kucyk Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) co sie stalo sie? czy tylko mnie zalewa krew jak wchodze do tematow w ktorych wystepuje wieksza ilosc zdjec? ten plugin zmniejszajacy ich wielkosc to jeden wielki wk***cz, jak mi sie strona przesuwa kilkanascie razy i nie moge nic przeczytac to dostaje bialej goraczki, w ogole to dzieki niemu ludzie wrzucaja zdjecia o kosmicznych rozmiarach (przeciez i tak plugin je zmniejszy) a zapominaja o tym, ze to i tak najpierw wszystko musi sie zaladowac :mur: apeluje, powtarzam apeluje o usuniecie tego wynalazku i poprawke do regulaminu stanowiaca o nie wrzucaniu zdjec wiekszych niz zzz x yyy lub korzystanie z serwisow typu imageshack i uzywanie miniaturek B) Edytowane 23 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Jak żeś to tak napisał że dopiero później skumałem . Teraz wiem o co ci biega łobuzie :wink: Jestem na tak Edytowane 23 Grudnia 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Ja też dostaję żądzy mordu jak mi strona skacze od ładujących się obrazków. Popieram usunięcie tego dziwnego skryptu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 kamilo23 - poloz sie juz dziecko spac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Może głupie pytanie, ale czy umieszczenie zdjęć w spoilerze coś zmieni? Ja też zauważyłem utrudnienia w przeglądaniu topiców z dużą ilością zdjęć, np. "Jak wygląda Wasze stanowisko?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Może głupie pytanie, ale czy umieszczenie zdjęć w spoilerze coś zmieni?Zmieni, strona sie zaladuje normalnie, jakby nie bylo zdjęc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 no dobra, ale kto bedzie to stosowal? ja i ty? uwazam, ze jak sie wywali ten skrypt, a jeden z drugim wrzuci zdjecie o rozmiarach stacji kolejowej we Wloszczowej, dostanie zjebke od reszty userow bo sie forum rozjedzie na lewo i prawo to sie nauczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 A co sie stanie z tymi olbrzymami jak ten plugin zostanie wyłączony? uwaga słuszna [małpa]kucyk ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 bedziecie miec zajecie na swieta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Najpiekniej by bylo gdyby zdjecia byly wrzucane jako zalacznik - miniaturka mala i klikamy na powiekszenie. Tez czasem mnie wk....irytuje jak zdjecie 2400x2000 siedzi na serwerze o laczu niczym nitka dentystyczna - 2kb/s...o przyspieszylo do 4...o teraz idzie 500b/s... /stop :neutral: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 popieram kucyka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Kucyk ma racje, mnie tez to strasznie wnerwia, takze albo powroccie do starej metody typu hosty na serwisach image, i dawajcie % kto sie nie bedzie dostosowywal, albo dajcie spoilery (chociaz spoilery, nie wiem czy bedzie mi sie chcialo klikac 55 razy na stronie galeri userow, zeby zobaczyc wszystkie zdjecia) :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 jestem za wszystkimi 4 łapami -też mnie to wnerwia na maxa od jakiegoś czasu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Wspominałem kiedyś o tym ... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Niech GTW przedyskutuje to sobie na 'moderatorskim' i będzie wporządku, Czekamy na efekty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Podpisuje się wszystkim czym sie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Galeria userow to jeszcze nic - wejdzcie sobie do tematu o PS3, gdzie standardem sa screeny w 1920x1080 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Skoro wszyscy są za, a nikt przeciw, to jakim cudem to sie utrzymalo do tej pory? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Viva la revolucion :!: Prawdopodobnie przez to ze wczesniej nie bylo natloku takich wielkich jpegow - mniejsze przepustowosci sieci, mniej wydarzen na rynku, mniej userow :twisted: Cholera czemu : ? : dziala a : ! : nei? SGJ!!!! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) A mnie denerwuje ze forum rozjezdza mi sie na boki po powiekszaniu tych obrazkow :P no i tez jestem za ! :P Edytowane 24 Grudnia 2006 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jestem za :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 @RepsOn Nie tyle co po powiększeniu, ale po pomniejszeniu dalej jest rozjechane :mur: Ja również jestem na tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Mi to w sumie jakos bardzo nie przeszkadza, strona chwile 'polata' i juz spokoj, pewnie im lepsze lacze tym mniejszy problem. Moze da sie to zrobic w taki sposob, aby zdjecia juz po wrzuceniu na forum sie zmniejszaly automatycznie a nie dopiero po otworzeniu danego tematu. Niektore zdjecia sa hotlinkowane i zeby je zmniejszyc, to trzeba pier pobrac na hdd, wrzucic na imageshacka i potem na forum, strasznie duzo roboty. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Moze da sie to zrobic w taki sposob, aby zdjecia juz po wrzuceniu na forum sie zmniejszaly automatycznie a nie dopiero po otworzeniu danego tematu.A moze cos takiego juz było, zle działało i wprowadzono to co jest teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Niektore zdjecia sa hotlinkowane i zeby je zmniejszyc, to trzeba pier pobrac na hdd, wrzucic na imageshacka i potem na forum, strasznie duzo roboty. :D1. imageshack.us ma opcje uplowadowania obrazka bezposrednio z innej www 2. są pluginy do FF pozwalajace jednym kliknieciem wyslac obrazek z innej www na imageshacka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) A moze cos takiego juz było, zle działało i wprowadzono to co jest teraz? tylko dlaczego zle dzialalo? bylo duzop lepsze niz to co teraz..... i jeszcze druga sprawa: jak ktos wkleja imageskacka czy innego fotosika to mu sie nie chce wkleic normlanie i wkleja cos typu: i teraz macie 30 takich zdjec, chcecie je powiekszyc, bo nic nie widac, ja dostaje [ciach!]icy jak misie piaty raz odpali w nowym oknie strona imageshacka.... Nie daloby sie zorbic zeby link odpalal sie po kliknieciu NA FOTO, a po kliknieciu na pasek tylko sie foto POWIEKSZALO... ? juz kiedys pisalem o tym to mi ktos z władz odpisal ze mam to raportowac - bez jaj. //edit: fota na moim przykladzie akurat nie wymaga powiekszania, ale nie chccialo mi sie szukac, ptrzypuscmy ze to screen z superpi, na ktorym bez powiekszenia nie widac absolutnie NIC, ani taktow, ani czasu, wiec zeby cos zobaczyc trzeba powiekszyc. Edytowane 24 Grudnia 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Szczerze to nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Klikam na żółty pasek i mi sie zdjecie powieksza. klikam na zdjęcie i przenosi mnie na Imageshack.us. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 kilkam na pasek przenosi mnie na imageshach i powieksza zdjecie, klikam drugi raz i przenosi mnie znowu na imagesh i zmienijsza. skora charcoal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 kilkam na pasek przenosi mnie na imageshach i powieksza zdjecie, klikam drugi raz i przenosi mnie znowu na imagesh i zmienijsza. skora charcoal Mam dokładnie tak samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) mam to samo co kiszonek bo i ten sam ponury kolorek mam :P Edytowane 24 Grudnia 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...