KAX_ Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Eee tam opowiadasz, wydaje mi się ,że coś pichci :) Bułeczki na śniadanie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Noo ostatnio zamówiłem bagietki to chciał kilka przyczep truskawek za to ... a ja nie mogłem dostarczyć bo nie miałem pompki żeby koła napompować :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Hmmm, tak pomyslałem o tych bułeczkach i zgłodniałem. :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja też ... wsiadam w brykę i jade po zupki ... chmielowe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Czesc spamery :roll:. Byscie lepiej dali przyklad, i nie nabijali postow :wink:. Cieniasy... Posta pod postem nie mogę walić, bo za to jeszcze % dostanę... Nie ladnie tak nas obrazac :? :|... Nie raz juz ktos dostal bana, za takie odzywki do userow... Wsiadam na rowerek i jade po bulki :) :wink:. Edytowane 4 Lipca 2006 przez st1ch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Czesc spamery :roll:. Byscie lepiej dali przyklad, i nie nabijali postow :wink:. Nie ladnie tak nas obrazac :? :|... Nie raz juz ktos dostal bana, za takie odzywki do userow... Wsiadam na rowerek i jade po bulki :) :wink:. Zgodnie z cennikiem: 10% + dwa dni ZPP. Cześć spamery. :-P Jakość ortograficzna Waszych "dzieł" w znaczący sposób się poprawiła. Tylko jedna ofiara. :twisted2: Tak się zastanawiam, a może warto szkołą letnią objąć całe forum? Zdecydowanie bylibyśmy najpoprawniejszym forum w całym polskim necie. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Hehe. Ja jestem za. Bo jak na razie, to czasami niektórych ludzi po prostu nie da się zrozumieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Pomysł niegłupi, ale sporo świeżo zarejestrowanych użytkowników by wyleciało przez taką akcję. :blink: Czyli tak jakby jestem za ;) PurePC - najpoprawniejsze forum pod słońcem :lol2: "Nie" z przymiotnikami piszemy razem. :P Edytowane 4 Lipca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Pomysł nie głupi, ale sporo świeżo zarejestrowanych użytkowników by wyleciało przez taką akcję. :blink: Czyli tak jakby jestem za ;) PurePC - najpoprawniejsze forum pod słońcem :lol2: Trafiony, zatopiony. :-P "Nie" z przymiotnikami piszemy razem. 10% + 1 dzień ZPP. C'est la vie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 I to mi się podoba. Hahaha. A ja się nie boję pisać i jestem za szkółką letnią :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Trafiony, zatopiony. :-P "Nie" z przymiotnikami piszemy razem. 10% + 1 dzień ZPP. C'est la vie. Gramy w statki? :P Btw co znaczy C'est la vie? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Cze spamery :D Kurdem, walą u mnie za oknem młotami pneumatycznymi. :mad: Budzą wszystkich i się cieszą. :blink: EDIT: C'est la vie znaczy: To jest życie ~ samo życie :P Edytowane 4 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Gramy w statki? :P Btw co znaczy C'est la vie? :blink: Eee, nie. Nie lubię. Takie życie. http://www.slownik-online.pl/kopalinski/F5...5B600118720.php Google są wielkie. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Google są wielkie. :wink: Google jest wielkie (jako serwis). Gogle są wielkie (jako nazwa potoczna). Czyż nie tak? :) Edytowane 4 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ej Sikor, zaszpanuj jeszcze jakimś obcojęzycznym zdaniem! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Zgadnijcie kto wrócił z odwyku ;). Czas na śniadanie a potem może jakieś ćwiczenia rehabilitacyjne tzw siłownia :) Miłego dnia Spamerzy ;) oraz Tobie Sikor Edytowane 4 Lipca 2006 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 I jak? Lepiej? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Pożegnam was na chwilę :( Idę pograć w Mafie :) Edytowane 4 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) I jak? Lepiej? :)Czas spędziłem bardzo upojnie na ustnym egzaminie z analogów a potem czekając bezowocnie na oglądanie pracy z cyfraków ;) Temat przewodni ustnego - generator Hartley'a w konfiguracji WB oraz jego wariacje :) Edytowane 4 Lipca 2006 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) O właśnie. Już Ci chciałem napisać o edycji :P Edytowane 4 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Spokojnie teraz staram się panować nad sytuacją :) Czy mi się wydawało, czy może kiedyś była możliwość sprawdzania pisowni na tym forum ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Nie wiem. W każdym razie jak była, to już chyba nie będzie, bo Sikor ma fajną zabawę w tym temacie :D Jedno zasadnicze pytanie: Czy Wy, moderatorzy nadążycie ze szkółką letnią na CAŁYM forum? Wątpię... Edytowane 4 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Moim zdaniem w takim wypadku forum grozi przerwa wakacyjna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Google jest wielkie (jako serwis). Gogle są wielkie (jako nazwa potoczna). Czyż nie tak? :) mayo, jeżeli chcesz być dokładny to serwis powinien być raczej wielki. Bardziej pasuje IMHO wyszukiwarka, czyli wielka. Ja zastosowałem jednak zasady gramatyki polskiej. Zwykle rzeczowniki kończące się na "e" są liczby mnogiej i rodzaju żeńskiego. I stąd taka, a nie inna odmiana przymiotnika "wielki". A można przyjąć przecież, że Google już dosyć mocno weszły do języka polskiego. Niemniej temat jest otwarty. Nigdzie nie znalazłem jednolitej wykładni tejże pisowni. Pewnie dobrze byłoby się skonsultować z Miodkiem, albo Bralczykiem. @eragonek W tym temacie bardzo pasowałby następujący tekst: Asta la vista, baby. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Witam ! :P Pogoda ładna, będzie upalny dzień chyba... Mój brat śpi już 23h :lol:, chyba go obudze :rolleyes: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ooo. Nie muszę być wcale taki dokładny, ale byłoby śmiesznie, jak musiałbyś sam sobie wstawić ZPP :) Co do Google, to niech każdy mówi jak chce, no bo po co się roztrząsać nad tak błahym tematem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Nie wiem. W każdym razie jak była, to już chyba nie będzie, bo Sikor ma fajną zabawę w tym temacie :D Jedno zasadnicze pytanie: Czy Wy, moderatorzy nadążycie ze szkółką letnią na CAŁYM forum? Wątpię... To chyba na phpBB jeszcze było. IPB nie ma takiego moda, o ile wiem. Na początku pewnie byłoby trudno, podobnie jak w tym temacie. Potem stada wielbłądów uciekłyby na Saharę. :-P Ooo. Nie muszę być wcale taki dokładny, ale byłoby śmiesznie, jak musiałbyś sam sobie wstawić ZPP :) Co do Google, to niech każdy mówi jak chce, no bo po co się roztrząsać nad tak błahym tematem. Eee, to nie podpada pod ZPP. Na razie trenujemy tylko ortografię, a to jest problem natury gramatyczno-składniowej. :-P I fakt, dopóki nie zostanie to usankcjonowane słownikowo przez językoznawców możemy sobie w zasadzie dywagować do woli w myśl powiedzenia: Każda liszka swój ogonek chwali. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Nie ladnie tak nas obrazac :? :|... Nie raz juz ktos dostal bana, za takie odzywki do userow... To było żartobliwe stwierdzenie... ----- Co do objęcia szkółką całego forum, to jestem jak najbardziej za, tylko, czy byłoby to wykonalne? Prawdę mówiąc, poziom wypowiedzi co poniektórych użytkowników jest miejscami porażający, a ogólnie pozostawia wiele do życzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ale tu cicho. :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Sikor skutecznie wszystkich "wykosił". Krwawe żniwa. :twisted: Edytowane 4 Lipca 2006 przez ur8an Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...