jonas Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Za 120k miałbyś tych Pand całą flotę, po jednej na każdy dzień tygodnia roboczego. No ale Panda nie jest Mustangię, wiadoma rzecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 To żyj, kto Ci przeszkadza? Tata czy mama? Jak dorośniesz to zrozumiesz, że w życiu są priorytety i nie jest to mustang. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Mustang >>> wszystko. Przynajmniej dopóki nie zjawi się Pani Rzeczywistość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Co nie zmienia faktu, że Mustang za mniejsze pieniądze od WRX STI daje więcej mocy. Wersja bieda V6 ma i tak o 100 KM więcej od trochę droższej Toyoty GT86. Boss 302 już pokazał, że Mustang potrafi się prowadzić. Tu ma być jeszcze lepiej. A to dopiero początek bo na pewno zobaczymy jeszcze wersją na tor i wersję z ponad 600 KM. 'MERICA! Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Aż normalnie na fotce czuć tą jakość przemielonego kubła na śmieci Hard plastic kierownica rox, pewnie po dłuższej jeździe odciski murowane :grin: Ty chyba nie widzailes nowej pandy... O zgroza. Paniusie u nas w pracy jak jezdzily po miescie do klientow bylo super hiper. Wyjechaly za miasto i zaczal sie placz, ze to jezdzi jak pudelko od zapalek, wiatr dmucha w to bardziej jak w apaszke a trzymanie kierownicy mozna porownac do jazdy na rowerze bez rączek. Ba, pierwszy raz mielismy przypadek ze klient zwrocil auto bo mu je zwiewalo na trasie :D Wiatr 100-120km/h+ tego dnia na przeleczach ;D Zyczcie mi powodzenia, moja 9000CDE prawie doprowadzona do ladu i laduje w kontenerze na kanary. Ciekawe ile sk**** doladuja podatkow, parapodatkow poza przerejestrowaniem na hiszpanskie papiery. I jak najmniej problemow, serwis we wlasnym zakresie. Jedyne 9000 na wyspie i zapewne 4 czy 5 saabina przed przejeciem przez GM... Na wyspie jezdzi takze ewenement. Krokodyl 900 Turbo CABRIO z uwaga, instalacja na wozek inwalidzki na klapie. Nie chcieli zmieniac samochodu wiec zrobili kompletny remont i dolozyli ciekawe rozwiazanie. Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Trzeba zdobyć obywatelstwo w jakiejś Indonezji czy innej bananowej republice. Mieć tam zarejestrowany samochód. Znaleźć osobę, która co roku będzie przysyłała podbity dowód z przeglądem. Kumpel kupił tam prawko na motor więc przy "przeglądzie" nie powinni narzekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Kilkokush po zapoznaniu sie z tym materialem, ani bym myslal o tym aucie - glupi film z glupim autem dla glupich ludzi w USA. Moze i bym sie jaral, ale tylko oldschoolowym Mustangiem. Bo to co pokazujesz to z legenda tej marki nie ma nic wspolnego.To chyba ma sie nijak do tego: Ale to juz calkowicie moje osobiste zdanie. Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ty to na poważnie wziąłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Trzeba zdobyć obywatelstwo w jakiejś Indonezji czy innej bananowej republice. Mieć tam zarejestrowany samochód. Znaleźć osobę, która co roku będzie przysyłała podbity dowód z przeglądem. Kumpel kupił tam prawko na motor więc przy "przeglądzie" nie powinni narzekać. Przejdzie jak nie pracujesz i/lub turysta/rezydentem... Wystarczy ze zerkna na alte w segurid sociale oraz to czy ja/samochod wyjezdzal poza wyspe i jestem w czarnej [gluteus maximus]. Kumpel tak robi ze mu z polski znajomy przysyla podbita tylko jak wpadnie, to ups. Tutaj system jest tak zintegrowany ze prawo jazdy, dowod, numer segurid sociale wszystko jest zinformatyzowane i bardzo ladnie zgrane pod 1 numerem. Zeby skorzystac ze znizki na prom/samolot musisz okazac 3 dokumenty i praktycznie kazdy podmiot ma dostep do informacji ;) Panstwo policyjna jak talalala. Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Co nie zmienia faktu, że Mustang za mniejsze pieniądze od WRX STI daje więcej mocy. Wersja bieda V6 ma i tak o 100 KM więcej od trochę droższej Toyoty GT86. Boss 302 już pokazał, że Mustang potrafi się prowadzić. Tu ma być jeszcze lepiej. A to dopiero początek bo na pewno zobaczymy jeszcze wersją na tor i wersję z ponad 600 KM. 'MERICA! Nadal nie wynika z tego czy serwis w ogóle istnieje w Europie. A na tor to Alfa Romeo 147 w wersji JTD wspomagana Mixolem, na to nie ma mocnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaspowN Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ten Mustand to jest na prawdę chyba najlepszy samochód na świecie. Nie wiem w ogóle po co staracie się udowadniać, że jakieś japońskie szlifierki są lepsze. Ja za tyle pieniędzy to bym kupował tylko Mustanga bo on jest najlepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ten Mustand to jest na prawdę chyba najlepszy samochód na świecie. Nie wiem w ogóle po co staracie się udowadniać, że jakieś japońskie szlifierki są lepsze. Ja za tyle pieniędzy to bym kupował tylko Mustanga bo on jest najlepszy.Przekonales mnie, kupie sobie od razu dwa. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 O to, że są ludzie, którzy wydadzą 100 000 zł na jakiegoś nudnego VW Jette, a są też ludzie którzy dopłacą 20 tys. zł więcej żeby mieć samochód dający uśmiech codziennie rano gdy na niego patrzą przed domem a w drodze do pracy daje im uśmiech na twarzy. Jak już zaczniesz zarabiać na siebie, opłacać rachunki za dom itd. To zauważysz, że sam zakup samochodu za 100 czy 120 tys. to nie jest nic strasznego, ale pojeździj tym codziennie do roboty, zobaczysz, gdzie jest tak naprawdę problem. Nie mówiąc o kosztach serwisu, ubezpieczenie itp. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Jak już zaczniesz zarabiać na siebie, opłacać rachunki za dom itd. To zauważysz, że sam zakup samochodu za 100 czy 120 tys. to nie jest nic strasznego, ale pojeździj tym codziennie do roboty, zobaczysz, gdzie jest tak naprawdę problem. Nie mówiąc o kosztach serwisu, ubezpieczenie itp. Mam własną firmę, mam samochód do jazdy codziennej, w sumie to dwa, mam zdolność na leasing na samochód za 100 czy 120 tys. :) 1 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Mam własną firmę, mam samochód do jazdy codziennej, w sumie to dwa, mam zdolność na leasing na samochód za 100 czy 120 tys. :)A mimo to nie stać cię na Mustanga, biedak! 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 A mimo to nie stać cię na Mustanga, biedak! Mieszkanie albo Mustang+namiot. Ciężki wybór. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Za 100k mieszkania nie kupisz, a Mustanga owszem. Chyba nie chcesz wydać bez sensu 100k na jakieś tam nieruchomości, które nawet nie rozpędzają się do setki? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Mam własną firmę, mam samochód do jazdy codziennej, w sumie to dwa, mam zdolność na leasing na samochód za 100 czy 120 tys. :) Tym gorzej dla Ciebie, że takie brednie wypisujesz. Mieszkanie albo Mustang+namiot. Ciężki wybór. To chyba nie najlepiej z tą firmą ? Zresztą to co to za dwa parchy są, te rzekome samochody, że nie możesz ich zamienić na mustanga ? :O Zresztą może coś się zmieniło, ale jak ja kupowałem mieszkanie to takie 120k to była ledwo 1/4 wartości mieszkania , a Ty za 120k ogarnąłeś chatę ? Szacun. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Resztę trzyma na Mustanga, proste c'nie? Ty naprawdę jesteś niedomyślny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Tym gorzej dla Ciebie, że takie brednie wypisujesz. To chyba nie najlepiej z tą firmą ? Zresztą to co to za dwa parchy są, te rzekome samochody, że nie możesz ich zamienić na mustanga ? :o Zresztą może coś się zmieniło, ale jak ja kupowałem mieszkanie to takie 120k to była ledwo 1/4 wartości mieszkania , a Ty za 120k ogarnąłeś chatę ? Szacun. Nie każdy mieszka w Trójmieście czy Warszawie gdzie m2 kosztuję 7-8 tys.? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 W ogóle skąd masz info, że Mustang w PL kosztuje 120 tys ? Pytam szczerze, bo na stronie nie ma info, póki co. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) No ale nie rób scen dziewczyno, nawet u mnie we wsi trzy pokoje w wielkiej płycie kosztują więcej. Jak se pomyślę, że dałem 1,7 Mustanga za obecne mieszkanie, to smutkam srodze. W US & A kosztuje w przeliczeniu 100k-120k, więc logicznym jest, że w Polsce będzie tyle samo. Koszty transportu i opłaty celne nie istnieją w niektórych alternatywnych rzeczywistościach. Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez jonas 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Koszty transportu i opłaty celne nie istnieją w niektórych alternatywnych rzeczywistościach. A to nie wchodzi w bagaż jako "pamiątka z wakacji" ? Nie ? Oj może nie spojrzą do walizki ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zaraz, to do US & A nie ma autostrady? Takiej że wpadasz Mustangiem zdłubanym na 700 KM i dzida do kraju? Z geografii miałem wyżebrane trójki, mogłem coś pomylić. 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 No ale nie rób scen dziewczyno, nawet u mnie we wsi trzy pokoje w wielkiej płycie kosztują więcej. Jak se pomyślę, że dałem 1,7 Mustanga za obecne mieszkanie, to smutkam srodze. W US & A kosztuje w przeliczeniu 100k-120k, więc logicznym jest, że w Polsce będzie tyle samo. Koszty transportu i opłaty celne nie istnieją w niektórych alternatywnych rzeczywistościach. Widzisz a u mnie w mieście za 120 000 zł ma się 2 pokoje. Najtańsza wersja w USA kosztuję 24 tys. $. + cło + VAT + akcyza = 37 tys. $. Teraz rozumiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Nie rozumiem jak zamierzasz go przytaszczyć do kraju, bo właśnie sprawdziłem na Google Maps i nie ma tej autostrady do US & A. Nie rozumiem też co ma najtańsza wersja do 700 KM i wersji wyczynowej na tor, zechcesz objaśnić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Wcześniej psiałeś coś o radości z patrzenia na niego i jeżdżenia nim do pracy. Jak to się ma do najbiedniejszej wersji? Jak zaczniesz sam prowadzić firmę, a nie pomagać tatusiowi to wtedy szalej z mustangami z USA w leasingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 1500$ tyle kosztuję transport statkiem samochodu. 37 000 $ to nie 120 000 zł więc w 120 000 zł mieścimy się z transportem i podatkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Najtańsza wersja w USA kosztuję 24 tys. $. + cło + VAT + akcyza = 37 tys. $. Teraz rozumiesz? Czyli golas bez gwarancji ... No to zestawienie z Jettą za 100k jest godne podziwu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) Czyli golas bez gwarancji ... No to zestawienie z Jettą za 100k jest godne podziwu... W standardzie i tak jest klima, elektryczne szyby i nawet kamera cofania :) Do tego najbiedniejsza wersja i tak ma ponad 300 KM. @Kretfr zamilcz. Nie mam firmy po rodzinie. Z resztą koniec dyskusji. Zobaczymy jakie Ceny Mustanga będą w Polsce. Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...