Kwazor Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 koniec tej kłutni...wiem że masz 15 lat ;] ogranicz sie z raportami i z tym obrażaniem bo coraz więcej osób jest na ciebie wnerwiona... Ja nie jestem wnerwiony na Grzecha a to dlatego ze mi podpowiedział ze mam bład w sigu.i nie leciał od razu do modera.Ogolnie nie mam nic przeciwko niemu. Bardziej przyczepił bym sie do ogłoszeń moderów w dziale sprzedam/kupie które potrafia wisiec i 3 miesiace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Bardziej przyczepił bym sie do ogłoszeń moderów w dziale sprzedam/kupie które potrafia wisiec i 3 miesiace A jezeli widzisz takie ogłoszenie, które jest juz nieaktualne, a nadal wisi to nie mozesz po prostu przypomniec o nim moderowi przez pw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ........ Bardziej przyczepił bym sie do ogłoszeń moderów w dziale sprzedam/kupie które potrafia wisiec i 3 miesiace Było to poruszane tysiąc i jeden raz. Jest to jedna z nielicznych gratyfikacji za fakt bycia moderem. Drugą jest prawo do posiadania konta pocztowego na Tweak'u. I to juz koniec. Czy to tak dużo? Tak jest i tak będzie. Nie ma o co kruszyć kopii. BTW, mi to do szczęścia potrzebne nie jest, bo nie handluję, ale zabieram głos, aby było jasne i aby nie było niepotrzebnej dyskusji o tej "wielkiej niesprawiedliwości". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Sikor Sgj nie oto chodzi ze sie "przyczepiłem" oczywiscie wysłałem stosowna Pm-ke do odpowiedniej osoby ale wiem z własnego doświadczenia ze najtrudniej pilnować siebie.... Wiec pilnujmy się nawzajem i bedzie porządek :D ok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 taa taki porządek jak na pclabie to dziękuje :lol2: A co do sprawy Grzecha_1990, to dajcie sobie spokój ludzie, bo co da zakładanie tematów itp, jezeli moderacja uzna ze nalezy mu się ban, to się od niego nie uchroni, to MODERATORZY są od tego aby osądzać. Nie to żebym bronił, ale staram się myśleć racjonalnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Co do tych sig-ów to i ja się wypowiem, mimo iż kiedyś sam podnosiłem lament w jednym z tematów dot. tego zagadnienia, to w chwili obecnej kwestia ta doszła do poziomu absurdu, kurna te 10 linijek to wystarczająco dużo miejsca, ja mam wykorzystałem wszystkie, ale gdyby było 5 też bym się zmieścił, pozatym kogo na forum obchodzi jakie ktoś ma tapety w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Fajnie byloby, gdyby obok przycisków wyboru strony pojawił sie przycisk, aby nie 'stronicowało' tematu, tylko wyswietlalo go w calosci na jednej stronie. Mysle, ze troszke ulatwiloby to przegladanie dlugich wątków. Ide spac, bo pisze chyba bez ladu i skladu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Fajnie byloby, gdyby obok przycisków wyboru strony pojawił sie przycisk, aby nie 'stronicowało' tematu, tylko wyswietlalo go w calosci na jednej stronie. Mysle, ze troszke ulatwiloby to przegladanie dlugich wątków. niezly pomysl Ide spac, bo pisze chyba bez ladu i skladu ;] jak zawsze ;] Edytowane 23 Marca 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Fajnie byloby, gdyby obok przycisków wyboru strony pojawił sie przycisk, aby nie 'stronicowało' tematu, tylko wyswietlalo go w calosci na jednej stronie. Mysle, ze troszke ulatwiloby to przegladanie dlugich wątków. Przestaw sobie na wyswietlanie 100 postow na strone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Przestaw sobie na wyswietlanie 100 postow na strone.Ten sposób znam, ale to tylko półśrodek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Więcej nie trzeba. Wcale to nie ułatwia przeglądania tematów. Mialem ustawione 50 i musiałem zmniejszyc. Moze jak by forum zawsze działao dobrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Najwięcej użytkowników online (2 093) było Dzisiaj, 11:49Ktos ostatnio przebakiwal ze 1093 to jest sporo userow :]]] EDIT: Marco odpowiesz mi na moje PW do ciebie ? Edytowane 23 Marca 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 EDIT: Marco odpowiesz mi na moje PW do ciebie ? Przepraszam, umknął mi w zalewie innych. Już poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Ten sposób znam, ale to tylko półśrodek ;) Fipuś kiedyś próbowałem ;) Ale po trafieniu na temat z 5000 postów serwer zaczynał się burzyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) OCB z takim czasem Screen 45 minut różnicy w czasie który był a w czasie który rzekomo był pisany post <_< Czyżby Forum juz pokazywało posty które będą pisane w przyszłości :mellow: :lol2: EDIT: THX, Niemiec Edytowane 23 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 byl przestawiany zegar i zmienilismy strefe czasowa, tak mi moje zrodlo podalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Chciał bym pochwalić prace moderatorów, chodzi o tematy kart graficznych (narazie takie widziałem), tematy zostają zamykane i są otwierane nowe, zapobiega to robieniu sie większego, że tak powiem syfu. Brawo!! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Imo bezsens z dzieleniem tych tematow na czesci... pierwszy o 9550 zamkneliscie jak mial 263 strony, drugi zamknelisce jak mial 190 stron, 3 zakmniecie jak bedzie mial 100 i tak dalej 50, 30, 20, 10... ? O 9600xt dobil do niecalych 100stron i juz closed. Chyba letwiej szukac info w jednym temacie niz w trzech, jest wyszukiwarka, ktora sie idealnie sprawuje. Wole miec wszystkie informacje w jednym miejscu niz w trzech, dlatego uwazam to za zla decyzje. Pytania i tak ciagle sie beda powtarzac, bo poczatkujacym nie przyjdzie do glowy wertowanie tematow archiwalnych. Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ath tylko trzeba nauczyć ich (nowych i leniwych) cierpliwości i szukania. A tego tak sie nie da :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 A jeszcze fajnie, zeby to... bylo na samej gorze a nie na dole, sam dlugo nie wiedzialem o istnieniu tego okienka. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Najlepiej i na górze(pod paskiem z tutułem, przed pierwszym postem) i na dole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Imo bezsens z dzieleniem tych tematow na czesci... pierwszy o 9550 zamkneliscie jak mial 263 strony, drugi zamknelisce jak mial 190 stron, 3 zakmniecie jak bedzie mial 100 i tak dalej 50, 30, 20, 10... ? O 9600xt dobil do niecalych 100stron i juz closed. Chyba letwiej szukac info w jednym temacie niz w trzech, jest wyszukiwarka, ktora sie idealnie sprawuje. Wole miec wszystkie informacje w jednym miejscu niz w trzech, dlatego uwazam to za zla decyzje. Pytania i tak ciagle sie beda powtarzac, bo poczatkujacym nie przyjdzie do glowy wertowanie tematow archiwalnych.Widzisz widocznie jestes wyjatkiem.. Bo wiekszosc spoleczenstwa narzeka ze takie olbrzymie tematy sa zle itp. Osobiscie uwazam ze tematu ktora maja ponad setke to juz przesada.. Natomiast jezeli chodzi o Twoj problem z szukaniem - jezeli bedzie komus zalezalo na informacji to sobie ja znajdzie nawet w cz.5 danego tematu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam wszystkich serdecznie, dawno nie gościłem na forum ale po taaaakich zmianach mam propozycję. A może ponownie Zlot w Dziwnowie? Były dwa i było OK, więc czemu nie. Pozdrowionka - Janusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 A może gdzieś niedaleko Opola, Wrocławia. Ogólnie gdzieś na Śląsku ;) będę maił blisko, bo z transportem to kiepsko u mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 misiek175 mozesz nie zasniecac forum takimi postami ?? jak cos zorganizujesz to chetnie na zimowy zlot pojedziemy :D klamot dobra propozycja mam nadzieje ze wypali tylko male pytanie czy dalej w pizzeri allegro daja przemoczona pizze z papryczkami chilli (czytaj dalej maja ochydne jedzenie) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 To nie jest najlepszy moment zeby zastanawiac sie nad Zlotem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 To nie jest najlepszy moment zeby zastanawiac sie nad Zlotem...A czemu nie najlepszy? RaF - wszystko jest bez zmian tylko moze piwo tańsze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 moim zdaniem cały ten dział powinien być tymczasowo zamknięty bo pojawiają się tylko pytania i spekulacje bez konkretów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 A czemu nie najlepszy?Bo to właśnie dziś były te duuuże zmiany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 A czemu nie najlepszy? RaF - wszystko jest bez zmian tylko moze piwo tańsze :lol: a Mrowka dalej kafejke prowadzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...