Gość Soker Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Agnes już wie. A pozostali nie muszą. :D "To ja też poproszę" ;) Ciekawi mnie gdzie pracujesz PS. Amator robi swoje pierwsze fotki ;) ładne? Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Soker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zróbmy zgadywankę, gdzie on pracuje, hehe. ps. Fotka z pomysłem (no, znanym, to prawda), ale przepalona w lewym górnym rogu okropnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zróbmy zgadywankę, gdzie on pracuje, hehe. w TV :lol: ps. Fotka z pomysłem (no, znanym, to prawda), ale przepalona w lewym górnym rogu okropnie. bla bla bla ;) a serio to dzięki za opinie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Pewnie jest posłem i się boi ujawnić :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Gdydy był posłem to by nie był taki "el0" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Drwal. To takie romantyczne, jak w Siekierezadzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 OT: AsRock K7NF2-RAID - ustawienia napięć (dla procesora) sprowadzają się do Auto/Normal/High. To dla mnie za mało. Zamierzam mieć FSB>170MHz. Jest jakiś zmodyfikowany bios do tej płytki, czy zostaje mi drut-mod? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) OT: AsRock K7NF2-RAID - ustawienia napięć (dla procesora) sprowadzają się do Auto/Normal/High. To dla mnie za mało. Zamierzam mieć FSB>170MHz. Jest jakiś zmodyfikowany bios do tej płytki, czy zostaje mi drut-mod? Ty naprawdę myślisz, że wśród spamerów, jest ktoś z tą MOBO? @Zgadywacze A tam słabo zgadujecie. A jak zgadniecie to i tak wszystkiego sie wyprę, a Agnes nie potwierdzi, bo wiąże ja tajemnica. :D Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 24.09 ale chyba zrobię 22 bo to sobota ;] . Idę spać, chce zapomnieć o tym meczu :( . Nic nie wspominaj o meczu. :P "Prawie" wygralismy. :P Ja jeszcze u kumpla na imprezie siedze i na chwile sie do pc dorwalem. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Dobry! A co do pracy użytkownika wheelerfan, ja się upieram przy rowerowym. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) OT: AsRock K7NF2-RAID - ustawienia napięć (dla procesora) sprowadzają się do Auto/Normal/High. To dla mnie za mało. Zamierzam mieć FSB>170MHz. Jest jakiś zmodyfikowany bios do tej płytki, czy zostaje mi drut-mod? Chyba raczej drut-mod. ASRocki starsze to nie były płyty do o/c więc na bios raczej bym nie liczył. EDIT : Do nowszych też nie ma rewelacyjnych biosów :lol: Ty naprawdę myślisz, że wśród spamerów, jest ktoś z tą MOBO?A dlaczego nie spróbować ? Ja też bym najpierw spytał w temacie o wszystkim. Cześć ! Idźmy tropem że ma pracę podobną do Agnes. Może servis/sprzedaż, coś na pewno z kompem. Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Cześć ! Idźmy tropem że ma pracę podobną do Agnes. Może servis/sprzedaż, coś na pewno z kompem. A może jest robotnikiem w fabryce? To takie proletariackie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Na pewno nie jest robotnikiem w fabryce. A może jednak ? Może Agnes wie że my myślimy że ona próbuje nas zmylić i dlatego powie prawdę ? Ehhh :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Na pewno nie jest robotnikiem w fabryce. A może jednak ? Może Agnes wie że my myślimy że ona próbuje nas zmylić i dlatego powie prawdę ? Ehhh :-|Jedno jest pewne: niczego nie możesz być pewien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Cze spamy ;) Wstałem sobie elegancko, odpaliłem pc i... mam problem, jak włączam listwę, to przez 1 sek świeci mi się kontrolka hdd w budzie i kręcą się wiatraki, dosłownie 1 sek, nawet niecałą. Później odpala się normalnie. Kabelki popodpinane dobrze, sprawdzalem 666 razy. WTF? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam spamery. Coraz bliżej szkoła! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Coraz bliżej szkoła! Musialeś mi przypomnieć. Właśnie o tym zapomnaiełam ;]. A tak poza tym to witam dzisiaj wszystkich oprócz mojego dostawcy internetu ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Jedno jest pewne: niczego nie możesz być pewien.Błądzą jak ślepcy. Zamiłowanie do rowerów mam prywatne, nie służbowe :) Nie zgadną, nie zbliżyli się do prawidłowej odpowiedzi, ani o jotę. Szczerze to myślałem, że już sie Wam znudziło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) POLICJA! :lol: :lol: :lol: Pracujesz w Policji ew. Straży miejskiej? Mamy Cię! Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Soker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A może zawód: bezrobotny? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Przychylam się do policji ;) No ew. picie piwa :) Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 No ew. picie piwa :)Tak to będzie to!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A ja mam zmienionego nicka :D :D :D Thx SGJ. Tak sobie myślałem jeszcze i może piekarz albo cukiernik ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Taaaa dekarz :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 To ten co prawie w czekoladzie utonął. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja obstawiam ogrodnika lub cukiernika xD :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Tak to będzie to!!!Picie piwa też tylko amatorsko :) Reszta daleko od prawidłowej odpowiedzi. :lol2: Nie znudziło Wam sie jeszcze. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A może zawód: bezrobotny? :lol2:Na pewno nie, pisałem że nic nie robi to zaprzeczył :P . Nie znudziło Wam sie jeszcze. :?:Będzie zajęcie na kilkadziesiąt następnych postów ;] . Sprzedawca może?? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Mamy do wyboru: http://www.studiuj.pl/zawody.php To teraz myślcie :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Wheelerfan jest ...... Posłem PIS'U :lol2: :lol: No offence taki mały joke. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...