stolara Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 forum nie tyrało 12:55 do 13:02 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 (edytowane) Usuwanie postów poprzez użycie użycie "usuń" (tego obok "edytuj") nie działa. Chrome, Firefox, wszystkie skórki. Edytowane 5 Listopada 2010 przez andrew777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Powyżej był post MaćkaCi ale usunąłem go korzystając z buttona przy poście czyli jednak działa. Teraz się muszę chować bo jak mnie dorwie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 (edytowane) U mnie wyskakuje "Jesteś pewny, że chcesz usunąć ten post?". Daje "OK" i nic się nie dzieje. Edytowane 5 Listopada 2010 przez andrew777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 U mnie po kliknięciu OK akcja trochę trwa ale w końcu wykonuje polecenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Po usunięciu postu często mi się to pojawia. Czasami usuwanie zajmuje ponad minutę. Server error. The server for PurePC.pl - Forum Dyskusyjne took too long to respond. It may be overloaded. Oto kilka propozycji: Załaduj ponownie tę stronę internetową później. Więcej informacji na temat tego błędu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Ktoś się uwziął na mnie, czy to bug forum? W przeciągu kilkunastu dni straciłem już z 25 plusów. Nie, żebym się tym przejmował, ale po przejrzeniu moich postów z okresu ~3 m-cy nie znalazłem takich, które miałyby dużo minusów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 To nie bug, użytkownik dostał 7 dni ZKU. Jak trzeba będzie to zwiększy się wymiar kary. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 A czy mógłbym chociaż dostać PMkę z nazwą użytkownika? Chciałbym zobaczyć, co "przeskrobałem". Btw. to już 2 raz - czy to ta sama osoba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Niestety nie mam wglądu w archiwum ocen i nie pamiętam, czy to ta sama jednostka. Nicka niestety wyjawić nie mogę. edit Znalazłem tą sytuację w śmietniku, to była inna osoba. Dwukrotnie przećwiczyłem ją ZKU i ją wyprostowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 (...)Jak trzeba będzie to (...) To niech ktoś to w cholerę wyłączy bo system bez weryfikacji nie zdaje egzaminu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Czy mi się wydaje, czy obok menu rozwijanego wyboru działu forum (tym na dole) zniknął przycisk "Wykonaj"? Skórka IP.Board. Ruszy się coś z tym? Utrudnia to trochę nawigowanie po forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 thuGG chyba nikt poza tobą nic z tym nie zrobi. U mnie na FF i Operze po wybraniu działu forum ładuje się on z automatu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 U mnie też, ale gdy jestem w dziale "Konsole" czytając temat o GT5, to chcąc wrócić z powrotem do tego działu muszę wybrać inny dział, po czym wybrać z powrotem "Konsole". Wcześniej był przycisk "Go" i jego wciśnięcie powodowało przejście do aktualnie wybranego działu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Równie dobrze możesz przescrollować na top (czy to ręcznie czy z linka na dole strony) i kliknąć link działu lub jeżeli jest to możliwe kliknąć 'wstecz' w przeglądarce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Równie dobrze możesz przescrollować na top (czy to ręcznie czy z linka na dole strony) Home Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 (edytowane) Tyle że naturalne jest to, że czytamy forum od góry do dołu i naturalnym jest umieszczenie na dole paska nawigacyjnego, naturalnie z niego korzystałem i nienaturalnie ktoś usunął przycisk "Go". Dobrze by było gdyby po prostu stosowano zasadę "If it ain't broke, don't fix it". Edytowane 9 Listopada 2010 przez thuGG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Tyle że naturalne jest to, że czytamy forum od góry do dołu i naturalnym jest umieszczenie na dole paska nawigacyjnego, naturalnie z niego korzystałem i nienaturalnie ktoś usunął przycisk "Go". Dobrze by było gdyby po prostu stosowano zasadę "If it ain't broke, don't fix it". Też za cholerę nie rozumiem czemu został usunięty w 3.1.3 Autorzy forum twierdzą, że to nie bug, na moje to jest jednak durne rozwiązanie i w miarę możliwości postaram się przywrócić je do działania z 3.1.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 marco, spojrzałeś na ten obrazek który załączyłem w poprzednim poście? Wyjaśnia dlaczego button jest niepotrzebny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 marco, spojrzałeś na ten obrazek który załączyłem w poprzednim poście? Wyjaśnia dlaczego button jest niepotrzebny. Widziałem, nadal uważam, że poprzednia metoda była po prostu bardziej intuicyjna i nie mogę pojąc po cholerę zmieniają takie rzeczy w stabilnej gałęzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) Witam, na skórce Professional blue przy niskich rozdzielczościach ekranu obniża się Breadcrump (kiedy jest długi) tak, że go nie widać prawie. Pokazuje to załączony zrzut ekranu. pozdrawiam m Edytowane 22 Listopada 2010 przez mystery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 U mnie też, ale gdy jestem w dziale "Konsole" czytając temat o GT5, to chcąc wrócić z powrotem do tego działu muszę wybrać inny dział, po czym wybrać z powrotem "Konsole". Wcześniej był przycisk "Go" i jego wciśnięcie powodowało przejście do aktualnie wybranego działu. Na Operze jesli wybierzesz ten sam dzial, w ktorym jestes, i nacisniesz Enter, to dziala ;) To niech ktoś to w cholerę wyłączy bo system bez weryfikacji nie zdaje egzaminu +1, ale co ja sie bede powtarzal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Athlon x3 435,Asus M4A785D-M,Goodram 2x2GB DDR2 800MHz CL6 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Phobya Radiator stand 3x120 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Jakies takie dziwne puste tematy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Mały ślizg popołudniowy bazy danych ogarnięty? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 (edytowane) Ooo wcięło całą zawartość tematu o emigracji (i "paru innych"). Trzymam za Was kciuki, pewnie nieźle się teraz pocicie odzyskując. Edytowane 23 Listopada 2010 przez djsilence Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 (edytowane) ...posty od marca 2004 do teraz z "jak wygląda wasze stanowisko" też się poszły paść. W motoryzacji czystki w tematach i zostało po 2-3 podstrony (np. w egzotykach). Masakra. Strach zaglądać w działy sprzętowe. oni to wiedzą, Kocie <_< Edytowane 23 Listopada 2010 przez m4r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Ooo wcięło całą zawartość tematu o emigracji (i "paru innych"). Trzymam za Was kciuki, pewnie nieźle się teraz pocicie odzyskując. Z tego co widzę automat skończył już pracę. Kurcze, przecież taką kopalnie wiedzy jak by wcięło to sam bym się pociął ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Z tego co widzę automat skończył już pracę. Kurcze, przecież taką kopalnie wiedzy jak by wcięło to sam bym się pociął ;> Aż łezka w oku mi stanęła. Cóż za komplement :) Dziękuję. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Wchodzę na forum po kilku godzinach nieobecności, a Nowa zawartość nie ma dla mnie wyników, choć na głównej stronie forum widać, że są nowe posty.. [iP: 89.79.172.119] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...