osobiście żałuję że śląsk, na którym mieszkam, nie jest częścią niemiec. No ale jak się naoglądasz w telewizji, jak to za zachodnią granicą się niemcom dobrze żyje, to frustracja wygrywa, i trzeba ich poobrażać na forum, nieprawdaż? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 a czy Niemcy będą tacy beeee wygrywając mundial u siebie tak jak Francuzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Tak jedziecie po tych Niemcach, że rzucali w bramkarza argentyńskiego kubkami, a zapomnieliście już chyba co robili Argentyńczycy jak sie mecz skończył - to była dopiero kompromitacja. Nie umieją z honorem przegrywać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 a czy Niemcy będą tacy beeee wygrywając mundial u siebie tak jak Francuzi?...zacznijmy od tego że niemcy nie wygrają... oby :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Tak jedziecie po tych Niemcach, że rzucali w bramkarza argentyńskiego kubkami, a zapomnieliście już chyba co robili Argentyńczycy jak sie mecz skończył - to była dopiero kompromitacja. Nie umieją z honorem przegrywać.A co robili? Zdenerwowany bylem i wylaczylem telewizor. Mozesz nieco rozjasnic sytuacje? :P I jeszcze jedno. Jak Argentyna nie portafi z honorem przegrywac to Niemcy nie potrafia z honorem wygrywac. Jedziemy po Niemcach bo na przyklad zamiast uczyc kultury wlasnych kibicow zajeli sie symulacjami walk z bardzo groznymi polskimi pseudokibicami. :lol: :mur: Okazalo sie jednak, ze nasi sa o wiele lepiej wychowani niz Ci kulturalni i bogaci z zachodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Po przegranym meczu piłkarze argentyńscy rzucili się na Niemców, wyglądało to na tyle konkretnie, że musiało kilkudziesięciu ludzi z ochrony interweniować, ogólnie to Niemcy przed nimi raczej uciekali po boisku, a trenerzy i reszta kadry próbowali ostudzić sytuacje i rozdzielali jednych od drugich :) IMO mało sportowe zachowanie. EDIT: Co do naszych, to pewnie wolą się lać tylko u siebie, tak bardziej swojsko się musza czuć ;) Edytowane 1 Lipca 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Domagam sie kary dla osob ktore mnie urazily/obrazily. Uzywajac slow takich jak : szwabski ryj, essesmani, zdrajcy itp oraz gorsze epitety obraza sie wielu Polakow mieszkajacych w Niemczech jak rowniez i przede wszystkim Niemcow (rodowitych czy pochodzenia polskiego - wszystkich) Dlugi czas mieszkalem w Niemczech i nie czuje sie urazony, mow za siebie. Wszystkie epitety odnosily sie do konktetnych sytuacji - np. dwuznaczny gest Podolskiego po karnym, ultraniemieckosc Klose, chamstwo Niemcow na meczach i w mediach. A nastepnym razem przeczytaj sobie regulamin bardzo dokladnie, bo twoj post to OT i powinien isc na PW do moderatora. Az strach sie przyznac jakiej jest sie narodowosci na tym forum bo ma sie wrazenie ze zaraz jakis powiedzmy "Polaczek" przyjdzie i podpali dom i moze jeszcze tradycyjne auto ukradnie. A tu wylazlo szydlo z worka. I tradycyjne kompleksy, wsparte hasami rodem z Bilda. Wracajac do finałów: Portugalia jest słaba. Dwa ostatnie mecze grali bez pomyslu na przeciwnika, marginalna liczba strzalow na bramke, wiecej aktorstwa niz grania w pilke. A szkoda, bo ofensywny styl gry jest bardzo widowiskowy. Francja - czarny kon mistrzostw. Najwazniejsze pytanie to to, czy wytrzymaja kondycyjnie. Bo jednak podeszly wiek kiku kluczowych zawodnikow jest faktem, a Niemcy beda mieli jeden dzien dluzej na odpoczynek przed finalem. Przegrana z Portugalia bylaby teraz duzym zaskoczeniem. Wlosi - do tej pory nic nie pokazali, graja bez polotu i pomyslu. Kazde kolejne zwycieztwo jest wynikiem wymeczenia przeciwnika, nawet ze slaba Ukraina nie zachwycili. Niemcy - jak na razie jedyna mocna druzyna na ich drodze byla Argentyna. Jak bylo kazdy wie, a najlepiej sedzia. Zobaczymy co pokaza z Wlochami. Jednak obrona Argentyny skutecznie wylaczala niemiecki atak. Francja ma obrone jeszcze lepsza, wiec teoretycznie bramek w finale nie nastrzelaja. Wyglada na to, ze nowym (jak dla mnie) faworytem mistrzostw jest Francja, a wicemistrzami Niemcy. Inne wyniki beda niespodzianka, ale nie mam nic przeciwko zaskoczeniu ze strony Wloch. Po przegranym meczu piłkarze argentyńscy rzucili się na Niemców, wyglądało to na tyle konkretnie, że musiało kilkudziesięciu ludzi z ochrony interweniować, ogólnie to Niemcy przed nimi raczej uciekali po boisku, a trenerzy i reszta kadry próbowali ostudzić sytuacje i rozdzielali jednych od drugich IMO mało sportowe zachowanie. A to ciekawe, skad masz takie informacje. Bo w telewizji nie pokazali kto zaczal ta szarpanine i dlaczego (podobno pilkarze Niemieccy obrazali kibicow argentyny - tak napisali na onecie). Czytalem za to, ze dostalo sie sedziemu i to jest bardzo dobra wiadomosc, bo takie sedziowanie nie moze ujsc na sucho (nie zeby go od razu bili, ale niech sie chociaz porzadnie przestarszy, nastepnym razem zastanowi sie dwa razy). Tych kilkudziesiecu ochroniarzy to tez spora przesada, moze kilku ich tam bylo, reszta do rezerwowi i sztaby trenerskie. Edytowane 2 Lipca 2006 przez komisarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Nawet zmotywowana polska była w stanie zatrzymać przez 90 minut niemców... z ultra-zmotywowanymi francuzami nie mają szans ;) oby ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 1. Fajne chamstwo panuje w tym temacie, za posty w stylu "szwabski ryj" powinny lecieć bany za brak kultury wypowiedzi 2. Co do Brazylii to :lol2: :lol2: :lol2: , nie chce mi się szukać tych kwiatków o tej 30% sił jakie niby wkładali w mecze 3. Co do tego ze teraz Mundial będzie cienki to lol, cienki by był gdyby tak grająca Brazylia przeszła dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) A to ciekawe, skad masz takie informacje. Bo w telewizji nie pokazali kto zaczal ta szarpanine i dlaczego (podobno pilkarze Niemieccy obrazali kibicow argentyny - tak napisali na onecie). Czytalem za to, ze dostalo sie sedziemu i to jest bardzo dobra wiadomosc, bo takie sedziowanie nie moze ujsc na sucho (nie zeby go od razu bili, ale niech sie chociaz porzadnie przestarszy, nastepnym razem zastanowi sie dwa razy). Tych kilkudziesiecu ochroniarzy to tez spora przesada, moze kilku ich tam bylo, reszta do rezerwowi i sztaby trenerskie. Kto zaczął awanture nie pokazali, ale skoro Niemcy uciekali to raczej wiadomo kto, że sędzia miał dostać swoją drogą, a ochroniarzy było conajmniej 15-20. Jednak widze, że Ty popierasz takie zachowanie i Ci się to podoba, no cóż, jak nie można czegoś w sportowy sposób osiągniąc to najlepiej drugiemu ryY obić tak? <_< Edytowane 2 Lipca 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Calosc zaczela sie od gestu Borowskiego. Ktory sie odwrocil i pokazal gest "cicho" w kierunku Argentynczykow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Nawet zmotywowana polska była w stanie zatrzymać przez 90 minut niemców... z ultra-zmotywowanymi francuzami nie mają szans ;) oby ;) Masz za krótkie paluszki, żeby równocześnie wcisnąć shift + litera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Widziałem przed chwilą powtórkę z 'faulem' Rooneya w meczu z Portugalią. IMO to nie było celowe uderzenie z jego strony-wydaje mi się że poprostu nie orientował się zabardzo gdzie jest piłka i chciał się za wszelką cenę utzymać na nogach, to on był wcześniej faulowany i gra powinna być zatrzymana już wcześniej.... no ale moge się mylić :) musze to jeszcze pare razy obejrzeć - może gdzieś pokażą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...