Klaus Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 jonas ostatnio zalecał japka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Telefonu nie zmienie [; Windows na propsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Azaliż jestem stróżem brata swego, bym mu cokolwiek nakazywał lub zalecał? Przycisk usypiania w 1020 istotnie mi to trzymadełko czasem smyrnie, ale zawsze da się tak wymanewrować pozycją telefonu, żeby nie smyrało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Może nie koniecznie mu. Przecież nie ty będziesz używał, to co ci zamulanie przeszkadza. To Kałdroid, tego nie odmulisz. Już chyba lepiej japko jeśli przyzwoity aparat nie jest potrzebny. No to japko, na Kałdroida żeby chodził płynnie nie wynaleziono sposobu poza formatem co kilka miesięcy. Jak w Windowsie 98. Postęp fhui. Czyli jednak japko. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Masz plusa za dwie godziny odkopywania tematu i dobrą pamięć :ploom: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Mam nowego psychofana! Naści lajka, znaj pana. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Z zamawianiem przez allegro troche klopot bo o ile bylem dzis w MM ogarnac troche temat to wyszedl 1 babol ktore ma wiekszosc. Otoz boczne lapki trzymajace telefon czesto dotykaja srodkowego bocznego przycisku na ramce - usypianie - nokia 925 :P Klik i nie ma babola ;) Używam już ponad rok takiego i tylko co jakiś czas go przemywam letnią wodą z mydłem, co by kurz zmyć. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Tylko ze to przyssawka na szybe. A takiej uzywac nie moge ze wzgledu na przepisy drogowe w Hiszpanii. Chociaz w sumie co ja sie bede <span style='color: red;'>[ciach!]</span>lic, przeciez i tak jade raz. Wroc, jednak jest przylep. Jade odebrac bo w Lbnie.http://allegro.pl/gripgo-zelowy-uchwyt-samochodowy-do-telefonu-hit-i5701320082.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Mam nowego psychofana!Spokojnie, nie schlebiaj sobie. Odkąd zmieniłem niedorobioną Lumię 610 na obgryzione (dosłownie) japko jestem zwyczajnym fanboyem, trochę wyczulonym na frazę "japko". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Spokojnie, nie schlebiaj sobie. Odkąd zmieniłem niedorobioną Lumię 610 na obgryzione (dosłownie) japko jestem zwyczajnym fanboyem, trochę wyczulonym na frazę "japko". Zanotowane - użytkownik gryzonia. Tylko nie mów, że 6-ka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Zanotowane - użytkownik gryzonia.raczej ogryzka Tylko nie mów, że 6-ka.Ok prosze pana, nie mowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Panie Prezesie, nie zdziwiłbym się. Szczególnie, że giełdy rolnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Doh, modul klimatronica w ogole nie chce wejsc w tryb kalibracji / serwisowy. Google milczy. Ja piernicze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Kup sobie stare nietypowe auto, mówili. Będzie fajnie, mówili. Ta. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Ha ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Chłopaki, bez strasznego wgryzania się może w dyskusję na kilka stron, chciałbym Was poprosić o burzę mózgów. Siedzę sobie, jak już gdzieś tam pisałem, w UK. Czas kupić nowe auto. Priorytety to cena (bo na fajne auto jeszcze przyjdzie czas) i mały silnik (kwestie ubezpieczenia związane z priorytetem nr 1). Nie znam jeszcze tutejszego rynku, ale dorwałem już znajomego, angola, który odkupuje auta z salonów samochodowych (te zostawiane przez klientów w ramach refundacji przy zakupie nowego). Dla przykładu cenowego, mogłem albo i mogę wciąż, wziąć od niego Protona Gen-2 z 2005r (chyba) za 700GBP, no ale to 1.6. Wolałbym taniej i trochę bardziej europejsko.Focus? Ma to jakieś małe żywotne silniki?Swift, Punto? Ponoć jakaś skoda ma łańcuch rozrządu i ogólnie dobry silnik. I cholera, mało tu LPG i chyba na klekota będę musiał się zdecydować. Opcja jest taka, że robię na trasie 50km dziennie. Tylko czy istnieje klekot z małym silnikiem którym nie trzeba ruszać z górki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Taniego diesla w UK chcesz kupić? Znam takich co kupili i naprawiać jeżdżą do Polski. Ja bym celował w coś jak najbardziej prostego, trwałego i bezobsługowego. Odpuścił bym diesle bo tam jak wystąpi jakaś grubsza naprawa czy wymiana rozrządu to spokojnie te 700 funtów zapłacisz u mechanika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Ciężko ci coś polecić, z benzyny Suzuki Swift jest nie do zajechania i perfekt do LPG... ale wyglada, jak wygląda. Z małych klekotów polecałbym 1.2 TDI lub SDI Seat Arosa, VW Lupo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Suzuki Swift jest nie do zajechania i perfekt do LPG... ale wyglada, jak wygląda.Wygląda normalnie, nie trzeba było oglądać Magdy M. to by ci się nie kojarzył ;) Może się tu Jaki laptop za ~1000-1300 zł - najlepiej używany? udzielisz? Z małych klekotów to Saxo 1.5D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Pewnie, że udzielę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Taniego diesla w UK chcesz kupić? Znam takich co kupili i naprawiać jeżdżą do Polski. Ja bym celował w coś jak najbardziej prostego, trwałego i bezobsługowego. Odpuścił bym diesle bo tam jak wystąpi jakaś grubsza naprawa czy wymiana rozrządu to spokojnie te 700 funtów zapłacisz u mechanika. Te ale jak jeżdżą do tej Polski skoro diesel się zepsuł w UK? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Te ale jak jeżdżą do tej Polski skoro diesel się zepsuł w UK? Jeden się chwalił, że Golfem z nie działającym w pełni turbo dojechał. Samochód szedł słabo i powyżej 140 nie jechał, ale dojechał. Włączał mu się jakiś tryb awaryjny ale dało się jechać. Reszta jak jest w Polsce na wakacje to robi rozrząd, pompę wody, alternator, hamulce, zawieszenie gdy już zaczynają niedomagać ;) Edytowane 2 Października 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lqBhhCIlIwM Pierwszeństwo dla pieszych jeszcze przed pasami – senat niespodziewanie zablokował nowe przepisy :D Edytowane 2 Października 2015 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Taniego diesla w UK chcesz kupić? Znam takich co kupili i naprawiać jeżdżą do Polski. Ja bym celował w coś jak najbardziej prostego, trwałego i bezobsługowego. Odpuścił bym diesle bo tam jak wystąpi jakaś grubsza naprawa czy wymiana rozrządu to spokojnie te 700 funtów zapłacisz u mechanika. Przy ubezpieczeniu "na osobę" a nie auto to o ile te auta nie kosztowały powyżej 1k GBP to uważam że goście mają nierówno pod sufitem ;-) Chce tanie, a jak zdechnie to znowu się Was będę pytał ;P A co od Swifta chcecie, ładny japoński box. Mógłby być. Mało paląca benzyna też wchodzi w grę jak najbardziej. Dobrze wiedzieć, że w ogóle ropniaki małe istnieją. Lupo ochydne jednak, trzeba to przyznać. A Clio? Od chol** i jeszcze więcej, tego tutaj jest. Co 3 ogłoszenie to Clio 1.2 w zasadzie. Kurde, żeby tu Colta CA0 dorwać to bym miał problem z głowy... Edytowane 2 Października 2015 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) |poprawiłem, lepij? Edytowane 3 Października 2015 przez Finchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Było, używaj szukajki Poleciał raport! Edytowane 3 Października 2015 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2015 Ciężko ci coś polecić, z benzyny Suzuki Swift jest nie do zajechania i perfekt do LPG... ale wyglada, jak wygląda. Z małych klekotów polecałbym 1.2 TDI lub SDI Seat Arosa, VW Lupo. SDI przestali robić chyba w 2006, ostatnim autem z tym silnikiem była fabia I, więc nie dość, że musiałby kupić auto tak stare, jak ma, to jeszcze przy tej technologii silnika i pojemności 1.9, to w UK podatek drogowy rocznie wyniósł by więcej, niż wartość samochodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) SDI przestali robić chyba w 2006, ostatnim autem z tym silnikiem była fabia I, więc nie dość, że musiałby kupić auto tak stare, jak ma, to jeszcze przy tej technologii silnika i pojemności 1.9, to w UK podatek drogowy rocznie wyniósł by więcej, niż wartość samochodu. Budżetu nie podał, a wstępnie sugeruje coś za 700GBP ... I chodziło o to, to. http://www.autocentrum.pl/oceny/volkswagen/lupo/silnik-diesla-1.7-sdi-60km-1998-2005/ lub http://www.autocentrum.pl/oceny/volkswagen/lupo/silnik-diesla-1.2-tdi-3l-61km-1999-2005/ lub http://www.autocentrum.pl/oceny/volkswagen/lupo/silnik-benzynowy-1.0-50km-1998-2005/ Edytowane 3 Października 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2015 SDI przestali robić chyba w 2006, ostatnim autem z tym silnikiem była fabia I, więc nie dość, że musiałby kupić auto tak stare, jak ma, to jeszcze przy tej technologii silnika i pojemności 1.9, to w UK podatek drogowy rocznie wyniósł by więcej, niż wartość samochodu.Nie żartuj, za 1.9sdi to zaledwie 130 rocznie, a za 1,7sdi to całe trzy dychy :)Imo jak benzyna to Punto 1,2 ośmiozaworowe, nie ma łańcucha, ale koszty naprawy niskie i powinno się przyjemnie jeździć że względu na te 8 zaworów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2015 SDI przestali robić chyba w 2006, ostatnim autem z tym silnikiem była fabia I, więc nie dość, że musiałby kupić auto tak stare, jak ma, to jeszcze przy tej technologii silnika i pojemności 1.9, to w UK podatek drogowy rocznie wyniósł by więcej, niż wartość samochodu. Obecnie Galant z 97r. Nigdy nowszego auta nie miałem i w sumie nie chciałem ;) No ale teraz trzeba się raczej wpakować w tą elektroniczną tandetę. Podatek to już kwestia ostatnie do rozważania, ale ubezpieczenie....matko, o kwotę ponad 1000GBP za rok nie trudno :] Tak, budżet po prostu jak najniższy poza złomami :) Takie 700GBP to maks co chciałbym wydać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...