marco Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Witam, Od kilku minut www.purepc.pl nie działa - działa tylko serwer dostarczający Wam forum. Staramy się przywrócić działanie strony głównej ASAP, ale całość jest spowodowana niekompetencją i problemami z firmą 3cią i nie jesteśmy wstanie podać terminu przywrócenia działania strony. Forum będzie działać normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 formu dziala tez jak chce. opera mi siedzi na probie polaczenia z max.purepc.pl na IE jakos sie to toczy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 formu dziala tez jak chce. opera mi siedzi na probie polaczenia z max.purepc.pl na IE jakos sie to toczy :/ Powinno być już ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 formu dziala tez jak chce. opera mi siedzi na probie polaczenia z max.purepc.pl na IE jakos sie to toczy :/ U mnie na Operce 8.54 jest wszystko OK :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) w tej chwili juz tez chyba OK. EDIT. a co to za max, bo kilka razy na nim tez mialem przestoje w przeszlosci. Edytowane 5 Października 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Po wpisaniu http://max.purepc.pl bardzo wolno otwiera się forum. :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) u mnie śmiga pięknie, nie zauważyłem żadnych problemów B) OC Team - musisz zmienić sterowniki od modemu neostrady :D Edytowane 5 Października 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Foooorrruuuuuummmm teeeeżżżżż mmmuuuulllliiiii :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 co to jest to max.purepc.pl? O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Foooorrruuuuuummmm teeeeżżżżż mmmuuuulllliiiii :lol:Zmien dostawce.. ;] Śmiga az miło.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 drepcze calkiem fajnie na firmowym laczu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Zmien dostawce.. ;] Śmiga az miło.. ;] To łącze w pracy 100 kB/s symetryczne. Inne strony: onet.pl, gazeta.pl otwierają się szybko więc ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fushigi87 Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) u mnie na łączu 2mbit też coś nie bardoz forum chodzi :( Reszta stronek śmiga aż miło więc raczej nie dostawca...sprawdzane na IE,FF i Operze ;) Może to dziwne ale po zmianie skórki z Rooq na pure forum nagle zaczęło działać i szybko się ładować ;] Edytowane 5 Października 2006 przez mx87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 U mnie tam śmiga dobrze ;) wcześniej sie muliło ale teraz chyba mu przeszło . :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 O! Już działa i będzie działać? Jeśli tak to gratuluję administracji szybkiego rozwiązania problemu. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Na głównej wyskakuje warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www-root/www.purepc.pl/www/modules/fckeditor/fckeditor.module:358) in /www-root/www.purepc.pl/www/includes/common.inc on line 139.przynajmniej mi i wszystko bez zdjęć, obrazków.. @kszonek Też mam kosmite :lol: Edytowane 5 Października 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 ja mam caly portal, z tym ze zmianiła sięikonka na jakiegos kosmite niebieskiego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 a na pewno o tym samym portalu mowimy ;) U mnie wszytsko ok, kosmitów tez nie widze ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 U mnie generalnie jest wszystko OK, ale obrazków nie ma ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 U mnie generalnie jest wszystko OK, ale obrazków nie ma icon_wink2.gif.Potwierdzam, czy będzie można dostać info co to było??:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Niebieski kosmita.. co to sie na świecie dzieje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Kurde, do mnie też się teraz przy...czepił ! :P Edytowane 6 Października 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 wnioskuje aby kosmita poszedl tam skad przybyl i oddal fotki przy newsach! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 U mnie forum smiga az milo. Natomiast portal laduje sie tylko jak wpisze cale "www.purepc.pl" i z wyzej wymienionymi bledami. Jak wpisuje samo purepc.pl to brak strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 wnioskuje aby kosmita poszedl tam skad przybyl i oddal fotki przy newsach! eeee :| a co to ma ze mna wspolnego, chyba, ze kosmita to tym razem nie ja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 To dzialania agentow... Tu jest jakis uklad! Czy ktorys z adminow nie wspolpracowal z WSI?? :> A tak powaznie... Nie mialem dostepu do forum i str. glownej do okolo 19. Zarowno do adresu forum jak i strony gl. nie dochodzily pingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Najwyrazniej cos sie jeszcze pieprzy :D * warning: include_once(/www-root/galeria.purepc.pl/www/embed.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www-root/www.purepc.pl/www/modules/gallery/gallery_base.inc on line 38.* warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www-root/galeria.purepc.pl/www/embed.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php5:/usr/share/php') in /www-root/www.purepc.pl/www/modules/gallery/gallery_base.inc on line 38. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Tak nadal trwają prace nad portalem. Wyłączenie serwerów bez podania przyczyny pokazuje tylko jak provider się przejmuje klientami. Na szczęście już na samym początku istnienia PurePC Marco pomyślał o wykupieniu dwóch serwerów w 2 różnych miastach aby zapobiec takim ewentualnym problemom. Za jakiś czas wszystko wróci do normalnej postaci. Portal nie umrze, backupy są cały czas robione ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 A ja nadal nie widzę obrazków w newsach. Zostało to już naprawione czy tylko u mnie się to dzieje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Umnie też :rolleyes: ale nie martw sie myślę że wszystko nie długo wróci do normy :rolleyes: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...