poca Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Ryba nie porywaj sie na głęboką wodę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Tak jest :D Brawo dla świdera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 "nie możemy porywać się na głęboką wode"- :-) nice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 poca ty smrodzie, Ciebie tam nawet nie bylo. Ryba niezle wymiotles :] , a Świder... 'te megahercy' bylo piekne ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 No co dobrze powiedziane... ;) Dobrze że ta babka dodatkowow jeszcze komentowała by ludzie jako tak zrozumieli o co w tym chodzi... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Ryba nie porywaj sie na głęboką wodę :lol:Faktycznie, rybcia się troszkę porwał, za to Świder miał freeza ;] Kobieta, która to mówiła była... niedoświadczona :D Garść teori na temat podkręcania serca też była niesamowita ;] Jednym słowem - z dużej chmury mały deszcz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiko Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Ryba prawdziwy porfesjonalista:D Tak samo Świder:) Ogólnie gratki dla nich i dla Purepc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Dwa czytery na dobe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Co jak co, ale ważne, że o ekipie z PurePC słychać i to dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 lol, smiesznie jest sie samego ogladac w czarnym pudelku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Dwa czytery na dobe :DAh ten stres :) Teraz TESTUJĄ myszki :D A potem będą coś o HDD mówic - ale lamerski program :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Ale lipa z tego, Swider sie nagadał przed tą kamerą a oni praktycznei tylko pokazali jak naciska "Delete" :P A ten typ z organizacji to co on tam robił? Zna sie napodkręcaniu tak jak ja na balecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) "A teraz ten sam obraz 15 minut pózniej" - chłopaki chyba tracą forme jak tyle czasu im to zajmuje :D Edytowane 8 Października 2006 przez gutman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Ah ten stres :) Teraz TESTUJĄ myszki :D A potem będą coś o HDD mówic - ale lamerski program :D No a program jest skierowany do tych właśnie niedoświadczonych przede wszystkim ;) To od razu odpowiedź na posta DaRoN'a ;) "A teraz ten sam obraz 15 minut pózniej" - chłopaki chyba tracą forme jak tyle czasu im to zajmuje :D Ważne że efekt jest jaki było widać wyraźnie ;) Edytowane 8 Października 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Ryba nie porywaj sie na głęboką wodę :lol: hehe Mnie się jeszcze podobało "podkręcamy stopniowo, żeby osiągnąć punkt stabilności maksymalnej" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 hehe Mnie się jeszcze podobało "podkręcamy stopniowo, żeby osiągnąć punkt stabilności maksymalnej" wypowiedz sie lepiej w tv bez przygotowania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 hehe Mnie się jeszcze podobało "podkręcamy stopniowo, żeby osiągnąć punkt stabilności maksymalnej" Brzmiało prawie jak: Osiągnąć punkt G :lol: Doświadczeni czy niedoświadczeni - IMO nawet niedoświadczony mało co zrozumiał o co chodziło. No wybacz, ale wyjaśnienie w 30 sekundach na czym polega podkręcanie to troszku za mało ;] Ja bym mógł o tym elaboraty pisać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Moim zdaniem, nic szczególnego ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 w pewnym momencie było widac jakiegos pana z kierownicą czyby to był takze user purepc.pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 w pewnym momencie było widac jakiegos pana z kierownicą czyby to był takze user purepc.pl? redakcja na pewno nie, a czy user to nie wiadomo bo duzo ludzi sie przewinelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) A ja kur...cze przegapiłem nagrał ktoś to ? :mur: :mur: :angry: :angry: Edytowane 8 Października 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 niestety oglądnąć nie mogłem - przyjechała babka i z klanu na tvn24 nie chciała mi przełączyć ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Shit, a ja zapomniałem. Było mnie widać ? nie po to stałem 30 minut i azotu lałem, zeby mnie widać nie było ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 http://www.purepc.pl/files/Image/news_10_2006/tvn24.avi (30 MB - DivX 720x568). Mniejsza wersja w streamingu za godzinkę-dwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Dobry pretekst żeby pojechać na piwo ziąą :DOdwiedzilem pewne dobrze znane Ci kolezanki :D, wiec bro nie bylo :P Ogolnie za malo pokazali nasz waleczny team, a za duzo jakiegos lamusa w okularkach ktory na podkrecaniu znal sie raczej nie najelpiej :D Swider i ryba fajnie wypadli, ale i tak najlepszy byl zolty termos ryby :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 ....ale i tak najlepszy byl zolty termos ryby :D PRL roxuje :P kiedys mialem lepszy ale sie zbil niestety :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 PRL roxuje :P kiedys mialem lepszy ale sie zbil niestety :mur: ryba wyglądałeś prawie jak Tomasz Lis :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 ryba wyglądałeś prawie jak Tomasz Lis :lol: no widzisz... na przyszle wybory bede mogl kandydowac na prezydenta :P ehhh tylko nie ten wiek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 No patrzcie pokazali termos, a Luke'a to już nie... :| Ogólnie prawda jest taka, że materiał był przygotowywany kolo pół godziny (jak nie więcej), dosyc dużo gadania, troche pokazywania, screeny (superPI przed oc i po oc, cpuZ, itd) a zostało z tego jakieś 3 min ;) Ogólnie bardzo trudno opowiedzieć coś o kręceniu (miał być to materiał stricte instruktażowy) gdy sie ma na to pare minut, a opowiadać by można godzinami :) Tak czy siak, wg mnie wyszło nie najgorzej i mam nadzieje, że ewentualnie w przyszłości będzie lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Ogólnie bardzo trudno opowiedzieć coś o kręceniu (miał być to materiał stricte instruktażowy) gdy sie ma na to pare minut, a opowiadać by można godzinamiNo coś ty, całą kwintesencje można zawrzeć w 3 minutach :P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Tzn. ja jestem na tyle lama i tak mało wiem, że bym temat całego podkręcania w takim czasie zamknął Edytowane 8 Października 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...