Kosiarz_1987 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 marco mam jeden mały szczegół który móglbys poprawic w tej skórce ''pure'' chodzi mi o numeracje stron na samej górze tematu czy dało by sie tak zrobic aby strona na ktorej obecnie sie znajduje ten kwadracik był jakos wyróżniony innym kolorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 A daloby sie jeszcze zeby klikniecie na logo PurePC przenosilo na glowna strone forum? Tak sie jakos przyzwyczailem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 marco mam jeden mały szczegół który móglbys poprawic w tej skórce ''pure'' chodzi mi o numeracje stron na samej górze tematu czy dało by sie tak zrobic aby strona na ktorej obecnie sie znajduje ten kwadracik był jakos wyróżniony innym kolorem Przydałoby się. Zbyt często się na tym łapię ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Jakby to powiedziec... Aktualna strona jest innego koloru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Tak, ale bez odpowiednich ustawień na monitorze tego po prostu nie widać.. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Aktualna strona jest innego koloru. Tak, ale bez odpowiednich ustawień na monitorze tego po prostu nie widać.. :blink:Dokładniej: nie widzać tego wyraźnie na 5 z 7 monitorów na których testowałem. Właściwie tylko na CRT było widać bez dłubania w ustawieniach, żaden z (tanich) LCD "nie widzi różnicy" - jednemu nie pomogło nawet zwiększanie kontrastu/jaskrawości (stary LCD Sony 15'). Moim zdaniem trzeba zmienić z szarości na jakiś lekki kolor, albo rozjaśnić prawie do białego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Ja jestem za bardzo delikatnym blekitem ktory by imo pasowal do kompozycji pure-blue. Tylko musicie wpasowac zeby tez nie przesadzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Dobrze, nie musicie pisac dwa razy o tym samym. Dostaliśmy zgłoszenie o akapitach, bedą. Nie popedzac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Pure-Blue ownz :) Zrezygnowałem dla niego z Rooqa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 a pure-green bedzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 a pure-green bedzie ?? Ludzie, czytajcie... http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=2111573 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 EEEE co to za wstretne logo "PurePC" w Pure blue??!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 EEEE co to za wstretne logo "PurePC" w Pure blue??!! :( Dzięki, sam robiłem :) Masz temat "New Logo". Poczytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Na wszystkich skinach się zmieniło logo. Tylko, że na różnych skinach różnie wygląda. Ale to chyba różnice w wielkości na różnych skinach. Pewnie będzie to jeszcze dopracowane. Czyli co, konkursu na nowe logo nie będzie :wink: Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Nie uraz sie IamWeasel ale no kiepskie to logo ;) Zdecydowanie wole poprzednie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Nie uraz sie IamWeasel ale no kiepskie to logo ;) Zdecydowanie wole poprzednie. Jakie poprzednie? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) No jak to jakie? Ten zgrabny prosty napisek ktory tam ladnie zdobil pure-blue. A to twoje logo jedynie w desert mi sie podoba. Tam jest git. Ale w innych jakos mi nie pasuje Edytowane 5 Maja 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 No trudno, może te kilka dni z nim wytrzymasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 eeeee tam za parę dni to się już przyzwyczaji i nie będzie chciał innego. To jest tak jak z PurePC najpierw nikt nie chciał ale teraz wszyscy na tą nazwę głosują. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 http://img222.imageshack.us/img222/1609/haha9nc.jpg haha ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 http://img222.imageshack.us/img222/1609/haha9nc.jpg haha ;] Nie no, teraz to naprawdę przypomina płyn do mycia garów :lol2: BLING BLING :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 No sam chciales bling blinga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 No coś ty, gdziem tak pisał? :D Ale jak sie podoba, to niech jest, i tak korzystam z invisiona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Ja siedzialem na darknessie. Wlayczlylem pure-red i zostawilem. I tak z lenistwa pobyl dni pare i sie przyzwyczailem. Tak samo jak z nazwa. A to logo z "kratka" jest bardzo fajne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 http://img222.imageshack.us/img222/1609/haha9nc.jpg haha ;] bez urazy i z całym szacuneczkiem dla pracy włożonej prze IamWeasel, ale to z linka bardziej sie podoba :P ... chociaż to na krateczce niczego sobie .. róbcie jak na guglach .. zależnie od okazji zmiana logo :P RE5PECT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Proponowal bym aby na dole forum nad wyborem skorki i jezyka dac dodatowy pasek nawigacji. Ten sam ktory znajduje sie na gorze. Znacznie ulatwia prouszanie sie po forum. Jak ktos przeczyta temat to chcac wrocic do dzialu nie musi przewijac calej strony. Zeby nei bylo watpliwosci mowie o: PurePC.pl - Forum Dyskusyjne > Inne > Ośla łączka itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Przykazdym poscie, kolo przycisku "Raport" masz takie magiczne cudo "TOP" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 No co ty nie wiedzialem :o Wiem, ze da sie przewijac, rownei dobrze moge zaprogramowac dodatkowy klawisz myszy aby przewija na sama gore. Nie zastapi to jednak dodania nawigacji na dole, sam uzytkuje jeszcze inne forum z ta ze wlasnie nawigacja, i jest o wiele prosciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Po prawej stronie, mniej-wiecej na tej samej wysokosci co wybor skory i jezyka (troszke wyzej), masz rozwijane menu z cala struktura forum - mozna skoczyc od razu do dowlnego dzialu. Zeby wrocic do obecnie czytanego, wystarczy nacisnac przycisk "Idź", znajdujacy sie obok tej listy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja to wszystko wiem :] Uzywam IPB od kilku lat. Lecz zadna z opcji powyzje nie zastapi dodatkowej linijki nawigacji. Skina nie szpeci wogole a jest naprawde przydatny. Zrobcie sobie jakis test to zobaczycie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...