kamilo23 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 http://www.shutdownday.org/ Zobaczcie sami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Wystarczy mi 5 dni bez kompa na feriach :D. Ja podziekuje panowie ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 mi często się zdarzają takie dni "bez kompa"... albo że usiądę na dosłownie 5 min, 24 przynajmniej się pouczę :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Gdyby nie było to narzędzie do robienia kasy, to nie widzę jakiejkolwiek przeszkody ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Gdyby nie było to narzędzie do robienia kasy, to nie widzę jakiejkolwiek przeszkody ;) Podobnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiewas Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 wróciłem wczoraj po nocce to nawet nie było czasu żeby włączyć ;) więc ja miałem w tym dniu odwyk typu wymuszonego hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Dla mnie życie bez kompa to nic strasznego, będąc w Holandii byłem 6 tygodni bez kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 dla mnie tez nic strasznego, ale jak mam ciekawsze zajecia - jak jestem z moja panna np. a poza tym komp jest kapliczką [; rozrywką, pracą, nauką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Gdyby nie było to narzędzie do robienia kasy, to nie widzę jakiejkolwiek przeszkody ;) U mnie tak samo, znajomi czasem śmieją że bez kompa bym nie przeżyl (poniekąd racja :lol: ), jak nie mam przy sobie lapka to zaraz wyciągam PDA, a jak i tego mi zabraknie to zawsze zostaje mi mój cegłofon. Acha u mnie w przeciągu kilku ostatnich lat najdłuższa przerwa od kompa/neta to coś koło tygodnia, jednak jeżeli mógłbym to porzucić to zrobił bym to bardzo chętnie i bez większego bólu więc uzależniony jeszcze się nie czuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) Przechodzac przez moj akademik raczej wiekszosc osob nie dala by sobie rady bez kompa w dodatku sa w sumie 2 wyjscia woda albo komp ;) Edytowane 25 Lutego 2007 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Dzień bez komputera, to dzień stracony imho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Przez całe wakacje nie miałem kompa i wcale mi to nie przeszkadzało :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Dzień bez komputera, to dzień stracony imho.proponował bym na odwyk :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) Hmmm... dzien bez kompa to dzien jak co dzien :P ostatnio rzadko przesiaduje przed monitorem bo nie mam po co... tylko net, informacje i gg :P to juz czesciej przed konsola ostatnio mozna mnie spotkac. Edytowane 25 Lutego 2007 przez Szela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Ja z okazji tej akcji godzine dluzej bede sypial. 24 dni * 1h -> 1 doba bez kompa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja tylko siedzę na kompie w weekendy bo wtedy mam dostęp bo w internacie nie mam kompa :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Przechodzac przez moj akademik raczej wiekszosc osob nie dala by sobie rady bez kompa w dodatku sa w sumie 2 wyjscia woda albo komp ;)to akurat prawda , jak nie bylo neta przez 3 dni to pilismy , podobodka rano tzn o 16-17 i znow chlanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Jak nie bylo neta to pozalem swoich sasiadow w zyciu nie widzialem tyle osob na korytarzu ;] ... tez bylo picie zaraz po zlinczowaniu admina ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Zależy z jakiej strony patrzeć. Jak siedzę sam w domu i mam czytać coś to wole przy pc usiąść, a kiedy znajomi przychodzą to idę z nimi i pc mam daleko ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Jak nie bylo neta to pozalem swoich sasiadow w zyciu nie widzialem tyle osob na korytarzu ;] ... tez bylo picie zaraz po zlinczowaniu admina ;)ja moich sasiadek nadal nie znam, bunkruja sie , a jak spimy to raz cos sie ruszylo to moj wpolokator do mnie"Kuba tam sie cos rusza" :D Zależy z jakiej strony patrzeć. Jak siedzę sam w domu i mam czytać coś to wole przy pc usiąść, a kiedy znajomi przychodzą to idę z nimi i pc mam daleko ...Dokladnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 No jesli mam siedziec, lezec i patrzec w sufit to wole pozmieniac co chwile muzyke w foobarze :P No i strony okresowo przegladam, tudziez PPC by sprawdzic czy pojawiły sie jakies niusy :P Pc to jak tv, włacza sie po przyjsciu zeby dziaiałał i był uzyteczny. A bez pc daje sobie swietnie rade.. wole gdzies isc nz sie dac napromieniowac przez tego blaszaka ;) Ale nie zmsuze sie do niedotykania komputera z wpodu dnia bez pcta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Hehe, gdyby nie to że komp służy mi do pracy i zarbiam na nim $$$ to bym go juz dawno przez okno wyrzucil :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Co za bezsens... Może jeszcze wymyślą dzień bez powietrza albo wogóle bez prądu wody i gazu.... :) Dzień bez kompa to dzień stracony! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Hehe, pewnie odniesie taki sam sukces jak 17 listopada - "Dzień bez przekleństw" :lol: Styczeń 06 - Dzień Filatelisty (Polska) 08 - Dzień Sprzątania Własnego Biurka 16 - Dzień Pikantnych Potraw 21 - Dzień Babci 22 - Dzień Dziadka 24 - Światowy Dzień środków masowego przekazu 26 - Światowy Dzień Celnictwa 27 - Dzień Pamięci Ofiar Reżimu Hitlerowskiego 28 - Dzień Piszczałek i Fujarek Luty 03 - Tłusty Czwartek; Międzynarodowy Dzień Walki Z Rakiem 11 - Światowy Dzień Chorych; Międzynarodowy Dzień Języka Ojczystego 14 - Dzień Zakochanych (Walentynki) 15 - Światowy Dzień Młodzieży Prawosławnej Marzec 01 - Międzynarodowy Dzień Walki Przeciw Zbrojeniom Atomowym 02 - Międzynarodowy Dzień Obrony Cywilnej 03 - Międzynarodowy Dzień Psiarzy 08 - Dzień Kobiet 10 - Dzień Mężczyzn 15 - Międzynarodowy Dzień Konsumenta 17 - Światowy Dzień Morza; Dzień Świętego Patryka 18 - Dzień Słońca 20 - Światowy Dzień Inwalidów I Ludzi Niepełnosprawnych 21 - Początek Astronomicznej Wiosny; Międzynarodowy Dzień Walki Z Dyskryminacją Rasową; Międzynarodowy Dzień Poezji 22 - Światowy Dzień Wody; Dzień Ochrony Bałtyku 23 - Światowy Dzień Meteorologii 24 - Międzynarodowy Dzień Walki Z Gruźlicą 27 - Międzynarodowy Dzień Teatru 23 - Dzień Metalowca (Polska) Kwiecień 01 - Prima Aprilis; Międzynarodowy Dzień Ptaków 02 - Międzynarodowy Dzień Książki Dla Dzieci 05 - Dzień Trzeźwości 07 - Światowy Dzień Zdrowia 08 - Międzynarodowy Dzień Romów 11 - Dzień Radia 12 - Międzynarodowy Dzień Lotnictwa I Kosmonautyki 15 - Międzynarodowy Dzień Kombatanta 16 - Wielkanoc; Dzień Sapera 17 - Lany Poniedziałek 18 - Międzynarodowy Dzień Ochrony Zabytków 20 - Międzynarodowy Dzień Wolnej Rasy 22 - Dzień Ziemi 23 - Światowy Dzień Książki I Praw Autorskich 24 - Międzynarodowy Dzień Solidarności Młodzieży 24 - Dzień Sekretarki; Międzynarodowy Dzień Świadomości Zagrożenia Hałasem 26 - Dzień Drogowca I Transportowca (Polska) 28 - Światowy Dzień Pamięci Ofiar Wypadków Przy Pracy 29 - Międzynarodowy Dzień Tańca Maj 01 - Międzynarodowe Święto Pracy 02 - Dzień Flagi 03 - Rocznica Uchwalenia Konstytucji 3 Maja (Polska); Międzynarodowy Dzień Wolności Prasy 04 - Dzień Strażaka I Hutnika (Polska) 05 - Dzień Europy; Dzień leśnika i Drzewiarza (Polska) 08 - Międzynarodowe Dzień Zwycięstwa; Międzynarodowy Dzień Czerwonego Krzyża I Półksiężyca; Dzień Bibliotekarzy I Bibliotek (Polska) 09 - Święto Unii Europejskiej 12 - Międzynarodowy Dzień Pielęgniarek I Położnych; Światowy Dzień Ptaków Wędrownych 14 - Dzień Farmaceuty 15 - Międzynarodowy Dzień Rodziny; Dzień Bez Samochodu; Święto Polskiej Muzyki I Plastyki 17 - Światowy Dzień Telekomunikacji 18 - Międzynarodowy Dzień Muzeów 21 - Światowy Dzień Kosmosu; Dzień Strażaka 22 - Dzień Praw Zwierząt 24 - Europejski Dzień Parków Wodnych 25 - Dzień Piwowara; Dzień Mleka 26 - Dzień Mamy 31 - Światowy Dzień Bez Papierosa; Światowy Dzień Rozwoju Kulturalnego; Dzień Bociana Białego Czerwiec 01 - Dzień Dziecka; Dzień Lasu i Zadrzewień 02 - Światowy Dzień Ochrony Środowiska 06 - Międzynarodowy Dzień Pocałunku 14 - Narodowy Dzień Pamięci Ofiar Obozów 16 - Międzynarodowy Dzień Pomocy Dzieciom Afrykańskim 20 - Światowy Dzień Uchodźcy 22 - Początek Lata 23 - Dzień Taty 27 - Światowy Dzień Rybołówstwa 29 - Dzień Ratownika WOPR Lipiec 01 - Światowy Dzień Architektury 02 - Dzień Dziennikarza 11 - Światowy Dzień Ludności 15 - Dzień Bez Telefonu Komórkowego 22 - Dzień Aproksymacji Liczby Pi (3,14) 24 - Dzień Policjanta 28 - Dzień Admina Sierpień 10 - Dzień Przewodników I Ratowników Górskich 12 - Międzynarodowy Dzień Młodzieży - ONZ 13 - Dzień Mańkuta 15 - Święto Wojska Polskiego 23 - Święto Lotnictwa 31 - Ogólnopolski Dzień Solidarności Wrzesień 01 - Międzynarodowy Dzień Pokoju; Początek roku szkolnego; Rocznica wybuchu II wojny światowej 05 - Dzień Postaci Z Bajek 08 - Międzynarodowy Dzień Piśmiennictwa 09 - Dzień Urody 13 - Dzień Programisty 16 - Międzynarodowy Dzień Ochrony Warstwy Ozonowej 17 - Dzień Sybiraka 18 - Dzień Geologii 23 - Początek Jesieni 27 - Światowy Dzień Turystyki 30 - Dzień Chłopaka Październik 01 - Dzień Muzyki; Dzień Wegetarianizmu; Dzień Lekarza; Dzień Ludzi Starszych 02 - Międzynarodowy Dzień Zwierząt 05 - Międzynarodowy Dzień Nauczycieli (ONZ) 08 - Światowy Dzień Poczty (ONZ) 14 - Dzień Edukacji Narodowej; Dzień Nauczyciela 16 - Światowy Dzień Żywności 18 - Dzień Poczty Polskiej; Dzień Łączności 19 - Dzień Ratownika 24 - Światowy Dzień Informacji 28 - Dzień Odpoczynku Dla Zszarpanych Nerwów 29 - Dzień Oszczędności; Dzień Oszczędności 31 - Halloween; Dzień Rozrzutności Listopad 01 - Dzień Wszystkich Świętych 02 - Zaduszki 03 - Dzień Bez Papierosa; Święto Myśliwych 09 - Międzynarodowy Dzień Walki Z Faszyzmem i Antysemityzmem; Światowy Dzień Jakości 10 - Międzynarodowy Dzień Młodzieży 11 - Dzień Niepodległości 14 - Światowy Dzień Walki Z Cukrzycą 16 - Międzynarodowy Dzień Tolerancji 17 - Dzień Bez Przekleństw; Dzień Studenta 21 - Światowy Dzień Pozdrawiania - Dzień Życzliwości; Dzień Pracownika Socjalnego 25 - Dzień Tramwajarzy i Kolejarzy; Dzień Pluszowego Misia 29 - Dzień Chorążego 30 - Andrzejki Grudzień 01 - Dzień Walki Z AIDS 02 - Światowy Dzień Walki Z Uciskiem 04 - Dzień Górnika, Naftowca i Gazowca (Barbórka) 05 - Międzynarodowy Dzień Wolontariusza - Dzień Pomocy Cierpiącym; Dzień Chruścika 06 - Mikołajki 07 - Międzynarodowy Dzień Lotnictwa Cywilnego 10 - Dzień Ochrony Praw Dziecka; Międzynarodowy Dzień Praw Człowieka; Dzień Odlewnika 22 - Początek Zimy 24 - Wigilia Bożego Narodzenia 25 - Boże Narodzenie 28 - Dzień Całusów 29 - Dzień Różnorodności Biologicznej 31 - Sylwester Edytowane 4 Marca 2007 przez Grimlock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Ale durnota. Co powiecie na dzien bez noszenia gaci? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Ale durnota. Co powiecie na dzien bez noszenia gaci? :lol: Nudyści są za :P Za jakiś czas trzeba będzie wydłużyć rok do 465 dni ;] No i kiedy ja sobie zrobie dzień wolnego ? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Lipiec 22 - Dzień Aproksymacji Liczby Pi (3,14) Stuhercowy orgazm szesnastozaworowy. Wytatuuję sobie tę datę na mosznie, zaraz obok autografu Michała Wiśniewskiego. Poproszę jeszcze Dzień Aryjczyka i Międzynarodowy Dzień Olewania Bliźniego Swego, tak dla równowagi :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...