Gość Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Ups, zapomnialem sie. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Ha ha ha... Piękny obrazek. :lol2: http://wiadomosci.onet.pl/_i/zajawki/quiz/2807.gif Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Łeee już 80%... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Ale tu nudy, przez godzinę tylko jedna osoba coś napisała. :zonk: :legal: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Jak nudy to nudy... Ciekawe gdzie się wszyscy podziali !? Jak Sikor wrócił to oni uciekli :lol: Edytowane 29 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Jedynie tutaj oferują najlepsze oprocentowanie a oni uciekają :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) I znów przez godzinę nikt nic nie odpowiedział. :blink: ;) No nic jadę do Galerii Łódzkiej na zakupy. :D Edytowane 29 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) I znów przez godzinę nikt nic nie odpowiedział. :blink: ;) No nic jadę do Galerii Łódzkiej na zakupy. :D A teraz dwa posty w ciagu siedmiu minut. :P Pochwal sie jak przyjedziesz co kupiles. :D Ja musze wyskoczyc po jakis napoj do sklepu bo mi zaschlo w gardle. ;) Dobrze, ze slonce zaszlo to mnie nie 'popali'. :lol2: Edytowane 29 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Właśnie wróciłem :D Ale tam skwar od betonu itd ;) Mykam do brata na działke to się troche ochłodze w stawie, bo nie idzie żyć. Tylko zjem sobie spaghetti które właśnie się gotuje, sos wczorajszy :P :P Z Tobą Pocuś to chyba nie przyjemność się spotkać !? Chyba, że bym był niewidomym ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Mam remont podłogi w kuchni. Wszystkie graty zostały przeniesione oczywiście do mojego pokoju. Ledwo się dostałem do komputera i po walkach ze stertą książek dostałem się do włącznika :lol2:. Dzisiaj będę musiał spać chyba na stercie książek, stole kuchennym a głowę trzymał na mikrofalówce ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Bardzo orginalne i wygodne łoże. :D Ja w sumie cieszę się bo spadł deszcz. :D Poprostu szok dla mnie. (A jeszcze rano przy 35 stopniach w cieniu starszy chciał, abym mu na działce pomógł stolarkę zewnętrzną robić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Zaraz będzie padać... Ps-> Pije sobie własnie piwo robione na podpiwku, mniam. Edytowane 29 Lipca 2006 przez grzesiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Witam wszystkich... Dzisiaj wróciłem po 2 tygodniach wypoczynku :-D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Witam wszystkich... Dzisiaj wróciłem po 2 tygodniach wypoczynku :-D. My też witamy. Dobrze się odpoczywało? U mnie wieje silny wiatr, ale ani jednej kropli deszczu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Dobra z racji że wrócił Sikor i zaczął terror to piszę rzadziej. Dzisiaj zamontowałem nowe radiatorki na pamięci (grafa) ,bo te od Pentagram dają tyle co nic :| Jak dam pamięci wyżej niż 730 to po paru godzinach np. w filmach (głównie DivX ,XviD , pojawiają się takie granatowe i czerwone migające kropeczki ,z czasem coraz jest ich więcej. Za to w rthdribl pojawiają sie z kolei białe kropki tyle ze znacznie większe, ale nie to mi chodzi. W grach to sie nie objawia. Odpalałem Q4 ,POP T2T ,Prey ,HL2 i nigdzie nie ma artów albo ja jestem ślepy. Jak obniżę takty pamiątek poniżej 740 ,to już te kropki i z divx'ów i rthdribl znikają. Teraz testowałem troszkę na 430/750 i denerwujące kropki w filmach sie nie pojawiają. Pierwszy raz takie coś mam i dalej nie kumam czemu to w grach sie nie objawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Gorąco, nie ma co robić, aż sobie Operę zmodowałem... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 My też witamy. Dobrze się odpoczywało?Super! Przez dwa tygodnie tylko jednego dnia przez kilka godzin nie świeciło słońce :-D. Dzień w dzień po około 30*C B). Czas minął tak szybko, że nawet nie wiem kiedy, a już trzeba było wracać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Ja na mojej Operze 9.0 p2 mam tylko skin Tango cl 0.9.79 i więcej mi się bawić nie chce :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Że też ci się chciało ;) Z rybek wróciłem o 16. Pojechałem o 3 nad ranem. Byłem z kumplami nad Zalewem Przeczyckim. Złowiłem 2 leszcze, masakryczne szkuty. Dałem sobie spokój i poszedłem popływać. A reszta towarzystwa łowiła tą drobnicę. Nic nie brało prawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Idę gdzieś tylko jeszcze nie wiem gdzie. :wink: Ale może będzie fajowy wieczorek. :P Cya. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Brrrrr. W tym roku TKB w Żywcu za free i pojawiło się bydło i nie poszłem i się nudze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 A ja właśnie wróciłem od Kini (mojej drugiej połówki)... Oj chłopaki było pięknie.... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) U mnie już po burzy! Zapowiadała się strasznie, ale tylko chwilunię popadało i przeszło bokiem :evil:. EDIT: Streści mi ktoś 35 ostatnich stron tego topica? Jakoś nie chce mi się ich czytać :mrgreen:... Edytowane 29 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 U mnie było to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Same here .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 EDIT: Streści mi ktoś 35 ostatnich stron tego topica? Jakoś nie chce mi się ich czytać :mrgreen:... Nic sie nie dzieje, nic, nic i tak przez 35 stron :lol: Znowu sie oddaliłem i mało postów przybyło ;) . Byłem ze swoją drugą połową i było fajnie :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Nic sie nie dzieje, nic, nic i tak przez 35 stron :lol: Znowu sie oddaliłem i mało postów przybyło ;) . Byłem ze swoją drugą połową i było fajnie :) .A czy Twoja druga połowa wie, że jesteś uzależniony od PurePC :lol: ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 A czy Twoja druga połowa wie, że jesteś uzależniony od PurePC icon_lol.gif ???Wie że od forum, ale nie chce wiedzieć o czym :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 I wróciłem nici z planów na dziś :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Własnie wrociłem z finału ME piłki kopanej w Poznaniu. Lalusie wygraly :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...