Sysak Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Są takie jedne carte dor czy tam garden party o smaku wiśniowo czekoladowym. Te lody wymyślił geniusz! Intensywny smak czekolady (taki prawie prawdziwy... :D ) W lodzie wtopione są prawdziwe wiśnie i to posypane kuleczkami z prawdziwej mlecznej czekolady. Lody poprostu wymiatają. Musicie spróbować. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Ostatnio jak sobie kocomliłem fajke naszła mnie chęc na lody :) to skoczyłem migem do sklepiku nieopodal żeby wybrać sobie coś smakowitego i trafiłem na Algide Milke - omfg to istne cudo - ojebałem całe pudło delektując się każdą łychą :D Każdemu polecam jak lubi czekoladowe :rolleyes: Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja tam wole waniliowe. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Sa takie w duzych pudelkach, chyba carte d'or 'szarlotka' - jablka,cynamon,wanilia, z wierzchu polane sosem i posypane malymi biszkoptami. Wypas! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zwykłe czekoladowe, w sporej ilosci. Ale nie jakies taniusie bo te nie maja zbyt intensywnego smaku itd ;) A poza takimi rozniaste .. rolady, gałki(coz, nie jadłem ich od dawna wiec nie wiem jakie mi najbardziej smakowały) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Wszystkie w duzyc ilosciach byle nie zielona budka. Ale ostatni kosztuje sie chyba w najlepszych lodach na swiecie marki HagenDaz niebo w gebie, nikt mi nie wmowi ze sa jakies lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Kwaśne lubię ;] Z Zielonej Budki są gałkowane dobre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Algida - La Cremeria czy jakoś tak (smak praktycznie dowolny!) niestety nie są tanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 lody z mcdonalda są dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Sorbety wszelkiego rodzaju najbardziej mi podchodzą no i nie są aż tak kaloryczne jak tradycyjne lody :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Wszystkie w duzyc ilosciach byle nie zielona budka. Ale ostatni kosztuje sie chyba w najlepszych lodach na swiecie marki HagenDaz niebo w gebie, nikt mi nie wmowi ze sa jakies lepsze. HaagenDazs'y dobre... tylko drogie okrutnie (tu u mnie 6 euro za 500ml). Nie na moja kieszen takie frykasy, zreszta az takim smakoszem nie jestem :) zabajone chyba ;] to jest nic innego jak malaga, też lubie A czy czasem nie jest tak, ze malaga = z rumem, a zabajone = z advocatem? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Odświeżam bo właśnie wcinam lody Ice Mastery Garden Party o smaku ananasowym (są w takim czarnym 8-kątnym opakowaniu) i muszę powiedzieć, że jedne z najlepszych lodów jakie dane mi było jeść :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ja uwielbiam włoskie kręcone i do tego lane czekoladą która zastyga i jeszcze z orzeszkami Nie wszędzie robią takie same, ale w mieście mam punkt gdzie robią wyśmienite, takie typowo śmietankowe i czekolada dobra, bo niektóre to taką wodą aż smakują, a punktów takich w mieście mam kilka to ten lubie najbardziej. A prócz tego to Solero kiedyś były ekstra, już nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 buraki... :| ide sprawdzić czy mam lody :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) buraki... :| » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « I jak znalazłeś? :lol: Edytowane 21 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 a ja mam sorbet gruszkowy :D z gruszkami of course :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ide do sklepu po Cassate od Favora :D kurna tylko gdzie to dostane o 2 w nocy? e chyba jednak musze isc spac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « I jak znalazłeś? :lol: Znalazłeś i zjadłeś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ostatnio odkrylem na nowo Romero od Algidy, naprawde pyszny lód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja to tam lubię lody innego rodzaju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Fuj :wink: Jadłem dzisiaj jakieś podróby, teraz co 1,5h WC :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja to tam lubię lody innego rodzaju :D gay? Czasem mozna trafić na podróby duzo lepsze od markowych, kiedys były takie w liderprice :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 gay?wybacz, nie gustuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 A robicie sobie czasem sami loda? Ile radosci i zabawy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 idę do zamrażalnika , mam MaxFruit truskawka (bardzo dobre, kwaskowate) + Algida śmietankowo - śmietnikowa (też fajna, słodziutka) i nugaty od korala (również OK). Żyć nie umierać 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 A robicie sobie czasem sami loda? Ile radosci i zabawy Raz robilem i mi nie wyszlo, pozniej juz zrezygnowalem z jakichkolwiek prob ja tam słyszałem, że to trzeba sobie dwa dolne żebra wyciąć oO nic dziwnego, że nie wyszło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Mysle, że tutaj jest odpowiedniejsze miejsce dla was :D Edytowane 23 Czerwca 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mysle, że tutaj jest odpowiedniejsze miejsce dla was :D MaSell no wiesz... jak możesz :blink: by nie robić OT to... Wracając do lodów to na A4 przy wylotówkach są dość tanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Pomimo że pogoda nie nastraja ja jem Manhattan Icde Dream Double Vanilla, pycha :P Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stern Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 eee tam nie znacie sie wcinacie jakies masówki dla plebsu :wink: u mnie pod domem jest lodziarnia która sama fabrykuje własne lody. MMMM niebo w gebie tiramisu sa świetne a bananowe smakuja jakbys jadł banana (serio) Nikt mi nie wmówi ze są lepsze. Jest tylko mały problem do tej lodzianri sie pól miasta zjeżdża (taktak bardzo znana jest ) i w sezonie letnim trzeba czekac ok 30min zeby dojsc do okienka. Ale warto Aha jakby ktos byl w brukseli to niech zajdzie DO Capoue glaces artisanales(to jest ta lodziarnia) Tuż obok polskiego konsulatu. Plecam :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...