sztandar Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Dzięki za pomoc Leborg czekam na Playa a jutro jadę zakupić jakiś dobry tytulik na początek pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 nie bierz ani mgs2 ani mgs3 jesli nie przeszedles jedynki. Jesli przeszedles, to i tak łykaj w takiej kolejnosci jak wychodzily ;) na początek to ja Ci polecam shadow of the collossus, a jak lubisz platformery to polecam Ci starego Jak & Dexter, co bys potem mogl zaliczyc 2 kolejne czesci tej gierki. Jesli RPG to Final Fantasy X, a juz w ogole Kingdom Hearts 1 i 2 - ale to są specyficzne gry. Jesli jestes czlowiekiem co na widok myszki miki wylacza gre, to nie podchodz w ogole do tej gry - a jest czego zalowac. KH powinno sie tez przechodzic majac na koncie tak Final Fantasy VII i VIII oraz X dobrze by było. Wyscici to GT4 jesli chodzi o sim, Burnout 3 (nie 4, mi sie bardziej 3 podoba, bo 4rka jest ulatwiona - mozna walic w tyl samochodu) Jesli lubisz bajki Dragon Ball, to kupuj Dragon Ball Budokai 3 i tak jesli jesli bym mogl mnozyc ;P wiec okresl sie co Cie interesuje, jakiej gry poszukujesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Sport , jakieś strzelanki (ewentualnie miecze i te sprawy ) fajne z widokiem z 3 osoby , jakieś klimatyczne horrorki ... na razie tym bym się zajął :] Edytowane 5 Listopada 2006 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Sport , jakieś strzelanki (ewentualnie miecze i te sprawy ) fajne z widokiem z 3 osoby , jakieś klimatyczne horrorki ... na razie tym bym się zajął :]Silent Hill znasz z PC, ale zalicz Forbidden Siren (2 czesci), Hauting Ground, Fatal frame (2 czesci) Sport: NBA 2k7 NHL 2k7 NBA Street vol. 3 (2 część mi sie jednak naj podoba) Strzelanki: KillZone Black Strzelanki TPP MGS3: Subsistnace Resident Evil 4 007: Everything or Nothing Miecze to np. Shinobido w ogole ta nowa gierka tworcow Shemue - "Yakuza" ma fajne klimaty. jak cos mi jeszcze przyjdzie do glowy to napisze ;p Edytowane 5 Listopada 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 A PES to gdzie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 A PES to gdzie? ;)staralem sie wymieniac te gry, w ktore by nie zagral na PC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) Fatal frame (2 czesci) 3 czesci - w Europie gra Fatal Frame sie nigdy nie ukazala pod nazwa Fatal Frame - ukazala sie jako Project Zero (1,2,3). czesc trzecia obsluguje progressive scan i niektore wstawki (renderowane w realu) wygladaja juz na maksimum mozliwosci plejaka. God of War sie chowa. strzelanki TPP MGS3: Subsistnace he? a ja glupi zawsze myslalem, ze MGS to jednak skradanka i jak sie strzela, to znaczy ze cos sie spieprzylo... Miecze to np. Shinobido a Onimusha? Shinobido jest biedne IMO. jednak jesli juz polecac mu cos krwawego to God of War (na rozgrzanie palcow) i potem DMC (Devil May Cry). dorzucilbym jeszcze: wipEout Pure REZ SingStar 80's PL SSX 3 Lego Star Wars Edytowane 6 Listopada 2006 przez SamoDobro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 he? a ja glupi zawsze myslalem, ze MGS to jednak skradanka i jak sie strzela, to znaczy ze cos sie spieprzylo...MGS przechodzisz jak chcesz. "Na jana" jest trudniej oczywiscie, ale nie "niemozliwie". Nie po to w grze są bronie jak AK czy M16. Zreszta skradanka, skradanką, ale jak źle staniesz i wpadniesz, to trzeba strzelac. A subsistance wprowadzil kamere TPP do MGS'a, a nie z gory tak jak w MGS3:SE. MGS3:S dostało 10/10 w PSX-E. IMO to jest Must Have. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Dzięki chłopaki za podpowiedzi, zrobiła się z tego niezła lista :D będzie w co grać na pewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) SSX 3dokladnie. SSX On Tour mi sie tak bardzo nie podobał jak trojka. w trojce byla ekstra muza, ekstra widoki w ogole, jakis taki klimacik był specyficzny w tej grze. W 4ce jakis taki mainstream juz wylewajacy sie na boki - perfidia robiona pod te wszystki american wastelandy TH itp ;f Aha, jesli chcesz sie zaglebic w universum MGS'a - najlepszej IMO ( i wg tysiecy, jesli nie milionow innych graczy) serii na swiecie to proponuje Ci tak: Kupic MGS3 Subsistance i przejsc Metal Gear 1 i Metal Gear 2 - remake'i wrzucone na plyte - perfekt konwersje z MSX'a. Nie odstrasz sie bo to sa zwykle 8bitowki ;P Pierwsza czesc to jakies 3 h gry, druga jakies 10 godzin. Skup sie na dialogach i fabule, nie na grafie :P Potem odpal MGS1 albo z plyty PSX (do kupienia tylko na allegro), albo łyknij sobie na PCcie - stracisz tylko wibiracje pada podczas cut-scenek (tylko, albo aż :P) Potem MGS2:Subsistance (scenariusz głowny + scenariusz snake'a) i dopiero na koncu MGS3:SE znajdujacy sie w tym co kupiłeś na początku - czyli w Special Pack'u Subsistance. sam zobaczysz ze juz bedziesz zbierał kase na PS3 :lol2: Edytowane 6 Listopada 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenionq Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Czy opłaca się jeszcze kupić teraz PS2? NIe mam i w najbliższym okresie nie będę miał TV z HD, a gry na X-BOX drogie. Czy jeszcze warto inwestować w PS2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Opłacac to pewnie, ze sie oplaca :D Jak sie lubi konsole, to nie trzeba sie zastanawiac. Frajda nie mała ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Odpowiem Ci za tydzień w Środe dostane konsolkę i po tygodniu będe mógł już coś więcej powiedzieć czy warto :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Czy opłaca się jeszcze kupić teraz PS2? NIe mam i w najbliższym okresie nie będę miał TV z HD, a gry na X-BOX drogie. Czy jeszcze warto inwestować w PS2?imo na takie pytanie to sam sobie musisz odpowiedziec. Zastanow sie czy lubisz grac, i czy masz kase. Nic wiecej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 czy lubisz grac, i czy masz kase. Nic wiecej ;] i czy masz czas na granie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 gdzie aktualnie najtaniej dostane PS2 ? jakis MM czy cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 gdzie aktualnie najtaniej dostane PS2 ? jakis MM czy cos ?jak upolujesz. Kazde MM ma swoje ceny. U mnie bylo niedawno po 399 zł. Ja ostatnio chcialm kupic bo moje PS2 sie rozsypalo. Ale sam naprawilem :P Jestem z siebie dumny, tymbardziej ze napawa wymagała wymiany taśmy Reset-Eject (kto wymieniał, ten wie) + kalibracja lasera wraz z kreceniem srobki na samym laserze (nie biala zebatką, bo to juz nic nie dawało :P) Roboty bylo w pip. Konsola na czesci najdrobniejsze rozlozona. No ale teraz dziala cacy :) plyty za kazdym razem od razu sie wczytuja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Pograłem 2 tygodnie i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem, grafika jak na swój wiek naprawdę wygląda nieźle. Jeśli ktoś się waha czy warto jeszcze kupić PS2 to odpowiadam TAK !!! Na razie skatowałem God of War i Residenta 4 zabieram się za Gateway i czekam na premiere PS3 poczekam z rok na jakąś dobrąpromocję i pewnie się przesiąde, ale na razie PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) i czekam na premiere PS3 poczekam z rok na jakąś dobrąpromocję i pewnie się przesiąde, ale na razie PS2.moge zapytac czy masz zamiar kupić PS3 tylko dlatego ze sie nazywa PLAYSTATION czy kupujesz dla jakiegos tytułu/tytułów ? rozważałeś chociaż zakup innych konsol (wii, x360) ? tylko pytam, no offence ;) Edytowane 17 Listopada 2006 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Czekam co się będzie działo na razie jeszcze nie ma zbyt wielu tytułów sytuacja się rozwinie i zobaczymy, poza grami jest jeszcze kilka innych czynników rozgrywki sieciowe,awaryjność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Ostatnio kupilem o kumpla PS2, fajnie mi sie trafilo, bo sprzedal mi za 350zl taki zestaw: PS2 (duza buda), 2 pady oryginalne, karta pamieci, Shadow of the Colossus i Resident Evil 4 (moglem wziac od niego jeszcze wszystkie MGS'y, ale jakos mnie nie ciagnie do tego typu gier). W kazdym razie zaczalem grac w SotC i coz moge powiedziec, gra jest piekna, klimat jaki tworzy jest wspanialy. Na razie pokonalem dwoch kolosow i troche smutno sie robi po smierci takiego stworzenia. Swietna gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 latajace sa najlepsze :D normalnie czuć dreszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 ja obejrzałem sobie filmiki z God Of War 2.razem ponad 20 minut i jestem w szoku,że taka grafika jest możliwa do uzyskania na PS2 http://www.youtube.com/watch?v=l6GugEPpFhc http://www.youtube.com/watch?v=d7lXxzmCI7c http://www.youtube.com/watch?v=54CHx_4Wg-Q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 ja tam widze to samo co w jedynce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Ostatnio kupilem o kumpla PS2, fajnie mi sie trafilo, bo sprzedal mi za 350zl taki zestaw: PS2 (duza buda), 2 pady oryginalne, karta pamieci, Shadow of the Colossus i Resident Evil 4 (moglem wziac od niego jeszcze wszystkie MGS'y, ale jakos mnie nie ciagnie do tego typu gier). W kazdym razie zaczalem grac w SotC i coz moge powiedziec, gra jest piekna, klimat jaki tworzy jest wspanialy. Na razie pokonalem dwoch kolosow i troche smutno sie robi po smierci takiego stworzenia. Swietna gra. Co do zakupów to mogles łyknąć MGS'y, ta gra ma naprawde KLIMAT [[; SotC jest taki fajny.I nic wiecej. Wiem ze dla innych do gra milenium itd, ale dla mnie nie. Kiedyś podchodziłem do tej gry, ale po 1 kolosie dałem sobie spokój. Teraz uczyniłem do niej powrót i jestem na 5 i moje odczucia są takie same. Tzn gra jest jak najbardziej ok, ale do ICO nawet nie ma podejscia. ICO było/jest/bedzie lepsze, basta;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 W ICO jeszcze nie gralem, ale mam zamiar, najpierw jednak musze skonczyc SotC, mnie ta gierka zauroczyla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Co do zakupów to mogles łyknąć MGS'y, ta gra ma naprawde KLIMAT [[; SotC jest taki fajny.I nic wiecej. Wiem ze dla innych do gra milenium itd, ale dla mnie nie. Kiedyś podchodziłem do tej gry, ale po 1 kolosie dałem sobie spokój. Teraz uczyniłem do niej powrót i jestem na 5 i moje odczucia są takie same. Tzn gra jest jak najbardziej ok, ale do ICO nawet nie ma podejscia. ICO było/jest/bedzie lepsze, basta;> bo masz zly attitude do tej gry ;) zmien podejscie z "polowania na potworki" na podroz po tej krainie. nie spiesz sie, daj sie poniesc konikowi (raz zostawilem gre i jak wrocilem, to Argo wywiozl mnie gdzies nad morze - az sie zdziwilem, ze taka woda (i fale!) sa do wykonania na PS2. choc IMO tez ICO jest nieco lepsze. obie gry sa genialne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Wiem wiem ze mam krzywe podejscie , ale Szadoł w ogole mnie nie wciągnął :( a ICO wessało praktycznie wraz z pierwszymi klatkami intra. Zreszta od jakiegos tygodnia nie miałem nawet czasu na odpalenie konsolki, wiec co tu mowic o graniu w SotC.... Ostatnio uzywalem jej tylko podczas wizyty kumpli, kiedy to przycielismy sobie zdrowo w pes6/tekken5/sc3.... Trzeba pokombinowac zeby skonczyc SotC'a i onimushe2 bo FFX juz czeka...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Musze sobie zakupic bezprzewodowy kontroler, bo placzacy sie wszedzie kabelek juz mnie zaczyna irytowac. Co mozecie polecic? Kusi mnie ten Logitech, ale zdarzalo mi sie slyszec o ich padach niepochlebne opinie, szczegolnie odnosnie galek analogowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) Moj kumpel ma taki, albo jego piecowy odpowiednik, w kazdym razie zaplacil za niego kupe kasy, ale jest z niego bardzo zadowolony. Musze tez powiedziec, ze gra bardzo czesto (wlasciwie to gra po 6-7 godz dziennie). Pada uzywal zarowno do PS2 jak i XBOXa (wlasnie dla tego nie wiem czy to nie był czasem pad piecowy na jakis przejsciowkach). EDIT: Dowiedzialem sie, ze ma wersje PS2 i nie narzeka, ja moge tylko powiedziec, ze bardzo wygodny jest. Edytowane 20 Listopada 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...