Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

I znów przez godzinę nikt nic nie odpowiedział. :blink: ;)

No nic jadę do Galerii Łódzkiej na zakupy. :D

A teraz dwa posty w ciagu siedmiu minut. :P

Pochwal sie jak przyjedziesz co kupiles. :D

Ja musze wyskoczyc po jakis napoj do sklepu bo mi zaschlo w gardle. ;) Dobrze, ze slonce zaszlo to mnie nie 'popali'. :lol2:

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Właśnie wróciłem :D Ale tam skwar od betonu itd ;) Mykam do brata na działke to się troche ochłodze w stawie, bo nie idzie żyć. Tylko zjem sobie spaghetti które właśnie się gotuje, sos wczorajszy :P :P Z Tobą Pocuś to chyba nie przyjemność się spotkać !? Chyba, że bym był niewidomym ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam remont podłogi w kuchni. Wszystkie graty zostały przeniesione oczywiście do mojego pokoju. Ledwo się dostałem do komputera i po walkach ze stertą książek dostałem się do włącznika :lol2:. Dzisiaj będę musiał spać chyba na stercie książek, stole kuchennym a głowę trzymał na mikrofalówce ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo orginalne i wygodne łoże. :D

Ja w sumie cieszę się bo spadł deszcz. :D Poprostu szok dla mnie. (A jeszcze rano przy 35 stopniach w cieniu starszy chciał, abym mu na działce pomógł stolarkę zewnętrzną robić)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra z racji że wrócił Sikor i zaczął terror to piszę rzadziej. Dzisiaj zamontowałem nowe radiatorki na pamięci (grafa) ,bo te od Pentagram dają tyle co nic :| Jak dam pamięci wyżej niż 730 to po paru godzinach np. w filmach (głównie DivX ,XviD , pojawiają się takie granatowe i czerwone migające kropeczki ,z czasem coraz jest ich więcej. Za to w rthdribl pojawiają sie z kolei białe kropki tyle ze znacznie większe, ale nie to mi chodzi. W grach to sie nie objawia. Odpalałem Q4 ,POP T2T ,Prey ,HL2 i nigdzie nie ma artów albo ja jestem ślepy. Jak obniżę takty pamiątek poniżej 740 ,to już te kropki i z divx'ów i rthdribl znikają. Teraz testowałem troszkę na 430/750 i denerwujące kropki w filmach sie nie pojawiają. Pierwszy raz takie coś mam i dalej nie kumam czemu to w grach sie nie objawia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My też witamy. Dobrze się odpoczywało?

Super! Przez dwa tygodnie tylko jednego dnia przez kilka godzin nie świeciło słońce :-D. Dzień w dzień po około 30*C B). Czas minął tak szybko, że nawet nie wiem kiedy, a już trzeba było wracać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że też ci się chciało ;)

Z rybek wróciłem o 16. Pojechałem o 3 nad ranem. Byłem z kumplami nad Zalewem Przeczyckim. Złowiłem 2 leszcze, masakryczne szkuty. Dałem sobie spokój i poszedłem popływać. A reszta towarzystwa łowiła tą drobnicę. Nic nie brało prawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie już po burzy! Zapowiadała się strasznie, ale tylko chwilunię popadało i przeszło bokiem :evil:.

EDIT:

Streści mi ktoś 35 ostatnich stron tego topica? Jakoś nie chce mi się ich czytać :mrgreen:...

Edytowane przez mrjeremiasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

EDIT:

Streści mi ktoś 35 ostatnich stron tego topica? Jakoś nie chce mi się ich czytać :mrgreen:...

Nic sie nie dzieje, nic, nic i tak przez 35 stron :lol: Znowu sie oddaliłem i mało postów przybyło ;) . Byłem ze swoją drugą połową i było fajnie :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic sie nie dzieje, nic, nic i tak przez 35 stron :lol: Znowu sie oddaliłem i mało postów przybyło ;) . Byłem ze swoją drugą połową i było fajnie :) .

A czy Twoja druga połowa wie, że jesteś uzależniony od PurePC :lol: ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

A czy Twoja druga połowa wie, że jesteś uzależniony od PurePC icon_lol.gif ???

Wie że od forum, ale nie chce wiedzieć o czym :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...