Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

GG to syf totalny... te lancuszki wnerwiaja tylko i nie mozna blokowac tak zeby z poza listy do Ciebie nie pisali... A co myslicie o Mirandzie ? Kiedys sie nia bawilem ale za duzo tych bajerow ma ;)

Zizu:

http://www.nostra.art.pl/_site/zidane.swf

:blink: A opcja "nie pokazuj wiadomości od nieznajomych"??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Devil ma racje :) . Ja również przyłącze sie do prośby MaćkaCi, kto mi powie skąd można mieć wtyczke do gg, która pokazuje w statusie jakiej muzy słucham, wersja gg to 6.1, a wtyczka najlepiej by było żeby pasowała z foobar'em. Wiem że śmiece-przeniose sie gdzieś gdzie to znajde ;] .

E tam gadasz , mi tam nie potrzebne te bajery co w konekcie ,gg mi wystarcza.

Już poprawiłem ;] . GG jest lepsze, nie ma zbędnych bajerów, prosty w obsłudze itd, itp, etc ;] .

Bajery ? Priorytetem jest wygląd - ustawiasz dosłownie wszystko jak chcesz. :) Używam jeszcze tylko kilka innych wtyczek.

Grzechu : Zbędne bajery ? To chyba nie o tym samym programie mówimy, jeśli chcesz to wyłączasz co nie potrzebne i gitara gra. GG prosty w obsłudze ? Uważam, że Konnekt łatwiejszy. ;)

Z konnekta zrobisz dosłownie wszystko, zaczynając od zwykłej konsolki z kontaktami, aż po "OS". ;) No ... prawie. Znam paru userów co po włączeniu Windowsa wrzucają na pełny ekran konnekta i mają wszystko co chcą. :)

Grzechu_1990, ja nie chce nikogo namawiac ale zainstaluj konnekta, nie pozalujesz :D www.konnekt.info ; wtyczki do niego dostepne w aktualizacjach konnekta i na www.kplugins.net ;] wtyczek masa i w ogole ladna rzecz konnekt :D

Ja tez kocham konnekta juz od dobrych paru lat ;) Ja nie rozumiem jak mozna uzywac zwyklego gg, przeciez tam jest milion reklam a predkosc tego i stabilnosc jest na zerowym poziomie :)

Wgralem tego calego konekta , moze i fajny ale juz mnie wkurza, moze do niego kiedys wroce narazie mi nie podchodzi zostaje przy GG :P.

Trzeba sie przyzwyczaic. Jednak funkcjonalnosc konnekta do gg to jak porownywac malucha obklejonego reklamami z mercem klasy S i jakas fajna panna w srodku ;)

Uwaga, w środe od godziny 00:00 do 12:00 planowana przerwa techniczna, i nie będzie można spamować :( I tak nie będzie mnie przed kompem w tych godzinach, ide na wyjęcie płytek z nosa ;] .

W srode to ja bede lezal popoludniu u kumpla na dzialeczce na sloneczku a pozniej pil za jego 20 urodzinki ;)

Ciepło u Was !? :lol2: :lol: :wink:

To mial byc zart? ;D

ROTFL :lol:

Wez lopatke i sie zakop.

Rozwalil mnie ten text :lol:

A teraz mykam pod prysznic i do roboty, bo fuche zlapalem gdzie trzeba windowsa zainstalowac za troche kasy ;)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Czas się doTLENić. :) Używam tego komunikatora dopiero od roku a już uważam, że jest świetny.

Używam, ale tylko dla niektórych osób (aż 2, może 3), nie podobają mi sie emoty, ale też złego słowa na niego powiedzieć nie moge, używam też ze względu na szybki dostęp do poczty.

EDIT: Neo_x reklam można sie szybko pozbyć.

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używam, ale tylko dla niektórych osób (aż 2, może 3), nie podobają mi sie emoty, ale też złego słowa na niego powiedzieć nie moge, używam też ze względu na szybki dostęp do poczty.

EDIT: Neo_x reklam można sie szybko pozbyć.

A co za problem ściągnąć emoty z tlena ? Ja tak zrobiłem i mam te same co na gg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Co my tu w ogóle o jakichś komunikatorach gadamy? icon_smile3.gif To nie ma ciekawszych tematów?

Chcesz o tym porozmawiać?? :lol2: Dobra ide na dworek, będę jak wrócę ;] .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GG to syf totalny... te lancuszki wnerwiaja tylko i nie mozna blokowac tak zeby z poza listy do Ciebie nie pisali... A co myslicie o Mirandzie ? Kiedys sie nia bawilem ale za duzo tych bajerow ma ;)

Zizu:

http://www.nostra.art.pl/_site/zidane.swf

spoza

10% + 1 dzień ZPP.

C'est la vie, Diabełku. :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Ja mam AQQ w tlenie.

Sikor

Co to za spam, te linki w każdym temacie? :-D

Powiedz jak.

Bana dla Sikor'a :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się tylko pytałem czy ciepło u Was!?, bo może akurat pada deszcz :P.

Deszcz... Chcialbym :P

Ja mam AQQ w tlenie.

A ja w konnekcie :)

Qrde. Roboty nie bylo bo nie zastalem nikogo w domu o_O Jutro mam za to jechac na 18 to juz ktos ma byc. Przynajmniej kasa bedzie. Boze, 40 min sie kisilem w autobusie zeby przejechac przez most Torunski. Mialem na rowerze jechac ale za bardzo mi sie spieszylo. Dojechalem szybko bo 10 min (z Brodna na Zoliborz), ale powrot to jak zwykle godzine trzeba stracic, jutro jade na rowerze.

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Sikor a co sie stanie jak ty zrobisz blad?

To niemożliwe ;] .

Dostanie 10% i zpp tak jak Domik

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam już do tego doszedłem :wink: Teraz małe pytanko czy da się w AQQ ustawić by np. jak ktoś wyśle mi wiadomośc to na pasku się pojawiło coś większego niż ta mała ikonka?

Zobacz tu.

http://www.aqq.eu/component/option,com_doc...etails/gid,450/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba sie przyzwyczaic. Jednak funkcjonalnosc konnekta do gg to jak porownywac malucha obklejonego reklamami z mercem klasy S i jakas fajna panna w srodku ;)

Ha! a żebyś wiedział, ja mam nawet dwie :>

Dołączona grafika

Edytowane przez SKRYTOBOJCA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...