Skocz do zawartości
KaxxL

Gta 4

Rekomendowane odpowiedzi

Ja także dośwaidczyłem ciekawej rzeczy.

Gra mnie chwilowo znudziła. Jestem fanem serii, ale takie SA bardziej mnie przykuwało. W GTA IV, które jest bardzo dobre, po pewnym czasie wkrada się jednak monotonia. Poza tym liczyłem, że ta odsłona da mimo wszystko coś nowego a nie samą tylko podbitą oprawę graficzną...o żenującej optymalizacji nie ma co pisać (mimo łatem dalej są zęby, kipeskie cienie i doczyty a chwilami zaniki tekstur).

Chwilowo odkładam...ale napewno wrócę :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " :damage_wall: "

Nie udaje się. Robię dokładnie to samo, co jest na filmikach z ytb i nic nie pomaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem naprawdę różnych metod. Chyba skończy się na tym, że nagram filmik na ytb, by pokazać całą tą perfidię...

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=384817

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=394478

No ładnie...

Czy ma ktoś może save po tej misji? Wychodzi na to, iż nie da się tej misji ukończyć...

Mam ukończone dostępne misje, prócz tych od Pegorrino (jedną zrobiłem). No i ta misja Berniego...

Edytowane przez Miguel707

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Wie ktoś co zrobić, żeby auto było czyste po wczytaniu gry? Wychodzę z safehousa i auto brudne. Jadę na myjnie jest czyste, parkuję idę zapisać jest czyste. Biorę load, wychodzę i brudne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktoś co zrobić, żeby auto było czyste po wczytaniu gry? Wychodzę z safehousa i auto brudne. Jadę na myjnie jest czyste, parkuję idę zapisać jest czyste. Biorę load, wychodzę i brudne.

Pedant ? :lol2:

A tak btw. mi ten problem zniknął wraz z instalacją patcha nr 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Patcha nr 2 raczej nie wgram. Wgrywałem 2 razy i gra zaczęła chodzić po nim tragicznie (im dłużej gram tym mniej fps, migające cienie i tekstury) na patchu nr 1 jest wszystko ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam problem :/ może Wy mi pomożecie ... Wczoraj kupiłem nowego kompa, zainstalowałem GTA IV, i NFS Undercover i nie wiem co siędzieje ale po paru minutach gry staja w miejscu i nic nie da sie zrobic, nic poza resetem...:/ wiecie o co może chodzić?? dodam że wymagania napewna śa daleko do przodu spełnione! Prosze o pomoc

Edytowane przez 87marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam problem :/ może Wy mi pomożecie ... Wczoraj kupiłem nowego kompa, zainstalowałem GTA IV, i NFS Undercover i nie wiem co siędzieje ale po paru minutach gry staja w miejscu i nic nie da sie zrobic, nic poza resetem...:/ wiecie o co może chodzić?? dodam że wymagania napewna śa daleko do przodu spełnione! Prosze o pomoc

<_<

www.wróżka.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nierealne :lol2: Moze przesadziles z OC proca/grafy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstaluj nowe stery. Przywróć domyślne ustawinia sterowników graficznych i w ogole. Jak Kręciłeś procka czy grafa to je odkręć a poza tym to temat o GTA4 a nie o NFS:Undercover. Sam instalowałeś system czy nie ? Poza tym czy to jest Windows Xp czy Vista. Podaj jak najwięcej szczegółów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstaluj nowe stery. Przywróć domyślne ustawinia sterowników graficznych i w ogole. Jak Kręciłeś procka czy grafa to je odkręć a poza tym to temat o GTA4 a nie o NFS:Undercover. Sam instalowałeś system czy nie ? Poza tym czy to jest Windows Xp czy Vista. Podaj jak najwięcej szczegółów.

Lub załóż odpowiedni temat w podstawowych zagadnieniach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem naprawdę różnych metod. Chyba skończy się na tym, że nagram filmik na ytb, by pokazać całą tą perfidię...

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=384817

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=394478

No ładnie...

Czy ma ktoś może save po tej misji? Wychodzi na to, iż nie da się tej misji ukończyć...

Mam ukończone dostępne misje, prócz tych od Pegorrino (jedną zrobiłem). No i ta misja Berniego...

Pomoże ktoś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Multiplayer totalna tragedia, konkretnie to wyścigi. Przeważnie na pierwszym czy drugim zakręcie jest po wszystkim. O 1000 G można tylko pomarzyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Ja gram i tak po multi tylko z kolegami więc spychania nie ma. Gamerscore omg daj z tym spokój.

Edytowane przez chronicsmoke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde... podziwiam każdą klatkę pod względem grafiki. No może przesadziłem ale screen'y są niezłe.

:D

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Większość zrzutów na "p" jak naPi3rdolony... też ciekawie to wygląda. Detale otaczającego świata gniotą...

hehe nie wiedziałem jakiego elo-słowa użyć. <_<

Moja opinia odnośnie gry jest taka, że zmiata SA z jej "infantylną gangsterką" w kąt.

Opinia kogoś kto mniej grywa... "aż chce się grać" i ogólnie wypas.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi