Kilokush Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Chińskie auta :lol: https://www.youtube.com/watch?v=OjhCw3gc7Fk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Bądź prawdziwym Januszem, zamów dwie i sprzedaj jedną na allegro za 99zł :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 kolejny debil bez świateł w nocy. przeca są latarnie, to po co. za tą lądowanie centralnie w pasie. głupi i szęście znowu się spotkali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Chyba stworzę portal o nazwie MustangFapFap - kilka reklam i dzięki samym Twoim wejściom będę mógł rzucić etat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Dostal ktos z was mandat z fotoradaru z Francji? Przyszlo mi 82/70, zdjecia w liscie nie ma natomiast mandat jest z dnia 18/06/2015. Czy to nie troche dlugo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Poczytaj na stronie Yanosika o płaceniu takich mandatów. Jak byłeś tak jednorazowo, to pieddol ich. Gorzej, jak bywasz częściej, wtedy inna bajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Bylem busem firmowym a nie swoim autem, wiec nie wiem jak to ugryzc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zapytaj na fanpejdżu Yanosika. Oni tam mają sporo sprawdzonych prawnie informacji.Ja ostatnio dostałem taką pocztówkę z rajchu, ale ze zdjęciem i najpierw się 2 razy pytali czy to ja i czy się przyznaję. (pierwszy raz po niemiecku i nierejestrowanym listem, to ich zlałem szeroką strugą. Drugi raz po polsku, to odpowiedziałem i się przyznałem, choć na upartego mógłbym ich olać. Ale za często tam jeżdżę, żeby sobie kłopot robić. No i 105 ojro w doopę poszło) Dlatego radzę popytać co i jak tych którzy wiedzą na pewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) jonas dziś odwaliłem tjun w twoim stylu powinno Ci się spodobać, może to nie jaszczomb ale tez jest fajnie :D Edit: Wczoraj miałem wątpliwa przyjemność pierwszy raz obserwować wypalanie DPF i Ci wszyscy pro ekolodzy którzy to nie chcą jeździć za autami bez DPF zapraszam następnym razem żeby się przejechali za autem podczas jego wypalania. Cały ten syf który przez kilkaset kilometrów osadza się w DPF później w bardzo efektowny sposób się wypala puszczając szaro-niebieski gryzący jak cholera dym z wydechu w dodatku przepalając większa dawkę paliwa. Się pytam gdzie ta ekologia? :D Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez KAX_ 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Ledwo kupił i już kopci. Wy, traktorzyści, chyba to lubicie co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dopóki kopci się z tyłu nie mam nic przeciwko :D Chociaż przyznam, ze w pierwszej chwili się obsrałem jak zobaczyłem szaro-niebieski dym w lusterku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 To ciekawe @KAX bo jak u mnie DPF w VC się wypala to okej - na początku pojawi się delikatna szaro-biaława mgiełka za autem ale tak to tylko woń 'przepalanej' ropy wyczuwam... efektów dymnych brak :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak jeździsz na co dzień to ok Brera do tej pory użytkowana była weekendowo, a teraz jeździ codziennie po prawie 100km więc pierwsze wypalenie przy 120 km/h było z efektami. następnego już pewnie nie będzie muszę tylko nowy kabelek kupić bo mój od 147 nie ogarnia EDC16. Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (...)następnego już pewnie nie będzie (...) A co? Nie dożyje? :P 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zepsuje się hehe Wysłane z mojego LG G3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Wytnie i zaślepi, potem czip, duży wydech i nowe części i może się ustawimy na kresce na Torze Poznań. Nie będę zalewał 98, żeby dać mu jakieś szanse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 U mnie klasycznie EGR i klapy wirowe już nie istnieją, DPF został... hamownia zdrową serię 156KM / 320NM pokazała...Tak czy siak po pojeżdżeniu G-Punto Mamy z 1.4 T-Jet 132KM / 220NM... brakuje mocy w VC, oj brakuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Panowie zamienic Cordobe I-gen 95' na Chev Aveo 2009 za doplata 1k euro? Samochod od zaufanej osoby z klima, zadbany i cos kolo 120k km. Wiem ze to nadal stary matiz -_- ale troszke bezpieczniejsze auto od seata bez klimy czy jednak dac sobie siana. Rocznikowo przepasc, ale technologicznie juz nie bardzo.Cordoba nastukane 115k km na ten moment, elastyczny silnik 1.6 75km, bierze rowno 7,5l na 100.I wielkie wow. Wpadlem ogarnac stronke NCAP i od 2015 przywrocili ponownie pelne frontowe uderzenie, tyle ze przy 50km/h, a nie jak przy offsecie 64km/h.W/g raportow samochody sa zbyt sztywne przy pelnym frontowym uderzeniu teraz LOL... Kolo sie zamyka. Edytowane 4 Maja 2016 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Ej no, nie rób siary z matizem i zamień na Mustanga jak normalny biały człowiek. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 On chyba nie zna tego żartu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 On chyba nie zna tego żartu. No weź, toż każdy go zna. A może on ...... biały inaczej?? (to by tłumaczyło nieznajomość) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Mam juz saamolot, za mustanga dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Edit: Wczoraj miałem wątpliwa przyjemność pierwszy raz obserwować wypalanie DPF i Ci wszyscy pro ekolodzy którzy to nie chcą jeździć za autami bez DPF zapraszam następnym razem żeby się przejechali za autem podczas jego wypalania. Cały ten syf który przez kilkaset kilometrów osadza się w DPF później w bardzo efektowny sposób się wypala puszczając szaro-niebieski gryzący jak cholera dym z wydechu w dodatku przepalając większa dawkę paliwa. Się pytam gdzie ta ekologia? :DNa pewno nie w dizlu, hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Zwłaszcza że żeby obecny diesel jeździł zdrowiej to całą ekologię jak DPF / EGR / klapy wirowe itd. się wyrzuca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Edit: Wczoraj miałem wątpliwa przyjemność pierwszy raz obserwować wypalanie DPF i Ci wszyscy pro ekolodzy którzy to nie chcą jeździć za autami bez DPF zapraszam następnym razem żeby się przejechali za autem podczas jego wypalania. Cały ten syf który przez kilkaset kilometrów osadza się w DPF później w bardzo efektowny sposób się wypala puszczając szaro-niebieski gryzący jak cholera dym z wydechu w dodatku przepalając większa dawkę paliwa. Się pytam gdzie ta ekologia? :D Zamysł tego jest taki, że ma nie kopcić w aglomeracjach miejskich, czyli jeździsz po mieście DPF filtruje cały syf, wypadasz na autostradę i następuje właśnie efektowne wypalanie jak to nazwałeś (co i jest tak przy sprawnym układzie mniej szkodliwe niż dyszle bez dpf bo to dopalanie wysokotemperaturowe), problem jest taki, że to jest pomyślane tak, że działa w krajach gdzie autostrady są... w PL ich niema to działa jak działa. DPF to nie ekologia dla drzewek i ptaszków, to przede wszystkim jak sama nazwa wskazuje filtr cząstek stałych które są najbardziej szkodliwe dla nas samych. To, że trafiłeś akurat na samochód który pozbywał się tego syfu i ładował go prosto w twoje kratki wentylacyjne to inna sprawa. Edytowane 14 Maja 2016 przez sanoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 Hej, ja z pytaniem motoryzacyjnym, tylko zahaczającym o sprawy bardziej prawne. Może ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem. Na naszym parkingu wspólnoty mieszkaniowej około rok temu, po jeździe po pijaku, osiedlowy żul zostawił samochód. Co jakiś czas urządza sobie w nim libacje, w bagażniku ma schowek na złom, śmieci etc. Prosiliśmy wiele razy by ten samochód usunął, jednak stwierdził że nie ma takiego zamiaru. Samochód jest kompletny, w sensie nie wygląda jak wrak. Brakuje mu jedynie zaślepek albo całych świateł przeciwmgielnych z przodu. Do jakiej instytucji mogę się zgłosić, by usunęli ten samochód z naszego terenu? Na jakie przepisy mogę się powołać? Niestety, zarząd wspólnoty jest strasznie bierny jeśli chodzi o temat naszego parkingu, tak że na ich pomoc nie mogę liczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 A nie można na zebraniu wspólnoty poruszyć tematu zmiany regulaminu parkingu? Obstawiam że kilka podpisów pod nimi będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...