Gość HDR_o Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Nie ma tematu - "erotyka na ppc" i to przez to :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 PS Mniej rzucam sie w oczy :P Tyle ze tylko na jednej skórce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 A co?? Brzydki?? No pewnie. :twisted: Mój lepszy. :P To co, następny będzie Hatebreeder czy Folow the Reaper? A może Hate Crew Deathroll? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Tak sie zastanawiam i mnie jedna rzecz przeraza. Czy rzeczywiscie ludzie tutaj sa tak mlodzi ze nie pamietaja ze jak poprzednio byl w Polsce ś.p. Jan Paweł II to tez nie sprzedawali alkoholu? Mam rozumiec ze wtedy saczyliscie kubusia ogladajac 5-10-15 :P Ja szczerze to nie pamietam czy sprzedawali alkohol. W sumie to nie wiem skad te oburzenie co niektorych... Nie wiem jak jest z tym zakazem nie interesuje sie tym przyznam. Ale dzis kupywalem piwo bez problemu w knajpie i w sklepie. To niby gdzie ten zakaz obowiazuje ? Ja tam swojego AV nie zmienielem od samego poczatku ;) Edytowane 26 Maja 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ja tez :) Zmienialem pare razy ale szybko wrocilem do klasycznego kotka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ja szczerze to nie pamietam czy sprzedawali alkohol. W sumie to nie wiem skad te oburzenie co niektorych... Nie wiem jak jest z tym zakazem nie interesuje sie tym przyznam. Ale dzis kupywalem piwo bez problemu w knajpie i w sklepie. To niby gdzie ten zakaz obowiazuje ?W Warszawie i na całej trasie przejazdu/przebywania papieża (teoretycznie rzecz jasna :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Co wy tak z tym alkoholem ? BTW zywiec rox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ja tez :) Zmienialem pare razy ale szybko wrocilem do klasycznego kotka :)A ja od zawsze mam tego samego Av i mi dobrze z nim :) Nie wiem jak wy ale ja ide browarka wypic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 A ja od zawsze mam tego samego Av i mi dobrze z nim :) Nie wiem jak wy ale ja ide browarka wypic ;) pijak :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) pijak :wink: Jaki tam pijak trzeba sie odstresowac przed sesja :) Edytowane 26 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Wrrr wrocilem z roboty, pije browarka i ... nudno jest :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Wrrr wrocilem z roboty, pije browarka i ... nudno jest :lol: Przy browaze nigdy nie jest nudno........zawsze jak zacznie sie robic nudno mozna wypic nastepnego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 A ja wypilem mleko bananowe :) Polecam,do fajnego filmu teraz :) Sobie wciagne zakonnice (tylko bez skojarzen) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Sobie wciagne zakonnice (tylko bez skojarzen) :PMow co chcesz ale mi sie zle kojazy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Bierzesz zakonnice, kladziesz na kaloryfer, po tygodniu zdejmujesz, kruszysz i wciagasz :lol: hydro, przyznaj sie, ze o takie wciaganie Ci chodzilo ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 A ja jestem po kilku browarach i dalej spac mi sie nie chce. Odpale jeszcze Quake 3 pogram z noobami ;) ... i ide spac. Ogolnie dzien nie byl taki nudny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 ja dzis sie chyba z nudów zakochalem... ... dobrze ze mlody jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Idźcie na studia - jak sesja blisko to nigdy nie jest nudno - wręcz przeciwnie - dnia brakuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Niektorzy studia skonczyli lata swiet(l)ne temu :D Polecam,wciagnijcie zakonnice :D Co prawda w niektorych momentach sie wystraszylem co sie dzialo :D ale Wy tez byscie sie wystraszyli podczas takich....scen :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Kurcze w sumie testowe było fajne... taki luz ogólnie panował. Panowie moderatorzy, prosimy : TESTOWE WRÓĆ ! Edytowane 27 Maja 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 @PaStA, Testowe nadal jest, tylko że głupot na nim nie można pisać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Ehm :P Wiem że jest, ale co mi po nim jak głupot na nim nie można pisać;) Edytowane 27 Maja 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) E tam. Jak się znajdzie jakiś temat z umiarkowanymi głupotami, to przez parę dni może być otwarty :] trzeba tylko trafić na odpowiedni moment i dobrego twórcę ludowego. A nawiązując jeszcze do AV- mój się kilku wersji doczekał, a dalej nie wiem z jakiego filmu/komiksu/strony/innego jest ta owieczka. A szukałem tego już kilkakrotnie. Btw- ParanoiK i tak zawsze miał najlepsze AV ;) (e.g. pomidor) .:.:Edit:.:. Znowu się wstrzeliłem w pełną godzinę... jestem mastah i zrobiłem to bez czitu :P Edytowane 27 Maja 2006 przez MareCeK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Znowu się wstrzeliłem w pełną godzinę... jestem mastah i zrobiłem to bez czitu Ale to był zupełny przypadek czy celowałeś? :D Co do Av, to mój przedstawia moją gębę, jest to 3 wersja. Pierwsza to była Pink See z IPB Comunnity pack, druga to niebiesko-żółta flaga Windows, a jaka jest teraz opisywać nie muszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 MareCeK, tak jak uczylem :lol: .:::PaStA:::., nie strasz ludzi na forum ;] Rano wstaje, ptaszki za oknem cwierkaja, sloneczko swieci, a tu patrze, Twoje foto... Caly dzien w plecy :lol: Dzolk ofkors ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Ale to był zupełny przypadek czy celowałeś? :D Co do Av, to mój przedstawia moją gębę, jest to 3 wersja. Pierwsza to była Pink See z IPB Comunnity pack, druga to niebiesko-żółta flaga Windows, a jaka jest teraz opisywać nie muszę 100% przypadku. Ale drugi raz w tym samym temacie... to się rzadko zdarza :] .:edit:.:. No i trafiłem tym razem w 'magiczną' 10:10. Owned... już tu więcej nie piszę :lol: Edytowane 27 Maja 2006 przez MareCeK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 11:00 :P kolejny dzien prohibicji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 a kto pil wino na miejscu hahaha zabraklo paru groszy wiec trzeba bylo sie ratowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Co do testowego - huh zle Wam ze temat ciagle jest otwarty i trzyma sie dobrych kilka godzin? Mozna z tym skonczyc :P A wracajac do nudow - ladna pogoda + opuchniete oczka - cholera szkoda ze 1) wchlaniam kanapki ( sniadanies minimalis ) 2) za wczesnie na browares ( skocz tu, skocz tam, a etylina idzie do atmosfery :rolleyes: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) A ja wlasnie ide sobie zrobic jakas szame ;> Poza tym mam burdel w pokoju, a nie chce mi sie sprzatnac (: Jest tu jakis cwaniak, co za 5 ogarnie mi ten chlew ? ;] Pierwszy post na nowej stronie owned :lol: Pluskwa, bylem pierwsiejszy ;) Edytowane 27 Maja 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...