KaxxL Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Premiera coraz blizej :) Mam nadzieje ze poprawia grafike co by moj 88gts sie troszeczke spocil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 nie bój sie spoci sie,nawet bez poprawionej grafiki...... :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 no radki sie nam pocą bez gta4 :P ;] bez fanfix ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) ten stary proc nie ma niektórych instrukcji które dziś są istotne i duża większość nowych gier nie chce bez nich działać, zresztą na takim złomie można grać w SA a nie GTA4.Brakujące instrukcje ? Jakie brakujące instrukcje? DirectX 9c to DirectX 9c ... no ale skoro piszesz że "duża większość" to rozumiem że nie będziesz miał problemu z podaniem powiedzmy kilkunastu gier które nie ruszą na tym GF 6600GT. Moim zdaniem skoro wymogiem dla GTA 4 jest DirectX9c to karta z nim zgodna wystarczy (mogą być co najwyżej problemy z powodu małej pamięci [ale raczej obstawiam wydajnościowe]) Edytowane 15 Października 2008 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Chodziło o SSE3 czy coś takiego ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) dokładnie, i jeszcze SSE2 - AXP obsługuje tylko SSE(1) Edytowane 15 Października 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 dokładnie, i jeszcze SSE2 - AXP obsługuje tylko SSE(1)Aaaaa ... to sorry ... myślałem że mowa o cpu na k. graf. (GPU) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 http://sklep.wirtus.com.pl/produkt/349644 Cena 119zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Niby dużo, ale co tam - to po prostu trzeba mieć ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 http://sklep.wirtus.com.pl/produkt/349644 Cena 119zł już 129.90 eh :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 (edytowane) 119.99 http://allegro.pl/item461821236_grand_thef...iej_gratis.html A co ciekawe Wirtus na allegro ma po 124.90 http://allegro.pl/item461037139_gta_iv_pc_...od_wirtusa.html Edytowane 17 Października 2008 przez blood_brother Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 DVD-ROM 120,00 zł + przesyłka 0 zł http://www.stereo.pl/products/Grand%20Thef...uto%20IV/389021 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 i tak w MM będzie jakaś promocja i będzie za 99 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Tylko nie kazdy ma tak blisko MM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Ja mam do media ok 500m, to luzik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Wszyscy napiszmy ile mamy do MM bo to ciekawe ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Wszyscy napiszmy ile mamy do MM bo to ciekawe ;) . Chyba ze ktoś tam pracuje :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Mało kogo obchodzi gdzie kto mieszka i jak daleko ma do MM więc wróćmy do tematu :) Dzisiaj dorwałem u kumpla CDA i było dość dużo o GTA IV. Piszą że już grali w wersje na PeCeta (jakaś beta chyba?) i mówią że jest na co czekać. Podobno poprawili doczytywanie tekstur i spadki FPS'ów. No cóż. Poczekamy, zobaczymy, ja osobiście wierze że będzie to gra roku na PC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Jak wyjdzie Mafijka 2 w tym roku to prawdopodobnie ona zostanie :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Mafia 2 wyjdzie w 2009. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Oj, niech nie przeciągają struny ... :mad: Może to taki zabieg marketingowy, aby trochę ludzi podkręcić i żadnej obsuwy nie będzie :) Edytowane 29 Października 2008 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Najbardziej wnerwiające jest to, że za gre chcą 159 zł i nawet jej nie spolszczą, tylko wydadzą w oryginalnej wersji językowej, a na spolszczenie znowu pewnie trzeba bedzie czekac dwa lata jak w przypadku GTA SA. Znów w ch... przycinają. :-? Nie kazdy zna na tyle dobrze angielski żeby wszystko perfekcyjnie zrozumieć, zwłaszcza, że w tej grze postacie uzywają slangu. Oczywiście mam tu na mysli tylko i wyłącznie spolszczenie kinowe, a nie z dubbingiem, który by zniszczył cały klimat gry. Edytowane 30 Października 2008 przez pawel1710 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Też mnie to wnerwia, nie każdy przecież zna angielski, powinna być polska wersja kinowa (IMHO kinowe są najlepsze) do zasintalowania oddzielnie. BTW gram oczywiście tylko i wyłącznie w wersjach ang. Chyba, że nie ma wersji ang i jest kinowa polska. GTA 4 kupię w dniu polskiej premiery, z sentymentu do serii, licząc przy tym na kilkanaście godzin godziwej rozpierduchy w dobrym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) dla mnie PL wersja powinna być raczej z racji na cenę, ponieważ 160 zł na grę na PC to ZDZIERSTWO! Niech R* mówi co chcę, gra jest (będzie?) świetna ale pakowanie się na nasz rynek z taką ceną to samobójstwo. Jeżeli gra rzeczywiście będzie u nas tyle kosztować to wróżę marne zyski ze sprzedaży. 90 zł za grę jestem w stanie dać z miejsca (grze jakości gta 4) , 160 zł już nie. Edytowane 30 Października 2008 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Mi bardziej pasuje wersja ang... polonizacje nie zawsze są dobre. Z resztą nie 160zł tylko 120zł i jeżeli bolączki z wersji na konsole zostaną poprawione to i tak grę kupię nawet jeśli nie jest to typowa cena ( 99zł). preview IGNu http://pc.ign.com/articles/925/925105p1.html Edytowane 30 Października 2008 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Dwa tygodnie mi tam róznicy nie zrobią, a co do 160zł to na bodajze wirtusie i na allegro mozna kupic za 120zł, wiec to nie jest tak źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Mi bardziej pasuje wersja ang... polonizacje nie zawsze są dobre.Powinny być do wyboru dwie wersje jezykowe. Polska lub angielska. I wtedy wszyscy byliby zadowoleni. Ja nie znam za dobrze angielskiego, wiec bardzo mile bym widział polską wersję językową, bo nawet jak to spolszczenie nie byłoby najlepsze, to dla mnie i tak lepsze byłoby to od wersji angielskiej, bo wiecej zrozumiem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 kurcze te opoznienia mi nie pasuja :( od 3 grudnia siedze na poligonie gdzies daleko w lesie a chce grac w GTA IV !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 kurcze te opoznienia mi nie pasuja :( od 3 grudnia siedze na poligonie gdzies daleko w lesie a chce grac w GTA IV !!Pisz do komendanta WKU - może trafisz na "swojego chłopa" i zrozumie twoją ciężka sytuację :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...